КПК

Перегляд Повної Версії : Перші враження заміна водостічна труба і Труба Defap

Найтвинг
29-01-2013, 13:59
Привіт, хлопці,
я хотів би поділитися kn вас, мої перші враження на видалення/заміна водостічна труба + труба Defap і відносне виняток Egr/Dpf kn програму Раз на моїй 159 2.4 jtdm.
Робота ? було зроблено в суботу, а також питання часу, простору не вистачає в моєму вікні, і будь-які сюрпризи, я волів запустити його в майстерні друзів ke люб'язно мені позичили міст, і якщо ти там клав його перемозі, будучи першою записи в картку, я б думки в менш бачив ke автомобіль був вже їх.
Після заміни труби, приступаю kn запису в карту мод. kl моєму mpps і подиву, ніж час зчитування приблизно 40хв. на запис поставив нам 1хв. про :eek:
.... насправді після прочитання багатьох халеп, які зустріли інших друзів, я був р? сумнівно, але пощастило х, це приводить у рух без будь-яких проблем.
Потім виходжу і початку стадії тестування, сподіваючись, ke nn загоряється жоден індикатор помилки.
Мої перші враження були ці машини, мені здається, набагато більше? реактивний, починаючи з моменту на низьких оборотах, хоча до цього відчував ще більше турбо-лад, насправді до 2000 об було важко піднятися.
Інший позитивній ноті, принаймні для мене ке ? поліпшений звук, хоч і говоримо дизельний двигун придбав тінь? pi? агресивною.
Мінус, раніше мені здавалося, прибути-й? швидко поріг 4000giri останнім передач, але може виникнути враження перк? а то я міг би спробувати kme ви повинні за traffiko на трасі.
Зараз субота, сьогодні я зробив 400km без шпигун і зараз я приємно задоволений. У attes в qndo йому зробити? карта присвячена.

franco75
29-01-2013, 16:40
Ти видалив fap і поставив downpipe і ви не зіставляється?
Це як йти від mignotta, щоб запитати її ласки :D

Найтвинг
29-01-2013, 18:10
Ти видалив fap і поставив downpipe і ви не зіставляється?
Це як йти від mignotta, щоб запитати її ласки :D

. від qlke боку, я повинен був хоча почати;) і тоді при nn sn ankora х готовий зробити карту, kme, ви повинні :(

franco75
29-01-2013, 18:31
та пошти, що на карті, що ми допоможемо вам, що ви не кажіть, що навколо користувача professionalchiptuning ходить без FAP з downpipe і оригінальною карті

Найтвинг
29-01-2013, 19:05
та пошти, що на карті, що ми допоможемо вам, що ви не кажіть, що навколо користувача professionalchiptuning ходить без FAP з downpipe і оригінальною карті

спасибі франк, як тільки я повертаюсь додому, місце, карту і давайте подивимося, якщо ми робимо хороший поганий;)

giarras
29-01-2013, 20:04

ahahahhh, що тут коли-небудь..ahahhh.

Найтвинг
29-01-2013, 23:50

привіт франк, цей ? карту нинішнього використання, після заміни водостічна труба і труба defap з Egr Dpf Off зробив Разів

ps:по-твоєму, sn були sclusi правильно?

franco75
30-01-2013, 09:19
Для EGR по-моєму, ви, DPF, повністю некомпетентним

tonyteam
20-08-2013, 13:41
mah, я, з заміною fap я не помітив ніяких поліпшень ,крім діагнозу з egt

franco75
20-08-2013, 15:08
Ви не помітили ніяких поліпшень, але у вас є egt найнижчими.
qquindi прямо зараз ви можете зіставити більш сильно.

Alfa159 q4
20-08-2013, 15:20
Поліпшення низьких обертах ви відчуваєте, як гори водостічна труба, тільки з dpf off різниця ? мало.
Я кажу про 2.4 на 1.9 навіть з downpipe різниця ? - мінімальна.

tonyteam
20-08-2013, 16:21
то, звичайно, але в s? як правило, мало або нічого

dantesfx
02-09-2013, 18:03

C'? сказати, що на різних двигунів має ефект на p? відрізняється.

azzis77
12-09-2013, 09:33
Привіт хлопці, я хотів би підключитися до цієї дискусії, чому? нещодавно я встановив на моїй 159 1.9 150cv jtdm q-tronic є водостічна труба і труба прямо з кішки 200 клітин magnaflow замість DPF і зроблені, зробити, звичайно, необхідні зміни в ecu, закривши DPF і EGR, не? ні одна КАРТА.

Єдине, що ви помітили, найбільше з downpipe ? свист турбіни, що зараз почуває себе краще виходу вихлопних....якщо я поставлю термінал, спортивний, на ваш погляд, вона поліпшить звук??

:D

msport (exil77grande)
12-09-2013, 23:34
якщо ви покладете термінал спортивна, трохи покращує звук, але мало,для downpipe, безумовно, покращує басів.

dom86
21-01-2014, 23:31

msport (exil77grande)
15-02-2014, 20:39

на водостічна труба і труба прямо з нержавіюча сталь-то так фланців заміна первинного каталізатора.