X14XE
27-01-2013, 20:46
Прывітанне і віншаванні для форуму,
Пераходзячы да "сутнасць" праблемы ,
цікава, lumi
у OPEL ASTRA 1.4 16 v. ( astra f 1997 года ) з рухавіком X14XE , так спорадической мне гарыць дыягназ, я вырашыў купіць " інтэрфейс, bluetoot POWER2 аснове ELM327, падключаецца ( праз bluetoot ) на планшэт ( S. АБО ANDROID ) з дапамогай праграмы крутоўны момант PRO отн. 1.6.30. :
http://torque-bhp*****/
http://imageshack.us/photo/my-images/84/power2obdelm327.jpg/]
http://imageshack.us/a/img84/6421/power2obdelm327.th.jpg
На дадзены момант у мяне некаторыя праблемы "сувязь" таму я прашу Вас у "першых", калі вы мне пацвердзіце, калі "гняздо" дыягностыкі майго аўтамабіля ? OBD2 ( l' інтэрфейс ? прышчэпленыя зусім у гняздо ... таму я мяркую, si ) ; затым, магчыма, калі хто-то атрымаў ужо? быў вопыт, у сувязі з вышэй апаратнага/праграмнага забеспячэння, згаданага вышэй і, у прыватнасці, на рухавіках гэтай серыі, OPEL.
Для абсталявання, я выкарыстаў менавіта гэта ...сапраўды...сапраўды :
Апісанне прадукту
* Andriod / Droid / Torque, сумяшчальныя з ВЯЗА.
* Bluetooth падлучэнне, Няма Батарэі неабходна, кабелі, або камутатар.
* Адлюстроўвае дадзеныя рухавіка ў прамым эфіры на ваш тэлефон Android.
* Аднаўленне кодаў памылак (DTC) і ясныя святла рухавіка праверкі.
функцыі:
* Чытанне дыягнастычных кодаў няспраўнасцяў, як агульнай, так і вытворцы канкрэтнай і адлюстроўваць іх сэнс (pi? 3000 азначэнняў агульных кодаў у базе дадзеных).
*Ачысціць коды няспраўнасцяў і выключыце MIL (святло "Check Engine")
* Адлюстраванне дадзеных датчыка току, уключаючы:
* Рухавіка, аб / мін Нагрузка
* Разліковае значэнне
* Тэмпература астуджальнай вадкасці
* Стан паліўнай сістэмы
* Хуткасць? аўтамабіля
* Short Term Fuel Trim
* Long Term Fuel Trim
* Ціск впускного калектара
* Timing Advance
* Тэмпература всасываемого паветра
* Выдатак Паветра
* Абсалютная становішча дросельнай засланкі
* Кіслародны датчык напругі / звязаныя кароткі тэрмін планкі паліва
* Стан паліўнай сістэмы
* * * Ціск паліва
* І многія іншыя
Інструкцыя на англійскай толькі, pls, звярніце ўвагу перад купляй
Пара код Bluetooth ? "1234" або "0000,, але хто-то кажа "6789" ( у апошнім я не спрабаваў ).
Якія ляжаць у аснове "выпрабаванняў" канкрэтныя, якія былі зробленыя "РАМКІ" аўтамабіля ў становішча ВКЛ, а затым і з аўтамабілем, на матацыкле.
Тыя ж "інтэрфейс" вышэй, проста падлучаны да раздыма пад рулем ( блок засцерагальнікаў ) сігналізуе адзін з святлодыедаў ( чырвоны) "" і "зачапіць" ад Bluetooth планшэтнага пк вы бачыце сканаванне наперад і назад, з індыкатары інтэрфейсе ( ELM327), а затым "стабілізацыі" на толькі ЧЫРВОНЫ святлодыед, у гэты момант у планшэтны пк, а таксама абразок GPS, планшэтны пк dell' інтэрфейс загараецца нават значок all' аўтамабіля? працягвае МІРГАЦЬ.
Праверыўшы? у men? ADAPTER STATUS я бачу, што на голас :
- Bluetooth вкл = YES
- Падключэнне да ECU = YES
- Падключэнне да ECU = NO
і ? прама тут, што я баюся, што гэта праблема !!!
&Quot;мінімум" сувязі з гэтым я мяркую, што есць, так як учора ", спрабуючы іншай праграмы мне былі вернутыя ZERO error code і напружанне акумулятара-14,4 - 14,3 ) зменнай, чаму? l' аўтамабіль быў у руху.
Праграма "афіцыйны" усе павінна быць, гэта крутоўны момант PRO , інтэрфейс, здавалася б, працаваць і мець зносіны з планшэтнага пк, але НЕ з "блок", так як акрамя гэтых двух дадзеных вышэй я яшчэ не вярнуў.
Тое, што я "родзе" ? не ведаю, ці есць "праблема" ў інтэрфейс POWER2 ELM327 ( таму зараз я б яшчэ час, каб farmela замяніць на AMAZON ) ці гэта праблема толькі мая няздольнасць?..*****і я мяркую, не ўключэнні яе добра, праграмнага забеспячэння.
Я чакаю, спадзяюся, і разлічваю на вашы веды , можа быць, калі адзін "ведае" праграма ў дзве секунды "разумее", дзе праблема, чаму? можа быць, я не ўключаны той ці іншы пункт або я не ўключыў дадзенага параметру патрабуецца.
