Перегляд Повної Версії : Ecusafe на 159 1.9jtdm
Привіт я defappare одна Альфа 159 1.9 jtdm я хотів би знати, якщо Ecusafe 2.0 добре працює на цій машині, або, якщо що ? дуже суб'єктивно, відповідно до Hw і Sw, який збирає машини.
Дякую
magi1984
22-01-2013, 11:43
працює, тихий
fabioefra44
22-01-2013, 11:48
працює, тихий
Не s? якщо ви зробили справу,але файл ліжко з tools офіційні,хоча і ціле,представляє менший стратегії, застосовувані програмного файлу, ліжко в bdm
magi1984
22-01-2013, 12:21
чесно кажучи ні, не там я зробив так...а чому? для цих ecu я не використовую ecusafe, я роблю вручну.
? я впевнений, що ecusafe на цій машині йде, максимум, на діагностиці показує засмічення fap на 1000%, але c'? керівництво в форумі, щоб виправити це, і, крім того, не створює проблем у транспортному засобі
зроблено з ecusafe все ок безпечно?
magi1984
22-01-2013, 12:30
sicurissimo! :D
magi говорить правду, ecusafe на тих car nn від проблем,тільки в деяких, діагностика засмічення 1000%, але, як сказав nn має велике значення.
я чув від багатьох частин, які Ecusafe іноді очищає Dtc тому? не з'являється більше помилок немає машини ? правда чи ні?????? Cio? також у разі інших питань, не повідомляє нічого.
magi1984
22-01-2013, 14:03
ви ? вірно, а ще SW pi? відомих як *******h видаленні DTC на деяких nofap.
якщо ви хочете професійне рішення, яке вам видалити fap і не очищає dtc ти повинен звернутися хто-те, що робить, знає, як зробити.
c'? служба файли в режимі on-line форумі, наприклад
nuovaecu
22-01-2013, 16:04
ви йдете тихо у мене вже зроблено чимало завжди працюють з нуль проблем
fabioefra44
22-01-2013, 16:31
Так,працює,але управлятися не завадить
ок, спасибі, проблема можливого на 1000% знаю, і знаю, як мені це виправити ? вже натрапив на brera. Моє запитання, яке я не розумію.
i dtc таблиці помилок, вірно?
ecusafe видалити завжди у процедурах Defap або ? помилка, що кожен робить так?
Якщо видалити будь-яку помилку машина жанрів, наприклад, відключаю датчик витрати повітря тіла не seganler? правильно? тому? я міг би мати машину, яка йде в recovery без шпигун або повідомлення про помилку реєструється?
magi1984
22-01-2013, 17:16
видалити їх, ЗАВЖДИ, більшість людей каже, що видалити всю таблицю DTC, але, по мені, видалити тільки частина про FAP, чому? я бачив автомобілі defappate з ecusafe з помилки egr мережі can, і якщо б вона була видалена вся таблиця цих dtc не повинні були з'явитися
спасибі, пояснення магів. Насправді зараз пам'ятаю, що на машині я трапилося, що я помилка системи рециркуляції ог після проходження файлів з ecusafe. Було щось, що я забув тому? де працює ecusafe робить свою роботу добре.
alberto.bf
22-01-2013, 20:58
Якщо всі шість практичних фактів, щоб допомогти з форумом?) шкоди..
Привіт...
але існує системи, щоб видалити його повністю? cio? так само, як, якщо машини не було ніколи?
ви повинні отримати файл ori однієї турецької 159.....і тоді, можливо, "скопіювати", звичайно, їх не поважають " немає правил :D
huntersub84
12-10-2014, 02:31
на скільки знаю я, чим для експорту, що без fap, також depotenziate в 130cv або gi? ..
велике спасибі за ці поради, мені здається, розуміти, що edc16 c39 ecusafe все обробляє все добре...або не робить хорошу роботу?
не на все працює добре, насправді на багато видалити майже всі dtc.