Перегляд Повної Версії : погляд карту audi a 4
привіт всім, я хотів чемно попросити, якщо хтось з вас може поглянути на цей мод audi a 4 зробив мій друг для машини мого брата ,і я запитав одну річ, легка, перейшовши за посиланням в 2d з титаном я помітив деякі зміни, драйв, але мій друг каже, що не зроблено, і я ніколи не зберігається нічого, в той час як curiosavo чи можете ви допомогти мені зрозуміти, особливо, якщо на карту може йти спасибі
msport (exil77grande)
19-01-2013, 23:22
перенести його в розділ файли жарт, і добре, що ви хочете, я даю вам 2 поради,приберіть негайно це зміна і, при необхідності, зверніться до професіонал і другий раду і звернувся до вашому другу, ви можете спокійно сказати йому, щоб змінити роботу.
legendaryslave
19-01-2013, 23:37
трохи altino turbo обмежувачі :cool:
привіт msport, що ви маєте на увазі під " зняти? я карту не я, коли-небудь написаних на автомобіль, або ви хочете, що я повинен видалити файли?
привіт legendaryslave мені сказав, що ті, обмежувачі крутного моменту і не робить нічого, якщо так? високі
привіт msport, що ви маєте на увазі під " зняти? я карту не я, коли-небудь написаних на автомобіль, або ви хочете, що я повинен видалити файли?
вам відповідаю я, - казав він, щоб вивести його з автомобіля,nn видалити файл відправив,так що тут ти ніколи не заряджати в автомобілі правильну пораду ? що дав msport.
legendaryslave
20-01-2013, 00:19
не в образу вам слід звернутися до кого-небудь досвідченого, щоб змусити вас зробити карту, прямо зараз, що я вам пояснити, як змінити все це, ми не менше 3 років, порада, яку я можу тобі дати ? звернутися в службу підтримки форуму, так і отримаєте, що швидко і безпечно завантажити
carlo abarth
20-01-2013, 00:21
турбіна співає гіркими сльозами!!!
спасибі, хлопці за відповідь, будете бачити? дати йому зрозуміти, що ми повинні продовжувати працювати на дуже багато чого, якщо не хоче-й? мені в кінцевому підсумку файл анекдоти
motorsport
20-01-2013, 00:54
вибачте, але цю карту і всі причини вибору з кроком esageratissimi пара на 200%...на мою думку, це один ваш, певно, теж не знає, які ушкодження пу? викликати в двигун!!
я не хочу сказати, що в цю мапу, і зроблено добре..так що не зрозумійте мене неправильно...
ну навіть якщо обмежувачі крутного моменту зроблені так,....в карту не впроваджує більш 66mg... і турбо.. не маючи торкнувся біт svbl... більш 1.3 бар не піде..і те ж саме lim turbo
те, що карта не зроблено добре..але шкоди не буде...я думаю, що хлопець, який зробив він мапу.. на обмежувачі крутного моменту і забув натиснути R ecm.
привіт pinotec велике спасибі за ваш внесок я хочу ще сказати, що карту я не зробив це сам, і мені шкода, що це незабаром закінчиться в розділі файлів, жарти досі ви єдиний, хто сказав те, що якимось чином може допомогти моєму другові, щоб дізнатися, як з цим впоратися? все, щоб зарахувати його теж на форум таким чином, щоб поліпшити, до речі, що ви маєте на увазі, коли говорите "? забув натиснути r ecm" і що ? у svbl?
мені шкода, що він відразу закінчився в розділі файлів жарти
повірте, навколо є і гірше
ви ? забув натиснути r ecm
R на ecm і потрібно побачити реальні значення карт у табличній
що ? у svbl?
біт захисту turbo
msport (exil77grande)
20-01-2013, 17:21
привіт pinotec велике спасибі за ваш внесок я хочу ще сказати, що карту я не зробив це сам, і мені шкода, що це незабаром закінчиться в розділі файлів, жарти досі ви єдиний, хто сказав те, що якимось чином може допомогти моєму другові, щоб дізнатися, як з цим впоратися? все, щоб зарахувати його теж на форум таким чином, щоб поліпшити, до речі, що ви маєте на увазі, коли говорите "? забув натиснути r ecm" і що ? у svbl?
картку і закінчився в цьому розділі, для чого вартий бути тут,ви не сказали, що ви хотіли конструктивні думки для нього, і тому, що ви не в змозі зробити це,якщо ваш друг хоче, щоб ви можете зареєструватися на форумі і потім відкрийте тему в розділі для початківців і попросити про допомогу, і йому буде надано.
не я скаржуся msport, дійсно, може бути, я можу дізнатися, що я теж
якщо завантажити цю карту, автомобіль піде в recovery для високого тиску turbo кожне найменший тиск на педаль акселератора....тому, скажімо,мені,що пошкодження не f?.....? р? м'яко кажучи...
