Прагляд Поўнай Версіі : Абмежавальнік ціску Turbo Alfa 159 2.4 jtdm
Найтвинг
23-01-2013, 14:49
Прывітанне, хлопцы, гледзячы на карту, у маей 159, абмежавальнік ціску турба ? усталяваны ў 2500 (ke адпавядаюць 1500 ціск), pikko max ціску turbo прыходзіць да 2420 паміж 3750 і 4000 абаротаў у хвіліну.
Мне было цікава, калі порт pikko max 2500 і яшчэ ўсе значэння прапарцыйна, riskio мець памылкі ў ecu бачыў ke будзе роўная абмежавальнік?
У выпадку qnto я магу павялічыць абмежавальнік ціску турба?
Дзякуй.
калі вы павялічыце ціск у 1.5 трэба павялічыць, а таксама абмежавальнік. калі парты роўна значэнню, абмежавальнік, безумоўна, дасць памылку.
Найтвинг
23-01-2013, 22:51
дзякуй jolidj, kme я падазраваў, але як я магу сябе павялічыць абмежавальнік turbo?
то абмежавальнік prssione turbo правілы, як ціск турбо, але па сабе, як мод. у кропках impercentuale гэта трэба ведаць.
Найтвинг
24-01-2013, 11:00
на самай справе цяпер я не ведаю, мінімальна розніцу паміж кропках або ў працэнтах і які варыянт лепш праз 2, і яшчэ, калі ragionandoci вышэй змены ў працэнтах, павінна быць, што + паказана, узяць пад кантроль параметраў, без перабольшання, занадта.
у іншыя тэмы я чытала працэнты ў парадку, 7%, каб застацца іп? спакойныя, на шкода, калі я лічу, што гэта даў мой абмежавальнік turbo 2500-я мог бы перамясціць 2675 ці я памыляюся?
прабачце, але з pro. вы выкарыстоўваеце ecm 2001-тытан, то на карце знайсці значэнне вышэй, і мы бачым, колькі есць бар?
прабачце, я забыўся, ім мод. карту ціску турба і postala так мы працуем над.
Найтвинг
24-01-2013, 14:09
ок, марк, сення, як толькі я вяртаюся дадому, праца на абмежавальнік, і на ціск турбо з крокам 7% і месца для файлаў mod.
дзякуй x падтрымка
ведаю, калі вы можаце запампаваць або няма , але, калі паглядзець на форуме, есць падрабязныя тлумачэнні, як павялічыць абмежавальнікі вышэй 1.5.паспрабуйце прачытаць, што, калі ен кажа.
Найтвинг
24-01-2013, 18:29
на жаль, у мяне не ankora правы x гл. у раздзеле файлы x або загрузіць:(
Найтвинг
24-01-2013, 21:43
прабачце, я забыўся, ім мод. карту ціску турба і postala так мы працуем над.
нарэшце, мод. з зменамі на групы turbo2489
але кантроль зменнай геаметрыяй вас яго змяніць або пакінуць без змен?
Найтвинг
25-01-2013, 14:36
я ведаю, што калі nn змяшчаю анке ў врі можна зрабіць добра poko:p
тады я ўбачыў сваю карту, а так не добра, вы conziglio бачыць на форуме, калі есць пасады, аналагічныя і іх вывучэнне. таму што вы далі 7%, а затым на ўсей карце. raggiona, калі рухавік і' alminimo ў тым, што rpm знаходзіцца аўтамабіль і alminimo турбіны трэба.?
тое, што падняў ціск у 7% нават на халастым ходу не сказаць нічога.... не ? сказаў, што калі гэта ціск толькі таму, што? у закрануў карту ў гэтай галіне....гэта было б занадта добра cos?....распрацоўшчыкі рухавікоў маглі б benissimamente зрабіць, калі прыдумаць турбіны vgt або biturbo, паслядоўныя, якія не маюць адставанне..калі купіш "пісаць" у карту дату, ціск...
