Прагляд Поўнай Версіі : Праблемы Ford Focus 1600Tdci 90Cv Edc16C34
Cristiano75
27-01-2013, 14:08
Як назва, я пераназначаны машына майго сябра, я не магу атрымаць сілу, што я хачу
У prex turbo дабрацца да гэтай мэты, prex rail таксама, але не атрымаў рэзюмэ, што вы спадзяваліся.
(Не маючы спецыяльных праграм, з дапамогай elm327 можна праверыць prex турба і тэмпературы паветра, дросельнай засланкі, нагрузка патрабуецца prex rail)
Я адключыў з дапамогай кантролю сістэмы рэцыркуляцыі ог, я не мог праверыць ? cos?, я магу сказаць, што машына не d? няспраўнасць любога роду.
Прашу вас адказаць, калі хто-то можа мне сказаць, дзе я памыліўся, або калі c'? нейкі абмежавальнік або біт, які блакуе колькасці? макс дызельнага паліва, што я патрабую ў карту.
Ах, на карце размешчана, да крывой крутоўнага моманту галоўная c'? карту, якая абмяжоўвае крутоўны момант у залежнасці ад prex атмасфернага, што вы знойдзеце аўтамабіль, я стараўся рухацца той, але не істотнае змяненне.
Я адэкватны у выніку чаго значэння ледзь вышэй, чым такіх
карту і трохі рабіць усе. калі nn тычыцца дызельнага паліва, або, па крайняй меры, яго абмежавальнікі я думаю, што тут вазьмі рэзюмэ. міха camina з я дух святы. prex turbo роўна, знервавалася і аднадумцаў зменены дрэнна, педаль 3% nn, і нічога, prex rail тое ж самае . і т. д і т. д і т. д rifalla, і вы ўбачыце, рэзюмэ прыходзяць і як. добрую працу.
Cristiano75
27-01-2013, 15:00
карту і трохі рабіць усе. калі nn тычыцца дызельнага паліва, або, па крайняй меры, яго абмежавальнікі я думаю, што тут вазьмі рэзюмэ. міха camina з я дух святы. prex turbo роўна, знервавалася і аднадумцаў зменены дрэнна, педаль 3% nn, і нічога, prex rail тое ж самае . і т. д і т. д і т. д rifalla, і вы ўбачыце, рэзюмэ прыходзяць і як. добрую працу.
Вы прыкладаю карту, што я спрабаваў і што не так абнавіў мапу ў пару да аб prex атмасфернага.
Дызельнае паліва не v? закрануў, па логіцы рэчаў.. калі паглядзець на час ўпырску супыну паступаюць 100mg....вы ведаеце, колькі????
X, што машына x-mod запасаў больш чым дастаткова, нават калі вы зменіце натоўп......(110cv 2007 года тэрміны амаль аднолькавыя)
У prex turbo першапачаткова быў абмежаваны 1,07 бар, не глядзець на карту, turbo, чаму? там есць 2 пасткі, на аснове prex атмасфернага і іншага ў залежнасці ад тэмпературы впускного.. а тыя 2 проста ў prex ori = 1,07, перамяшчаючы іх у 1.20 цяпер даходзіць да таго, што паглядзець на карту turbo..... (Карты 90cv вельмі падобны на той, 110cv 2007 года)
Карты пераўтварэнні Нм>>Iq ж бачыў, што яны перапынак да 450, у мяне x мэта дасягнуць вылучае......
Я дакрануўся да карты overboost x nn даць шыпы.. на самай справе прыходзіць на 1,20 рэдка прыходзіць закрануць 1,22.... дзе x мець фіксаванай геаметрыі я думаю, што я мог бы пакінуць яе ў cos
Cristiano75
27-01-2013, 15:01
вось карту
msport (exil77grande)
27-01-2013, 15:02
не ў крыўду, я напісаў каментар, і спатрэбілася 10 хвілін запісу, але па памылцы не захаваў адказ,цяпер мы паспрабавалі яшчэ раз, але калі я магу даць вам савет ці не руку на аўтамабілі ў іншых або за курс.
Cristiano75
27-01-2013, 15:03
А, для датычыцца prex rail, я даў p? pi? у prex, калі патрабуе справа? дызель больш 43mg.
Калі звернецеся да таблічнай ecm любой версіі.. перайсці цалкам па-за дарогі.
