Прагляд Поўнай Версіі : Праблема запуску халоднага рухавіка alfa 159 jtmd 8В
antonio.o
28-01-2013, 23:34
Добры дзень, часта на маей машыны ў мяне такая праблема пры халодным запуску, што часам трэба настаяць на тым, каб 2/3 разы, каб зрабіць яе нейкі савет?.
Дзякуй.
sportknight
28-01-2013, 23:37
махавік або засмечаных dpf,калі ў вас :D
FidodidoTuning
28-01-2013, 23:42
Ce канкрэтнай карце для стартара
Пасля rail
antonio.o
28-01-2013, 23:44
Ce канкрэтнай карце для стартара
Пасля rail
добры дзень, карты не столькі практычны, дапамагаюць для ecm адрас выправіць..
Дзякуй.
sportknight
28-01-2013, 23:45
але мне здаецца, што гэта пі? што яшчэ для упарадкавання мінімум
ўсе swirl я за выключэннем, чаму? 8v не мае swirl
antonio.o
28-01-2013, 23:46
махавік або засмечаных dpf,калі ў вас :D
Вы dpf ? маецца ў дыягназ я не d? якіх-небудзь праблем або, па крайняй меры, мне здаецца.
antonio.o
28-01-2013, 23:46
але мне здаецца, што гэта пі? што яшчэ для упарадкавання мінімум
ўсе swirl я за выключэннем, чаму? 8v не мае swirl
так, я ведаю, што на маей не прысутнічаюць.
FidodidoTuning
28-01-2013, 23:49
Не ўваходжу swirl
Я з сотавага і не магу сказаць больш
Аднак, дакранаючыся то вырашае..
Некаторыя, як, здараецца, на vw гарачай
sportknight
28-01-2013, 23:49
у апраўданне,можа быць нават egr,паспрабуйце ачысьціць яго
dpf, што працэнт засмечвання вам?
antonio.o
28-01-2013, 23:50
у апраўданне,можа быць нават egr,паспрабуйце ачысьціць яго
dpf, што працэнт засмечвання вам?
Egr засориться і escula у карту.
antonio.o
28-01-2013, 23:51
Egr засориться і escula у карту.
прабачце, я не прачытаў, x % засмечвання не памятаю я зрабіў часопіс, але st? на фармат нетбуков перайсці на windows xp, і я страціў яго заўтра? " і дыягназ, і я скажу вам.
sportknight
28-01-2013, 23:57
antonio.o
29-01-2013, 00:03
ок, для батарэі заўтра, калі выкарыстоўваю, каб ісці на працу, я спрабую паставіць паралельна мультиметр лічбавай, і я бачу, існуе ці магчымае падзенне напругі.
msport (exil77grande)
29-01-2013, 00:58
Як напісаў fidodido там і карту функцыі для халоднага запуску.
antonio.o
29-01-2013, 01:02
Як напісаў fidodido там і карту функцыі для халоднага запуску.
Дзякуй, але гэта пу? атрымаць дапамогу.. цябе я быў бы ўдзячны, з самага пачатку, што мая і gi? супастаўляецца мне трэба толькі, па магчымасці, высветліць, які адрас я магу выправіць файл ад ecu leggermelo і перапісаць
прывітанне.
magi1984
29-01-2013, 08:57
калі не прыкладзеце зыходны файл, як даць вам адрас? :D
antonio.o
29-01-2013, 09:06
[QUOTE=magi1984;26091]калі вы не прыкладзеце зыходны файл, як даць вам адрас? :D[
дзякуй, цяпер я на працы, я тут-то арыгінальнае, скажам, не "супастаўляецца", вы замест таго, каб? калі вы не пярэчыце, можна нават прымацаваць экран (screen), так жа я я.
antonio.o
29-01-2013, 09:08
[ATTACH]2562[QUOTE=magi1984;26091]калі вы не прыкладзеце зыходны файл, як даць вам адрас? :D[
дзякуй, цяпер я на працы, я тут-то арыгінальнае, скажам, не "супастаўляецца", вы замест таго, каб? калі вы не пярэчыце, можна нават прымацаваць экран (screen), так жа я я.
можа быць, я што-то беспарадак у файлах boh, дайце мне ведаць.
дзякуй.
magi1984
29-01-2013, 09:50
карту пачынаецца па адрасе 1E73AC і заканчваецца ў 1E75B8
antonio.o
29-01-2013, 10:16
ок, я знайшоў вам цікава, можа быць, (st? перабольшваю), я павінен змяніць з ecm у % і ў 2D, як раблю я націскаю на P ў цяперашні час ? нумар 5, паднімаючыся першым выходзіць 85, калі не памыляюся, і гэты метад..
