Прагляд Поўнай Версіі : FAP off на Peugeot 307 2.0 HDI
Gianpy80
22-01-2013, 11:51
Прывітанне, хлопцы, што вы дапаможаце мне зразумець, як прыбраць ФАП на гэтую машыну? мантуе EDC15..
Я спрабаваў з Ecusafe, але робіць беспарадак. Лямпа не гарыць, але машына не ідзе наперад і робіць шмат дыму..
Я прыкладаю да врі і мод зрабілі ecusafe.. Куды мне ісці на навобмацак і дзе ен няправільна ecusafe?
magi1984
22-01-2013, 12:25
сын упэўнены, што не залежыць ад ecusafe. я defappati некалькі гэтых рухавікоў з edc15c2, выкарыстоўваючы ecusafe, lancia phedra, peugeot 807 і г.д. і да т.п., і ў мяне ніколі не было ніякіх праблем
сын упэўнены, што не залежыць ад ecusafe. я defappati некалькі гэтых рухавікоў з edc15c2, выкарыстоўваючы ecusafe, lancia phedra, peugeot 807 і г.д. і да т.п., і ў мяне ніколі не было ніякіх праблем
таксама я 20 дзен таму, уліс, і pg.607. ок
Gianpy80
22-01-2013, 16:19
шчыра ? здалося, што нават дзіўна мне, чаму? ? толькі EDC15.. ўдалося толькі зірнуць на карту? cos? па крайняй меры, я ведаю, калі ? на месцы або няма і правяраю калі на machcina ? - усе ў парадку..
magi1984
22-01-2013, 16:47
на самай справе усе змены, зробленыя ecusafe мае файлы, lancia phedra с. 307 моцна па-рознаму...
вы прыкладаю файл, вы тэст, я спрабаваў corregerlo я ў рукі, дайце мне ведаць, як яна ідзе, калі вы паспрабуеце
Gianpy80
22-01-2013, 17:02
дзякую цябе, шаноўны, як заўседы... Заўтра спрабую адразу..
Я бачыў, што вы выдалілі амаль усе ў двух варыянтах, мала, што зрабіў, і змененая p? тое, што вялікая. Пу? залежаць ад таго, у ecusafe я flaggato таксама выдаленне сістэмы рэцыркуляцыі ог? у рэальнасці? у рэшце рэшт я сказаў, што ен выдалены DPF, але сістэмы рэцыркуляцыі ог не сказаў мне нічога. Не я даў яму шмат iportanza чаму? з ecusafe ніколі не змог выдаліць EGR..
magi1984
22-01-2013, 17:04
Gianpy80
22-01-2013, 17:09
так, сістэмы рэцыркуляцыі ог я ведаю, зняць яго кіраўніцтва, на EDC15 ? легка, толькі бачыў, што там быў я flaggato разам з DPF..
magi1984
22-01-2013, 17:17
тады паспрабуйце flaggare толькі DPF, магчыма, файл працуе.
я ўсе аўтамабілі, edc15c2, зробленыя з ecusafe flaggo толькі DPF і ніколі не EGR.
я не хачу, што бязмежжа, што ў вас на аўто павінны на мод ecusafe для egr
Gianpy80
22-01-2013, 17:22
я паспрабаваў цяпер, але змены, якія таму такія ж.. я параўнаў 2 файла і яны ідэнтычныя. Для curiosit? я праверыў таксама EGR на перад, што ен зрабіў і на самай справе не зрабіў нічога, сістэмы рэцыркуляцыі ог ? заўседы.
я, на edc15 psa акрамя змены кіравання рухавіком, з дапамогай дыягностыкі, змяніць некаторыя параметры ў BSI.
Прывітанне Ведае?81 poresti сказаць, што тачка у кіравання рухавіком і змяненняў у BSI ?
pabloescobar
29-01-2013, 09:52
Ecu safe працуе на гэтай машыне, і што тычыцца egr, што ecu safe нічога не робіць, праверылі датчык выдатку паветра?
Прывітанне Giampi80, я ж ваш аўтамабіль, той жа sw і hw, telpo таму не ведаў аб існаванні вы ecusafe і заплаціў некалькі еўра для defap,
што ? было зроблена проста ідэнтычна вашаму, шчыра кажучы, ніколі не было яшчэ памылкі fap сення, толькі я адчуваю, што вырабіць усе-такі есць, чаму? я адчуваю, rel? атакуе толькі pigio педалі.
Я спрабаваў перарабіць файл з ecusafe, але ? іншы ( я не ведаю, калі ? праблемы праграмнага забеспячэння )
калі вы хочаце адрэзаць, сістэмы egr, трэба паставіць у 0 біт 06111E і блізнюка 07111E.
вы спрабавалі файл magi1984 ?
Прывітанне, хлопцы, што вы дапаможаце мне зразумець, як прыбраць ФАП на гэтую машыну? мантуе EDC15..
Я спрабаваў з Ecusafe, але робіць беспарадак. Лямпа не гарыць, але машына не ідзе наперад і робіць шмат дыму..
Я прыкладаю да врі і мод зрабілі ecusafe.. Куды мне ісці на навобмацак і дзе ен няправільна ecusafe?
я, на edc15 psa акрамя змены кіравання рухавіком, з дапамогай дыягностыкі, змяніць некаторыя параметры ў BSI.
з lexia я паставіў праз telecaricamento fap не актыўны
і абнуліць лічыльнікі, я мог бы зрабіць у чым-то іншым ?
Праблема, апісаная мне здаецца, што як dell, выдаленне EGR. На гэтых шлюх, французскія застаецца адкрытым, і пры яго выдаленні. таму, калі не коркі , машына паліць і не робіць абаротаў
L' egr ? заўседы зачынены, адкрываецца, калі электрамагнітны клапан актывізуецца, што з дэпрэсіяй адкрывае сістэмы рэцыркуляцыі ог.
Каб быць упэўненым, што не патрапіць яшчэ каманду адкрыць можна зняць нават цнатлівую адзін ад аднаго электрамагнітны клапан.