Прагляд Поўнай Версіі : карту fiat punto . 1.2 8V.
antonio.o
22-01-2013, 14:17
прывітанне, як відаць з паведамленняў на форумах на самых ранніх відаў зброі, цікава, у мяне ў fiat punto, як і назва, калі я чытаю, варта паспрабаваць зрабіць яго супаставіць, каб зрабіць яго больш? званок - "будзільнік".
калі вы вав толькі карту ўзяць крыху менш 3cv колаў(7-8 рухавіка).... таксама можна зрабіць.....
для таго, каб абудзіць fire, як мінімум, хоча, каб мы на адной восі з cammes варты называцца так...відаць, што серыя не мае скрыжаванні, і не дазваляе перавышаць 5000 абаротаў "прыцэл"......лагічна будзе максімальна адпавядаць кулачка фільтр паветра і выхлапных газаў...асабліва, калектары, калі аўтамабіль і што з Кэт aridosso клапанаў....
antonio.o
22-01-2013, 15:49
калі вы вав толькі карту ўзяць крыху менш 3cv колаў(7-8 рухавіка).... таксама можна зрабіць.....
для таго, каб абудзіць fire, як мінімум, хоча, каб мы на адной восі з cammes варты называцца так...відаць, што серыя не мае скрыжаванні, і не дазваляе перавышаць 5000 абаротаў "прыцэл"......лагічна будзе максімальна адпавядаць кулачка фільтр паветра і выхлапных газаў...асабліва, калектары, калі аўтамабіль і што з Кэт aridosso клапанаў....
я шчаслівы, неўзабаве затым з FGTech Galletto 2-Master BDM-TriCore - чытаю ціха ў паслядоўны?.
прывітанне.
nuovaecu
22-01-2013, 16:10
чытае ціха, але паглядзіце, што вы губляеце час, вы заўважылі, вельмі шмат, але вельмі мала, толькі з картай манро і шчодры сказаць, 3cv, на мой погляд не дастае.
на самай справе розніца ў "улада" не вядома(калі вы f? карта добрая) адзіная розніца, якую адчувае ? рухавік трохі "прачынаюся" прыняць абаротаў....гэта азначае, што вы можаце? зрабіць allegerendo махавік паўкіло......
усе, час страчана для мяне....мой савет ? ці за поўную працу...фільтр паветра,выхлапных газаў,кулачок,махавік і карту або карту, вы можаце гуляць, каб убачыць, "эфект, які f?".....
antonio.o
22-01-2013, 16:30
на самай справе розніца ў "улада" не вядома(калі вы f? карта добрая) адзіная розніца, якую адчувае ? рухавік трохі "прачынаюся" прыняць абаротаў....гэта азначае, што вы можаце? зрабіць allegerendo махавік паўкіло......
усе, час страчана для мяне....мой савет ? ці за поўную працу...фільтр паветра,выхлапных газаў,кулачок,махавік і карту або карту, вы можаце гуляць, каб убачыць, "эфект, які f?".....
чаму ? на самай справе, каб пачаць гуляць з ім над адной карце, чаму? майце на ўвазе, што машыне было 12 гадоў, а затым толькі можаце палегчыць махавік выдаткаваць больш? тое, што стаіць машына.
бо гуляць у яе на і, рызыкуючы зламаць што-то, не мае ніякай вартасці??
antonio.o
22-01-2013, 18:26
бо гуляць у яе на і, рызыкуючы зламаць што-то, не мае ніякай вартасці??
я павінен таксама пачаць нешта даказаць, цяпер машына не трымаю даступна, калі я магу мець файл, калі вы не пярэчыце мне, то ў якой-то проста-сула карту так, каб не зламаць што-небудзь..
прывітанне.
frantik3
22-01-2013, 18:39
7 л.з. для гэтай машыны, але калі там пачне працаваць пажар даходзіць да 102cv без наддува))))))))))))))
antonio.o
22-01-2013, 18:55
7 л.з. для гэтай машыны, але калі там пачне працаваць пажар даходзіць да 102cv без наддува))))))))))))))
але ты...?
frantik3
22-01-2013, 20:56
не, калі я кажу і навошта? я ведаю, што кажу, асабліва, калі ў мяне быў 1.1 fire з ecu IAW 16FM, чым я займаўся гонкамі і меў 108cv і мой сябар з 1,2-biturbo, honda і 198cv!!!!!!!!!!!!
у мяне няма сумневаў, што ў вашым 1.1 fire ен 108cv, але асабіста я лічу, з'яўляецца толькі пленам эбу, што рухавік x мець 108cv трэба stravolgerlo а наогул, я думаю, што спытаў наш сябар, як даўно сказаў у бензінавых nn проста зрабіць блокі кіравання x купіць рэзюмэ.
antonio.o
22-01-2013, 21:33
мне, шчыра кажучы, для гэтай машыны ne ім нават 7/8 рэзюмэ. толькі для ravvivarla трохі пры крананні з месца ў гару.
прывітанне.
frantik3
22-01-2013, 21:36
7-8 толькі эбу іх, вы маглі б прыняць!!!!
рухавік заўседы быў 1.1, але цалкам перагледжаны!!!
antonio.o
22-01-2013, 21:58
7-8 толькі эбу іх, вы маглі б прыняць!!!!
рухавік заўседы быў 1.1, але цалкам перагледжаны!!!
