Прагляд Поўнай Версіі : Программатор Upa
Прывітанне, хлопцы.. тыя з вас, хто часта выкарыстоўвае гэты праграміст ??
мне патрэбна дапамога.. у мяне 2, але мне ніхто не працуе.. ( 1 арыгінал і клон )
чакаю інфо..
дзякуй
azz... ніхто не выкарыстоўвае гэта праграміст?
carlo abarth
26-01-2013, 01:22
глядзіце, што калі ce l у вас есць арыгінал майго сябра перастаў працаваць contatando erlasoft яму даслалі праграмка, што адноўлены , вы іх звязацца з вамі???
Прывітанне
Упа арыгінал elrasoft, працуе 100%, выкарыстаў шмат разоў гадоў 2006 наперад.
вы можаце быць + ясна , што вам трэба ведаць, якія памылкі вашага упа
motorsport
25-03-2013, 00:45
таксама я выкарыстоўваю працуе,якія есць доказы таго, што вы зрабілі??кабелі,блок харчавання,дб,мацуюцца??
Прывітанне Audi sp,
што праблема правільна ты праграміст?
Таксама выкарыстоўваю я-УПА, без праблем.
просты тэст, які я зрабіў нядаўна ? прачытаць eprom 93c66 або 24c04 c.. не? да чытаю.. заўтра, калі я магу, я раблю скрыншот і вы гэта месца..
нават я ўсе камплект schedini арыгінальныя, але нічога..
я выкарыстоўваю без probblemi... калі адкрыць праграму упа прызнаецца hw? у праграме уверсе ў пункт "інструменты"c'? функцыя "hardware test", калі я не памыляюся, то, запусціўшы гэтую функцыю, вы павінны зрабіць які-то вы дыягназ у праграміст для выяўлення ўнутраных няспраўнасцяў(segiu інструкцыі, падчас тэставання).
апошняе, што раз я схаджу з розуму ходу не хацеў працаваць... у рэшце рэшт probblema быў usb-кабель(нават калі працуе),вы павінны выкарыстоўваць у непасрэднай паколькі ў камплект пастаўкі.
Таксама я выкарыстоўваю упа клон ніколі не было праблем, а obd75 зрабіць элементы кіравання, якія вы пералічылі прывітанне.
хлопцы ,ці ведаеце вы, што l.upa вы можаце таксама выкарыстоўваць у якасці асцылографа?
msport (exil77grande)
19-05-2013, 10:46
хлопцы ,ці ведаеце вы, што l.upa вы можаце таксама выкарыстоўваць у якасці асцылографа?
а я ведаў, што, калі вы пачатковец у гэтым форуме, спачатку чытае правілы, і тады вы трапіце ў адпаведны раздзел.
Хлопцы, я нават думала, ці не купіць программатор upa-usb версіі 1.2.. вы што думаеце?
Выдатнае набыцце прывітанне
А Мадэлі XPROG-M V5.0 ? Лепш УПА?
cinqueturbo
22-09-2013, 11:44
просты тэст, які я зрабіў нядаўна ? прачытаць eprom 93c66 або 24c04 c.. не? да чытаю.. заўтра, калі я магу, я раблю скрыншот і вы гэта месца..
нават я ўсе камплект schedini арыгінальныя, але нічога..
да вырашаны, у рэшце рэшт?
carlo abarth
22-09-2013, 14:41
я часта выкарыстоўваю яго, і я лічу, гэта вельмі добра, я нават xprog але і на бойню...рэкамендую l упа!!
Хлопцы, я нават думала, ці не купіць программатор upa-usb версіі 1.2.. вы што думаеце?
faberecu
23-09-2013, 16:32
так, але з xprog ўпэўненыя, мікра-li чытайце з Упа іх чытаць, але іх зламаць....
