Перегляд Повної Версії : Програматор Upa
Привіт, хлопці.. ті з вас, хто часто використовує цей програміст ??
мені потрібна допомога.. у мене 2, але мені ніхто не працює.. ( 1 оригінал і клон )
чекаю інфо..
дякую
azz... ніхто не використовує це програміст?
carlo abarth
26-01-2013, 01:22
дивіться, що якщо ce l у вас є оригінал мого друга перестав працювати contatando erlasoft йому прислали програмка, що відновлений , ви їх зв'язатися з вами???
Привіт
Упа оригінал elrasoft, працює 100%, використовував багато разів 2006 років вперед.
ви можете бути + ясно , що вам потрібно знати, які помилки вашого упа
motorsport
25-03-2013, 00:45
також я використовую працює,які є докази того, що ви зробили??кабелі,блок живлення,дб,кріпляться??
Привіт Audi sp,
що проблема правильно ти програміст?
Також використовую я-УПА, без проблем.
простий тест, який я недавно зробив ? прочитати eprom 93c66 або 24c04.. не c? до читаю.. завтра, якщо я можу я роблю скріншот і ви це місце..
навіть я весь комплект schedini оригінальні, але нічого..
я використовую без probblemi... коли відкрити програму упа визнається hw? у програмі вгорі в пункт "інструменти"c'? функція "hardware test", якщо я не помиляюся, то, запустивши цю функцію, ви повинні зробити якийсь ви діагноз у програміст для виявлення внутрішніх несправностей(segiu інструкції, під час тестування).
останнє, що я сходжу з розуму ходу не хотів працювати... в кінці кінців probblema був usb-кабель(навіть якщо працює),ви повинні використовувати в безпосередній оскільки в комплект поставки.
Також я використовую упа клон ніколи не було проблем, а obd75 зробити елементи управління, які ви перерахували привіт.
хлопці ,чи знаєте ви, що l.upa ви можете також використовувати в якості осцилографа?
msport (exil77grande)
19-05-2013, 10:46
хлопці ,чи знаєте ви, що l.upa ви можете також використовувати в якості осцилографа?
а я знав, що, коли ви новачок у цьому форумі, спочатку читає правила, і тоді ви потрапите у відповідний розділ.
Хлопці, я навіть думала, не купити програматор upa-usb версії 1.2.. ви що думаєте?
Відмінне придбання привіт
А Моделі XPROG-M V5.0 ? Краще УПА?
cinqueturbo
22-09-2013, 11:44
простий тест, який я недавно зробив ? прочитати eprom 93c66 або 24c04.. не c? до читаю.. завтра, якщо я можу я роблю скріншот і ви це місце..
навіть я весь комплект schedini оригінальні, але нічого..
до вирішена, врешті-решт?
carlo abarth
22-09-2013, 14:41
я часто використовую його, і я вважаю, це дуже добре, я навіть xprog але і на бійню...рекомендую l упа!!
Хлопці, я навіть думала, не купити програматор upa-usb версії 1.2.. ви що думаєте?
faberecu
23-09-2013, 16:32
так, але з xprog впевнені, мікро-li читайте з Упа їх читати, але їх зламати....
проблеми читання з upa дані 100% з гнізда, якщо не ? під пайку або якщо ніколи не працював ? пошкоджений
я читав і писав майже все , тільки для agg в Piasini я не зміг читати писати правильно 25p32v6g якщо я правильно пам'ятаю , але не ? у списку
я недавно приїхали сценаріїв для упа , вони дійсно милі, від читання безпосередньо pin code
сценарій упа приклади
cinqueturbo
23-09-2013, 22:44
так, але з xprog впевнені, мікро-li читайте з Упа їх читати, але їх зламати....
проблеми читання з upa дані 100% з гнізда, якщо не ? під пайку або якщо ніколи не працював ? пошкоджений
я читав і писав майже все , тільки для agg в Piasini я не зміг читати писати правильно 25p32v6g якщо я правильно пам'ятаю , але не ? у списку
я недавно приїхали сценаріїв для упа , вони дійсно милі, від читання безпосередньо pin code
сценарій упа приклади
Вибачте, але що це за скрипт ?
як використовувати?
faberecu
23-09-2013, 23:00
decompatta і покладіть їх в папку script dell упа і включіть їх в меню сервіс, мені здається
коли прочитаєте пам'яті utilizzaondo скрипт, який з'являється серед різних типів фішок, ви обчислює pin-code
очевидно, кожен скрипт працює для сімей
? милий
cinqueturbo
23-09-2013, 23:05
decompatta і покладіть їх в папку script dell упа і включіть їх в меню сервіс, мені здається
коли прочитаєте пам'яті utilizzaondo скрипт, який з'являється серед різних типів фішок, ви обчислює pin-code
очевидно, кожен скрипт працює для сімей
? милий
але існують різні види скриптів?