Найтвинг
25-01-2013, 22:51
тады я ўбачыў сваю карту, а так не добра, вы conziglio бачыць на форуме, калі есць пасады, аналагічныя і іх вывучэнне. таму што вы далі 7%, а затым на ўсей карце. raggiona, калі рухавік і' alminimo ў тым, што rpm знаходзіцца аўтамабіль і alminimo турбіны трэба.?
я павялічваецца, такім чынам, каб атрымаць, хоць у pi? ужо з нізкіх абаротаў, рухавік на халастым ходу працуе на 750 аб / мін, і я змяніў значэння ад 1250 абаротаў у хвіліну пярко? я думаў, ke павялічвае rapidit? адказ турбіны, бачылі кэ ў цяперашні час адчуваю сябе пустым, уніз, x, а затым атрымаць імпульс каля 2000 абаротаў у хвіліну.
Найтвинг
25-01-2013, 22:54
тое, што падняў ціск у 7% нават на халастым ходу не сказаць нічога.... не ? сказаў, што калі гэта ціск толькі таму, што? у закрануў карту ў гэтай галіне....гэта было б занадта добра cos?....распрацоўшчыкі рухавікоў маглі б benissimamente зрабіць, калі прыдумаць турбіны vgt або biturbo, паслядоўныя, якія не маюць адставанне..калі купіш "пісаць" у карту дату, ціск...
axxarola мне здавалася занадта добра, каб быць праўдай:(
але, каб павялічыць p? pi? аператыўнасць адказу і яшчэ, на нізкіх абарачэннях, можна? хай хоць (змяненне анке іншых параметраў) або ? усяго толькі ілюзія?
прывітанне Ім, turbo пошук рэдагавання пунктаў і не ў адсотках, па мне, праца ідзе лепш.
franco75
29-01-2013, 22:58
калі вы хочаце павялічыць хуткасць рэакцыі turbo вы павінны даць дызельнае паліва, ці вы ніколі не павінны лічыць адной карце, але і ўсей сістэмы кіравання, Загадзя, Дызель, каманда VGt, ціск турбо, патрабуецца пара і т. д....
franco75
29-01-2013, 23:09
я, напрыклад, з файла адправіў я ўзяў тое, што павінна быць карту педаль, я вылучыў запыт крутоўнага моманту на 1500 і 2000 абаротаў.
2572
Як бачыш, c'? дзірка, амаль у прорву. Магчыма, дызайнеры яны стварылі, каб не засора fap
Найтвинг
29-01-2013, 23:25
я, напрыклад, з файла адправіў я ўзяў тое, што павінна быць карту педаль, я вылучыў запыт крутоўнага моманту на 1500 і 2000 абаротаў.
2572
Як бачыш, c'? дзірка, амаль у прорву. Магчыма, дызайнеры яны стварылі, каб не засора fap
Найтвинг
29-01-2013, 23:29
прывітанне Ім, turbo пошук рэдагавання пунктаў і не ў адсотках, па мне, праца ідзе лепш.
franco75
29-01-2013, 23:39
вы загадзя, што, на маю думку, паўтараю, толькі для мяне, што я аматар, і ў мяне вельмі мала вопыту працы, карту турба бескарысная, так як выкарыстоўваецца амаль заўседы карту кіравання VGT у рэжыме? не reatroazionata, т. е. рэгулюецца vgt ў адпаведнасці з мм, дызельнага паліва і абаротаў fottendosene ціску.
Заўседы па-мойму, вам варта пакінуць цяпер турба, так як, калі вы хочаце больш павялічвае дызель і вы ўбачыце, што выйшлі? таксама турба-і што вам зваротная праблема ў тым, каб паспрабаваць знізіць ціск.
Паспрабуйце " падняць " карту турба-0,3 Бар (300 ачкоў) і вы ўбачыце, што нічога не мяняецца
Найтвинг
30-01-2013, 13:13
вы загадзя, што, на маю думку, паўтараю, толькі для мяне, што я аматар, і ў мяне вельмі мала вопыту працы, карту турба бескарысная, так як выкарыстоўваецца амаль заўседы карту кіравання VGT у рэжыме? не reatroazionata, т. е. рэгулюецца vgt ў адпаведнасці з мм, дызельнага паліва і абаротаў fottendosene ціску.