Дзякуй.
franco75
29-01-2013, 10:18
Пацвярджаю, я таксама ў пачатку карты, але, здаецца, што канец як 01E74EA і павінна быць 10x16
msport (exil77grande)
29-01-2013, 10:37
Пацвярджаю, я таксама ў пачатку карты, але, здаецца, што канец як 01E74EA і павінна быць 10x16
што ў канчатковым выніку 01e74ea кажа, што драйвер titanium але, па мне, замест гэтага, як кажа чараўнікоў заканчваецца ў 1E75B6 але ў любым выпадку, вы не павінны лушчака змяніць усю карту, а проста зрабіць гэта ў zonma зацікаўлены і мала, а вы паспрабуйце,у мяне зроблены некаторыя ў мінулым, таму што, як правіла, праблема знаходзіцца на 159 2.4 mjet.
antonio.o
29-01-2013, 10:38
Я лічу, 1E73AC-1E75AA
franco75
29-01-2013, 11:02
што ў канчатковым выніку 01e74ea кажа, што драйвер titanium але, па мне, замест гэтага, як кажа чараўнікоў заканчваецца ў 1E75B6 але ў любым выпадку, вы не павінны лушчака змяніць усю карту, а проста зрабіць гэта ў zonma зацікаўлены і мала, а вы паспрабуйце,у мяне зроблены некаторыя ў мінулым, таму што, як правіла, праблема знаходзіцца на 159 2.4 mjet.
Мне не тытан, па-мойму, заканчваецца ў 01e74ea чаму? BP з'яўляюцца 10x16, і тады вы ўбачыце графічна невялікая розніца
Хлопцы, у мяне таксама праблемы пры запуску рухавіка ў халоднае раніцу...alfa 159 1.9 16v 2005 года.
Я заяўляю, што я сістэмы рэцыркуляцыі ог не ўключаецца і выдаліў Dpf фізічна і ў электронным выглядзе.
Акрамя таго, скараціўшы зроблена 2000 км, новы акумулятар.
Адрас на карце і змяніць з ECM titanium у выніку якая?
І тады, як і як павялічыць значэння?
Дзякуй
Ніхто не можа прапанаваць што-то? :-(
я спадзяюся, што хто-то можа мне дапамагчы...
машына раніцай частку з цяжкасцю..некаторыя мне казалі, што гэта можа быць ланцуг ціску паліва, і для вырашэння вы павінны паставіць два клапана паліва няма вяртання, на лініі падачы паліва ў помпу, а другі-у контуры вяртання паліва..
ці будзе?
калі ласка, праверце датчык абаротаў, што я меў справу з альфа-халодны заводзіўся пасля 10 хвілін спроб, і нават больш.
замяніўшы, яна вярнулася да нармальнага жыцця.
у дыягностыцы вам што-то кажа?
Датчыка абаротаў на 159, дзе гэта? У вас есць фота?
У дыягназе што вы маеце на ўвазе?вы кажаце, каб рабіць праверкі з тэс? Я чытаў, а што для вырашэння гэтай праблемы неабходна змяніць карту "пара стартар" па адносінах да ECM titanium... ці правільна Гэта? Калі ОК, у працэнтных адносінах, як павялічыць?
Дзякуй
З нецярпеннем чакаем у бліжэйшы час навіны..
Я павінен з'ехаць на каляды, і я хачу адчуваць сябе камфортна.
Дзякуй
Дапамажыце калі ласка...
Карту на ECM titanium-гэта " момант пуску"?
Калі ўсе ў парадку, як паступіць з крокам?
Дзякуй
Б я цябе, і кажу табе, na, які нявопытныя есць, я пачну з:
адкрыцце ЗАЛАТЫХ і параўнанне з МОД
Паглядзець ўсіх павышэнняў, якія вы загрузілі і leggiti рэжымы максімальныя, якія вы можаце прыняць у адносінах з карты.
Зрабіўшы гэта, вы можаце павялічыць, што-то і паспрабаваць розніцу.
Глядзець сення я выклаў сваю першую карту зрабіў з ecm titanium на edc16, і я скажу вам, што я зрабіў 5 змяненняў у файл перад загрузкай каля тыдня тэставання толькі на пк, не загружаючы нічога.
Параўноўваючы з рознымі шаблонамі, якія вы знойдзеце ў онлайн-прылету, каб зрабіць што-то годнае і менш рызыкоўным.
