Перегляд Повної Версії : замінити edc16 c 39
robby51039
25-01-2013, 22:12
здрастуйте, я хотіла б отримати роз'яснення щодо блок керування edc 16, встановлений на daily 35c13 2.8 jtd, на жаль, екю та пошкодженої eriparata пу' раз avvrebbe вирішив замінити я знайшов ecu за допомогою того ж коду iveco і код бош, але я не знаю, якщо це те само, як і hw і sw, але і " daily 35 c 10 e4 16v.
ви думаєте, що я можу замінити або вам потрібно зробити, bdm ?
Здравствуйте , якщо має той же номер Bosch і Iveco hw ? безумовно, зміниться? sw , але якщо ви в BDM andr? безумовно, добре !
legendaryslave
28-01-2013, 00:06
Здравствуйте , якщо має той же номер Bosch і Iveco hw ? безумовно, зміниться? sw , але якщо ви в BDM andr? безумовно, добре !
а якщо номер 028....... ? одно їх кроків bakup від ecu до іншої, і вона прикріплена
Забув , блок управління, який збирає Daily 35c13 2.8 jtd ? є Bosch edc16c8 , немає, як назва EDC 16c39 , що збирають двигуни-й? розвивалися на автомобіль-й? останні , однак, зробити повне Резервне копіювання ебу старий і напиши на нову, що йдеш, щоб встановити, чому? швидше за все, автомобіль має іммобілайзер,
З повагою
frantik3
28-01-2013, 00:52
ви можете спокійно покласти чисел, фішки різні, важливо, що bosch номер або блоку управління, а так само і ви можете вставити файл чіп або спалаху, навіть від бд, а для резервного копіювання номер ебу пу? відрізнятися, але тільки останні 3 цифри краще, якщо верхні
а якщо номер 028....... ? одно їх кроків bakup від ecu до іншої, і вона прикріплена
а все навантаження bk з bdm і гра ? зробив
robby51039
28-01-2013, 08:47
спасибі, хлопці, я dubioso перед acqiustare блок управління між вищим " я " блоки управління я ще не відкривається тому, що робота в майстерні мого друга, проте, сьогодні я і вас маяк знати