КПК

Перегляд Повної Версії : Immo OFF Bosch MS6.2

jared_poe
Привіт всім, я читав навколо, що для того щоб зняти іммобілайзер на ці ecu просто зняти 24C16, що або виділений на фото.
Мені це підтвердите?
PS ебу ? на Iveco Stralis 480

http://img834.imageshack.us/img834/7707/img221c.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/834/img221c.jpg/)

frantik3
19-01-2013, 14:49
потрібно riprogrammarla повинно бути 24c16

jared_poe
19-01-2013, 14:52
дякую за відповідь frantik
так що не просто зняти його??
для riprogrammarla, що він використовує? willem? xprog?

frantik3
обидва йдуть добре

motorsport
19-01-2013, 17:50
привіт,пропоную зняти його з плати, щоб зробити читання правильне,з willem + адаптер спк...і ходити спокійною, так уникаючи, щоб зробити деякі спотворення, читайте, принаймні, два рази файлів і перевіряти її в esa, якщо вони дорівнюють!!

motorsport
19-01-2013, 17:56
я підтверджую, і 24c16 ви пу? зробити, або частковою з того ж файлу,якщо вам потрібно зробити всього знімають immobox,частково все пов'язано!!

jared_poe
19-01-2013, 18:56
як ви думаєте з програмістом ludipipo можу спокійно виконувати свою роботу? що sw використовується для читання та запису?

motorsport
я ніколи не чув про це, програміст, тому я не можу вам допомогти,якщо отримати willem чи іншого, і в тому числі і soft для читання і запису,то потрібен перехідник, частина СПК-8!!

frantik3
ви можете прочитати ludipipo!!!!!

bicio
він йде дуже добре, навіть ludipippo для 24c16

Мартинг
download the 24C16

Fabiuz
Але хтось намагався зняти 24C16 і подивитися, якщо фургон?
Я просто iveco daily 35 C з бош MS6.3 видалити іммо разом

сиско
я читав, що навколо, віднімаючи пам'ять повинна запуститися, однак для ms6.2, враховуючи, що вам потрібно зробити, спробуйте ви, так багато потрібно отпаять його, коли він вниз спробувати, якщо частина, а ми злітаємо сумніви

Fabiuz
на жаль, мені принесли тільки блок управління.
І ті речі, які коли riconsegni повинен працювати.

сиско
на жаль, мені принесли тільки блок управління.
І ті речі, які коли riconsegni повинен працювати.

насправді після того, як написав повідомлення, я думав, що це може бути один з тих випадків, але було вже зроблено, якщо я щось тебе помітять

todos
якщо ви видалите eprom, на що ебу частині все одно......

сиско
якщо ви видалите eprom, на що ебу частині все одно......
Привіт Все, але це тільки для ms6.3 iveco? чи й для інших? наприклад 6.2, і, зокрема, scania ви знаєте що-небудь?

todos
Привіт Все, але це тільки для ms6.3 iveco? чи й для інших? наприклад 6.2, і, зокрема, scania ви знаєте що-небудь?
тільки ті, які ви згадали..

Fabiuz
Я прочитав 24C16 без dissaldarla, scodificata і коштами партії.