Перегляд Повної Версії : Обмежувач тиску Turbo Alfa 159 2.4 jtdm
Найтвинг
23-01-2013, 14:49
Привіт, хлопці, дивлячись на карту, в моїй 159, обмежувач тиску турбо ? встановлений в 2500 (ke відповідають 1500 тиск), pikko max тиску turbo приходить до 2420 між 3750 і 4000 оборотів в хвилину.
Мені було цікаво, якщо порт pikko max 2500 та ще всі значення пропорційно, riskio мати помилки в ecu бачив ke буде дорівнює обмежувач?
У разі qnto я можу збільшити обмежувач тиску турбо?
Спасибі.
якщо ви збільшите тиск в 1.5 потрібно збільшити, а також обмежувач. якщо порти дорівнює значенню, обмежувач, безумовно, дасть помилку.
Найтвинг
23-01-2013, 22:51
спасибі jolidj, kme я підозрював, але як я можу себе збільшити обмежувач turbo?
то обмежувач prssione turbo правила, як тиск турбо, але по собі, як мод. в точках impercentuale це потрібно знати.
Найтвинг
24-01-2013, 11:00
насправді зараз я не знаю, мінімально різницю між точках або у відсотках і який варіант краще через 2, і ще, якщо ragionandoci вище зміни у відсотках, повинно бути, + показано, взяти під контроль параметрів, без перебільшення, занадто.
в інші теми я читала відсотки в порядку, 7%, щоб залишитися іп? спокійні, на шкоду, якщо я вважаю, що це дав мій обмежувач turbo 2500-я міг би перемістити 2675 чи я помиляюся?
вибачте, але з pro. ви використовуєте ecm 2001-титан, то на карті знайти значення вище, і ми бачимо, скільки бар є?
вибачте, я забув, їм мод. карту тиску турбо і postala так ми працюємо над.
Найтвинг
24-01-2013, 14:09
ок, марк, сьогодні, як тільки я повертаюсь додому, робота на обмежувач, і на тиск турбо з кроком 7% і місце для файлів mod.
спасибі x підтримка
знаю, якщо ви можете скачати або ні , але, якщо подивитися на форумі, є докладні пояснення, як збільшити обмежувачі вище 1.5.спробуйте прочитати, що, якщо він говорить.
Найтвинг
24-01-2013, 18:29
на жаль, у мене не ankora права x див. в розділі файли або x завантажити:(
Найтвинг
24-01-2013, 21:43
вибачте, я забув, їм мод. карту тиску турбо і postala так ми працюємо над.
нарешті, мод. із змінами на групи turbo2489
але контроль змінною геометрією вас його змінити чи залишити без змін?
Найтвинг
25-01-2013, 14:36
я знаю, що якщо nn розміщую анке у грі можна зробити добре poko:p
тоді я побачив свою карту, а так не добре, ви conziglio бачити на форумі, якщо є посади, аналогічні та їх вивчення. тому що ви дали 7%, а потім на всій карті. raggiona, коли двигун і' alminimo в тому, що rpm знаходиться автомобіль і alminimo турбіни потрібно.?
те, що підняв тиск у 7% навіть на холостому ходу не сказати нічого.... не ? сказав, що коли цей тиск лише тому, що? у торкнувся картку в цій області....це було б надто добре cos?....розробники двигунів могли б benissimamente зробити, якщо придумати турбіни vgt або biturbo, послідовні, не мають відставання..якщо купиш "писати" в карту дату, тиск...
Найтвинг
25-01-2013, 22:51
тоді я побачив свою карту, а так не добре, ви conziglio бачити на форумі, якщо є посади, аналогічні та їх вивчення. тому що ви дали 7%, а потім на всій карті. raggiona, коли двигун і' alminimo в тому, що rpm знаходиться автомобіль і alminimo турбіни потрібно.?
я збільшується, таким чином, щоб отримати, хоча pi? вже з низьких оборотів, двигун на холостому ходу працює на 750 про / хв, і я змінив значення від 1250 оборотів в хвилину перк? я думав, ke збільшує rapidit? відповідь турбіни, бачили се в даний час відчуваю себе порожнім, вниз, x, а потім отримати імпульс близько 2000 оборотів в хвилину.
