Прагляд Поўнай Версіі : Ecusafe на 159 1.9jtdm
Прывітанне я defappare адна Альфа 159 1.9 jtdm я хацеў бы ведаць, калі Ecusafe 2.0 добра працуе на гэтай машыне, або, калі што ? вельмі суб'ектыўна, у адпаведнасці з Hw і Sw, які збірае машыны.
Дзякуй
magi1984
22-01-2013, 11:43
працуе, ціхі
fabioefra44
22-01-2013, 11:48
працуе, ціхі
Не s? калі вы зрабілі справу,але файл ложак з tools афіцыйныя,хоць і цэлае,уяўляе меншы стратэгіі, якія прымяняюцца праграмнага файла ложак у bdm
magi1984
22-01-2013, 12:21
шчыра кажучы не, не там я зрабіў так...а чаму? для гэтых ecu я не выкарыстоўваю ecusafe, я раблю ўручную.
? я ўпэўнены, што ecusafe на гэтай машыне ідзе, максімум, на дыягностыцы паказвае засмечвання fap на 1000%, але c'? кіраўніцтва ў форуме, каб выправіць гэта, і, акрамя таго, не стварае праблем у транспартным сродку
зроблена з ecusafe усе ок бяспечна?
magi1984
22-01-2013, 12:30
sicurissimo! :D
magi кажа праўду, ecusafe на тых car nn ад праблем,толькі ў некаторых, дыягностыка засмечвання 1000%, але, як сказаў nn мае вялікае значэнне.
я чуў ад многіх частак, якія Ecusafe часам чысціць Dtc таму? не з'яўляецца больш памылак няма на машыны ? праўда ці не?????? Cio? таксама ў выпадку іншых пытанняў, не паведамляе нічога.
magi1984
22-01-2013, 14:03
вы ? дакладна, а яшчэ SW pi? вядомых як *******h выдаленне DTC на некаторых nofap.
калі вы хочаце прафесійнае рашэнне, якое вам выдаліць fap і не чысціць dtc ты павінен звярнуцца хто-тое, што робіць, ведае, як зрабіць.
c'? служба файлы ў рэжыме on-line форуме, напрыклад
nuovaecu
22-01-2013, 16:04
вы ідзяце ціха ў мяне зроблена ўжо нямала заўседы працуюць з праблем нуль
fabioefra44
22-01-2013, 16:31
Так,працуе,але кіравацца не перашкодзіць
ок, дзякуй, праблема магчымага на 1000% ведаю, і ведаю, як гэта выправіць мне ? ужо наткнуўся на brera. Мой пытанне, які я не разумею.
i dtc табліцы памылак, дакладна?
ecusafe выдаліць заўседы ў працэдурах Defap або ? памылка, што кожны робіць так?
Калі выдаліць любы памылку машына жанраў, напрыклад, адключаю датчык выдатку паветра, цела не seganler? правільна? таму? я мог бы мець машыну, якая ідзе ў recovery без шпіен ці паведамленне пра памылку рэгіструецца?
magi1984
22-01-2013, 17:16
выдаліць іх, ЗАЎСЕДЫ, большасць людзей кажа, што выдаліць усю табліцу, DTC, але, па мне, выдаліць толькі частка аб FAP, чаму? я бачыў аўтамабілі defappate з ecusafe з памылкі egr і сеткі can, і калі б яна была выдаленая ўся табліца гэтых dtc не павінны былі з'явіцца
дзякуй, тлумачэнні чараўнікоў. На самай справе цяпер памятаю, што на машыне я здарылася, што я памылка сістэмы рэцыркуляцыі ог пасля праходжання файлаў з ecusafe. Было што-то, таму што я забыўся? дзе працуе ecusafe робіць сваю працу добра.
alberto.bf
22-01-2013, 20:58
Калі ўсе шэсць практычных фактаў, каб дапамагчы з форумам?) шкоды..
Прывітанне...
але існуе сістэмы, каб выдаліць яго цалкам? cio? гэтак жа, як, калі машыны не было ніколі?
вы павінны атрымаць файл ori адной турэцкай 159.....і тады, магчыма, "скапіяваць", вядома, іх не паважаюць " няма правілаў :D
huntersub84
12-10-2014, 02:31
на колькі ведаю я, чым для экспарту, што без fap, таксама depotenziate у 130cv або gi? ці..
вялікі дзякуй за гэтыя парады, мне здаецца, разумець, што edc16 c39 ecusafe усе апрацоўвае ўсе добра...ці не ўсіх робіць добрую працу?
не на ўсе працуе добра, на самай справе на шмат выдаліць амаль усе dtc.