Перегляд Повної Версії : Ремонт Magpro
Хлопці, ви знаєте, які компоненти ламаються в magpro?
? другий magpro клон, що мене ламає! практично не спілкуєтеся більше? з ecu! не в змозі зробити дані, і навіть не читання! у лінії can, k..
У вас є якесь рішення?
спасибі всім..
дивно, ніколи не чув, що були деякі проблеми, але все може статися.
дивно, ніколи не чув, що були деякі проблеми, але все може статися.
я сподіваюся, що у когось була така ж проблема..
frantik3
19-01-2013, 14:52
у вас спалені зміну продавець!!!!!!!!!!!
Які версії у вас: синій або чорний?
Куплені в Італії або за кордоном?
Ви можете розміщувати фотографії з двох "вилетів", щоб зрозуміти, які моделі йде мова?
цікаво, що навіть я, знаючи, що ви спалили я, в чорному-то і зараз все добре, те, що машини пішли може бути проблема ? автомобіль, який ви прочитали, спробуйте трохи поглибити, може бути, хто-то пу? допомогти ? проблема....
цікаво, що навіть я, знаючи, що ви спалили я, в чорному-то і зараз все добре, те, що машини пішли може бути проблема ? автомобіль, який ви прочитали, спробуйте трохи поглибити, може бути, хто-то пу? допомогти ? проблема....
синій варіант! зараз я відправлю фото :D
одночасно чорної і блакитний є досить надійними будеш ти невдаха,але що ви ? спалили?
одночасно чорної і блакитний є досить надійними будеш ти невдаха,але що ви ? спалили?
Якщо знав не питав допомоги!.. цілком влаштовувало..тепер не спілкуєтеся більше? ні з ecu!
вибачте, якщо я правильно зрозумів, ви визнаєте, інтерфейс, але не підключається до ecu.... може бути на лінії k ставлять захисний діод не можете, перейшовши за посиланням (лінія k на платі травень і подивитися, якщо у нас є діод, який захищає......
в основному визнає тільки інтерфейс і виявляє 12volts.. інше не спілкується...як в k, що в can! помер повністю.
mattycar
19-01-2013, 17:09
спробуйте встановити її в інший телефон,щоб побачити, чи немає проблем з usb.
спробуйте встановити її в інший телефон,щоб побачити, чи немає проблем з usb.
gi? пробував.. звичайна справа..
не думаю, що проблема в usb, якщо визнає, інтерфейс і вам від напруги, я боюся, що проблема як інтерфейс..
не думаю, що проблема в usb, якщо визнає, інтерфейс і вам від напруги, я боюся, що проблема як інтерфейс..
повністю згоден
davidehfnos
20-01-2013, 22:50
ви пробували встановити інший sw???наприклад flasc tek????я istalli попередньої версії 4.2 то collegni так оновити брандмауер
carlo abarth
20-01-2013, 23:01
ви відкрили l obd-ви бачили, якщо l інтерфейс має контактний ок????на ford fiesta я не входив, був кабель або зламав!!!
ви відкрили l obd-ви бачили, якщо l інтерфейс має контактний ок????на ford fiesta я не входив, був кабель або зламав!!!
знав я також, що ви ламався кабель.... але я не думаю, що це в його випадку.... не спілкується, ні k, ні can.... може виявитися, що стригти в обох інтерфейсів 3 кабелі, властиві can і k???
motorsport
21-01-2013, 00:53
я думаю, що ви і sprogrammato l інтерфейс gi? приїхали, якийсь!!!!
Хлопці розетка ? ок! на проводи c'? continuit?! ? інтерфейс точно! знаю, що....
але автомобіль, який ви посадили mag-pro......
але автомобіль, який ви посадили mag-pro......
iaw 59М я працював на ducati
nuovaecu
25-01-2013, 13:24
на мою думку може бути проблема харчування чи іншої, мені здається, дуже дивно, що у вас є defunti2 досі й не чув думки тих, хто їм володіє, і не рік, ніколи не було цих проблем
безумовно, ви sar? sprogrammato....
Тоді не знаю, що сказати, я з мотоцикла у мене ніколи не було зробити, я знаю, що з машини не strina, чому? не купуйте piasini мені здається, що для мотоциклів ? краще.....
carlo abarth
26-01-2013, 00:15
бо не читати ept і давайте подивимося, якщо і все ок!!!
якщо ви робите головним чином, moto, ви краще у piasini як сказав сноу
бо не читати ept і давайте подивимося, якщо і все ок!!!
як я читаю?
ось рішення для ремонту magpro
замінити ці компоненти, і повернутися знову ваш програміст.
ДАВАЙТЕ ДОПОМАГАТИ PI?.
заповнюємо посаду, тільки повідомлень . але є кілька info конкретні і корисні..:(
2538
ось рішення для ремонту magpro
замінити ці компоненти, і повернутися знову ваш програміст.
ДАВАЙТЕ ДОПОМАГАТИ PI?.
заповнюємо посаду, тільки повідомлень . але є кілька info конкретні і корисні..:(
2538
Спасибі також для обміну! :)
Де ви знайшли ці компоненти?
знайти у магазині електроніки!..
ок, у вас відремонтувати, але, можливо, зрозуміли, що за порушення цих компонентів....
ок, у вас відремонтувати, але, можливо, зрозуміли, що за порушення цих компонентів....
я думаю, всі 59f-59м, які ходили в bobbina..але я не впевнений
потім ти 59f-59м в ремонт або замінити....
Всім привіт.У мене є Травень китайський клон-чорний,aggiornandolo до vers.4.2 ? застряг, я ? поява написи " ERROR UPGRADE 100,не спілкується ще з якихось ecu.Коли я підключити до автомобіля з'являється вікно з написом: ТРАВЕНЬ НЕ ЗНАЙШЛИ УПР.З'ЄДНАННЯ І ХАРЧУВАННЯ.
І чи можна відновити? Спасибі.
Всім привіт.У мене є Травень китайський клон-чорний,aggiornandolo до vers.4.2 ? застряг, я ? поява написи " ERROR UPGRADE 100,не спілкується ще з якихось ecu.Коли я підключити до автомобіля з'являється вікно з написом: ТРАВЕНЬ НЕ ЗНАЙШЛИ УПР.З'ЄДНАННЯ І ХАРЧУВАННЯ.
І чи можна відновити? Спасибі.
ви знаєте, що коли китайці йдуть не в курсі, чому? потім ви садите давайте подивимося, якщо хтось там вже? займався всередині, але, можливо, вам краще купити інший за перед........
ви знаєте, що коли китайці йдуть не в курсі, чому? потім ви садите давайте подивимося, якщо хтось там вже? займався всередині, але, можливо, вам краще купити інший за перед........
може бути ? управління usb! змінити кварц .. можливо, вирішите..
powercore
17-03-2013, 22:45
Компоненти magpro2
3269