КПК

Перегляд Повної Версії : Проблеми Ford Focus 1600Tdci 90Cv Edc16C34

Cristiano75
27-01-2013, 14:08
Як назва, я перепризначений машина мого друга, я не можу отримати силу, що я хочу
У prex turbo дістатися до цієї мети, prex rail також, але не отримав резюме, що ви сподівалися.
(Не маючи спеціальних програм, за допомогою elm327 можна перевірити prex турбо і температури повітря, дросельної заслінки, навантаження потрібно prex rail)
Я вимкнув з допомогою контролю системи рециркуляції ог, я не міг перевірити ? cos?, я можу сказати, що машина не d? несправність будь-якого роду.
Прошу вас відповісти, якщо хтось може мені сказати, де я помилився, або якщо c'? якийсь обмежувач або біт, який блокує кількості? макс дизельного палива, що я вимагаю в карту.
Ах, на карті розміщена, до кривої крутного моменту головна c'? карту, яка обмежує крутний момент в залежності від prex атмосферного, що ви знайдете автомобіль, я намагався рухатися той, але не суттєва зміна.
Я адекватний в результаті чого значення трохи вище, ніж таких

jolidj
27-01-2013, 14:18
картку і трохи зробити tutta. якщо nn стосується дизельного палива, або, принаймні, його обмежувачі я думаю, що тут візьми к.с слюди camina з я дух santo. prex turbo одно, засмутилася і однодумців змінені погано, педаль 3% nn, і нічого, prex rail те ж саме . і т.д і т.д і т.д rifalla, і ви побачите, резюме приходять і як. хорошу роботу.

Cristiano75
27-01-2013, 15:00
картку і трохи зробити tutta. якщо nn стосується дизельного палива, або, принаймні, його обмежувачі я думаю, що тут візьми к.с слюди camina з я дух santo. prex turbo одно, засмутилася і однодумців змінені погано, педаль 3% nn, і нічого, prex rail те ж саме . і т.д і т.д і т.д rifalla, і ви побачите, резюме приходять і як. хорошу роботу.

Ви додаю карту, що я пробував і що не так оновив карту в пару до про prex атмосферного.
Дизельне паливо не v? торкнувся, за логікою речей.. якщо подивитися на час вприскування зупинки надходять 100mg....ви знаєте, скільки ????
X, що машина x-mod запасів більш ніж достатньо, навіть якщо ви зміните натовп......(110cv 2007 року терміни майже однакові)
У prex turbo спочатку був обмежений 1,07 бар, не дивитися на карту, turbo, чому? там є 2 пастки, на основі prex атмосферного і іншого в залежності від температури впускного.. а ті 2 просто в prex ori = 1,07, переміщаючи їх у 1.20 зараз доходить до того, що подивитися в карту turbo..... (Карти 90cv дуже схожий на той, 110cv 2007 року)
Карти перетворення Нм>>Iq ж бачив, що вони перерву до 450, у мене x мету досягти висуває......
Я торкнувся карти overboost x nn дати шипи.. насправді приходить на 1,20 рідко приходить торкнутися 1,22.... де x мати фіксованого геометрії я думаю, що я міг би залишити її в cos

Cristiano75
27-01-2013, 15:01
ось карту

msport (exil77grande)
27-01-2013, 15:02
не в образу, я написав коментар, і знадобилося 10 хвилин запису, але помилково не зберіг відповідь,тепер ми спробували ще раз, але якщо я можу дати вам пораду чи не руку на автомобілі в інших або за курс.

Cristiano75
27-01-2013, 15:03
А, для стосується prex rail, я дав p? pi? у prex, коли вимагає справа? дизель більш 43mg.
Якщо зверніться до табличної ecm будь-якої версії.. перейти повністю поза дороги.
У prex rail ? невід'ємною частиною передоплати, якщо ви йдете x логіки.....

Cristiano75
27-01-2013, 15:04
не в образу, я написав коментар, і знадобилося 10 хвилин запису, але помилково не зберіг відповідь,тепер ми спробували ще раз, але якщо я можу дати вам пораду чи не руку на автомобілі в інших або за курс.

По-твоєму, де ? неправильно...??

