Прагляд Поўнай Версіі : праблема пераключэння перадач Fiat Ducato 120 EDC16C39
jared_poe
21-01-2013, 13:30
Усім прывітанне, мой сябар Fiat Ducato 120 праблема мала магутнасці на пераключэння перадач, па-вашаму, каб вырашыць, дзе ? лепш дзейнічаць?
Павелічэнне часу ад нізкіх абарачэннях?
legendaryslave
21-01-2013, 13:44
пачынае бачыць звычайныя значэнні расходу паветра, ціску, дызельнае паліва ,ціск турбо, пасля таго як вы sincerato, што клапан egr будзе ок, і вы можаце думаць, каб зрабіць mappetta. таму што, калі есць нейкі праблемы, то табе заўседы носіце за
я згодны , nn вы ідзяце карту, каб схаваць рэальныя праблемы. вырашыць першую праблему , я думаю, што гэта датчык выдатку паветра , затым зрабіце карту.
jared_poe
21-01-2013, 17:09
выбачайце, калі я не напісаў першы, аднак ясна, як механіка ? ок, нават, чаму? у майго сябра есць яшчэ 3 такіх сродкаў, як то-то і праблема, выявіла на ўсіх трох.
Так што я думаю, гэта проста такі дэфект княства... за тое, што я думала, што sistemargli карту...як вы думаеце дзе ? лепш дзейнічаць?
legendaryslave
21-01-2013, 18:39
пошты, файл-крычы, што есць кідаю вочы і staquoto адзін манро і дадам тады давайце размешчаны таксама і на іншых картах бачыў, што мы
jared_poe
21-01-2013, 23:24
ок, як толькі я магу, я раблю для чытання і месца, дзякуй, хлопцы ;)