не я скаржуся msport, дійсно, може бути, я можу дізнатися, що я теж
якщо ви хочете дізнатися щось залишити його в спокої-небудь роботи, і postane зроблені вами
його провести? безумовно, але спочатку я повинен зрозуміти основні речі, а ? це, що я зареєстрований на форумі
його провести? безумовно, але спочатку я повинен зрозуміти основні речі, а ? це, що я зареєстрований на форумі
Мій був рада,візьми карту автомобіля краще, якщо і edc15 jtd і зробити який-небудь тест modifandola на основі того, що ви знаєте, місця тут, і ми всі ми шукали б допомогти вам зрозуміти, де помилки, але вже на карту з іншого, а в цілому зроблено не погано, я думаю, це правильно
marco1985
17-02-2013, 12:32
я не можу і не, щоб справу вдалося? ніколи не зрозуміти, самозваним mappatori-підготовчі механіки, які, здається, знають все робити, а потім не знають, нічого не роблять, набагато краще, звернутися за допомогою або вивчати те, що ви намагаєтеся зробити, перш ніж це зробити. я думаю, так і до сих пір я завжди отримував задоволення, але це приводить мене майже до божевілля, іноді, коли я намагаюся зрозуміти речі, дуже складні, як у випадку нашого табору , електроніка. до речі, я завжди думав, що повинні існувати експерт motorista, і експерт електронний, для того, щоб двигун досягне досконалості.
я більше motorista я, але я зобов'язаний знати більше електроніки в даний час.
рада безпристрасним, отже, маю на увазі в темі ? збирати інформацію, перш ніж зробити яку-небудь дію !
я не можу і не, щоб справу вдалося? ніколи не зрозуміти, самозваним mappatori-підготовчі механіки, які, здається, знають все робити, а потім не знають, нічого не роблять, набагато краще, звернутися за допомогою або вивчати те, що ви намагаєтеся зробити, перш ніж це зробити. я думаю, так і до сих пір я завжди отримував задоволення, але це приводить мене майже до божевілля, іноді, коли я намагаюся зрозуміти речі, дуже складні, як у випадку нашого табору , електроніка. до речі, я завжди думав, що повинні існувати експерт motorista, і експерт електронний, для того, щоб двигун досягне досконалості.
я більше motorista я, але я зобов'язаний знати більше електроніки в даний час.
рада безпристрасним, отже, маю на увазі в темі ? збирати інформацію, перш ніж зробити яку-небудь дію !
Згоден повною мірою. Я скажу одне, що зробити карту до своєї машини, він вважав за краще закрити і зробити курс. Що в блі вихідні зроблю!
marco1985
12-03-2013, 14:57
Згоден повною мірою. Я скажу одне, що зробити карту до своєї машини, він вважав за краще закрити і зробити курс. Що в блі вихідні зроблю!
здорово! що ви зробили? може зацікавити навіть мене!
звичайно, ви можете попросити спокійно адміністраторам цього дивного форуму, які мені допомогли в індивідуальному цілий день і так само в неділю!
Якщо ви в італії ? ще краще!!! Ми погодилися, і ми вирушили. Мені зробили курс ad hoc, як я хотів, я. Все чудово....
marco1985
12-03-2013, 21:58
добре, тоді можу я запитати, ті, хто, msport?
я думаю, що їх contatter? !
так, так, звичайно... я прошу msport і скажи йому, що я ж тобі казав, я на всяк випадок! Ви хоч і тихий, які дадуть відповіді на всі питання, які ви і більше.
Розраховує, що якщо ти будеш робити курс від них, не ? курс звичайний, як і всі інші курси, відомих, але ? дуже докладно на всі!
Привіт,я зробив карту для кома я бачу .Це та машина, трохи ніжною ,в сенсі, що якщо зростання трохи більше, вона починає вібрувати маховик двигуна, коли вас забрати, підстав швидкості руху більш висока.Я думаю, що зроблено так, має піти добре.Сподіваюся це було в допомогу.Привіт
Привіт,я зробив карту для кома я бачу .Це та машина, трохи ніжною ,в сенсі, що якщо зростання трохи більше, вона починає вібрувати маховик двигуна, коли вас забрати, підстав швидкості руху більш висока.Я думаю, що зроблено так, має піти добре.Сподіваюся це було в допомогу.Привіт
привіт neo, спасибі вам за доброту, якщо ви читали всі обговорення, ви розумієте, що не все ще в стані зробити карту, то ця карта для мене означає дуже багато, машина питання ? мого брата, але ми бачимо 3-4 рази на рік, чому? ми далеко один від одного, у мене galletto 1260 в mppsv.12 і чекають gallov.2, коли sar? час завантажити карту на автомобіль, може бути, вам просити? на що мені потрібно звернути увагу,щоб зараз, спасибі,привіт
Потім зв'яжіться зі мною для будь-якої проблеми.Привіт