Cristiano75
27-01-2013, 15:07
Я не роблю, я просто знаю, що я використовував, тим же чином, що і керівництво додано (логіки, я маю на увазі), і я побачив, що насправді речі починають приносити я не бачу, чому? тут ? все, лопнув....

msport (exil77grande)
27-01-2013, 15:15
тоді ми почнемо на карту збагачення при прискоренні,кроком даних, або занадто низькі або надто високі, тут і без сенсу і без політики,а також карту приживається він paecchi пунктів в мінус і дуже багато,egr off ok,обмежувач крутного моменту деталі занадто низьким, щоб решта мені не подобається, але може також йти,1CA0A8 в 1CA1C6 все негативне, тому що це таке? від 1CA1C6 в 1CA546 навіть тут майже все в мінус, тому що це таке? від 1CC306 в 1CC498 чому і що це таке? на час overboost на машині, на складі, тому що ви діяли саме так? від 1E3320 в 1E353E таке і чому? від 1E479E в 1E4864 таке і чому? всі карти turbo зроблені malissimio і без логіки, і навіть їх щось негативне і кроком в деякі моменти перебільшені,тиску в рампі порушені погано без логіки перебільшені і в деякі моменти,я додаю обмежувач тиску в рампі і інших карт, rail-орі,ще обмежувачі крутного моменту орі,всі карти найважливіші уприскування орі,для інших продовження попереднього ради або не руку на машинах інших або за курс, серйозно, а потім весело,крім того, беруть участь і в розділі для початківців, хоча по мені б краще в іншому розділі,гарне продовження.

Cristiano75
27-01-2013, 15:39
1CA546 i break показують обертів і maf, бачили, що приходить 10000, для яких значення ламба, якщо 1000=14,7 я змінив ставлення стехиометрической, враховуючи, що egr ? закрите x не курити я тримав худий, значення maf вниз, x збагачення до 17,05:1 до 1160 с, що відповідає приблизно 68mg..... Я переробив у словах, у відносинах стехиометрической майже фіксованою протягом діапазоні обертів двигуна, посилаючись на maf.
1CC306 різні обмежувачі відповідно до передач....
Ах, карту-прискорювач, ви, здається, зроблено в капусту... спостерігайте, добре.... дійсно-й? що дивлячись на нього, ну візьми фокус оригінальні і візьміть його... і скажи мені, як ти, в іншому разі... ? зроблені кроки він ненавидів... .... тепер, принаймні, за його словами відчуває себе лінійний..в кожне мінімальна зміна педалі відчуваєте, що машина відповідає, і x і піти, що для уповільнення..
Час oberboost я діяв таким чином, x не дати йому шипи prex... насправді просто приходить до prex потрібне без piccate....
Карти turbo працюють в залежності від температури колектора і атмосферний.. я, що підходять для цієї мети.... практично влітку машина звинувачує менше падіння потужності через регулювання температури наддувочного повітря...
Управління турбо нагадує орі на 110cv.. Якщо я не правий, я ті, ford, як вони працюють???

Може бути, ви праві, що я повинен зробити хід.... але тільки я......??? :confused:

Cristiano75
27-01-2013, 15:42
Карта, яка починається за адресою 1E479E ? помилка.....

msport (exil77grande)
27-01-2013, 16:24
я не зрозумів останньої фрази що ти маєш на увазі і до кого ви звертаєтеся, але подивіться тут в тому, що проблеми у тебе і запитати думку, ти-це я, я лише тобі одній моя особиста думка, що це не закон, безумовно, бачив, що світ і це здорово, тому що він різноманітний, тому ви повинні просто прийняти конструктивну критику, тому що я не я тільки критикувати, але я тобі + або -, сказав те, що я бачу і думаю, і, чесно кажучи, ви торкнулися все крім того що потрібно насправді,крім того, якщо чо написав таке і чому не зробив, тому що не знаю, про що ми говоримо, але, щоб зрозуміти ваш спосіб діяти, ви знаєте, з тих машин, ne avro зроблені близько 20, не рахуючи інших з таким же двигуном, я вважаю, що ми приходимо в сто приблизно між відображень,egr off, або dpf off так що, якщо дозволити побачив, що мій не хобі, як для себе, але й професію, я думаю, що хто-то у мене буде доведена,втім, роби, як порахуєш гарне продовження.

Cristiano75
27-01-2013, 21:10
Факт ? що тут вже? чую одні й ті ж відповіді з інших форумів..... якщо ти під певні числа повідомлень або 6 разів... відповіді завжди ті.. і все-таки я провів у відповідності з інструкцією, яка циркулює в інших форумах опублікував, скажімо, від тих, які знаходяться цюй?.....