гэта выкарыстоўваюць дачок маіх, дык, такім чынам, павінна быць усе строга арыгінал з хітрасць.
nuovaecu
26-01-2013, 13:00
але вы што, жартуеце??? толькі з картай паступленні ад часу? у машыны, як, што??
Супаставіўшы толькі эбу fire вы атрымаеце каля 4 аслоў... коней, я яшчэ не бачыў!!!:)
antonio.o
26-01-2013, 17:43
Супаставіўшы толькі эбу fire вы атрымаеце каля 4 аслоў... коней, я яшчэ не бачыў!!!:)
аднак абмеркаванне стварае curiosit? і пасля гэтага адказу, я думаю, каб атрымаць 3/4 коні і асла тавар ўсе больш рэдкай.
прывітанне.
Міха, вы і пакрыўдзілі???
antonio.o
26-01-2013, 18:22
Міха, вы і пакрыўдзілі???
але я зразумеў, што gi? так і думаў, што з гэтай машыны я магу атрымаць толькі які-то асел? вы ведаеце, чаму? пакінуць усе на волю выпадку, а не аптымізаваць тое, што есць.
прывітанне.
Тэст ўсе роўна рабіць мод, і паглядзець, калі выцягне што-то..ніколі не кажы ніколі..
frantik3
26-01-2013, 20:12
калі вы ведаеце, як гэта зрабіць, і што тычыцца яны будуць раскочваць, відавочна, не ? турба дызель падніміце ей paramtri inieione turbo і абмежавальнікі крутоўнага моманту і ідуць бензін, калі вы не ведаеце, прымусіць іх зрабіць больш? шкода, што астатнія, як многія pseudopreparatori, што, калі гэта здараецца бензін, пытаюцца парады, як зрабіць, і ў рэшце рэшт ім, што яны робяць рэкламы? кажуць, што яны лепшыя і pi? bravio, але тое як яны што-то, што можа выклікаць шкоду, просяць прыклады нават бясплатна, але сення, калі вентылятар шкоду, усміхаюся,!!!!!!!!!
не быў з вамі згодны, аднак, ад 15-18? загадзя, то матылек з 4000punti max ад 60%,колькасць? паветра 10%макс, а абмежавальнік абаротаў alzalo толькі калі вы ідзяце за 7000 гэта трохі не радавое, то скажыце мне, як яна ідзе
perssonalmente з картай,поўная выхлапных + паветраны фільтр я ўзяў 17 л. с. на fire 1.2 iaw 16f.
antonio.o
26-01-2013, 22:30
калі вы ведаеце, як гэта зрабіць, і што тычыцца яны будуць раскочваць, відавочна, не ? турба дызель падніміце ей paramtri inieione turbo і абмежавальнікі крутоўнага моманту і ідуць бензін, калі вы не ведаеце, прымусіць іх зрабіць больш? шкода, што астатнія, як многія pseudopreparatori, што, калі гэта здараецца бензін, пытаюцца парады, як зрабіць, і ў рэшце рэшт ім, што яны робяць рэкламы? кажуць, што яны лепшыя і pi? bravio, але тое як яны што-то, што можа выклікаць шкоду, просяць прыклады нават бясплатна, але сення, калі вентылятар шкоду, усміхаюся,!!!!!!!!!
не быў з вамі згодны, аднак, ад 15-18? загадзя, то матылек з 4000punti max ад 60%,колькасць? паветра 10%макс, а абмежавальнік абаротаў alzalo толькі калі вы ідзяце за 7000 гэта трохі не радавое, то скажыце мне, як яна ідзе
дзякуй за парады і ўсе роўна invogliarmi паспрабаваць прама цяпер машына не трымаюць даступны, я думаю, канец prox тыдзень я ўспомніў я жыву.
Прывітанне.
Каб выцягнуць 100 коней трэба як мінімум зрабіць:
- прамой ўсмоктвання (паветраны фільтр спартыўны)
- всасывать калектар
- галава, апрацаваная
- корпус дросельнай засланкі плюс
- распредвал racing
- поўная выхлапная ****** што-ы? ****** не пу?
І для пераадолення 100 c'? безумоўна, што-то яшчэ зрабіць.
Супастаўленне з арыгінальны рухавік няма сэнсу, ен нашмат больш? пачуцце soft tuning, low-cost, як:
- корпус дросельнай засланкі прабурылі 40 мм (супраць 32 арыгінальныя). І " правіць рамяство, вы павінны атрымаць самастойна або знайсці каго-то, спецыяліст у бізнес
- распредвала ў пункце 1а серыя 75 конскіх сіл. І antisgamo і практычна "plug and play", але вы павінны зрабіць гэта з механікам, чаму? c'? заўседы сее-што ад опиливания або пакласці ў межах допуску (я perdonino механікі для жаргону, трохі тэхнічны)
У ГЭТЫ МОМАНТ вы пу? думаю, перапрызначыць, і калі ўсе ? было зроблена па правілах мастацтва, si pu? спадзявацца атрымаць да 75cv, што ен з серыі старой пункту 75, можа быць, сее-што ў pi? калі вы монтируете кампаненты racing і адважыўся, трохі ў адтуліну корпуса дросельнай засланкі. Мы кажам, што 80cv ? працягласць рэалістычна, але не банальна дасягнуць.