У prex rail ? неад'емнай часткай перадаплаты, калі вы ідзяце x логікі.....
Cristiano75
27-01-2013, 15:04
не ў крыўду, я напісаў каментар, і спатрэбілася 10 хвілін запісу, але па памылцы не захаваў адказ,цяпер мы паспрабавалі яшчэ раз, але калі я магу даць вам савет ці не руку на аўтамабілі ў іншых або за курс.
Па-твойму, дзе ? няправільна...??
Cristiano75
27-01-2013, 15:07
Я не раблю, я проста ведаю, што я выкарыстаў, тым жа чынам, што і кіраўніцтва паведамленні (логікі, я маю на ўвазе), і я ўбачыў, што на самой справе рэчы пачынаюць прыносіць я не бачу, чаму? тут ? усе, лопнуў....
msport (exil77grande)
27-01-2013, 15:15
тады мы пачнем на карту ўзбагачэння пры паскарэнні,крокам дадзеных, альбо занадта нізкія, альбо занадта высокія, тут і без сэнсу і без палітыкі,а таксама карту прыжываецца ен paecchi пунктаў у мінус і вельмі шмат,egr off ok,абмежавальнік крутоўнага моманту дэталі занадта нізкім, каб астатняе мне не падабаецца, але можа таксама ісці,1CA0A8 ў 1CA1C6 усе негатыўнае, таму што гэта такое? ад 1CA1C6 ў 1CA546 нават тут амаль усе ў мінус, таму што гэта такое? ад 1CC306 ў 1CC498 чаму і што гэта такое? на час overboost на машыне, на складзе, таму што вы дзейнічалі менавіта так? ад 1E3320 ў 1E353E такое і чаму? ад 1E479E ў 1E4864 такое і чаму? усе карты turbo зробленыя malissimio і без логікі, і нават іх нешта негатыўнае і крокам у некаторыя моманты перабольшаныя,ціску ў рампы закрануты дрэнна без логікі перабольшаныя і ў некаторыя моманты,я дадаю абмежавальнік ціску ў рампы і іншых карт, rail-крычы,яшчэ абмежавальнікі крутоўнага моманту оры,усе карты самыя важныя ўпырску крычы,для астатніх падаўжэнне папярэдняга савета ці не руку на іншых машынах або за курс, сур'езна, а потым весела,акрамя таго, удзельнічаюць і ў раздзеле для пачаткоўцаў, хоць па мне б лепей у адным раздзеле,добры працяг.
Cristiano75
27-01-2013, 15:39
1CA546 i break паказваюць абаротаў і maf, бачылі, што прыходзіць 10000, для якіх значэння lamba, калі 1000=14,7 я змяніў адносіны стехиометрической, улічваючы, што сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытае x не яе паліць я трымаў худы, значэнне maf ўніз, x ўзбагачэння да 17,05:1 да 1160 з, што адпавядае прыкладна 68mg..... Я перарабіў у словах, у адносінах стехиометрической амаль фіксаванай на працягу дыяпазоне абаротаў рухавіка, спасылаючыся на maf.
1CC306 розныя абмежавальнікі ў адпаведнасці з перадач....
Ах, карту-паскаральнік, вы, здаецца, зроблена ў капусту... назірайце, добра.... сапраўды-й? што гледзячы на яго, ну вазьмі фокус арыгінальныя і вазьміце яго... і скажы мне, як ты, у адваротным выпадку... ? зробленыя крокі... ен ненавідзеў.... цяпер, па крайняй меры, па яго словах адчувае сябе лінейны..у кожнае мінімальная змена педалі адчуваеце, што машына адказвае, і x і пайсці, што для запаволення..
Час oberboost я дзейнічаў такім чынам, x не даць яму шыпы prex... на самай справе проста прыходзіць да prex патрэбнае без piccate....
Карты turbo працуюць у залежнасці ад тэмпературы калектара і атмасферны.. я, падыходных для гэтай мэты.... практычна улетку машына абвінавачвае менш падзенне магутнасці з-за рэгулявання тэмпературы наддувочного паветра...
Кіраванне турба нагадвае крычы на 110cv.. Калі я не мае рацыю, я тыя, ford, як яны працуюць???