Пераходзячы да "сутнасць" праблемы ,
цікава, lumi
у OPEL ASTRA 1.4 16 v. ( astra f 1997 года ) з рухавіком X14XE , так спорадической мне гарыць дыягназ, я вырашыў купіць " інтэрфейс, bluetoot POWER2 аснове ELM327, падключаецца ( праз bluetoot ) на планшэт ( S. АБО ANDROID ) з дапамогай праграмы крутоўны момант PRO отн. 1.6.30. :
http://torque-bhp*****/
http://imageshack.us/photo/my-images/84/power2obdelm327.jpg/]
http://imageshack.us/a/img84/6421/power2obdelm327.th.jpg
На дадзены момант у мяне некаторыя праблемы "сувязь" таму я прашу Вас у "першых", калі вы мне пацвердзіце, калі "гняздо" дыягностыкі майго аўтамабіля ? OBD2 ( l' інтэрфейс ? прышчэпленыя зусім у гняздо ... таму я мяркую, si ) ; затым, магчыма, калі хто-то атрымаў ужо? быў вопыт, у сувязі з вышэй апаратнага/праграмнага забеспячэння, згаданага вышэй і, у прыватнасці, на рухавіках гэтай серыі, OPEL.
Для абсталявання, я выкарыстаў менавіта гэта ...сапраўды...сапраўды :
Апісанне прадукту
* Andriod / Droid / Torque, сумяшчальныя з ВЯЗА.
* Bluetooth падлучэнне, Няма Батарэі неабходна, кабелі, або камутатар.
* Адлюстроўвае дадзеныя рухавіка ў прамым эфіры на ваш тэлефон Android.
функцыі:
* Чытанне дыягнастычных кодаў няспраўнасцяў, як агульнай, так і вытворцы канкрэтнай і адлюстроўваць іх сэнс (pi? 3000 азначэнняў агульных кодаў у базе дадзеных).
*Ачысціць коды няспраўнасцяў і выключыце MIL (святло "Check Engine")
* Адлюстраванне дадзеных датчыка току, уключаючы:
* Рухавіка, аб / мін Нагрузка
* Разліковае значэнне
* Тэмпература астуджальнай вадкасці
* Стан паліўнай сістэмы
* Хуткасць? аўтамабіля
* Short Term Fuel Trim
* Long Term Fuel Trim
* Ціск впускного калектара
* Timing Advance
* Тэмпература всасываемого паветра
* Выдатак Паветра
* Абсалютная становішча дросельнай засланкі
* Кіслародны датчык напругі / звязаныя кароткі тэрмін планкі паліва
* Стан паліўнай сістэмы
* * * Ціск паліва
* І многія іншыя
Інструкцыя на англійскай толькі, pls, звярніце ўвагу перад купляй
Пара код Bluetooth ? "1234" або "0000,, але хто-то кажа "6789" ( у апошнім я не спрабаваў ).
Якія ляжаць у аснове "выпрабаванняў" канкрэтныя, якія былі зробленыя "РАМКІ" аўтамабіля ў становішча ВКЛ, а затым і з аўтамабілем, на матацыкле.
Тыя ж "інтэрфейс" вышэй, проста падлучаны да раздыма пад рулем ( блок засцерагальнікаў ) сігналізуе адзін з святлодыедаў ( чырвоны) "" і "зачапіць" ад Bluetooth планшэтнага пк вы бачыце сканаванне наперад і назад, з індыкатары інтэрфейсе ( ELM327), а затым "стабілізацыі" на толькі ЧЫРВОНЫ святлодыед, у гэты момант у планшэтны пк, а таксама абразок GPS, планшэтны пк dell' інтэрфейс загараецца нават значок all' аўтамабіля? працягвае МІРГАЦЬ.
Праверыўшы? у men? ADAPTER STATUS я бачу, што на голас :
- Bluetooth вкл = YES
- Падключэнне да ECU = YES
- Падключэнне да ECU = NO
і ? прама тут, што я баюся, што гэта праблема !!!
&Quot;мінімум" сувязі з гэтым я мяркую, што есць, так як учора ", спрабуючы іншай праграмы мне былі вернутыя ZERO error code і напружанне акумулятара-14,4 - 14,3 ) зменнай, чаму? l' аўтамабіль быў у руху.
Праграма "афіцыйны" усе павінна быць, гэта крутоўны момант PRO , інтэрфейс, здавалася б, працаваць і мець зносіны з планшэтнага пк, але НЕ з "блок", так як акрамя гэтых двух дадзеных вышэй я яшчэ не вярнуў.
Тое, што я "родзе" ? не ведаю, ці есць "праблема" ў інтэрфейс POWER2 ELM327 ( таму зараз я б яшчэ час, каб farmela замяніць на AMAZON ) ці гэта праблема толькі мая няздольнасць?..*****і я мяркую, не ўключэнні яе добра, праграмнага забеспячэння.
Я чакаю, спадзяюся, і разлічваю на вашы веды , можа быць, калі адзін "ведае" праграма ў дзве секунды "разумее", дзе праблема, чаму? можа быць, я не ўключаны той ці іншы пункт або я не ўключыў дадзенага параметру патрабуецца.