Адносна датчык абаротаў проста райце poccoli, але карыснае кіраўніцтва па тэхнічным абслугоўванні (для выкарыстання ў якасці "кіраўніцтва міжгалактычнай аўтастопам").
Ўдачы!
Дапамажыце калі ласка...
Карту на ECM titanium-гэта " момант пуску"?
Калі ўсе ў парадку, як паступіць з крокам?
Дзякуй
Я, перш чым закрануць карту бы дыягназ, як вам ужо параілі, каб annotarti любыя памылкі ў памяці, якія могуць паказаць вам на наяўнасць кампанентаў, якія падлягаюць замене. Таму што нават калі б гэта было так змяніць карту гэта ні да чаго.
Для tranky:
Карту мод была ўжо зроблена...
толькі ў мяне такая праблема пры запуску рухавіка ў холад, і я хацеў бы зразумець, калі рабіць змены з ECM titanium вырашае праблемы, і я дзе-то чытаў, што трэба наладзіць на ECM "крутоўнага моманту падчас пуску", але я не ведаю, як паступіць, калі ў працэнтах, а ў тым, што дыяпазон..
Для errecinque:
Памылкі ў дыягностыцы не есць
Для errecinque:
Памылкі ў дыягностыцы не есць
Пытанне банальны, але часам......Свечак напальвання ў вас праверыць?
Упэўнены, што DTC актыўныя? Калі я не памыляюся, калі dpf быў выдалены з раз tdc іх, вы страціце ўсе....паспрабуйце зняць нейкі раз'ем і перарабіць дыягназ
Свечкі напальвання я вымераныя з тестеров і здаліся б працаваць усе.
Па нагоды Dsg я быў выдалены спецыяліст, але, шчыра кажучы, не ведаю, калі таксама былі выдаленыя dtc.Тое, што я магу сказаць, што памылкі,калі такія маюцца,мне паведамілі!
PS.я чытаў на форумах, 159, што хлопчык, была такая ж праблема пры запуску рухавіка ў холад, але, што яна вырашана толькі часткова, змяніўшы практычна ўсе,...напальвання,датчык частаты кручэння,датчык фазы,уведзены зваротны клапан у контур дызель і інш, таму мне не хочацца марнаваць капітал, а потым вырашыць на 70%..вось чаму ў гэты момант я хацеў бы ўмяшацца па карце..па крайняй меры не кідаю грошы ;-)
У любым выпадку, нават калі гэта часовая мера,ніхто яшчэ не сказаў мне, калі на самай справе карта "крутоўнага моманту падчас пуску" ECM titanium дапаможа палепшыць запальванне халоднага рухавіка. Цікава, у канчатковым выніку, як паступіць з крокам.
Дзякуй
Добра, так у працэнтах?
Спадзяюся, хто-небудзь паведаміце мне, калі так добра ці не...
Гэтыя аўтамабілі , на маю вопыту, не маюць праблем халоднага запуску, і, верагодна, нават дакранаючыся карту не risolveresti калі б не было праблем! Было б справу да magaridi праверыць, калі ўсе ок!
Сказаць па праўдзе, многія з гэтых машын мелі праблемы з халодным..паварочваючы на розных форумах бачна.
У любым выпадку і незалежна ніхто яшчэ не змог даць мне просты адказ пра карту....
Глядзіце, я працую ў дылерскай альфа і ад нас на 8 клапанаў ніколі не здарылася на 2,4 для гэтай я вам скажу так, што тычыцца карту цяпер я не магу быць вялікая дапамога, якую я да гэтага часу вучуся ancje я, як толькі магу, стараюся, каб зірнуць, аднак, і паглядзім, ці зможам мы зрабіць што-небудзь разам
Глядзіце, я працую ў дылерскай альфа і ад нас на 8 клапанаў ніколі не здарылася на 2,4 для гэтай я вам скажу так, што тычыцца карту цяпер я не магу быць вялікая дапамога, якую я да гэтага часу вучуся ancje я, як толькі магу, стараюся, каб зірнуць, аднак, і паглядзім, ці зможам мы зрабіць што-небудзь разам
Дзякуй.. Вельмі.
Аднак мой з'яўляецца 16v а не 8!
У назве ce пісаў 8в.