праблемы чытання з upa дадзеныя 100% з гнязда, калі не ? пад пайку або калі ніколі не працаваў ? пашкоджаны
я чытаў і пісаў амаль усе , толькі для agg у Piasini я не змог чытаць пісаць правільна 25p32v6g калі я правільна памятаю , але ці не ? у спісе
я нядаўна прыехалі сцэнарыяў для упа , яны сапраўды мілыя, ад чытання непасрэдна pin code
сцэнар упа прыклады
cinqueturbo
23-09-2013, 22:44
так, але з xprog ўпэўненыя, мікра-li чытайце з Упа іх чытаць, але іх зламаць....
праблемы чытання з upa дадзеныя 100% з гнязда, калі не ? пад пайку або калі ніколі не працаваў ? пашкоджаны
я чытаў і пісаў амаль усе , толькі для agg у Piasini я не змог чытаць пісаць правільна 25p32v6g калі я правільна памятаю , але ці не ? у спісе
я нядаўна прыехалі сцэнарыяў для упа , яны сапраўды мілыя, ад чытання непасрэдна pin code
сцэнар упа прыклады
Прабачце, але што гэта за сцэнар ?
як выкарыстоўваць?
faberecu
23-09-2013, 23:00
decompatta і пакладзеце іх у тэчку script dell упа і ўключыце іх у меню сэрвіс, мне здаецца
калі прачытаеце памяці utilizzaondo скрыпт, які з'яўляецца сярод розных тыпаў фішак, вы вылічае pin-code
відавочна, кожны скрыпт для сем'яў
? мілы
cinqueturbo
23-09-2013, 23:05
decompatta і пакладзеце іх у тэчку script dell упа і ўключыце іх у меню сэрвіс, мне здаецца
калі прачытаеце памяці utilizzaondo скрыпт, які з'яўляецца сярод розных тыпаў фішак, вы вылічае pin-code
відавочна, кожны скрыпт для сем'яў
? мілы
але існуюць розныя віды скрыптоў?
Дзякуй за інфармацыю, я з першых крокаў з UPApa:p
скрыпты,pin-код?
прабачце, мы гаворым пра pin code, чытаючы мікра рамках elle immobox?
ці вы маеце на ўвазе security байт некаторыя motorola?
faberecu
24-09-2013, 13:14
няма ніякіх скрыптоў, створаных трэцімі асобамі для чытання, адразу пін-код, як з цела або bsi або ecu
чытанне памяці або мікра
есць некалькі сцэнароў для розных марак , або immobox таксама ў камплекце фота
паскараюць працу
нічога трансцэндэнтнага, але зручна
linus146
04-10-2013, 20:38
я я ўяўляю на абмеркаванне, таму што можа быць карысна калегам і пацвярджаю, што так жа, мне і давялося мець праблемы на программатор upa-афіцыйны і быў ніжэй у ўзорна ад упа ж ( elrasoft), якія прывялі мяне, каб вырашыць гэтую праблему.
хоць я аддаю перавагу xprog
cinqueturbo
04-10-2013, 21:02
але дзе можна знайсці гэтыя скрыпты?
дайце мне прамы?
я быў бы вельмі зацікаўлены...
Я думаў пра тое, ці патрэбныя УПА на мой GQ-4X
адзін curiosit?: я толькі што купіў суппорта ?m чытаць SOIC8 без отпаяйте, але цяпер у мяне сумневы ў выкарыстанні фактычнай надзейнасці? у гэтай сістэме праграмавання.
Гэта надзейна?
Больш надзейна з УПА, чым з GQ?
дзякуй
linus146
05-10-2013, 15:09
для чытання заўседы трэба отпаять
у адваротным выпадку, як вы выправіць чытае дрэнна?
у сутнасці, гэта і было мае сумневы!
але, паколькі я бачу, што гэтыя кляшчы знішчылі вакол, я imnpressione што многія выкарыстоўваюць, нават не отпаять....
linus146
05-10-2013, 19:43
заўседы залежыць ад таго, што вы павінны зрабіць,
па тым, што вы робіце, калі чытаць гэта зроблена дрэнна, і вы разумееце, неадкладна
па тым, што ты робіш замест таго, і вы разумееце, пасля, што, можа быць, машына nn самы"
безумоўна, зручныя, але вы заўседы павінны быць гатовыя і абсталяваныя ў отпаять
але існуюць розныя віды скрыптоў?
