КПК

Перегляд Повної Версії : Двигун Opel X14XE, Ecu Delco Multec-S, ELM327 не "спілкується" з l' ECU ???

X14XE
27-01-2013, 20:46
Привіт і поздоровлення для форуму,

Переходячи до "суть" проблеми ,

цікаво, lumi

в OPEL ASTRA 1.4 16 v. ( astra f 1997 року ) з двигуном X14XE , так спорадичної мені горить діагноз, я вирішив купити " інтерфейс, bluetoot POWER2 основі ELM327, що підключається ( через bluetoot ) на планшет ( S. АБО ANDROID за допомогою програми крутний момент PRO відн. 1.6.30. :

http://torque-bhp*****/

http://imageshack.us/photo/my-images/84/power2obdelm327.jpg/]

http://imageshack.us/a/img84/6421/power2obdelm327.th.jpg

На даний момент у мене деякі проблеми "зв'язок" тому я прошу Вас в "перших", якщо ви мені підтвердіть, якщо "гніздо" діагностики мого автомобіля ? OBD2 ( l' інтерфейс ? щеплені абсолютно в гніздо ... тому я припускаю, si ) ; потім, можливо, якщо хтось вже отримав? був досвід, у зв'язку з вище апаратного/програмного забезпечення, згаданого вище і, зокрема, на двигунах цієї серії, OPEL.

Для обладнання, я використав саме це ...точно...точно :

Опис продукту

* Andriod / Droid / Torque, сумісні з ELM.

* Підключення Bluetooth, Немає Батареї необхідно, кабелі, або комутатор.

* Відображає дані двигуна в прямому ефірі на ваш телефон Android.

* Відновлення кодів помилок (DTC) і ясні світла двигуна перевірки.

* Відновлення кодів помилок (DTC) і ясні світла двигуна перевірки.

функції:

* Читання діагностичних кодів несправностей, як загальної, так і виробника конкретної і відображати їхній зміст (pi? 3000 визначень загальних кодів в базі даних).

*Очистити коди несправностей і вимкніть MIL (світло "Check Engine")

* Відображення даних датчика струму, включаючи:

* Двигуна, об / хв Навантаження

* Розрахункове значення

* Температура охолоджуючої рідини

* Стан паливної системи

* Швидкість? автомобіля

* Short Term Fuel Trim

* Long Term Fuel Trim

* Тиск впускного колектора

* Timing Advance

* Температура всмоктуваного повітря

* Витрата Повітря

* Абсолютне положення дросельної заслінки

* Кисневий датчик напруги / пов'язані короткий термін планки палива

* Стан паливної системи

* * * Тиск палива

* І багато інші

Інструкція англійською тільки, pls, зверніть увагу перед покупкою

Пара код Bluetooth ? "1234" або "0000,, але хтось каже "6789" ( у останньому я не пробував ).

Що лежать в основі "випробувань" конкретні, які були зроблені з "РАМКИ" автомобіля в положення ВКЛ, а потім і з автомобілем, на мотоциклі.

Ті ж "інтерфейс" вище, просто підключений до гнізда під кермом ( блок запобіжників ) сигналізує один з світлодіодів ( червоний) "роботи" і коли "зачепити" від Bluetooth планшетного пк ви бачите сканування вперед і назад, з індикатори інтерфейсі ( ELM327), а потім "стабілізації" на тільки ЧЕРВОНИЙ світлодіод, в цей момент в планшетному пк, а також іконку GPS, планшетний пк dell' інтерфейс загоряється навіть значок all' автомобіля? продовжує БЛИМАТИ.

Перевіривши? у men? ADAPTER STATUS я бачу, що на голос :

- Bluetooth увімкнено = YES

- Підключення до ECU = YES

- Підключення до ECU = NO

і ? прямо тут, що я боюся, що це проблема !!!

&Quot;мінімум" я вважаю, що є, так як вчора ", пробуючи іншої програми мені були повернуті ZERO error code і напруга акумулятора-14,4 - 14,3 ) змінної, чому? l' автомобіль був у русі.

Програма "офіційний" все повинно бути це крутний момент PRO , інтерфейс, здавалося б, працювати і спілкуватися з планшетного пк, але НЕ з "блок", так як крім цих двох даних вище я не повернув ще.

Те, що я "роді" ? не знаю, чи є "проблема" в інтерфейс POWER2 ELM327 ( тому зараз я б ще час, щоб farmela замінити на AMAZON ) або це проблема тільки моя нездатність?..*****і я вважаю, не включення її добре, програмного забезпечення.

Я чекаю, сподіваюся і розраховую на ваші знання , може бути, якщо один "знає" програма в дві секунди "розуміє", де проблема, чому? може бути, я не включено той чи інший пункт або я не включив даного параметра потрібно.

X14XE
28-01-2013, 15:10
ПОМИЛКИ

Вибачте, але я зрозумів, я вище НЕТОЧНІСТЬ у посилання на дані, пов'язані з програмою крутний момент PRO ( останній реліз 1.6.32 ... але проблема, яку я не усувається в будь-якому випадку) "повідомлення" виправлені таким чином :

" відомості про стан адаптера " :

- Bluetooth увімкнено = YES

- Підключення до all ІНТЕРФЕЙС = YES

- Підключення до ECU =

Я намагався поставити наступні протоколи :

- ( SAE J1850-PWM), що "має бути більше? підходить до мого ECU.
- Automatic - через протокол сканування.
- Automatic - Fast protocol scan.

Але ні в одному з трьох випадків "спілкується" !!!

P. S : у тій же програмі і в той же чоловіки? мені повідомляється, що прошивка dell' інтерфейс ? l'. рев. 1.5.

Чекаю інфо і спасибі.

matteo87
07-02-2013, 15:11
не думаю, що це має до OBD2 вашої машини! натисніть, щоб купити OPCOM, запитайте**** якщо він доступний!

matteo87
07-02-2013, 15:20
прошу вибачення, я тисячу відкриті вікна! і ви не можете? навіть змінити повідомлення, яке я написав! а я хотів сказати, перейти на інтернет-магазин і подивитися, якщо є!

msport (exil77grande)
07-02-2013, 18:25
прошу вибачення, я тисячу відкриті вікна! і ви не можете? навіть змінити повідомлення, яке я написав! а я хотів сказати, перейти на інтернет-магазин і подивитися, якщо є!

мабуть, ви теж лиже............., що характер, бо ти використовував його, а те чарівне слово, яке тут і цензуру,вітаю.