Перегляд Повної Версії : карту fiat punto . 1.2 8V.
antonio.o
22-01-2013, 14:17
привіт, як видно з повідомлень на форумах на найбільш ранніх видів зброї, цікаво, у мене fiat punto, як і назва, якщо я читаю, варто спробувати зробити його зіставити, щоб зробити його більше? дзвінок - "будильник".
якщо ви ввв тільки мапу взяти трохи менше 3cv коліс(7-8 двигуна).... ви можете також зробити.....
для того, щоб пробудити fire, як мінімум, хоче, щоб ми на одній осі з cammes гідний називатися так...видно, що серія не має перехресті, і не дозволяє перевищувати 5000 оборотів "приціл"......логічно максимально буде відповідати кулачка фільтр повітря і вихлопних газів...особливо, колектори, якщо автомобіль та що з Кет aridosso клапанів....
antonio.o
22-01-2013, 15:49
якщо ви ввв тільки мапу взяти трохи менше 3cv коліс(7-8 двигуна).... ви можете також зробити.....
для того, щоб пробудити fire, як мінімум, хоче, щоб ми на одній осі з cammes гідний називатися так...видно, що серія не має перехресті, і не дозволяє перевищувати 5000 оборотів "приціл"......логічно максимально буде відповідати кулачка фільтр повітря і вихлопних газів...особливо, колектори, якщо автомобіль та що з Кет aridosso клапанів....
я щасливий, незабаром потім з FGTech Galletto 2-Master BDM-TriCore - читаю тихо в послідовний?.
привіт.
nuovaecu
22-01-2013, 16:10
читає тихо, але подивіться, що ви втрачаєте час, ви помітили, що дуже багато, але дуже мало, тільки з картою манро і щедрий сказати, 3cv, на мій погляд не дістає.
насправді різниця в "влада" не відомо(якщо ви f? карта хороша) єдина різниця, яку відчуває ? двигун трохи "прокидаюся" прийняти обертів....це означає, що ви можете? зробити allegerendo маховик півкіло......
все, час втрачено для мене....моя порада ? або за повну роботу...фільтр повітря,вихлопних газів,кулачок,маховик і картку або тільки карту, ви можете грати, щоб побачити, "ефект, який f?".....
antonio.o
22-01-2013, 16:30
насправді різниця в "влада" не відомо(якщо ви f? карта хороша) єдина різниця, яку відчуває ? двигун трохи "прокидаюся" прийняти обертів....це означає, що ви можете? зробити allegerendo маховик півкіло......
все, час втрачено для мене....моя порада ? або за повну роботу...фільтр повітря,вихлопних газів,кулачок,маховик і картку або тільки карту, ви можете грати, щоб побачити, "ефект, який f?".....
чому ? насправді, щоб почати грати з ним над одній карті, чому? майте на увазі, що машині було 12 років, а потім тільки можете полегшити маховик витратити більше? те, що стоїть машина.
бо грати в неї на і, ризикуючи зламати що-то, не має жодної вартості??
antonio.o
22-01-2013, 18:26
бо грати в неї на і, ризикуючи зламати що-то, не має жодної вартості??
я повинен також почати щось довести, тепер машина не тримаю доступно, коли я можу мати файл, якщо ви не заперечуєте мені, то в якийсь прямо-сула карту так, щоб не зламати що-небудь..
привіт.
frantik3
22-01-2013, 18:39
7 л. с. для цієї машини, але якщо там почне працювати пожежа доходить до 102cv без наддуву))))))))))))))
antonio.o
22-01-2013, 18:55
7 л. с. для цієї машини, але якщо там почне працювати пожежа доходить до 102cv без наддуву))))))))))))))
але ти...?
frantik3
22-01-2013, 20:56
ні, якщо я кажу, що і навіщо? я знаю, що кажу, особливо, коли у мене був 1.1 fire з ecu IAW 16FM, чим я займався гонками і мав 108cv і мій друг з 1,2-biturbo novitec і 198cv!!!!!!!!!!!!
у мене немає сумнівів, що у вашому 1.1 fire він 108cv, але особисто я вважаю, є лише плодом ебу, що двигун x мати 108cv треба stravolgerlo а взагалі, я думаю, що запитав наш друг, як давно сказав в бензинових nn просто зробити блоки управління x купити резюме.
antonio.o
22-01-2013, 21:33
мені, чесно кажучи, для цієї машини ne ньому навіть 7/8 резюме. тільки для ravvivarla трохи при рушанні з місця в гору.
привіт.
frantik3
22-01-2013, 21:36
7-8 тільки ебу їх, ви могли б прийняти!!!!
двигун завжди був 1.1, але повністю переглянутий!!!
antonio.o
22-01-2013, 21:58
7-8 тільки ебу їх, ви могли б прийняти!!!!