Cristiano75
27-01-2013, 21:15
До влади, яку я поставив після кількох тестів я прийшов туди, але не в той метод.. 123cv/3800gg і 28кг/м 1850giri., для? машина не має подачі, що я ставила. Власник автомобіля ? задоволений, я ні...

jolidj
27-01-2013, 21:21
вважаєте, якщо nn помиляюся, ти сказав, що машина nn має резюме, що ви шукали. побачивши карту, я дав тобі моя думка з цього приводу. навіть якщо вони дають однакові дзвінки на інших форумах , подивитися, якщо ви можете знайти форуми, на mirura x te, тут ми скромні люди, які ми приймаємо поради і думки. якщо вам добре так машина хороша x te , сніданок не розкішний 10 15 к. с. ви зловили їх і, якщо ваш клієнт, і до місця, то добре. що я розумію і що якщо він машину було добре х, що ви запитали думки тут??
По мені у вас ще багато чому вчитися , якщо ви думаєте, що знаєте все, то, по мені, nn, ви на дорозі добре.
Якщо я можу дати вам пораду.... Намагається вивчати і слухати , у мене ніколи не припиняйте вчитися..
Nn я хочу відкрити спір x, а у мене бажання ne інтерес. Бажаю тобі хорошу роботу.
Вибачте x моя думка з цього приводу.

Cristiano75
27-01-2013, 21:58
10/15cv nn їх взяв(може бути)? дивна річ. я думаю, що він щось ще, чому? я відкрив відразу капот у нього трубка зливу масла зламаний, і я були пов'язані з силікону.. Насправді, коли ви ? стаккато машина погіршило вихід... бачили, що повітря, який передавав l? виключала хороше читання MAF.
Я думаю спробувати автомобіль спочатку, щоб побачити, як він ходить, видно, що вже? він прийшов до мене, переадресований з іншого, що не знаю, хто це... і машина з резюме обіцяних не було....
L думка, що я запитав, було знати, якщо c'? карту або біт, який блокує подачу палива, що перевищують певний поріг, скажімо тип 147 jtd х зробити приклад.....
Я запитав тільки те,.... також, чому? частина карт (пара і турбо) випливають з 110cv, терміни майже однакові, карти, конвертації, а також, тільки що то він 110cv це не доходить навіть до 97cv....
Якщо дизель, часу (перерва страв і prex ідентичні) і турбо майже рівні цієї машини повинні отримати принаймні, 105л.з.. але навіть x мрія.....

pabloescobar
27-01-2013, 22:08
Тільки доторкнутися до inezione, обмежувачі крутного моменту і тиску турбо, не більше? 10% і подивитися, як піде. Що стосується збагачення у прискорення, відпусти його зараз і подивитися, як вам іде

Cristiano75
27-01-2013, 22:18
спробує? перед орі х, щоб побачити, скільки "v"?.... значення, мене дістає, то впоратися? як скажеш... я хочу побачити, якщо маф ? добре....

msport (exil77grande)
27-01-2013, 22:29
Факт ? що тут вже? чую одні й ті ж відповіді з інших форумів..... якщо ти під певні числа повідомлень або 6 разів... відповіді завжди ті.. і все-таки я провів у відповідності з інструкцією, яка циркулює в інших форумах опублікував, скажімо, від тих, які знаходяться цюй?.....

справа в тому, що ти не знаєш, що ми тобі дали поради, але ти не хочеш слухати це не критикувати, але ти з дороги,тут розглядаються всі те ж ****llo і не є діти і пасинки і що ти знову це, що ви давно і багато повідомлень є на форумі, я сподіваюся, це було досить ясно.

Cristiano75
27-01-2013, 23:14
msport mhai написав: ще обмежувачі крутного моменту орі

Які обмежувачі крутного моменту, який я залишив ОРІ? Можливо, ті, які мене блокують подачу палива.
Могли б ви люб'язно postarli, їх, побачив, що я не можу скачати нічого...
Ви би вдячний...
Обмежувачі, які ecm вказують на адреси 1E8F88, 1E8FCA, 1E900C, ті, що відносяться?

jolidj
28-01-2013, 13:40
між тим, потрібно переконатися, що машина від золота, так і на місці. поклади орі і спробувати. на цей раз edc15 і ти не можеш прийняти info edc15 вже на початку ford edc16.
випробування золотих і дайте нам знати, як вона йде, то як ви думаєте і прикладіть свої ідеї x зробити зміни.хороша робота

Cristiano75
28-01-2013, 15:18
між тим, потрібно переконатися, що машина від золота, так і на місці. поклади орі і спробувати. на цей раз edc15 і ти не можеш прийняти info edc15 вже на початку ford edc16.
випробування золотих і дайте нам знати, як вона йде, то як ви думаєте і прикладіть свої ідеї x зробити зміни.хороша робота

Насправді я думав про те,.... прощати ori машини і подивитися, як v?... побачив, що кілька механічних доклав руку до цієї пошукової... я не хочу, що там було щось-не йде...
Хтось з вас, крім elm327, що я бачу декілька параметрів двигун c'? якийсь інтерфейс, який може контролювати ecu в режим pi? esaustile.

jolidj
28-01-2013, 15:38
щоб зробити серйозну роботу, вам потрібен офіційний діагноз.