Найтвинг
25-01-2013, 22:54
те, що підняв тиск у 7% навіть на холостому ходу не сказати нічого.... не ? сказав, що коли цей тиск лише тому, що? у торкнувся картку в цій області....це було б надто добре cos?....розробники двигунів могли б benissimamente зробити, якщо придумати турбіни vgt або biturbo, послідовні, не мають відставання..якщо купиш "писати" в карту дату, тиск...
axxarola мені здавалося занадто добре, щоб бути правдою:(
але, щоб збільшити p? pi? оперативність відповіді і ще, на низьких оборотах, можна? нехай хоча (зміна анке інших параметрів) або ? всього лише ілюзія?
привіт Їм, turbo пошук редагування пунктів і не у відсотках, по мені, робота йде краще.
franco75
29-01-2013, 22:58
якщо ви хочете збільшити швидкість реакції turbo ви повинні дати дизельне паливо, ви ніколи не повинні вважати однією карті, але і всієї системи управління, Заздалегідь, Дизель, команда VGt, тиск турбо, потрібно пара і т. д....
franco75
29-01-2013, 23:09
я, наприклад, з файлу відправив я взяв те, що повинно бути карту педаль, я виділив запит крутного моменту на 1500 і 2000 оборотів.
2572
Як бачиш, c'? діра, майже в прірву. Можливо, дизайнери вони створили, щоб не засмітити fap
Найтвинг
29-01-2013, 23:25
я, наприклад, з файлу відправив я взяв те, що повинно бути карту педаль, я виділив запит крутного моменту на 1500 і 2000 оборотів.
2572
Як бачиш, c'? діра, майже в прірву. Можливо, дизайнери вони створили, щоб не засмітити fap
Найтвинг
29-01-2013, 23:29
привіт Їм, turbo пошук редагування пунктів і не у відсотках, по мені, робота йде краще.
franco75
29-01-2013, 23:39
ви заздалегідь, що, на мою думку, повторюю, тільки для мене, що я любитель, і у мене дуже мало досвіду роботи, карту турбо марна, так як використовується майже завжди карту управління VGT у режимі? не reatroazionata, тобто регулюється vgt відповідно до мм, дизельного палива і оборотів fottendosene тиску.
Завжди по-моєму, вам слід залишити зараз турбо, так як, якщо ви хочете більше збільшує дизель і ви побачите, що вийшли? також турбо-і що вам зворотна проблема в тому, щоб спробувати знизити тиск.
Спробуйте "підняти" карту турбо-0,3 Бар (300 очок) і ви побачите, що нічого не змінюється
Найтвинг
30-01-2013, 13:13
ви заздалегідь, що, на мою думку, повторюю, тільки для мене, що я любитель, і у мене дуже мало досвіду роботи, карту турбо марна, так як використовується майже завжди карту управління VGT у режимі? не reatroazionata, тобто регулюється vgt відповідно до мм, дизельного палива і оборотів fottendosene тиску.
Завжди по-моєму, вам слід залишити зараз турбо, так як, якщо ви хочете більше збільшує дизель і ви побачите, що вийшли? також турбо-і що вам зворотна проблема в тому, щоб спробувати знизити тиск.
Спробуйте "підняти" карту турбо-0,3 Бар (300 очок) і ви побачите, що нічого не змінюється
вчора ввечері я дивився карту VGT, я помітив, ke значення pressok? idendici в те ж число оборотів kn з варіацій на останні 2-3 таблиць, починаються високі, а потім зменшуватися по мірі збільшення числа оборотів.
ps:
Для збільшення дизель, я повинен збільшити тиск в магістралі rail, чи не так?
franco75
30-01-2013, 14:56
вчора ввечері я дивився карту VGT, я помітив, ke значення pressok? idendici в те ж число оборотів kn з варіацій на останні 2-3 таблиць, починаються високі, а потім зменшуватися по мірі збільшення числа оборотів.
ps:
Для збільшення дизель, я повинен збільшити тиск в магістралі rail, чи не так?
Значення є ті, які необхідні для підтримання бажаного тиску від виробника. Зрозуміло, що на низьких оборотах і низьких навантаженнях ви повинні мати геометрію повністю закритий, щоб спробувати отримати відповідь швидше, то принаймні його відкрити, щоб зменшити тиск. Те, що вам потрібно зробити, це ви ? збільште значення, якщо ви хочете більше тиск, і навпаки.
Щоб дати дизель, не ? досить збільшити Rail, починається з карти, педалі, обмежувачі крутного моменту і карту уприскування.