двигун завжди був 1.1, але повністю переглянутий!!!
це використовують дочок моїх, то, отже, має бути суворо оригінал з хитрість.
nuovaecu
26-01-2013, 13:00
але ви що, жартуєте??? тільки з картою надходження від часу? у машини, як, що??
Зіставивши тільки ебу fire ви отримаєте близько 4 ослів... коней, я ще не бачив!!!:)
antonio.o
26-01-2013, 17:43
Зіставивши тільки ебу fire ви отримаєте близько 4 ослів... коней, я ще не бачив!!!:)
однак обговорення створює curiosit? і після цієї відповіді, я думаю, щоб отримати 3/4 коня і осла товар все більш рідкісною.
привіт.
antonio.o
26-01-2013, 18:22
Миха, і ви образили???
але я зрозумів, що gi? так і думав, що з цієї машини я можу отримати тільки якийсь осел? ви знаєте, чому? залишити все на волю випадку, а не оптимізувати те, що є.
привіт.
Тест все одно робити мод, і подивитися, якщо витягне щось..ніколи не кажи ніколи..
frantik3
26-01-2013, 20:12
якщо ви знаєте, як це зробити, і стосуватися вони будуть розгортати, очевидно, не ? турбо дизель, підніміть їй paramtri inieione turbo і обмежувачі крутного моменту і йдуть бензин, якщо ви не знаєте, змусити їх зробити більше? шкода, що інші, як багато pseudopreparatori, що, коли це трапляється бензин, питають поради, як зробити, і врешті-решт їм, що вони роблять реклами? кажуть, що вони найкращі і pi? bravio, але те, як вони щось, що може викликати збитки, просять приклади навіть безкоштовно, але сьогодні, якщо вентилятор шкоду, посміхаюся,!!!!!!!!!
не був з вами згоден, проте, від 15-18? заздалегідь, то метелик з 4000punti max від 60%,кількість? повітря 10%макс, а обмежувач оборотів alzalo тільки якщо ви йдете за 7000 це трохи не родове, то скажіть мені, як вона йде
perssonalmente з картою,повна вихлопна + повітряний фільтр я взяв 17 л. с. на fire 1.2 iaw 16f.
antonio.o
26-01-2013, 22:30
якщо ви знаєте, як це зробити, і стосуватися вони будуть розгортати, очевидно, не ? турбо дизель, підніміть їй paramtri inieione turbo і обмежувачі крутного моменту і йдуть бензин, якщо ви не знаєте, змусити їх зробити більше? шкода, що інші, як багато pseudopreparatori, що, коли це трапляється бензин, питають поради, як зробити, і врешті-решт їм, що вони роблять реклами? кажуть, що вони найкращі і pi? bravio, але те, як вони щось, що може викликати збитки, просять приклади навіть безкоштовно, але сьогодні, якщо вентилятор шкоду, посміхаюся,!!!!!!!!!
не був з вами згоден, проте, від 15-18? заздалегідь, то метелик з 4000punti max від 60%,кількість? повітря 10%макс, а обмежувач оборотів alzalo тільки якщо ви йдете за 7000 це трохи не родове, то скажіть мені, як вона йде
дякую за поради і все одно invogliarmi спробувати прямо зараз машина не тримають доступний, я думаю, кінець prox тиждень я згадав я живу.
Привіт.
Щоб витягнути 100 коней потрібно як мінімум зробити:
- прямого всмоктування (спортивний повітряний фільтр)
- колектор всмоктувальної
- голова, оброблена
- корпус дросельної заслінки плюс
- распредвал racing
- повна вихлопна ****** що-ї? ****** не пу?
І для подолання 100 c'? безумовно, що ще зробити.
Зіставлення з оригінальний двигун немає сенсу, він набагато більше? почуття soft tuning, low-cost, як:
- корпус дросельної заслінки пробурили 40 мм (проти 32 оригінальні). І " правити ремесло, ви повинні отримати самостійно або знайти когось, фахівець в бізнес
- распредвала у пункті 1а серія 75 кінських сил. І antisgamo і практично "plug and play", але ви повинні зробити це з механіком, чому? c'? завжди дещо від обпилювання або покласти в межах допуску (я perdonino механіки для жаргону, трохи технічний)
У ЦЕЙ МОМЕНТ ви пу? думаю, перепризначити, і якщо все ? було зроблено за правилами мистецтва, si pu? сподіватися отримати до 75cv, що він із серії старої точки 75, може бути, дещо pi? якщо ви монтуєте компоненти racing і сміливий, трохи в отвір корпусу дросельної заслінки. Ми говоримо, що 80cv ? тривалість реалістично, але не банально досягти.