КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Аўтаматычнае праграмнае забеспячэнне,

abberello
29-01-2013, 01:15
Сення, пакуль я быў на працы (прадам запчасткі для аўто), і я размаўляў з механікам, ен сказаў мне, што яго rimappatore ўпэўненасці, што робіць усе ў інтэрнэце мае праграмнае забеспячэнне, якое змяніць карту ў працягу некалькіх хвілін і, што робіць усе гэта аўтаматычна. Проста ўсталяваць, як вы хочаце, каб павялічыць, і праграма робіць усе аўтаматычна. Сапраўды, існуе такая праграма, або ? толькі фігня, што яны мне механік? Убачыў, што імя не ведае ці не хоча сказаць, я спадзяюся на вас. Дзякуй

msport (exil77grande)
29-01-2013, 09:59
я б сказаў, што гэта бздура.

alfajtd
29-01-2013, 10:26
я чуў, як я sti праграмнае забеспячэнне...
і я таксама бачыў файлаў....

пакінуць час, якія знаходзяць... і метад хутка, каб мець больш? магутнасць дата-мала...
і шмат разоў яны робяць пі? шкоду, які яшчэ...

msport (exil77grande)
29-01-2013, 10:28
у гэты момант я хацеў бы пачуць якое-то назва есць, проста цікава,я не думаю, аднак, можа быць што-то падобнае за выключэннем таго, што яны робяць sw тып ecusafe, што знаходзіць " + " або " - патэнцыйных карты і змены, але па якой логіцы ? у залежнасці ад таго, што маг......

bart
29-01-2013, 14:12
у гэты момант я хацеў бы пачуць якое-то назва есць, проста цікава,я не думаю, аднак, можа быць што-то падобнае за выключэннем таго, што яны робяць sw тып ecusafe, што знаходзіць " + " або " - патэнцыйных карты і змены, але па якой логіцы ? у залежнасці ад таго, што маг......

А msport!
Як праграмнае забеспячэнне самастойна змяніць значэння ў эбу? Мне здаецца, легенда...
У pi? будуць праграмы, якія аўтаматычна выяўляюць карты і планы (тыпу драйвер ECM) для таго, каб палегчыць і паскорыць працу, але, мне здаецца, вельмі наўрад ці, што зменіце і іх значэння...
Улічваючы, то ў незлічоных мадэляў і версій блокаў кіравання, становіцца чым-то больш? немагчыма, што наўрад ці...
У любым выпадку я чакаю я таксама падзеі... :)

alex68
29-01-2013, 15:21
я лічу, файлаў ўжо? гатовыя.

giarras
29-01-2013, 16:39
ahhhha гэта ? добрае sw, якая зробіць усе, толькі.., я сумняваюся ў гэтым,безумоўна, трэнер ен файлы крокам захоўваюцца, што appiccicava ў любым месцы.