Cristiano75
28-01-2013, 15:44
щоб зробити серйозну роботу, вам потрібен офіційний діагноз.

X vw існує vag-com-х ford можна що-порівняльний nn немає у продажу....?

magi1984
28-01-2013, 15:47
ви можете взяти autocom клон, ? тестер мультибрендових але працює відмінно

Cristiano75
28-01-2013, 16:03
ви можете взяти autocom клон, ? тестер мультибрендових але працює відмінно

Ми думали про це... може бути, взяти? . Кажуть про неї добре.
Я знайшов в мережі-кабель, FORD VCM OBD знаєте, якщо ви могли б піти?
Я купив кабель FORD SCANNER USB був лише один... не читав ні форсунок..... повертається....

mattycar
28-01-2013, 17:13
цей тип циклу, не ? легко зробити,чому? двигун ? деякі, сидячи заводу.

Cristiano75
28-01-2013, 19:48

Мені поставили ОРІ х, щоб побачити, як v?... якщо все ? ок.. тобто повинна бути біта або карту, далі порога не відправляє, чому? якщо карти основних схожі на 110, я не бачу, чому? не приходить навіть у 97....
Це "типу проблеми" у нього всі пошукові групи psa, як це 90cv...

mattycar
29-01-2013, 18:02
Мені поставили ОРІ х, щоб побачити, як v?... якщо все ? ок.. тобто повинна бути біта або карту, далі порога не відправляє, чому? якщо карти основних схожі на 110, я не бачу, чому? не приходить навіть у 97....
Це "типу проблеми" у нього всі пошукові групи psa, як це 90cv...
Слухати орі, щоб переконатися, що все ок.
Коли avr? права доступу для перегляду вкладень do зазирнути у свою карту

Джакомо
29-01-2013, 21:20
Mattycar, я міг би знати, що в провінції ти?

msport (exil77grande)
29-01-2013, 22:19
хлопці, постарайтеся залишатися в темі, дякую.

Cristiano75
12-02-2013, 23:41
Привіт всім, я спробував ще раз вчора машину з карти, золото і влада ? у 90cv 4000 і 22кг/м при 2050 об/хв.
Дивний факт ? з карти орі, що міняти витратомір повітря d? завжди те ж значення, якщо не більше? вниз.
З карти " ori la prex turbo ? 1,07 бар, то мод ? 1,22 бар. ? можливо, що maf p? зруйнований....?? також, чому? до 2500 оборотів приблизно з дросельної заслінки на 100% ви відчуваєте, що c'? отвір подачі, здається, що стіни, потім він їде насправді навколо цій схемі MAF знижує на 20% приблизно читанні, а потім залишити вгору.. egr я закрита від карту через обнулення 2 panettoni....

Машина має 85.000 км приблизно.....

tezzero
13-02-2013, 00:14
Класичний симптом від MAF відмови...

explode82
13-02-2013, 00:21
речі, щоб мій досвід, може бути 3/4, що простий і швидкий maf несправність,що не менш імовірно, egr несправність в електронному вигляді, я кажу ? марно його закрити, що не вирішити, чому? проблема ? чайник, що схоже на egr ? сенсорами турбіни насіння осередку батареї пошкоджені,що останній і рідкісний це ? дозатор подвійний, що він на ланцюгу всмоктування

Cristiano75
13-02-2013, 01:30
речі, щоб мій досвід, може бути 3/4, що простий і швидкий maf несправність,що не менш імовірно, egr несправність в електронному вигляді, я кажу ? марно його закрити, що не вирішити, чому? проблема ? чайник, що схоже на egr ? сенсорами турбіни насіння осередку батареї пошкоджені,що останній і рідкісний це ? дозатор подвійний, що він на ланцюгу всмоктування

дозатор подвійний, що він на ланцюгу всмоктування... cos'?? як я можу перевірити, що це несправність....
Ви можете бути + точно??
У egr, щоб знати, якщо б з ладу електрично, як я можу перевірити??
Турбіна ? у фіксованій геометрії, перепускного клапана ? командує так, шин, я думаю, в депресії.... У prex мета витримується, як у орі, що в мод.

explode82
13-02-2013, 02:04