Можа быць, вы маеце рацыю, што я павінен зрабіць ход.... але толькі я......??? :confused:
Cristiano75
27-01-2013, 15:42
Карту, якая пачынаецца па адрасе 1E479E то ? памылка.....
msport (exil77grande)
27-01-2013, 16:24
я не зразумеў апошняй фразы што ты маеш на ўвазе і да каго вы звяртаецеся, але паглядзіце тут у тым, што праблемы ў цябе і спытацца, ты-гэта я, я толькі табе адной мае асабістае меркаванне, што гэта не закон, безумоўна, бачыў, што свет і гэта выдатна, таму што ен разнастайны, таму вы павінны проста прыняць канструктыўную крытыку, таму што я не я толькі крытыкаваць, але я табе + або -, сказаў тое, што я бачу і думаю, і, шчыра кажучы, вы закранулі ўсе акрамя таго, што трэба на самай справе,акрамя таго, калі чо напісаў такое і чаму не зрабіў, таму што не ведаю, аб чым мы гаворым, але, каб зразумець ваш спосаб дзейнічаць, вы ведаеце, з тых машын, ne avro зроблены каля 20, не лічачы іншых з такім жа рухавіком, я лічу, што мы прыходзім у сто прыкладна паміж ім,egr off, або dpf off так што, калі дазволіць ўбачыў, што мой не хобі, як для сябе, але і прафесію, я думаю, што хто-то ў мяне будзе даказаная,зрэшты, рабі, як палічыш як добры працяг.
Cristiano75
27-01-2013, 21:10
Факт ? тут gi? я чую тыя ж адказы з іншых форумаў..... калі вы пад пэўныя нумары, паведамленняў або 6 новы... адказы заўседы тыя.. і ўсе ж я павінен у адпаведнасці з кіраўніцтвам, які цыркулюе ў іншых форумах апублікаваў, скажам, ад тых жа, якія знаходзяцца qu?.....
Cristiano75
27-01-2013, 21:15
Улады аб тым, што я ставіла пасля некалькіх тэстаў я прыйшоў да іх, але не ў той метад.. 123cv/3800gg і 28кг/м у 1850giri., ? машына не мае прадастаўлення, якія я ставіла. Уладальнік машыны ? задаволены, я не...
лічыце, калі nn памыляюся, ты сказаў, што машына nn мае рэзюмэ, якія cercavi. убачыўшы карту, я даў табе мае меркаванне riguardo., нават калі яны даюць аднолькавыя выклікі на іншых форумах , паглядзець, калі вы можаце знайсці форумы, на mirura x te, тут мы сціплыя людзі, якія мы прымаем парады і поглядаў, калі вам добра так машына добрая x te , сняданак не раскоша 10 15 л.с. вы злавілі іх і, калі ваш кліент, і да месца, то добра. што я разумею і што калі будзе машына было добра х, што вы спыталі меркаванні тут??
Па мне ў вас яшчэ многаму вучыцца , калі вы думаеце, што ведаеце ўсе, то, па мне, nn, вы на дарозе добра.
Калі я магу даць вам савет.... Спрабуе вывучаць і слухаць , у мяне ніколі не спыняйце вучыцца..
Nn я хачу адкрыць спрэчка x, а ў мяне жаданне ne цікавасць. Жадаю табе добрую працу.
Выбачайце x мае меркаванне па гэтай нагоды.
Cristiano75
27-01-2013, 21:58
10/15cv nn іх узяў(можа быць), што ? дзіўная рэч. я думаю, што ен што-то яшчэ, чаму? я адкрыў раз капот быў шланг, вяртанне алею, зламаўся і яму былі звязаны з сілікону.. на самай Справе, калі вы ? адлучэння машыны пагоршыла выхад... я бачыў, што паветра, які прайшоў l? недаступнымі для добрага чытання MAF.
Я думаю, паспрабаваць машыны арыгінал, каб убачыць, як ен ходзіць, відаць, што ўжо? прыйшоў ад мяне супастаўляецца з іншым, што не ведаю, хто гэта... і машына з рэзюмэ абяцаных не было....
L' меркаванне, што я спытаў быў ведаць, калі c'? карту або біт, які блакуе падачу паліва, якія перавышаюць пэўны парог, скажам, тып 147 jtd x напрыклад.....