Дякую за інформацію, я з перших кроків з UPApa:p
скрипти,pin-код?
вибачте, ми говоримо про pin code, читаючи мікро рамках elle immobox?
або ви маєте на увазі security байт деякі motorola?
faberecu
24-09-2013, 13:14
немає ніяких скриптів, які створені третіми особами для читання, відразу пін-код як з тіла або bsi або ecu
читання пам'яті або мікро
є кілька сценаріїв для різних марок , або immobox також в комплекті фото
прискорюють роботу
нічого трансцендентного, але зручно
linus146
04-10-2013, 20:38
я представляю на обговорення, тому що може бути корисно колегам і підтверджую, що, так само, мені довелось мати проблеми на програматор upa-офіційний і був нижче в зразково від упа ( elrasoft), які привели мене, щоб вирішити цю проблему.
хоча я віддаю перевагу xprog
cinqueturbo
04-10-2013, 21:02
але де знайти ці скрипти?
дайте мені прямої?
я був би дуже зацікавлений...
Я думав про те, чи потрібні УПА на мій GQ-4X
один curiosit?: я тільки що купив супорта ?m читати SOIC8 без отпаять, але тепер у мене сумніви у використанні фактичної надійності? у цій системі програмування.
Це надійно?
Більш надійно з УПА, ніж з GQ?
дякую
linus146
05-10-2013, 15:09
для читання завжди треба отпаять
в іншому випадку, як виправити читає погано?
по суті, це і було мої сумніви!
але, оскільки я бачу, що ці кліщі знищили навколо, я imnpressione що використовують багато, навіть не отпаять....
linus146
05-10-2013, 19:43
завжди залежить від того, що ви повинні зробити,
з того, що ви робите, якщо читати це зроблено погано, і ви розумієте, негайно
з того, що ти робиш замість того, і ви розумієте, після, що, може бути, машина nn"
безумовно, зручні, але ви завжди повинні бути готові і оснащені отпаять
але існують різні види скриптів?
Дякую за інформацію, я з перших кроків з UPApa:p
Привіт
Так, вони різні, деякі для inmo, інші-pin, інші-для км, і т.д.
для читання завжди треба отпаять
в іншому випадку, як виправити читає погано?
Привіт
Ні, ні, завжди потрібно отпаять, деякі eeprom можна llere плоскогубцями, а інші-ні.
Тільки ви повинні asicurartti тут читання-це добре.
От, так що eeprom читаються з супорта?
Я я я намагаюся читати кілька разів, і я бачу, при реєстрації ? все одно. Але це не захищає від того, щоб привести до пошкодження даних, але...
cinqueturbo
06-10-2013, 12:58
Привіт
gezame, але де їх знайти?
ecutuningpro
06-10-2013, 14:02
ви convine отпаять завжди, читати з супорта чіп припаяний на платі багато разів ? причини вибору.
linus146
06-10-2013, 22:40
я бачу її так
принаймні, на початку зробіть із показання як з кліщами, які dissaldando
потім, коли ви освоїте читання зроблено добре зробив погано, ви можете також прочитати безпосередньо тільки з кліщами
p.s. мені фпоо час назад і сталося читання, який, здавалося, добре зробив, але залишив рядок все ff ff ff ff ff
і це було саме те, де там був ключ код
ecutuningpro
07-10-2013, 11:53
спеціально для того, щоб уникнути такої проблеми я віддаю перевагу отпаять завжди.
linus146
09-10-2013, 03:26
насправді................
довіряти і дорівнює fregarsi--------
michele30
12-10-2013, 17:26
c'? керівництво (або керівництво) - це упа про те, як підключити щипців, щоб читати або навіть отпаять і який плеєр esare ?
linus146
12-10-2013, 23:36
ви, як встановіть програму і керівництво
michele30
13-10-2013, 13:27
я, знаєте, сказати, як ви підключите пам'яті MC68HC05E6 мікро картину y all упа?
я читав навколо, що просто отпаять якийсь pin-код для підключення, але я не розумію, як я повинен робити посилання
якусь пораду?
cinqueturbo
16-10-2013, 00:54
Привіт
Sti сценарій гірше damos...
ви не знайдете багато інформації..
ce я TomSad, що в розроблених пий скрипти, але я не можу його знайти в мережі.. принаймні я не бачу...
http://www.youtube*****/watch?v=CVOdYNMe0T4
хто-то нічого не знає?
