КПК

Прагляд Поўнай Версіі : погляд карту audi a 4

сиско
19-01-2013, 22:45
прывітанне ўсім, я хацеў ветліва папрасіць, калі хто-небудзь з вас можа зірнуць на гэты мод audi a 4 зрабіў мой сябар для машыны майго брата ,і я спытаў адну рэч, легкая, пяройдучы па спасылцы ў 2d з тытанам я заўважыў некаторыя змены, з-драйв, але мой сябар кажа, што не быць зроблены, і я ніколі нічога не захоўваецца, у той час як curiosavo можаце ці вы дапамагчы мне зразумець, асабліва, калі на карту можа ісці дзякуй

msport (exil77grande)
19-01-2013, 23:22
перанесці яго ў профіль файлы жарт, і добра, што вы хочаце, я даю вам 2 парады,неадкладна прыбярыце гэта змяненне і, пры неабходнасці, звярніцеся да прафесіянал і другі савет і звярнуўся да вашаму сябру, вы можаце спакойна сказаць яму, каб змяніць працу.

legendaryslave
19-01-2013, 23:37
трохі altino turbo абмежавальнікі :cool:

сиско
19-01-2013, 23:52
прывітанне msport, што вы маеце на ўвазе пад " зняць? я карту не я, калі-небудзь напісаных на аўтамабіль, або вы хочаце, што я павінен выдаліць файлы?

сиско
19-01-2013, 23:55
прывітанне legendaryslave мне сказаў, што тыя, абмежавальнікі крутоўнага моманту і не робіць нічога, калі так? высокія

giarras
20-01-2013, 00:13
прывітанне msport, што вы маеце на ўвазе пад " зняць? я карту не я, калі-небудзь напісаных на аўтамабіль, або вы хочаце, што я павінен выдаліць файлы?

вам адказваю я, - казаў ен, каб вывесці яго з аўтамабіля,nn выдаліць файл адправіў,так што тут ты ніколі не зараджаць ў аўтамабілі правільны савет ? што даў msport.

legendaryslave
20-01-2013, 00:19
не ў крыўду вам варта звярнуцца ў каго-небудзь дасведчанага, каб прымусіць вас зрабіць карту, прама зараз, што я вам растлумачыць, як змяніць усе гэта, мы не менш за 3 гадоў, савет, які я магу табе даць ? звярнуцца ў службу падтрымкі форуму, так і атрымаеце, што хутка і бяспечна загрузіць

carlo abarth
20-01-2013, 00:21
турбіна спявае горкімі слязамі!!!

сиско
20-01-2013, 00:37
дзякуй, хлопцы за адказ, будзеце бачыць? даць яму зразумець, што мы павінны па-ранейшаму працаваць на вельмі многае, калі не хоча-й? мне ў канчатковым выніку ў файл анекдоты

motorsport
20-01-2013, 00:54
прабачце, але гэтую карту і ўсе прычыны выбару з крокам esageratissimi пара на 200%...на маю думку, гэта адзін ваш, верагодна, таксама не ведае, якія пашкоджанні пу? выклікаць у рухавік!!

pinotec
20-01-2013, 13:42
я не хачу сказаць, што ў гэтую карту, і зроблена добра..так што не зразумейце мяне няправільна...
ну нават калі абмежавальнікі крутоўнага моманту зроблены так,....у карту не ўкараняе больш 66mg... і турба.. не маючы закрануў біт svbl... больш 1.3 бар не пойдзе..і тое ж самае lim turbo
тое, што карта не зроблена добра..але шкоды не будзе...я думаю яшчэ, што хлопец, які ен зрабіў карту.. на абмежавальнікі крутоўнага моманту і забыўся націснуць R ecm.