Дзякуй за інфармацыю, я з першых крокаў з UPApa:p
Прывітанне
Так, яны розныя, некаторыя для inmo, іншыя-pin, іншыя-для км, і г.д.
для чытання заўседы трэба отпаять
у адваротным выпадку, як вы выправіць чытае дрэнна?
Прывітанне
Няма, няма, заўседы трэба отпаять, некаторыя eeprom можна llere абцугамі, а іншыя-не.
Толькі вы павінны asicurartti тут чытанне-гэта добра.
Вось, так што eeprom чытаюцца з суппорта?
Я я я спрабую чытаць некалькі разоў, і я бачу, пры рэгістрацыі ? усе роўна. Але гэта не абараняе ад таго, каб прывесці да пашкоджання дадзеных, але...
cinqueturbo
06-10-2013, 12:58
Прывітанне
gezame, але дзе іх знайсці?
ecutuningpro
06-10-2013, 14:02
вы convine отпаяйте заўседы, чытаць з суппорта чып прыпаяныя на друкаванай плаце шмат разоў ? прычыны выбару.
linus146
06-10-2013, 22:40
я бачу яе так
па крайняй меры, у пачатку зрабіце з паказанні як з абцугамі, якія dissaldando
затым, калі вы асвоіце чытанне зроблена добра зрабіў дрэнна, вы можаце таксама прачытаць непасрэдна толькі з кляшчамі
ps. мне фпоо час назад і адбылося чытання, які, здавалася, добра зрабіў, але пакінуў радок усе ff ff ff ff ff
і гэта было менавіта тое, дзе там быў код ключ
ecutuningpro
07-10-2013, 11:53
спецыяльна для таго, каб пазбегнуць такой праблемы я аддаю перавагу отпаять заўседы.
linus146
09-10-2013, 03:26
на самай справе................
давяраць і роўны fregarsi--------
michele30
12-10-2013, 17:26
c'? кіраўніцтва (або кіраўніцтва) - гэта упа аб тым, як падключыць шчыпцоў, каб чытаць ці нават отпаяйте і які плэер esare ?
linus146
12-10-2013, 23:36
вы, як усталюйце праграму і кіраўніцтва
michele30
13-10-2013, 13:27
я, ведаеце, сказаць, як вы падключыце памяці MC68HC05E6 мікра карціну y all упа?
я чытаў вакол, што проста отпаять нейкі pin-код для падлучэння, але я не разумею, як я павінен рабіць спасылку
нейкі савет?
cinqueturbo
16-10-2013, 00:54
Прывітанне
Sti сцэнар горш damos...
вы не знойдзеце шмат інфармацыі..
ce я TomSad, што ў распрацаваных пі скрыпты, але я не магу яго знайсці ў сеткі.. па крайняй меры я не бачу...
http://www.youtube*****/watch?v=CVOdYNMe0T4
хто-то нічога не ведае?
ці пу? мне дапамагчы?
michele30
26-10-2013, 12:27
у мяне праблема з упа, мяне ад памылкі, калі я раблю тэст абсталявання, ? нармальна?
прыкладаю фота
cinqueturbo
26-10-2013, 14:38
у мяне праблема з упа, мяне ад памылкі, калі я раблю тэст абсталявання, ? нармальна?
прыкладаю фота
Але падключыце яго да USB або multi USB канцэнтратар?
s? так падключыце яго да USB-порту кампутара..
Затым і не бачыў, што галоўная выпускі і прама не пазначана, што гэтыя інтэрфейсы ў цэлым...
michele30
26-10-2013, 17:06
я выкарыстоўваю гэта для ўсіх праграм, і я не мае былі праблемы.
яшчэ есць драйверы для w7 32 bit або 64bit.
не думаю, што праблема ў windows
cinqueturbo
26-10-2013, 21:07
я выкарыстоўваю гэта для ўсіх праграм, і я не мае былі праблемы.
яшчэ есць драйверы для w7 32 bit або 64bit.
не думаю, што праблема ў windows
Да вырашана?