Аднак, гэтага не змяніць, праблемы на гэтых аўтамабілях, што potrevvero паўплываць на стартар есць стартар, які круціць плоскасць,акумулятар невялікі і/або нізкі пускавы ток,egr, які пачынаецца на "затрымацца" злегку адкрытым,махавік зламаны, і нават swirl на гэтыя машыны адрываюцца лапаткі, можа прынесці праблемы! Цяпер я не магу глядзець на карту, але калі есць праблемы на тачкі я сумняваюся, што вырашыце, але вы можаце senpre паспрабаваць,наколькі я ведаю, усе avviamentoa холаду варта вышмараваць сумессю,інфармацыі ставіцца з асцярогай, так як я ніколі не спрабаваў, мяжа ingrassi злегку lamappa халодны запуск і паспрабуйце і паглядзець, калі гэта паляпшае або пагаршае!
У назве ce пісаў 8в.
Аднак, гэтага не змяніць, праблемы на гэтых аўтамабілях, што potrevvero паўплываць на стартар есць стартар, які круціць плоскасць,акумулятар невялікі і/або нізкі пускавы ток,egr, які пачынаецца на "затрымацца" злегку адкрытым,махавік зламаны, і нават swirl на гэтыя машыны адрываюцца лапаткі, можа прынесці праблемы! Цяпер я не магу глядзець на карту, але калі есць праблемы на тачкі я сумняваюся, што вырашыце, але вы можаце senpre паспрабаваць,наколькі я ведаю, усе avviamentoa холаду варта вышмараваць сумессю,інфармацыі ставіцца з асцярогай, так як я ніколі не спрабаваў, мяжа ingrassi злегку lamappa халодны запуск і паспрабуйце і паглядзець, калі гэта паляпшае або пагаршае!
Гэта праўда..у назве напісана 8v, але я riallacciato у гэтай дыскусіі, паказаўшы, што мая 16v.
У любым выпадку я загрузіў карту зменена і палепшана стартар, але тое, што вызначыла значнае паляпшэнне было чысткі датчыка ціску ў магістралі rail
прывітанне maxgen, даруй мяне, я не прачытаў, хто адкрыў абмеркаванне :P
тым не менш, вы знайшлі бруд на датчыку?
прывітанне maxgen, даруй мяне, я не прачытаў, хто адкрыў абмеркаванне :P
тым не менш, вы знайшлі бруд на датчыку?
Я зразумеў...
Па нагоды датчыка..было трохі счарнелыя і існаваў нейкай сліззю, якая, здавалася, слізі носа..;-)
Я думаю, гэта рэшткі, якія пакідае дызельнага паліва. Я зняў датчык з ключом ад 27. І я затапіла спрэй прадукт з сухой для электрычных ланцугоў. Цяпер машына частка на першы стрэл, і ен, падобна, нават лепш
вы, тое, што дызель, што робіць тая слізь, што-то дзіўнае, як яму ўдалося дабрацца да іх, можа быць спакойна прыехаць да фарсунак я вам іх controllerei і мяняў бы адразу фільтр дызельнага паліва.
вы, тое, што дызель, што робіць тая слізь, што-то дзіўнае, як яму ўдалося дабрацца да іх, можа быць спакойна прыехаць да фарсунак я вам іх controllerei і мяняў бы адразу фільтр дызельнага паліва.
па нагоды фільтра дызельнага паліва быў ужо заменены на вельмі кароткі час назад...я зрабіў купон ў камплекце (фільтр, алей,масла,дызельнага фільтра,фільтр салона)
pa.для праверкі фарсунак я павінен зняць? калі ўсе ў парадку, як яны чысцяць?
Я б, па меншай меры, зірніце на ўсе атакі cannetta, дзе выходзіць дызельнае паліва ў інжэктар, каб зразумець, і ўбачыць, калі не трапіў нават іх гэтай слізі! Тады, калі машына ў парадку і не паліць, можна нават пазбегнуць іх трэба зняць.
Я б, па меншай меры, зірніце на ўсе атакі cannetta, дзе выходзіць дызельнае паліва ў інжэктар, каб зразумець, і ўбачыць, калі не трапіў нават іх гэтай слізі! Тады, калі машына ў парадку і не паліць, можна нават пазбегнуць іх трэба зняць.
Я invieresti фота cannetta, аб якім вы кажаце? Я не разумею...дзякуй
вы я прыклаў фатаграфіі, інжэктар,на ўчастак, які вы бачыце на фота ce змантаваны трубаправод сталевы шэры, калі зняць абарону рухавіка, вы адразу насупраць фарсункі, і вы бачыце, як добра гэтыя вадасцекавай трубы, што з іншага боку мацуюцца да рэйку, яна ў вадасцекавай трубы і паглядзець ўнутр нападу фарсунак ,як на фота, калі есць, што слізь, калі няма-riattacchi усе і прымацаваныя так, у адваротным выпадку, прыбярыце бруд, што знаходзіцеся.