Я спытаў толькі тое,.... таксама, чаму? частка карт (пара і turbo) выцякаюць з 110cv, тэрміны амаль аднолькавыя, карты пераўтварэнні, а таксама, толькі тую 110cv гэта не прыходзіць нават у 97cv....
Калі дызель, часу (перапынак страў і prex ідэнтычныя) і турба амаль роўныя павінны гэтай машыны атрымаць па крайняй меры, 105л.с.. але нават x мара.....
pabloescobar
27-01-2013, 22:08
Націсніце толькі inezione, абмежавальнікі крутоўнага моманту і ціску turbo не больш? 10% і паглядзець, як яна ідзе. Што тычыцца ўзбагачэння паскарэння пакінь яго ў спакоі на дадзены момант і паглядзець, як вы ідзяце
Cristiano75
27-01-2013, 22:18
паспрабуе? перад ori x бачыць, як v?.... значэння, мяне дастае, то хай? як ты кажаш цябе... я хачу ўбачыць, калі maf ? добра....
msport (exil77grande)
27-01-2013, 22:29
Факт ? тут gi? я чую тыя ж адказы з іншых форумаў..... калі вы пад пэўныя нумары, паведамленняў або 6 новы... адказы заўседы тыя.. і ўсе ж я павінен у адпаведнасці з кіраўніцтвам, які цыркулюе ў іншых форумах апублікаваў, скажам, ад тых жа, якія знаходзяцца qu?.....
справа ў тым, што ты не зразумеў, што мы далі табе парады каштоўныя, але не хачу слухаць гэта не крытыкаваць, але ты па-за шляху,тут разглядаюцца ўсе, у той жа ****лло і не есць сыны і пасербы, так, што вы новы, што вы даўно і шмат паведамленняў на вашым форуме, я спадзяюся, гэта было дастаткова ясна.
Cristiano75
27-01-2013, 23:14
msport mhai напісаў: яшчэ абмежавальнікі крутоўнага моманту на врі
Якія абмежавальнікі крутоўнага моманту, які я пакінуў на ВРІ? Магчыма, тыя, якія мяне блакуюць падачу паліва.
Маглі б вы ласкава postarli, іх, убачыў, што я не магу спампаваць нічога...
Вы б ўдзячны...
Абмежавальнікі, якія ecm паказваюць на адрасы 1E8F88, 1E8FCA, 1E900C, тыя, што ставяцца?
між тым, трэба пераканацца, што машына ад золата, так і на месца пакладзі на врі і provala. гэты раз edc15 і ты не можаш прыняць info edc15 ўжо ў пачатку ў ford edc16.
выпрабаванні залатых і дайце нам ведаць, як яна ідзе, то як вы думаеце і прыкладзеце свае ідэі x зрабіць modifica.buon працы
Cristiano75
28-01-2013, 15:18
між тым, трэба пераканацца, што машына ад золата, так і на месца пакладзі на врі і provala. гэты раз edc15 і ты не можаш прыняць info edc15 ўжо ў пачатку ў ford edc16.
выпрабаванні залатых і дайце нам ведаць, як яна ідзе, то як вы думаеце і прыкладзеце свае ідэі x зрабіць modifica.buon працы
На самай справе я думаў пра тое,.... дараваць ori машыны і паглядзець, як v?... убачыў, што некалькі механічных прыклаў руку да гэтай пошукавай... я не хачу, што там было што-то-не ідзе...
Хто-небудзь з вас, акрамя elm327, што я бачу некалькі параметраў, на рухавік c'? які-то інтэрфейс, які можа кантраляваць эбу у рэжым pi? esaustile.
каб зрабіць сур'езную працу, вам патрэбен афіцыйны дыягназ.
Cristiano75
28-01-2013, 15:44
каб зрабіць сур'езную працу, вам патрэбен афіцыйны дыягназ.
X vw існуе vag-com-х ford можна што-параўнальны nn існуе ў продажы....?
magi1984
28-01-2013, 15:47
вы можаце ўзяць autocom клон, ? тэстар мультыбрэндавых але працуе выдатна
Cristiano75
28-01-2013, 16:03
вы можаце ўзяць autocom клон, ? тэстар мультыбрэндавых але працуе выдатна
Мы думалі аб гэтым... можа быць, узяць? тое. Кажуць пра яе добра.
