Перегляд Повної Версії : Проблема запуску холодного двигуна alfa 159 jtmd 8В
Здрастуйте, часто на моєї машини у мене така проблема при холодному старті, що іноді потрібно наполягти на тому, щоб 2/3 рази, щоб зробити її якусь пораду?.
Спасибі.
Ce конкретній карті для стартера
Після rail
Ce конкретній карті для стартера
Після rail
здрастуйте, карти не стільки практичний, допомагають ecm адреса виправити..
Спасибі.
але мені здається, що це пі? що ще для впорядкування мінімум
всі swirl я за винятком, чому? 8v не має swirl
Ви dpf ? мається на діагноз я не d? якихось проблем або, принаймні, мені здається.
але мені здається, що це пі? що ще для впорядкування мінімум
всі swirl я за винятком, чому? 8v не має swirl
так, я знаю, що на моїй не присутні.
Не входжу swirl
Я з стільникового і не можу сказати більше
Проте, торкаючись то вирішує..
Деякі, як, бува, на vw гарячої
у виправдання,може бути навіть egr,спробуйте очистити його
dpf, що відсоток засмічення вам?
у виправдання,може бути навіть egr,спробуйте очистити його
dpf, що відсоток засмічення вам?
Egr засмітитися і escula в карту.
Egr засмітитися і escula в карту.
вибачте, я не прочитав, x % засмічення не пам'ятаю я зробив журнал, але st? у форматує нетбуки, перейти на windows xp, і я втратив завтра? " і діагноз, і я скажу вам.
ок, для батареї завтра, коли використовую, щоб йти на роботу, я намагаюся поставити паралельно мультиметр цифровий, і я бачу, існує чи можливе падіння напруги.
Як написав fidodido там і карту специфікація для холодного запуску.
Як написав fidodido там і карту специфікація для холодного запуску.
Спасибі, але ви пу? отримати допомогу.. тебе я був би вдячний з самого початку, що мій вже? співставлений мені потрібно тільки, по можливості, зрозуміти, яку адресу я можу виправити файл від ecu leggermelo і переписати
привіт.
спасибі зараз я на роботі, я тут оригінального, скажімо, не "співставлений" ви замість того, щоб? якщо ви не заперечуєте, ви можете прикріпити скріншот, так само я сам.
спасибі зараз я на роботі, я тут оригінального, скажімо, не "співставлений" ви замість того, щоб? якщо ви не заперечуєте, ви можете прикріпити скріншот, так само я сам.
може бути, я щось безлад у файлах boh, дайте мені знати.
спасибі.
карту починається за адресою 1E73AC і закінчується в 1E75B8
ок, я знайшов вам цікаво, може бути, (st? перебільшую), я повинен змінити з ecm в % і в 2D, як роблю я натискаю на P у даний час ? № 5 піднявшись першим виходить 85, якщо не помиляюся, і цей метод..
Спасибі.
Підтверджую, я теж на початку карти, але здається, що кінець як 01E74EA і повинно бути 10x16
Підтверджую, я теж на початку карти, але здається, що кінець як 01E74EA і повинно бути 10x16
що в кінцевому підсумку 01e74ea каже, що драйвер titanium але, як на мене, замість цього, як він каже, маги, в кінцевому підсумку 1E75B6 але в будь-якому разі ви не повинні слюди змінити всю карту, а просто зробити це в zonma зацікавлений і мало, а ви спробуйте,у мене зроблені, деякі в минулому, тому що, як правило, проблема знаходиться на 159 2.4 mjet.
Я вважаю, 1E73AC-1E75AA
що в кінцевому підсумку 01e74ea каже, що драйвер titanium але, як на мене, замість цього, як він каже, маги, в кінцевому підсумку 1E75B6 але в будь-якому разі ви не повинні слюди змінити всю карту, а просто зробити це в zonma зацікавлений і мало, а ви спробуйте,у мене зроблені, деякі в минулому, тому що, як правило, проблема знаходиться на 159 2.4 mjet.
Мені не титан, по-моєму, закінчується у 01e74ea чому? BP є 10x16, і тоді ви побачите графічно невелика різниця
Хлопці у мене теж проблеми при запуску двигуна в холодний ранок...alfa 159 1.9 16v 2005 року.
Я заявляю, що я egr не включається і видалив Dpf фізично і в електронному вигляді.
Крім того, скоротивши зроблено 2000 км, новий акумулятор.
Адресу на карті і змінити з ECM titanium у підсумку яка?
І тоді, як і як збільшити значення?
Дякую
Ніхто не може запропонувати щось? :-(
я сподіваюся, що хтось може мені допомогти...