або пу? мені допомогти?
michele30
26-10-2013, 12:27
у мене проблема з упа, мене від помилки, коли я роблю тест обладнання, ? нормально?
додаю фото
cinqueturbo
26-10-2013, 14:38
у мене проблема з упа, мене від помилки, коли я роблю тест обладнання, ? нормально?
додаю фото
Але підключіть його до USB або multi USB концентратор?
s? так підключіть його до USB-порту комп'ютера..
Потім і не бачив, що головна випуски не прямо зазначено, що ці інтерфейси в цілому...
michele30
26-10-2013, 17:06
я використовую це для всіх програм, і я не мої були проблеми.
ще є драйвери для w7 32 bit або 64bit.
не думаю, що проблема у windows
cinqueturbo
26-10-2013, 21:07
я використовую це для всіх програм, і я не мої були проблеми.
ще є драйвери для w7 32 bit або 64bit.
не думаю, що проблема у windows
До вирішена?
панелі операційної системи, не казав, що не піде,
але, звичайно, professional або ultimate рік крок у pi? для роботи над ним...
faberecu
27-10-2013, 08:28
У мене є друг, який має багато сценаріїв, як ті, які я відправив .я я можу послати. Ми можемо попросити адміністратора, якщо ми відкриємо розділ, присвячений. І у мене є місце, всі ті, що я знаходжу. Ми можемо зробити банк даних.(
cinqueturbo
27-10-2013, 09:54
У мене є друг, який має багато сценаріїв, як ті, які я відправив .я я можу послати. Ми можемо попросити адміністратора, якщо ми відкриємо розділ, присвячений. І у мене є місце, всі ті, що я знаходжу. Ми можемо зробити банк даних.(
Було б здорово..
не відкривайте розділ, просто відкрийте нову тему (Сценарій) в розділі " програмісти..
faberecu
27-10-2013, 10:41
Ок, я буду робити...
cinqueturbo
27-10-2013, 10:58
Ок, я буду робити...
Спасибі, я дуже зацікавлений і хотілося..:p
cinqueturbo
28-10-2013, 14:08
Ок, я буду робити...
faberecu novosti??
до передумали?
faberecu
29-10-2013, 20:02
немає тільки inkasinato скінчено du бочки y 1.3 mjet і bmw 320 d 163.cv incasinate професор університету kasini
я зробив запит мій друг , як тільки я пошту місце збору мило
net_proo
07-02-2014, 11:54
привіт,
anyone have упа scripts for іммо, i see in other pages = many but can't find ...
leandro89
07-02-2014, 17:37
привіт,
anyone have упа scripts for іммо, i see in other pages = many but can't find ...
використовувати перекладач, щоб написати
net_proo
07-02-2014, 22:44
привіт,
вибачте за помилки, я забув traduct текст
Хтось написав сценарій УПА для іммо, я бачу, в інших багато сторінок, але не можу знайти його ...
Хлопці, я хотів би купити його, навіть я, щоб клонувати помилки іммо e2p.
Що він робить, а що ні?
Достоїнства і недоліки кліщі?
Мені порадили, що витратити 100, щоб клон, краще 300 офіцер з update в житті і безкоштовно....
Правильно??
мало змінюється, якщо ви новачок, і більш, ніж достатньо!!
Я відчуваю до покупки, тому що я знайшов з Denso.2 Volvo V70 2400i 20v 170cv 2001 року, що навіть не KTAG робив резервну копію, якщо не тільки флеш-карти, для якої я намагався допомогти, від тих, хто в УПА було спочатку.
Побачив, що пройшов все це, я хотів би dotarmi це працює для моєї лабораторії.
Це краще, Wellon або X-Prog??
Що НЕ робить і що дефекти є? Крім кліщі fufa...
упа я вважаю, що це найкращий, навіть, якщо ще не менше!!! і завжди щось суб'єктивне!!
Ви ok, найповніший це добре, але дрібниця?? Переваги в порівнянні з іншими аналогічними???
Так всі кажуть, що в упа, він говорить добре, але керівництва не є багато.
У папці help contents знаходитесь.
Керівництво по установці існує? Так як у мене є dvd-диск пошкоджений.
Хлопці у мене проблема я купив upa-v1.3, але в посилці був пошкоджений інсталяційний компакт-диск,я зв'язався з дилером і чекають, cd funzionanete але я хотів би почати тестування продукту...когось є файли, або ви можете вказати мені, де їх знайти?Не tool ori, звичайно