Найтвинг
30-01-2013, 17:17
Значення є ті, які необхідні для підтримання бажаного тиску від виробника. Зрозуміло, що на низьких оборотах і низьких навантаженнях ви повинні мати геометрію повністю закритий, щоб спробувати отримати відповідь швидше, то принаймні його відкрити, щоб зменшити тиск. Те, що вам потрібно зробити, це ви ? збільште значення, якщо ви хочете більше тиск, і навпаки.
Щоб дати дизель, не ? досить збільшити Rail, починається з карти, педалі, обмежувачі крутного моменту і карту уприскування.
Сьогодні ввечері, як тільки я повертаюся додому, в надії отримати на пристойний час, ми працюємо над і, то місце, мод.
ps: спасибі анке eisman, але 80bar або 80mbar?
franco75
30-01-2013, 20:20
що збільшення продуктивності ви хотіли б отримати?
Найтвинг
30-01-2013, 21:20
що збільшення продуктивності ви хотіли б отримати?
дивлячись на карти ke пропонують різні підготовчі на моїй ke частину від 200hp дають збільшення 40hp + без інших modifike, і я знаю, вони тримають низькі про x, що менші ризики.
тоді дуже дуже показово
Педаль : 10%
закрити egr, звичайно,
Обмежувач крутного моменту 30%
86 балів на передоплату (на 2 градуси)
150 точок росту на карті впорскування
200 очок turbo
і 800 точок на rail (80 бар)
cos? показово ? дуже витримана.....але слід зробити отвори для землі!
franco75
31-01-2013, 00:25
mmmhhhhhh подивитися в секунду з файлу і як ? встановлено з дому, якщо ? як 1.9 ? кастрований від перевищення дизельного палива.
Ми просуваємося, щоб кроків, перш ніж зробити карту педаль modulandolo недалеко рядів тому нудити
emilground
31-01-2013, 00:28
може бути, торкаючись обмежувачів дизель ( вони незабаром після того, як обмежувач крутного моменту), ви можете мати протягну важливо. Звичайно, ви повинні збалансувати всі senn? ризик, що особа дим.
Найтвинг
31-01-2013, 08:35
тоді дуже дуже показово
Педаль : 10%
закрити egr, звичайно,
Обмежувач крутного моменту 30%
86 балів на передоплату (на 2 градуси)
150 точок росту на карті впорскування
200 очок turbo
і 800 точок на rail (80 бар)
cos? показово ? дуже витримана.....але слід зробити отвори для землі!
very good:D дякую х пряма;).
Найтвинг
31-01-2013, 09:05
mmmhhhhhh подивитися в секунду з файлу і як ? встановлено з дому, якщо ? як 1.9 ? кастрований від перевищення дизельного палива.
Ми просуваємося, щоб кроків, перш ніж зробити карту педаль modulandolo недалеко рядів тому нудити
Підняти обмежувачі на дизельне паливо, не ? проблема, але ви можете? зробити гарну карту, навіть не торкаючись до них!
emilground
31-01-2013, 14:03
Підняти обмежувачі на дизельне паливо, не ? проблема, але ви можете? зробити гарну карту, навіть не торкаючись до них!
? якщо не стосуються перевищення кількості? максимальна дизельного палива вводять sar? завжди дорівнює максимальному значенню, фільтрів, pur, піднімаючи час. А якщо c'? спосіб надати pi? дизель, не торкаючись обмежувачі я хотів би знати, щоб його вивчати. Зрештою, без дизель-й? автомобіль не йде, c'? мало зробити. Збільшення реальних у с-й? дизель і pi? повітря
emilground
31-01-2013, 14:49
якщо ви хочете заробити на швидкість? фінал вам потрібно, щоб сили pi? дизельне паливо (розуміється як цінність подолати, піднявши обмежувачі). Якщо ж швидкість? фінал не цікавить, дуже добре, навіть карту "нормальний", так? для багатьох ? pi? важливо, що автомобіль, як швидко і прогресивної і ? також просто cos?. В швидкість? пік рідко досяжні? трохи їх збільшення розрядників, потрібних протягну. Є люди, які з невеликий автомобіль, хочуть, щоб змусити піти пі? інших авто більше? великий робочий об'єм.