машина вранці частина з працею..деякі мені говорили, що це може бути ланцюг тиску палива, і для рішення ви повинні поставити два клапана палива немає повернення, на лінії подачі палива в насос, а інший-в контурі повернення палива..
чи буде?
перевірте датчик оборотів, що я мав справу з альфа-холодний заводився після 10 хвилин спроб, і навіть більше.
замінивши, вона повернулася до нормального життя.
у діагностиці вам щось говорить?
Датчика обертів на 159, де це? У вас є фото?
В діагнозі що ви маєте на увазі?ви кажете, щоб робити перевірки з фес? Я читав, а що для вирішення цієї проблеми необхідно змінити мапу "пара стартер" по відношенню до ECM titanium... чи правильно Це? Якщо ОК, в процентному відношенні, як збільшити?
Дякую
З нетерпінням чекаємо найближчим часом новини..
Я повинен поїхати на різдво, і я хочу відчувати себе комфортно.
Дякую
Допоможіть будь ласка...
Карту на ECM titanium-це " момент пуску"?
Якщо все в порядку, як вчинити з кроком?
Дякую
Б я тебе, і кажу тобі, na недосвідчених, що вони є, я почну з:
відкриття ЗОЛОТИХ і порівняно з МОД
Подивитися усі кроком, який ви завантажили і leggiti режими максимальні, які можна взяти у співвідношенні з карти.
Зробив це, можна збільшити, щось і спробувати різницю.
Дивитися сьогодні я виклав свою першу карту зробив з ecm titanium на edc16, і я скажу вам, що я зробив 5 змін в файл перед завантаженням близько тижня тестування тільки на пк, не завантажуючи нічого.
Порівнюючи різні шаблони, які знаходяться онлайн, і прибуття, щоб зробити щось гідне і менш ризикованим.
Про датчик оборотів просто радьте poccoli, але корисне керівництво для обслуговування (для використання в якості "керівництво по міжгалактичної автостопом").
Удачі!
Допоможіть будь ласка...
Карту на ECM titanium-це " момент пуску"?
Якщо все в порядку, як вчинити з кроком?
Дякую
Я, перш ніж торкнутися карту би діагноз, як вам вже порадили, щоб annotarti помилок в пам'яті, які можуть вказати вам на всі деталі, замінити. Тому що навіть якщо б це було так змінити карту, це ні до чого.
Для tranky:
Карту мод була вже зроблена...
тільки у мене така проблема при запуску двигуна в холод, і я хотів би зрозуміти, якщо робити варіації з ECM titanium вирішує проблеми і я десь читав, що потрібно налаштувати на ECM "крутного моменту під час пуску", але я не знаю, як вчинити, якщо у відсотках, а в тому, що діапазон..
Для errecinque:
Помилки в діагностиці немає
Для errecinque:
Помилки в діагностиці немає
Питання банальне, але іноді......Свічок розжарювання у вас перевірити?
Впевнений, що DTC активні? Якщо я не помиляюся, якщо dpf видалений з коли dtc ви втратите їх всіх....спробуйте зняти якийсь роз'єм і повторити діагностику
Свічки розжарювання я виміряні з тестером працювати і вони всі.
Про те, Dpf, я був видалений з експертів, але, чесно кажучи, не знаю, якщо також були видалені dtc.Те, що я можу сказати, що помилки,якщо такі є,мені повідомили!
PS.я читав на форумах, 159, що хлопець, була така ж проблема при запуску двигуна в холод, але що вона вирішена лише частково, змінивши практично все,...свічок розжарювання,датчик частоти обертання,датчик фази,messe зворотних клапанів в контурі, дизельне паливо та ін, тому мені не хочеться витрачати величезні гроші, щоб потім вирішити на 70%..ось чому в цей момент я хотів би втрутитися карта..принаймні не кидаю гроші ;-)
У будь-якому випадку, навіть якщо це тимчасова міра,ніхто ще не сказав мені, якщо насправді карту "крутного моменту під час пуску", ECM titanium допоможе поліпшити запалювання на холоді. Цікаво, в кінцевому підсумку, як вчинити з кроком.
Дякую
Добре, так у відсотках?
Я сподіваюся, хто-небудь повідомте мені, якщо так добре чи ні...
Ці автомобілі , з мого досвіду, не мають проблем холодного запуску, і, ймовірно, навіть торкаючись карту не risolveresti якщо б не було проблем! Було б справу до magaridi перевірити, якщо все ок!
В насправді, багато з цих автомобілів були проблеми в холоди..повернувшись на різних форумах це видно.
У будь-якому випадку і незалежно ще ніхто не зміг дати однозначної відповіді з приводу карти....
