Перегляд Повної Версії : запит файлу ori grande punto 1.4 16v 95cv starjet
pdtechnology
21-01-2013, 23:50
всім привіт, хлопці, я сподіваюся, що хтось може мені допомогти, як назва шукаю файл золота для grande punto 1.4 16v 95cv starjet з
hw0261208969
sw1037382549
diegno fiat51798154
спасибі всім заздалегідь привіт привіт
не esistonto суб'єктами, які можуть читати-писати Me7.6.3, встановлених на starjet fiat.
pdtechnology
23-01-2013, 10:34
вибачте, але програмісти у спадок мені кажуть все те ж, що і cio? читаю, в boot mode....але я щиро бажаю, щоб запобігти все це, і, щоб прискорити справу, я думав попросити файл ori....я не так багато працював на бензин quuindi у мене не так багато досвіду, але і програміста дозволяє мені писати, але не читати, якщо не boot..
вибачте, але програмісти у спадок мені кажуть все те ж, що і cio? читаю, в boot mode....але я щиро бажаю, щоб запобігти все це, і, щоб прискорити справу, я думав попросити файл ori....я не так багато працював на бензин quuindi у мене не так багато досвіду, але і програміста дозволяє мені писати, але не читати, якщо не boot..
впевнений?
ймовірно, програміст відносяться до Me7.9.10.
У Me7.6.3 встановлені на 1,4 starjet 16v di grande punto і panda 100hp не програмуються.
pdtechnology
23-01-2013, 17:46
дивіться ti diro' не впевнений, що він мене 7.6.3 я пришлю машину і управління, безпосередньо ебу........і навіть управління на програміста, який тип упорскування, так і.......ви підкажіть, а
не esistonto суб'єктами, які можуть читати-писати Me7.6.3, встановлених на starjet fiat.
у piasini орі, я думаю, може зробити її,а завтра sar? + точно.
є новинки? для читання і запису цих ecu??
voglioimparare
10-01-2014, 18:36
я шукав інформацію, навіть я,але в даний момент alien ne dimsport ne cmd мають x-протоколу її...я купив piasini клон, і як тільки він приходить, я перевіряю ;)
carmageddon
10-01-2014, 19:02
хто знає, я не c ? немає можливості? читати і писати ніхто інструмент з відомих.
підтверджую...
ви повинні використовувати блок управління додаткового її зміцнення...
але я б сказав, що не варто...
я не розумію, чому? ж ecu встановлений на opel, читає-пише з великою кількістю інтерфейсів... в цьому немає...питання, різні протоколи??
однак друг попросив мене turbizzare його panda 100 hp...я читав, що блок управління додаткового ? добре, з одного боку, але в будь-якому випадку ви прив'язані до ефекти установки-mapper ж з очевидним розподілом грошей..я б навіть сказав, дуже сподобалося, як ціни...
я думав, замініть ecu з м7.6.3 opel або 7.3h4 стилуса 1.4 16v....
що ви говорите ? можливо?
carmageddon
10-01-2014, 22:44
я не розумію, чому? ж ecu встановлений на opel, читає-пише з великою кількістю інтерфейсів... в цьому немає...питання, різні протоколи??
однак друг попросив мене turbizzare його panda 100 hp...я читав, що блок управління додаткового ? добре, з одного боку, але в будь-якому випадку ви прив'язані до ефекти установки-mapper ж з очевидним розподілом грошей..я б навіть сказав, дуже сподобалося, як ціни...
я думав, замініть ecu з м7.6.3 opel або 7.3h4 стилуса 1.4 16v....
що ви говорите ? можливо?
питання правил заносяться в протокол, мабуть, не є повний доступ або не мають бажаного розвитку...ї? я не знаю.
якщо вам необхідно встановити turbo, ви повинні мати екю, отриманих від турбо або повністю programmaabile (непридатним/спортивний) сенна? ми зробити нічого...все ecu автомобіля пилососом, звичайно, не можуть контролювати надлишковий тиск і, отже, не йдуть добре.
залишається, а потім ще проблеми мати ecu автономного округу, cio? що функції без з'єднання з іншою частиною конфігурації dell автомобіля (бортовий комп'ютер, immo, ecu-abs, esp, ecu рульового управління, рамки, etc etc etc) то у вас вже? усі відповіді, які ви шукаєте, щоб визначити, на що ecu direzionarti (спортивний/заміни : megasquirt, pectel, mektronik, etc etc etc)
автомобіль простоїть pressoch? на дорогах...а ідея встановити stand alone ecu і втратити функціонал? всі ці компоненти і розгорнув...
для 7.6.3 або 7.6.2 opel corsa-astra opc, що ви скажіть мені? ? можете змонтувати? хто-небудь, випадково, їй пін-код з цього ecu??
клаудіо-abarth
10-01-2014, 23:48
я спостерігав би за 7.9.10 500 abarth.....
вже зробив клаудіо...для мене немає ? можливим встановити, що...змінюються в першу чергу плагін електропроводки на ecu....
carmageddon
10-01-2014, 23:59
це ? автомобіль неправильний, на якому зробити upgrade з turbo, якщо не реалізує l еластичність? для коригування є? двигун і електроніка вимагають не пу? йти далеко.
удачі
клаудіо-abarth
11-01-2014, 12:08
а я спостерігав би, як раз той,звичайно, що якщо ви хочете змінити ебу без коригування електропроводки, давайте пропустити цей проект!
Як вже запропонував існують ecu повністю програмовані...
Але для подібних змін погоджується, так як він в дорозі
Зміна типу авто.. коштує менше, і немає проблем
З FDO.