Звичайно, на трасі, віддаю належне :p
Найтвинг
31-01-2013, 15:50
якщо ви хочете заробити на швидкість? фінал вам потрібно, щоб сили pi? дизельне паливо (розуміється як цінність подолати, піднявши обмежувачі). Якщо ж швидкість? фінал не цікавить, дуже добре, навіть карту "нормальний", так? для багатьох ? pi? важливо, що автомобіль, як швидко і прогресивної і ? також просто cos?. В швидкість? пік рідко досяжні? трохи їх збільшення розрядників, потрібних протягну. Є люди, які з невеликий автомобіль, хочуть, щоб змусити піти пі? інших авто більше? великий робочий об'єм.
Звичайно, на трасі, віддаю належне :p
Найтвинг
31-01-2013, 16:33
нарешті, я знайшов час x mod. карту педаль, x, тепер у мене мод. тільки перший, але ще 2 спорту і sportB мені треба їх зробити однаковими? 2598
Найтвинг
31-01-2013, 21:49
нарешті, я знайшов час x mod. карту педаль, x, тепер у мене мод. тільки перший, але ще 2 спорту і sportB мені треба їх зробити однаковими? 2598
:confused: з роботи я взяв файл, не знаю чому. 2599
franco75
31-01-2013, 22:05
тим часом зробіть всі карти в DW, але не так, не aumentatre всієї кривої на 15%, збільшує районі вирізати педаль поступово до 20%, не збільшуючи її від низьких значень, якщо ви не відчуваєте педаль більш чутливою. Ви повинні використовувати ту частину педалі, невикористаною, що ви
Я хотів би дати вам один погляд, але все ж я не можу, я новачок у цьому форумі! ;)
Однак на мій 1.9 f? 240 (на трасі) не підняти обмежувачі на дизель, тільки працює на час і rail....2.4 а пу? стати слииишком погано!
Найтвинг
01-02-2013, 01:03
тим часом зробіть всі карти в DW, але не так, не aumentatre всієї кривої на 15%, збільшує районі вирізати педаль поступово до 20%, не збільшуючи її від низьких значень, якщо ви не відчуваєте педаль більш чутливою. Ви повинні використовувати ту частину педалі, невикористаною, що ви
ви в реальності? хотіла мій мод. починаючи з найнижчих значень, так само перк? я хочу педаль-й? чутлива, зараз я змінив карту kn поступове збільшення, а потім я виправлена p? в 3D.
вам докладаю мод.;)
Найтвинг
01-02-2013, 01:19
Я хотів би дати вам один погляд, але все ж я не можу, я новачок у цьому форумі! ;)
Однак на мій 1.9 f? 240 (на трасі) не підняти обмежувачі на дизель, тільки працює на час і rail....2.4 а пу? стати слииишком погано!
від ke отримаєте там найближчим часом до 80 повідомлень, видно, досвід ke hai і всі поради ke ви можете дати;)
вітаю прекрасний тваринний:cool:, qnti кавалліні ти витягнув, і ke mod. mekkanike ти зробив?
Я був багато разів? л? щоб змінити його з 2.4, саме з цієї причини!
Відображається як треба 2,4 ? мотоцикл!!! Останній раз Брера 200cv, якій я присвятив себе, скачати contakm без проблем!!!
Але красивий ? що f? 0-100 трохи більше? у шість секунд!
Найтвинг
01-02-2013, 21:23
Я був багато разів? л? щоб змінити його з 2.4, саме з цієї причини!
Відображається як треба 2,4 ? мотоцикл!!! Останній раз Брера 200cv, якій я присвятив себе, скачати contakm без проблем!!!
Але красивий ? що f? 0-100 трохи більше? у шість секунд!
Ps: в середині і дуже хороша підготовка:D, я для обробки вигляд в сторону цього літа, я хотів зробити ставку на FSD від Koni, сподіваючись, ke змусять їх anke x 159
Найтвинг
01-02-2013, 21:32
нарешті, sn, вдалося зробити їх все, і 3, змінюються в табличній і потім поширювати в 3D, kme ви говорите, вище мого mod. хотіла, таким чином, щоб отримати rapidit? відповідь більше, починаючи з найнижчих.
як вам здається, цей мод.?
scolta пропустити 3D, я не кажу, це не важливо, але вчиться інтерпретувати і редагування карт в 2D ? дуже корисно, зараз я навіть не можу подивитися файл
Найтвинг
04-02-2013, 10:29
scolta пропустити 3D, я не кажу, це не важливо, але вчиться інтерпретувати і редагування карт в 2D ? дуже корисно, зараз я навіть не можу подивитися файл