Заўседы па-мойму, вам варта пакінуць цяпер турба, так як, калі вы хочаце больш павялічвае дызель і вы ўбачыце, што выйшлі? таксама турба-і што вам зваротная праблема ў тым, каб паспрабаваць знізіць ціск.
Паспрабуйце " падняць " карту турба-0,3 Бар (300 ачкоў) і вы ўбачыце, што нічога не мяняецца
учора ўвечары я глядзеў карту VGT, я заўважыў, ke значэння pressok? idendici у той жа колькасць абаротаў kn з варыяцый на апошнія 2-3 табліц, пачынаюцца высокія, а затым памяншацца па меры павелічэння колькасці абаротаў.
ps:
Для павелічэння дызель, я павінен павялічыць ціск у чыгуначныя магістралі, ці не так?
franco75
30-01-2013, 14:56
учора ўвечары я глядзеў карту VGT, я заўважыў, ke значэння pressok? idendici у той жа колькасць абаротаў kn з варыяцый на апошнія 2-3 табліц, пачынаюцца высокія, а затым памяншацца па меры павелічэння колькасці абаротаў.
ps:
Для павелічэння дызель, я павінен павялічыць ціск у чыгуначныя магістралі, ці не так?
Значэння з'яўляюцца тыя, неабходныя для падтрымання жаданага ціску ад вытворцы. Зразумела, што на нізкіх абарачэннях і нізкіх нагрузках вы павінны мець геаметрыю цалкам зачынены, каб паспрабаваць атрымаць адказ хутчэй, то па меры яго адкрыць, каб паменшыць ціск. Тое, што вам трэба зрабіць, гэта вы ? павялічце значэнне, калі вы хочаце больш ціск, і наадварот.
Каб даць дызель, не ? дастаткова павялічыць Rail, пачынаецца з карты, педалі, абмежавальнікі крутоўнага моманту і карту ўпырску.
Найтвинг
30-01-2013, 17:17
Значэння з'яўляюцца тыя, неабходныя для падтрымання жаданага ціску ад вытворцы. Зразумела, што на нізкіх абарачэннях і нізкіх нагрузках вы павінны мець геаметрыю цалкам зачынены, каб паспрабаваць атрымаць адказ хутчэй, то па меры яго адкрыць, каб паменшыць ціск. Тое, што вам трэба зрабіць, гэта вы ? павялічце значэнне, калі вы хочаце больш ціск, і наадварот.
Каб даць дызель, не ? дастаткова павялічыць Rail, пачынаецца з карты, педалі, абмежавальнікі крутоўнага моманту і карту ўпырску.
Сення ўвечары, як толькі я вяртаюся дадому, у надзеі атрымаць на прыстойнае час, мы працуем над і, то месца, мод.
ps: дзякуй анке eisman, але 80bar або 80mbar?
franco75
30-01-2013, 20:20
што павелічэнне прадукцыйнасці вы хацелі б атрымаць?
Найтвинг
30-01-2013, 21:20
што павелічэнне прадукцыйнасці вы хацелі б атрымаць?
гледзячы на карты ke прапануюць розныя падрыхтоўчыя на маей ke частка ад 200hp даюць павелічэнне 40hp + без іншых modifike, і я ведаю, яны трымаюць нізкія пра x, што менш рызыкі.
тады вельмі вельмі паказальна
Педаль : 10%
зачыніць egr, вядома,
Абмежавальнік крутоўнага моманту 30%
86 балаў на перадаплату (на 2 градусы)
150 кропак росту на карце упырску
200 ачкоў turbo
і 800 кропак на rail (80 бар)
cos? паказальна ? вельмі вытрыманая.....але варта зрабіць адтуліны для зямлі!
franco75
31-01-2013, 00:25
mmmhhhhhh паглядзець у секунду з файла і як ? устаноўлена з дома, калі ? як у 1.9 ? кастрыраваны ад перавышэння дызельнага паліва.