сиско
20-01-2013, 14:42
прывітанне pinotec вялікі дзякуй за ваш ўклад я хачу яшчэ сказаць, што карту я не зрабіў гэта сам, і мне шкада, што гэта неўзабаве скончыцца ў раздзеле файлаў, жарты да гэтага часу вы адзіны, хто сказаў тое, што нейкім чынам можа дапамагчы майму сябру, каб даведацца, як з гэтым справіцца? усе, каб залічыць яго таксама на форум такім чынам, каб палепшыць, дарэчы, што вы маеце на ўвазе, калі кажаце "? забыўся націснуць r ecm" і што ? у svbl?

pinotec
20-01-2013, 14:58
мне шкада, што ен адразу скончыўся ў раздзеле файлаў жарты
паверце, вакол есць і горш

вы ? забыўся націснуць r ecm
R на ecm і трэба праверыць, ці рэальныя значэння карт у таблічнай

што ? у svbl?
біт абароны turbo

msport (exil77grande)
20-01-2013, 17:21
прывітанне pinotec вялікі дзякуй за ваш ўклад я хачу яшчэ сказаць, што карту я не зрабіў гэта сам, і мне шкада, што гэта неўзабаве скончыцца ў раздзеле файлаў, жарты да гэтага часу вы адзіны, хто сказаў тое, што нейкім чынам можа дапамагчы майму сябру, каб даведацца, як з гэтым справіцца? усе, каб залічыць яго таксама на форум такім чынам, каб палепшыць, дарэчы, што вы маеце на ўвазе, калі кажаце "? забыўся націснуць r ecm" і што ? у svbl?

карту і скончыўся ў гэтым раздзеле, для чаго варты быць тут,вы не сказалі, што вы хацелі канструктыўныя думкі для яго, і таму, што вы не ў стане зрабіць гэта,калі ваш сябар хоча, каб вы можаце зарэгістравацца на форуме і затым адкрыйце тэму ў раздзеле для пачаткоўцаў і папрасіць аб дапамозе, і яму будзе дадзена.

сиско
20-01-2013, 17:27
не я скарджуся msport, сапраўды, можа быць, я магу даведацца, што-то я таксама

манро
20-01-2013, 21:21
калі загрузіць гэтую карту, аўтамабіль пойдзе ў recovery для высокага ціску turbo кожнае найменшае ціск на педаль акселератара....таму, скажам,мне,што пашкоджанні не f?.....? р? мякка кажучы...

admin
20-01-2013, 21:40
не я скарджуся msport, сапраўды, можа быць, я магу даведацца, што-то я таксама

калі вы хочаце даведацца што-то, пакінуць яго ў спакоі-небудзь працы, і postane зробленыя вамі

сиско
20-01-2013, 21:58
яго вырабіць? безумоўна, але спачатку я павінен зразумець асноўныя рэчы, а ? гэта, што я зарэгістраваны на форуме

admin
20-01-2013, 22:11
яго вырабіць? безумоўна, але спачатку я павінен зразумець асноўныя рэчы, а ? гэта, што я зарэгістраваны на форуме

Мой савет быў,вазьмі карту аўтамабіля лепш, калі і edc15 jtd і зрабіць які-небудзь тэст modifandola на аснове таго, што вы ведаеце, тое месца тут, і мы ўсе мы шукалі б дапамагчы вам зразумець, дзе памылкі, але ўжо на карту з іншай, а ў цэлым зроблена не дрэнна, я думаю, гэта правільна

marco1985
17-02-2013, 12:32
я не магу і не, каб справа атрымалася? ніколі не зразумець, самазваным mappatori-падрыхтоўчыя механікі, якія, здаецца, ведаюць усе рабіць, а потым не ведаюць, нічога не робяць, значна лепш, звярнуцца за дапамогай або вывучаць тое, што вы спрабуеце зрабіць, перш чым гэта зрабіць. я думаю, так і да гэтага часу я заўседы атрымліваў задавальненне, але гэта прыводзіць мяне амаль да вар'яцтва, часам, калі я спрабую зразумець рэчы, вельмі складаныя, як у выпадку нашага лагера , электроніка. дарэчы, я заўседы думаў, што павінны існаваць эксперт motorista, і эксперт электронны, для таго, каб рухавік дасягне дасканаласці.
я больш motorista я, але я абавязаны ведаць больш электронікі ў цяперашні час.

