Прагляд Поўнай Версіі : BMW 118d - італьянскі мову ў навігатар
emilground
25-01-2013, 10:18
Прывітанне, як можна? змяніць мову ў навігатар 118d з-за мяжы, што толькі англійская, нямецкая і французская мовы, выбіраемыя ? у BMW заявілі, што яны пу? зрабіць праз паслядоўны інтэрфейс на 10 хвілін, за сціплую суму ў 300 еўра !
Я...!!! 300 еўра для абнаўлення sw navi?? але сходзяць з розуму?? зрабіце да таго, што ў монті яшчэ ўзялі з узломам на гэтыя грошы....
emilground
25-01-2013, 17:18
як змяніць мову c'? чаму? у прадстаўніцтве могуць гэта зрабіць. для аўтамабіляў з шыны i-bus зручны інтэрфейс дазваляе змяніць мову, але для 118d c'? вядома, іншым шляхам. Сапраўды злодзеяў ? амаль вымагальніцтва !
300 еўра, каб змяніць мову.... на гэтыя грошы вы купіце sintonavigatore з шарыкамі... тыпу pionner і kenwood ? паверце, ідуць значна лепш, чым навігатары серыі... не марнаваць гэтыя грошы ...
emilground
25-01-2013, 21:22
не, не ? мая машына, для? сябар спытаў, калі мы маглі б зрабіць што-то, чаму? папрасілі 300 еўра ў BMW..
пытанне ? што вы можаце? зрабіць, але не ведаю, што трэба ..
калі для яхтсменаў з i-bus c'? інтэрфейс вызначае, што для 4 грошы, каб купіць, гэта 118d не ведаю, як гэта зрабіць. Упэўнены, калі б мой аўтамабіль мяне не fregherei і, вядома, не даў бы, праз 300 еўра за рэч, cos
не, не ? мая машына, для? сябар спытаў, калі мы маглі б зрабіць што-то, чаму? папрасілі 300 еўра ў BMW..
пытанне ? што вы можаце? зрабіць, але не ведаю, што трэба ..
калі для яхтсменаў з i-bus c'? інтэрфейс вызначае, што для 4 грошы, каб купіць, гэта 118d не ведаю, як гэта зрабіць. Упэўнены, калі б мой аўтамабіль мяне не fregherei і, вядома, не даў бы, праз 300 еўра за рэч, cos?
калі я правільна памятаю, з інтэрфейсам resler з праграмай navcoder прымушае вас мову навігацыя..ідзі на сайт вытворцы і праверыць .
emilground
25-01-2013, 21:32
вы інтэрфейс ? аб тым, што для? аўтамабіль ў аб'ект, не ? у спісе тыя, якія сумяшчальныя, так што мне цікава, што яны на BMW, каб зрабіць абмен мову