КПК

Перегляд Повної Версії : fiat grande punto mj8 euro5

freddyecu
Привіт всім я хотів би знати, якщо gallo2 тому писати gp euro5 mj8 ?

FidodidoTuning
Не ти клон

alex68
Не ти клон
bdm ? у вас є посилання на туристичне довіряю graxzie

freddyecu
Якщо за столом ви можете мені порадити прогу для прилавка, що робить його cos? купити... наперед дякую

FidodidoTuning
22-01-2013, 20:58
у школі не зробите з bdm,служить ktag

carlo abarth
досі тільки k теги вдається читати!!1
у школі не зробите з bdm,служить ktag

tezzero

та я теж.. мені здається, що закон тільки tag k

rego88
Так, але увагу.... перші перші euro5 маркуються mj8df були як 6jf spansion.... в послідовний на даний момент мені здається, що тому cmd і туристичне ktag.... але важко відкрити більш, що корпус ламається....

carlo abarth
насправді вони мають білий клей, який, здається, цементу .. останнє, що я відкрив, ми взяли l екскаватор!!!
Так, але увагу.... перші перші euro5 маркуються mj8df були як 6jf spansion.... в послідовний на даний момент мені здається, що тому cmd і туристичне ktag.... але важко відкрити більш, що корпус ламається....

rego88
насправді вони мають білий клей, який, здається, цементу .. останнє, що я відкрив, ми взяли l екскаватор!!!

freddyecu
Клон не знаходить нічого ?

nuovaecu
метод безпечніше для їх відкриття, що може бути??? без створення пошкодження (внутрішні плати), звичайно,

FidodidoTuning
Пошкодження плати не створите,але так як каркас і матеріал дуже м'який
Для forxza, що трохи зіпсує,в сенсі, ви бачите ке і була відкрита...

mafani

привіт клон тому тільки k-tag ,а орі на сьогоднішній день, безумовно, майже всі

fire
Не ти клон
я v54 ? я в списку, мені, як 6f3 можете в послідовний !

oakley1
Хто сказав що не робить? Я зробив минулого тижня в бд. Мій ? v53 тому virtual read змушує зберігати кодування форсунок, а потім написати без проблем з chcks автоматичного запису

oakley1
10-09-2014, 17:05
Якщо ви хочете, щоб відкрити її, необхідно побудувати свого роду шаблон, який дозволяє bullonarla до того ж, використовуючи отвори в ECU, то план нагрівається і починає відкривати.. Все це не з тим, щоб вигин плати і зіпсувати мені чи можна кришку

cinqueturbo
Якщо ви хочете, щоб відкрити її, необхідно побудувати свого роду шаблон, який дозволяє bullonarla до того ж, використовуючи отвори в ECU, то план нагрівається і починає відкривати.. Все це не з тим, щоб вигин плати і зіпсувати мені чи можна кришку

У MJD8 не на гвинти..
У graffature, виступи притискається..

oakley1
Я кажу на шести болтів, щоб закріпити на кузов машини....

rodcraft86
як kessv2, що gallov54 роблять без проблем в послідовний, для читання віртуальної знаходяться файли до початку 2012 року, тоді ви можете успішно їх від тих, хто має доступ до бази даних якийсь інструмент офіційний, відкрити ecu ? досить важко, щоб виступи на задніх ми говоримо, але не звертав уваги, ви можете зробити це, не порушуючи ні один язичок