савет абыякавым, такім чынам, маю на ўвазе ў тэме ? збіраць інфармацыю, перш чым зрабіць якое-небудзь дзеянне !

pitty
04-03-2013, 01:42
я не магу і не, каб справа атрымалася? ніколі не зразумець, самазваным mappatori-падрыхтоўчыя механікі, якія, здаецца, ведаюць усе рабіць, а потым не ведаюць, нічога не робяць, значна лепш, звярнуцца за дапамогай або вывучаць тое, што вы спрабуеце зрабіць, перш чым гэта зрабіць. я думаю, так і да гэтага часу я заўседы атрымліваў задавальненне, але гэта прыводзіць мяне амаль да вар'яцтва, часам, калі я спрабую зразумець рэчы, вельмі складаныя, як у выпадку нашага лагера , электроніка. дарэчы, я заўседы думаў, што павінны існаваць эксперт motorista, і эксперт электронны, для таго, каб рухавік дасягне дасканаласці.
я больш motorista я, але я абавязаны ведаць больш электронікі ў цяперашні час.

савет абыякавым, такім чынам, маю на ўвазе ў тэме ? збіраць інфармацыю, перш чым зрабіць якое-небудзь дзеянне !

Згодны ў поўнай меры. Я скажу адно, што зрабіць карту да сваей машыне, ен палічыў за лепшае ўрэзацца і зрабіць курс. Што ў блі выходныя зраблю!

marco1985
12-03-2013, 14:57
Згодны ў поўнай меры. Я скажу адно, што зрабіць карту да сваей машыне, ен палічыў за лепшае ўрэзацца і зрабіць курс. Што ў блі выходныя зраблю!

выдатна! што вы зрабілі? можа зацікавіць нават мяне!

pitty
12-03-2013, 20:38
вядома, вы можаце папрасіць спакойна адміністратарам гэтага дзіўнага форуму, якія мне дапамаглі ў індывідуальным цэлы дзень і так жа ў нядзелю!
Калі вы ў італіі-то ? яшчэ лепш!!! Мы пагадзіліся, і мы адправіліся. Мне зрабілі курс ad hoc, як я хацеў, я. Усе выдатна....

marco1985
12-03-2013, 21:58
добра, тады ці магу я спытаць, хто, у msport?
я думаю, што іх contatter? !

pitty
12-03-2013, 22:13
так, так, вядома... прашу msport і скажы яму, што я ж табе казаў, я на ўсялякі выпадак! Вы хоць і ціхі, якія адкажуць на ўсе пытанні, якія вы й больш.
Разлічвае, што калі ты будзеш рабіць курс ад іх, не ? курс звычайны, як і ўсе іншыя курсы, вядомых, але ? вельмі падрабязна на ўсе!

neo
12-03-2013, 22:35
Прывітанне,я зрабіў карту для кома я бачу гэта і машына трохі далікатнай ,у тым сэнсе, што калі рост крыху больш, яна пачынае вібраваць махавік рухавіка, калі вас забраць, баз хуткасці руху больш alta.Penso, што зроблена-так і павінна ісці bene.Spero, каб праверыць было ў aiuto.Ciao

сиско
13-03-2013, 13:18
Прывітанне,я зрабіў карту для кома я бачу гэта і машына трохі далікатнай ,у тым сэнсе, што калі рост крыху больш, яна пачынае вібраваць махавік рухавіка, калі вас забраць, баз хуткасці руху больш alta.Penso, што зроблена-так і павінна ісці bene.Spero, каб праверыць было ў aiuto.Ciao

прывітанне neo, дзякуй вам за дабрыню, калі вы чыталі ўсе размовы, вы разумееце, што не ўсе яшчэ ў стане зрабіць карту, то гэтая карта для мяне значыць вельмі шмат, машына ў пытанне ? майго брата, але мы бачым 3-4 разы ў год, чаму? мы далека адзін ад аднаго, у мяне galletto 1260 у mppsv.12 і чакаюць gallov.2, калі sar? час загрузіць карту на аўтамабіль, можа быць, вам прасіць? на што мне трэба звярнуць увагу,каб цяпер, дзякуй,прывітанне

neo
13-03-2013, 14:12
Затым звяжыцеся са мной для любой problema.Ciao