Прагляд Поўнай Версіі : запыт файла ori grande punto 1.4 16v 95cv starjet
pdtechnology
21-01-2013, 23:50
усім прывітанне, хлопцы, я спадзяюся, што хто-то можа мне дапамагчы, як назва шукаю файл золата для grande punto 1.4 16v 95cv starjet з
hw0261208969
sw1037382549
diegno fiat51798154
дзякуй усім загадзя прывітанне прывітанне
не esistonto суб'ектамі, якія могуць чытаць-пісаць Me7.6.3, устаноўленых на starjet fiat.
pdtechnology
23-01-2013, 10:34
выбачайце, але праграмісты ў надзел мне кажуць усе тое ж, што і cio? чытаю ў boot mode....але я шчыра жадаю, каб прадухіліць усе гэта, і, каб паскорыць справу, я думаў папрасіць файл ori....я не так шмат працаваў на бензін quuindi у мяне не так шмат вопыту, але і праграміста дазваляе мне пісаць, але не чытаць, калі не ў boot..
выбачайце, але праграмісты ў надзел мне кажуць усе тое ж, што і cio? чытаю ў boot mode....але я шчыра жадаю, каб прадухіліць усе гэта, і, каб паскорыць справу, я думаў папрасіць файл ori....я не так шмат працаваў на бензін quuindi у мяне не так шмат вопыту, але і праграміста дазваляе мне пісаць, але не чытаць, калі не ў boot..
упэўнены?
верагодна, праграміст ставяцца да Me7.9.10.
У Me7.6.3 ўстаноўлены на 1,4 starjet 16v di grande punto і panda 100hp не праграмуюцца.
pdtechnology
23-01-2013, 17:46
глядзіце ti diro' не ўпэўнены, што ен мяне 7.6.3 я прышлю машыну і кіравання, якія непасрэдна эбу........і кіраванне праграміст, які тып ўпырску як.......вы падкажыце, а
не esistonto суб'ектамі, якія могуць чытаць-пісаць Me7.6.3, устаноўленых на starjet fiat.
у piasini крычы, я думаю, можа зрабіць яе,а заўтра sar? + дакладна.
есць навінкі? для чытання і запісы гэтых ecu??
voglioimparare
10-01-2014, 18:36
я шукаў інфармацыю, нават я,але ў дадзены момант alien ne dimsport ne cmd маюць x-пратаколу яе...я купіў piasini клон, і як толькі ен прыходзіць, я правяраю ;)
carmageddon
10-01-2014, 19:02
хто ведае, я не c ? няма магчымасці? чытаць і пісаць ніхто інструмент з вядомых.
пацвярджаю...
вы павінны выкарыстоўваць блок кіравання дадатковага яе ўмацавання...
але я б сказаў, што не варта...
я не разумею, чаму? ж эбу усталяваны на opel, чытае-піша з вялікай колькасцю інтэрфейсаў... у гэтым няма...пытанне, розныя пратаколы??
аднак сябар папрасіў мяне turbizzare яго panda 100 hp...я чытаў, што блок кіравання дадатковага ? добра, з аднаго боку, але ў любым выпадку вы прывязаныя да ўсе эфекты ўстаноўкі-mapper ж з відавочным размеркаваннем грошай..я б нават сказаў, вельмі спадабалася, як цэны...
я думаў, замяніць ecu з м7.6.3 opel або 7.3h4 стілуса 1.4 16v....
што вы кажаце ? магчыма?
carmageddon
10-01-2014, 22:44
я не разумею, чаму? ж эбу усталяваны на opel, чытае-піша з вялікай колькасцю інтэрфейсаў... у гэтым няма...пытанне, розныя пратаколы??
аднак сябар папрасіў мяне turbizzare яго panda 100 hp...я чытаў, што блок кіравання дадатковага ? добра, з аднаго боку, але ў любым выпадку вы прывязаныя да ўсе эфекты ўстаноўкі-mapper ж з відавочным размеркаваннем грошай..я б нават сказаў, вельмі спадабалася, як цэны...
я думаў, замяніць ecu з м7.6.3 opel або 7.3h4 стілуса 1.4 16v....
што вы кажаце ? магчыма?
пытанне правілаў заносяцца ў пратакол, мабыць, не есць поўны доступ або не маюць жаданага развіцця...ы? я не ведаю.
калі вам неабходна ўсталяваць turbo, вы павінны мець экю, атрыманых ад турбо або цалкам programmaabile (непрыдатным/спартыўны) сенна? мы зрабіць нічога...усе ecu аўтамабіля пыласосам, вядома, не могуць кантраляваць залішні ціск і, такім чынам, не ідуць добра.
застаецца, а потым яшчэ мець праблемы ecu аўтаномнай акругі, cio? што функцыі без злучэння з астатняй часткай канфігурацыі dell аўтамабіля (бартавы кампутар, immo, ecu-abs, esp, эбу рулявога кіравання, рамкі, etc etc etc) то ў вас ужо? усе адказы, якія вы шукаеце, каб вызначыць, на што ecu direzionarti (спартыўны/замены : megasquirt, pectel, mektronik, etc etc etc)
аўтамабіль прастаіць pressoch? на дарогах...а ідэя ўсталяваць stand alone ecu і страціць функцыянал? усе гэтыя кампаненты і разгарнуў...
для 7.6.3 або 7.6.2 opel corsa-astra opc, што вы скажыце мне? ? можаце змантаваць? хто-небудзь, выпадкова, ей пін-код з гэтага ecu??
клаўдые-abarth
10-01-2014, 23:48
я назіраў бы за 7.9.10 500 abarth.....
ужо зрабіў клаўдые...для мяне няма ? магчымым ўсталяваць, што...змяняюцца ў першую чаргу убудова электраправодкі на ecu....
carmageddon
10-01-2014, 23:59
гэта ? аўтамабіль няправільны, на якім зрабіць upgrade з turbo, калі не рэалізуе l эластычнасць? для карэкціроўкі есць? рухавік і электроніка патрабуюць не пу? ісці далека.
ўдачы
клаўдые-abarth
11-01-2014, 12:08
а я назіраў бы, як раз той,вядома, што калі вы хочаце змяніць эбу без карэкціроўкі электраправодкі, давайце прапусціць гэты праект!
Як ужо прапанаваў існуюць ecu цалкам праграмуемы...
Але для падобных змен згаджаецца, так як ен у дарозе
Змена тыпу аўто.. каштуе менш, і няма праблем
З FDO.