Мы накіроўваецца, каб крокаў, перш чым зрабіць карту педаль modulandolo недалека шэрагаў таму ванітаваць
emilground
31-01-2013, 00:28
можа быць, дакранаючыся абмежавальнікаў дызель ( яны неўзабаве пасля таго, як абмежавальнік крутоўнага моманту), вы можаце мець працягну важна. Вядома, вы павінны збалансаваць усе senn? рызыка, што твар дым.
Найтвинг
31-01-2013, 08:35
тады вельмі вельмі паказальна
Педаль : 10%
зачыніць egr, вядома,
Абмежавальнік крутоўнага моманту 30%
86 балаў на перадаплату (на 2 градусы)
150 кропак росту на карце упырску
200 ачкоў turbo
і 800 кропак на rail (80 бар)
cos? паказальна ? вельмі вытрыманая.....але варта зрабіць адтуліны для зямлі!
very good:D дзякуй х прамая;).
Найтвинг
31-01-2013, 09:05
mmmhhhhhh паглядзець у секунду з файла і як ? устаноўлена з дома, калі ? як у 1.9 ? кастрыраваны ад перавышэння дызельнага паліва.
Мы накіроўваецца, каб крокаў, перш чым зрабіць карту педаль modulandolo недалека шэрагаў таму ванітаваць
Падняць абмежавальнік на дызельнае паліва, не ? праблема, але вы можаце? зрабіць прыгожую карту, нават не датыкаючыся да іх!
emilground
31-01-2013, 14:03
Падняць абмежавальнік на дызельнае паліва, не ? праблема, але вы можаце? зрабіць прыгожую карту, нават не датыкаючыся да іх!
? калі не датычацца перавышэння колькасці? максімальная дызельнага паліва ўводзяць sar? заўседы роўны максімальнаму значэнню, фільтраў, pur, падымаючы час. А калі c'? спосаб надаць pi? дызель, не дакранаючыся абмежавальнікі я хацеў бы ведаць, каб яго вывучаць. У рэшце рэшт, без дызель у-ы? аўтамабіль не ідзе, c'? мала зрабіць. Павелічэнне рэальных у з-ы? дызель і pi? паветра
emilground
31-01-2013, 14:49
калі вы хочаце зарабіць на хуткасць? фінал вам трэба, каб сілы pi? дызельнае паліва (разумеецца як каштоўнасць пераадолець, падняўшы абмежавальнікі). Калі ж хуткасць? фінал не цікавіць, вельмі добра, нават карту "нармальны", так? для многіх ? pi? важна, што аўтамабіль, як хутка і прагрэсіўнай і ? таксама проста cos?. У хуткасць? пік рэдка дасягальныя? ледзь-ледзь іх павелічэнне разраднікаў, патрэбных працягну. Есць людзі, якія з невялікі аўтамабіль, хочуць, каб прымусіць пайсці пі? іншых аўто больш? вялікі працоўны аб'ем.
Вядома, на трасе, аддаю належнае :p
Найтвинг
31-01-2013, 15:50
калі вы хочаце зарабіць на хуткасць? фінал вам трэба, каб сілы pi? дызельнае паліва (разумеецца як каштоўнасць пераадолець, падняўшы абмежавальнікі). Калі ж хуткасць? фінал не цікавіць, вельмі добра, нават карту "нармальны", так? для многіх ? pi? важна, што аўтамабіль, як хутка і прагрэсіўнай і ? таксама проста cos?. У хуткасць? пік рэдка дасягальныя? ледзь-ледзь іх павелічэнне разраднікаў, патрэбных працягну. Есць людзі, якія з невялікі аўтамабіль, хочуць, каб прымусіць пайсці пі? іншых аўто больш? вялікі працоўны аб'ем.