Дивіться я роботу в дилерський центр альфа, і від нас на 8 клапанів не доводилося на 2,4 ви для цього я тобі скажу так, що стосується карти, на даний момент я не можу тобі допомогти, що я ще вчуся ancje я тільки можу, я намагаюся, щоб поглянути в будь-якому випадку, і подивимося, чи зможемо ми зробити щось разом
Дивіться я роботу в дилерський центр альфа, і від нас на 8 клапанів не доводилося на 2,4 ви для цього я тобі скажу так, що стосується карти, на даний момент я не можу тобі допомогти, що я ще вчуся ancje я тільки можу, я намагаюся, щоб поглянути в будь-якому випадку, і подивимося, чи зможемо ми зробити щось разом
Дякую.. Дуже.
У будь-якому випадку моя 16v не 8!
У назві ce писав 8v.
У будь-якому випадку мало що зміниться, проблеми на цих автомобілях, що potrevvero впливати на стартер я стартер, який обертає площину,акумулятор маленький і/або низький пусковий струм,egr, який починає застрягти злегка відкритою,маховик зламаний, і навіть swirl на ці машини відриваються лопатки може принести проблеми! Тепер я не можу подивитися карту, але якщо ce проблему на автомобіль, я сумніваюся, що вирішите, але ви можете senpre спробувати,наскільки я знаю, всі avviamentoa холод варто змастити сумішшю,інформацію слід приймати з обережністю, так як я ніколи не пробував, в межі, поправилася злегка lamappa холодний старт і спробуйте і подивитися, якщо це покращує або погіршує!
У назві ce писав 8v.
У будь-якому випадку мало що зміниться, проблеми на цих автомобілях, що potrevvero впливати на стартер я стартер, який обертає площину,акумулятор маленький і/або низький пусковий струм,egr, який починає застрягти злегка відкритою,маховик зламаний, і навіть swirl на ці машини відриваються лопатки може принести проблеми! Тепер я не можу подивитися карту, але якщо ce проблему на автомобіль, я сумніваюся, що вирішите, але ви можете senpre спробувати,наскільки я знаю, всі avviamentoa холод варто змастити сумішшю,інформацію слід приймати з обережністю, так як я ніколи не пробував, в межі, поправилася злегка lamappa холодний старт і спробуйте і подивитися, якщо це покращує або погіршує!
Це правда..в назві написано 8в, але я знову в цій темі, вказавши, що у мене 16v.
У будь-якому випадку я завантажив карту, змінено та покращено запуск, але те, що визначило значне покращення була чистка датчика тиску в рампі
привіт maxgen, прости мене, я не читав, хто відкрив дискусію :P
однак ви виявили бруд на матриці?
привіт maxgen, прости мене, я не читав, хто відкрив дискусію :P
однак ви виявили бруд на матриці?
Зрозумів...
З приводу датчика..був трохи почорнілий і там був якийсь слизом, яка, здавалося, слизу носа..;-)
Я думаю, це залишки, які залишає дизельного палива. Я зняв датчик з ключем від 27. І я залита спрей з продукт сухий для електричних ланцюгів. Тепер машина починається з першого пострілу і він, схоже, навіть краще
ви те, що дизель робить ту слиз, що дивно, як він дожив до їх, може бути, благополучно прибув до форсунок на твоєму місці перевірив би їх і міняв би відразу в фільтр дизельного палива.
ви те, що дизель робить ту слиз, що дивно, як він дожив до їх, може бути, благополучно прибув до форсунок на твоєму місці перевірив би їх і міняв би відразу в фільтр дизельного палива.
про паливний фільтр вже замінений зовсім недавно...я зробив купон повний (масляний фільтр,масло,паливний фільтр,фільтр салону)
pa.щоб перевірити форсунки треба зняти? якщо все в порядку, як вони очищають?
Я б, принаймні, погляньте на всі атаки cannetta, де поступає паливо в інжектор, щоб зрозуміти і побачити, якщо він не подав навіть їх цієї гидоти! Потім, якщо машина в порядку і не курить, ви також можете уникнути зняття.
Я б, принаймні, погляньте на всі атаки cannetta, де поступає паливо в інжектор, щоб зрозуміти і побачити, якщо він не подав навіть їх цієї гидоти! Потім, якщо машина в порядку і не курить, ви також можете уникнути зняття.
Надіслати мені фото косяк, про яку ти говориш? Я не розумію...дякую
я доклав фотографію, інжектор,на з'єднання, які ви бачите на фото-ce пригвинчена труба, сталевий сірий, якщо знімаєш житло двигуна, ти відразу перед форсунками і так добре видно цих косяків, які з іншого боку кріпляться до паливної рампи, відірватися в каннах, щоб раз і подивитися всередині атаки форсунок ,як на фото, якщо ви цю слиз, якщо немає-вішайте трубку, все і прикріплені так, в іншому випадку прибери бруд, що ви знайдете.