КПК

Перегляд Повної Версії : smrt600 dell'2002 не виходить на діагностику

герцог
19-01-2013, 01:03
здрастуйте, у мене така проблема смарт не вводьте мене в діагнозі я навіть пробував з різних діагнозу, я заявляю, що машина ходить, але іноді не хоче відправлятися власника він мені сказав, що вони піднялися км насправді, як тільки автомобіль ? у рух км не з'являються більше? де-info

герцог
хлопці, на маленьку руку, сьогодні я також спробував з texa, але нічого не

sno74
вибачте, але у eobd нічого....

chicco
19-01-2013, 16:51
Ви пробували підключитися безпосередньо на лінії k гребінь ебу?

герцог
у eobd нічого на гребінь, як хочете ви, розбирання ебу або робити міст на проводи лінії k

chicco
Ви можете спробувати спочатку на гребінь і після, якщо ви не спілкуєтеся, ви можете спробувати журнальний столик.

sno74
19-01-2013, 17:57
якщо не потрапила в ебу, але машина частина пу? бути, що вам не вистачає позитивного під ключ в ecu надішліть мені модель і ми бачимо, знайти електрична схема....

герцог
якщо ви знайшли електрична схема був би ідеальний автомобіль del2002 і ? 600CC for-то я також, як сказав chicco машина, як і раніше, частина і ходи

sno74
спробуйте подивитися, якщо вам буде корисно це всі схема блоку управління двигуном........

motorsport
я думаю, проблема в bsi...спробуйте підключитися тільки по k-line !!

ангел
я думаю, проблема в bsi...спробуйте підключитися тільки по k-line !!

Я думаю, навіть я, так у мене ? довелося знайти bsi окислюється, чому? там був вхід у воду, і я б поглянути не буде коштувати вам нічого

sno74
? правда пі? раз ll захваті ? в bsi? добре.....

герцог
тоді, хлопці, ви так багато і дякую вам за вашу допомогу, що сьогодні я іп? ****** я спішився p? тоді bsi і де ви підключіть роз'єм obd правильно насправді був не окислений був, як склянка води, щось, щоб очистити його і подивитися, якщо v

sno74
його потрібно відкрити і дати висохнути, а потім очистіть за допомогою флюсу або трихлоретилену але sar? триває буде добре, ви краще кинути і змінити, перейти тихо, коли вони inacquate c'? занадто мало, щоб робити.......

герцог
тоді я намагаюся з трихлоретилену і флюсу і, якщо не v? в обмін для заміни, ви повинні скласти configurazzione чи правильно я беру в руїнах і горе, я не думаю,

motorsport
Тест..... я думаю, і важко відновити,але якщо вам потрібно змінити bsi читати вміст мікро-і passalo в bsi, що отримати від бойні!!

sno74
sar? триває, що перебуваєте, якщо змініть машина не заводиться, і ви не відображає км ви повинні прочитати mcu і передати вміст в те, що використовується, що не легко зробити? всі ? можливо, можливо, хтось має схему підключення, щоб читати mcu, то ви повинні x-prog чи упа.....