Вядома, на трасе, аддаю належнае :p
Найтвинг
31-01-2013, 16:33
нарэшце, я знайшоў час x mod. карту педаль, x, цяпер у мяне мод. толькі першы, але яшчэ 2 спорту і sportB мне трэба іх зрабіць аднолькавымі? 2598
Найтвинг
31-01-2013, 21:49
нарэшце, я знайшоў час x mod. карту педаль, x, цяпер у мяне мод. толькі першы, але яшчэ 2 спорту і sportB мне трэба іх зрабіць аднолькавымі? 2598
:confused: з працы я ўзяў файл, не ведаю чаму. 2599
franco75
31-01-2013, 22:05
тым часам зрабіце ўсе карты ў DW, але не так, не aumentatre ўсей крывой на 15%, павялічвае раене выразаць педалі паступова да 20%, не павялічваючы яе ад нізкіх значэнняў, калі вы не хочаце, педаль больш адчувальнай. Вы павінны выкарыстоўваць тую частку педалі нявыкарыстаны, што вы
Я хацеў бы даць вам адзін погляд, але ўсе ж я не магу, я пачатковец у гэтым форуме! ;)
Аднак на мой 1.9 f? 240 (на трасе) не падняць абмежавальнікі дызель, працуе толькі на час і rail....2.4 а пу? стаць слииишком дрэнна!
Найтвинг
01-02-2013, 01:03
тым часам зрабіце ўсе карты ў DW, але не так, не aumentatre ўсей крывой на 15%, павялічвае раене выразаць педалі паступова да 20%, не павялічваючы яе ад нізкіх значэнняў, калі вы не хочаце, педаль больш адчувальнай. Вы павінны выкарыстоўваць тую частку педалі нявыкарыстаны, што вы
вы ў рэальнасці? хацела мой мод. пачынаючы з самых нізкіх значэнняў, так жа пярко? я хачу педаль-й? адчувальная, цяпер я змяніў карту kn паступовае павелічэнне, а затым я выпраўленая p? у 3D.
вам прыкладаю мод.;)
Найтвинг
01-02-2013, 01:19
Я хацеў бы даць вам адзін погляд, але ўсе ж я не магу, я пачатковец у гэтым форуме! ;)
Аднак на мой 1.9 f? 240 (на трасе) не падняць абмежавальнікі дызель, працуе толькі на час і rail....2.4 а пу? стаць слииишком дрэнна!
ад ke атрымаеце там у бліжэйшы час да 80 паведамленняў, відаць, вопыт ke hai і ўсе парады ke вы можаце даць;)
віншую выдатны жывельны:cool:, qnti каваллини ты выцягнуў, і ke mod. mekkanike ты зрабіў?
Я быў шмат разоў? л? каб змяніць яго з 2.4, менавіта па гэтай прычыне!
Адлюстроўваецца як трэба 2,4 ? матацыкл!!! Апошні раз Spider 200cv, якой я прысвяціў сябе, спампаваць contakm без праблем!!!
Але прыгожы ? што f? 0-100 крыху больш? у шэсць секунд!
Найтвинг
01-02-2013, 21:23
Я быў шмат разоў? л? каб змяніць яго з 2.4, менавіта па гэтай прычыне!
Адлюстроўваецца як трэба 2,4 ? матацыкл!!! Апошні раз Spider 200cv, якой я прысвяціў сябе, спампаваць contakm без праблем!!!
Але прыгожы ? што f? 0-100 крыху больш? у шэсць секунд!
Ps: у сярэдзіне і вельмі добрая падрыхтоўка:D, я для аздаблення выгляд у бок гэтым летам, я хацеў зрабіць стаўку на FSD ад Koni, спадзеючыся, ke прымусяць іх anke x 159
Найтвинг
01-02-2013, 21:32
нарэшце, sn, удалося зрабіць іх усе, і 3, змяняюцца ў таблічнай і затым распаўсюдзьце ў 3D, kme вы кажаце, вышэй майго mod. хацела, такім чынам, каб атрымаць rapidit? адказ больш, пачынаючы з самых нізкіх.
як вам здаецца, гэты мод.?
scolta прапусціць 3D, я не кажу, гэта не важна, але вучыцца інтэрпрэтаваць і рэдагавання карт у 2D ? вельмі карысна, цяпер я нават не магу паглядзець файл
Найтвинг
04-02-2013, 10:29
scolta прапусціць 3D, я не кажу, гэта не важна, але вучыцца інтэрпрэтаваць і рэдагавання карт у 2D ? вельмі карысна, цяпер я нават не магу паглядзець файл