панэлі аперацыйнай сістэмы, не гаварыў, што не пойдзе,
але, вядома, professional або ultimate год крок у pi? для працы над ім...
faberecu
27-10-2013, 08:28
У мяне есць сябар, які мае шмат сцэнараў, як тыя, якія я адправіў .я я магу паслаць. Мы можам папрасіць адміністратара, калі мы адкрыем раздзел, прысвечаны. І ў мяне есць месца, усе тыя, што я знаходжу. Мы можам зрабіць банк дадзеных.(
cinqueturbo
27-10-2013, 09:54
У мяне есць сябар, які мае шмат сцэнараў, як тыя, якія я адправіў .я я магу паслаць. Мы можам папрасіць адміністратара, калі мы адкрыем раздзел, прысвечаны. І ў мяне есць месца, усе тыя, што я знаходжу. Мы можам зрабіць банк дадзеных.(
Было б выдатна..
не адкрывайце профіль, проста адкрыйце новую тэму (Сцэнар) у раздзеле " праграмісты..
faberecu
27-10-2013, 10:41
Ок, я буду рабіць...
cinqueturbo
27-10-2013, 10:58
Ок, я буду рабіць...
Дзякуй, я вельмі зацікаўлены і хацелася..:p
cinqueturbo
28-10-2013, 14:08
Ок, я буду рабіць...
faberecu novosti??
да перадумалі?
faberecu
29-10-2013, 20:02
няма толькі inkasinato скончана du бочкі y 1.3 mjet і bmw 320d 163.cv incasinate прафесар універсітэта kasini
я зрабіў запыт мой сябар , як толькі я пошту месца збору міла
net_proo
07-02-2014, 11:54
прывітанне,
anyone have упа scripts for иммо, i see in other pages = many but can't find ...
leandro89
07-02-2014, 17:37
прывітанне,
anyone have упа scripts for иммо, i see in other pages = many but can't find ...
выкарыстоўваць перакладчык, каб напісаць
net_proo
07-02-2014, 22:44
прывітанне,
прабачце за памылку, я забыўся traduct тэкст
Хто-то напісаў сцэнар УПА для иммо, я бачу, у іншых шмат старонак, але не магу знайсці яго ...
Хлопцы, я хацеў бы купіць яго, нават я, каб кланаваць памылкі иммо e2p.
Што ен робіць, а што няма?
Вартасці і недахопы абцугі?
Мне параілі, што выдаткаваць 100, каб клон, лепш за 300 афіцэр з update ў жыцці і бясплатна....
Правільна??
мала змяняецца, калі вы пачатковец, і больш, чым дастаткова!!
Я адчуваю да куплі, таму што я знайшоў з Denso.2 Volvo V70 2400i 20v 170cv 2001 года, што нават не KTAG рабіў рэзервовую копію, калі не толькі флэш-карты, для якой я стараўся дапамагчы, ад тых, хто ў УПА было першапачаткова.
Убачыў, што прайшоў усе гэта, я хацеў бы dotarmi гэта працуе для маей лабараторыі.
Гэта лепш, Wellon або X-Prog??
Што НЕ робіць і што дэфекты есць? Акрамя абцугі fufa...
упа я лічу, што гэта лепшы, нават, калі яшчэ не менш!!! і заўседы што-то суб'ектыўнае!!
Вы ok, самы поўны гэта добра, але дробязь?? Перавагі ў параўнанні з іншымі аналагічнымі???
Так усе кажуць, што ў упа, ен кажа добра, але кіраўніцтва не есць шмат.
У тэчцы help contents знаходзіцеся.
Кіраўніцтва па ўстаноўцы існуе? Так як у мяне есць dvd-дыск пашкоджаны.
Хлопцы, у мяне праблема, я купіў upa-v1.3, але ў пасылцы быў пашкоджаны установачны кампакт-дыск,я звязаўся з дылерамі і чакаюць, cd funzionanete але я хацеў бы пачаць тэставанне прадукту...каго-то есць ўсталявальныя файлы, ці вы можаце паказаць мне, дзе іх знайсці?Не tool ori, вядома