Я знайшоў у сеціве-кабель, FORD VCM OBD ведаеце, дык калі вы маглі б пайсці?
Я купіў кабель FORD SCANNER USB быў толькі адзін... не чытаў ні фарсунак..... вярнуўся....
mattycar
28-01-2013, 17:13
гэты тып цыкла, не ? легка зрабіць,чаму? рухавік ? некаторыя, седзячы завода.
Cristiano75
28-01-2013, 19:48
Мне паставілі на ВРІ х, каб убачыць, як v?... калі ўсе ? ок.. гэта значыць, павінна быць біта або карту, далей пэўнага парога не адпраўляе, чаму? калі карты асноўных падобныя на 110, я не бачу, чаму? не прыходзіць нават у 97....
Гэта "тыпу праблемы" у яго ўсе пошукавыя групы psa, як гэта 90cv...
mattycar
29-01-2013, 18:02
Мне паставілі на ВРІ х, каб убачыць, як v?... калі ўсе ? ок.. гэта значыць, павінна быць біта або карту, далей пэўнага парога не адпраўляе, чаму? калі карты асноўных падобныя на 110, я не бачу, чаму? не прыходзіць нават у 97....
Гэта "тыпу праблемы" у яго ўсе пошукавыя групы psa, як гэта 90cv...
Слухаць крычы, каб пераканацца, што ўсе ок.
Калі avr? правы доступу для прагляду укладанняў do зазірнуць у сваю карту
Mattycar, я мог бы ведаць, што ў правінцыі ты?
msport (exil77grande)
29-01-2013, 22:19
хлопцы, паспрабуйце заставацца ў тэме, дзякуй.
Cristiano75
12-02-2013, 23:41
Прывітанне ўсім, я паспрабаваў яшчэ раз учора машыну з карты, золата і ўлада ? у 90cv 4000 і 22кг/м пры 2050 аб/мін.
Дзіўны факт ? што як з карты крычы, што мяняць расходомер паветра d? заўседы тое ж значэнне, калі не больш? ўніз.
З карты " ori la prex turbo ? 1,07 бар, то мод ? 1,22 бар. ? магчыма, што maf як p? разбураны....?? таксама, чаму? да 2500 абаротаў прыкладна з дросельнай засланкі на 100% вы адчуваеце, што c'? адтуліну падачы, здаецца, што сцены, потым ен едзе на самай справе вакол гэтай схеме MAF зніжае на 20% прыкладна чытанні, а затым пакінуць ўверх.. egr я зачынена ад карту праз абнуленне 2 panettoni....
Машына мае 85.000 км.....
Класічны сімптом ад MAF адмовы...
explode82
13-02-2013, 00:21
то рэчы, каб мой вопыт, можа быць 3/4, што просты і хуткі maf няспраўнасць,што не менш верагодна, сістэмы рэцыркуляцыі ог няспраўнасць у электронным выглядзе, я і кажу ? бескарысна яго закрыць, што не вырашыць, чаму? праблема ? чайнік, што падобна на сістэмы рэцыркуляцыі ог ? сэнсарамі турбіны насенне ячэйкі батарэі пашкоджаны,што апошні і рэдкі гэта ? дазатар двайны, што ен на ланцугу ўсмоктвання
Cristiano75
13-02-2013, 01:30
то рэчы, каб мой вопыт, можа быць 3/4, што просты і хуткі maf няспраўнасць,што не менш верагодна, сістэмы рэцыркуляцыі ог няспраўнасць у электронным выглядзе, я і кажу ? бескарысна яго закрыць, што не вырашыць, чаму? праблема ? чайнік, што падобна на сістэмы рэцыркуляцыі ог ? сэнсарамі турбіны насенне ячэйкі батарэі пашкоджаны,што апошні і рэдкі гэта ? дазатар двайны, што ен на ланцугу ўсмоктвання
дазатар двайны, што ен на ланцугу ўсмоктвання... cos'?? як я магу праверыць, што гэта няспраўнасць....
Вы можаце быць + дакладна??
У egr, каб ведаць, калі б з ладу электрычнаму, як я магу праверыць??
Турбіна ? у фіксаванай геаметрыі, перепускного клапана ? камандуе так, шын, я думаю, у дэпрэсіі.... У prex мэта вытрымліваецца, як у крычы, што ў мод.
explode82
13-02-2013, 02:04