КПК

Перегляд Повної Версії : Проблеми з Audi A6, ecu не спілкується з програмістами

magi1984
18-01-2013, 19:18
привіт, хлопці, я викладу проблему.

сьогодні син пішов, щоб побачити її, я не s? якщо він змінений, і чому, чорт забирай, зробив, справа в тому, що автомобіль, як тільки нагрівається, не перевищує 30 км/год. з діагностики, помилок немає, і зв'язку ? стабільний.
якщо я намагаюся завантажити вихідний файл з galletto v2 клон або з kess v2 оригінальний ecu не приймає ніяких команд.
я не можу зробити, навіть не ID!

з півник каже мені: ECU заблокована для читання, включити запалювання і залишити на холостому ходу не менше 30 хвилин, а потім повторіть спробу.
з kess v2 каже: невірний код безпеки, навіть у перекладі? Recovery мені цю помилку і я не можу написати його.

тепер я розібрав ecu і в понеділок я йду bdm, але я хотів би знати, я існую, як запрограмувати цю ecu до школи?
? остання спроба, яку я хочу зробити, перш ніж usar la bdm

манро
18-01-2013, 20:37
вибачте, на волхвів, але до школи, що це означає?? я вірив, що bdm був туристичне....? я думаю, що можна спробувати в boot mode..

giarras
18-01-2013, 20:56
привіт волхвів ? дивно, але може бути, що тренер поставив блок на читання x захистити файл змінений,але ви можете спробувати, завжди bdm, я думаю, ви не будете мати проблем.

dvdtuning
18-01-2013, 21:09
Giarras чому? ? можете зашифрувати файл, щоб не робити його читати хто-небудь?

giarras
18-01-2013, 21:30
Giarras чому? ? можете зашифрувати файл, щоб не робити його читати хто-небудь?

ви ? можна, але рідко ,є підготовчі, а вони хочуть, щоб побачити файли mod, але, враховуючи, що автомобіль питання nn добре, і тільки моє припущення..але це також може бути cos?, ? я знаю, ви завжди можете переписати інший files xch? ця операція стосується тільки читання.

magi1984
18-01-2013, 21:56
на жаль, ні, мене не пише...до школи я маю на увазі collegadomi у вас pin-код блоку управління, без usar в bdm. У разі, якщо це можливо, ви знаєте, скажіть мені про те, контактний підключитися і як?

ecutuningpro
18-01-2013, 22:34
Ви повинні зробити його безпосередньо з bdm.

frantik3
18-01-2013, 22:57
недолік в bdm впевнений, і був зворушений, біт blokko операцій eobd тільки в bdm читати і писати

admin
18-01-2013, 23:05
Я згоден на bdm і кращий спосіб для вирішення такого роду проблем,для цікавості файл ori де ви його взяли ?

magi1984
19-01-2013, 00:26
на додаток до його запитали тут, мене не запитали навіть на пару форумів, зарубіжних і в одному з них мені сказали, враховуючи, резервного копіювання, bdm

msport (exil77grande)
19-01-2013, 18:42
також ecusafe має функцію блокування читання, і я повинен сказати, що давно у мене був подібний досвід з golf v, яка була заблокована з ecusafe про інший тренер, який знав, що машина повинна потім перейти від мене,мораль:

я повинен був прочитати файл в bdm
я як-то закуповувалася файл орі
бачив зміни defap і т.д. ecusafe щоб не заплутатися, я взяв файл орі і в минулому, з ecusafe тільки для блокування запису без defap і я бачив допрацьовані пункти, які є біти один за іншим
я визначив адресу на моєму back up, і бачив орі і все ок

сподіваюся це було корисно.

magi1984
19-01-2013, 19:08
мораль цієї казки ? що потрібно, щоб вона в bdm....ясно, дякую за пораду.
тепер я роблю мод з ecusafe, щоб побачити, знайти ці біти, прокляті, які блокують ecu, читання

dvdtuning
19-01-2013, 21:21
В цей блок ? можна навіть на edc15?

admin
19-01-2013, 21:25
Ні, я думаю, що ви могли б зробити на edc15

admin
19-01-2013, 21:27
Тепер, я думаю, в map3d мені здається, що у нього є функція
для шифрування, але я ніколи не пробував

dvdtuning
19-01-2013, 21:27
натрапив на audi a4 1.9 130cv, n? даних n? читання n? записи з galletto 1250 і mppsV5.

tezzero
20-01-2013, 00:10
ок, проблем читання та ін...але ви впевнені, що помилка ? в ебу??

magi1984
20-01-2013, 00:30
не ? безумовно обладнання, враховуючи, що працюють обидва відмінно

tezzero
20-01-2013, 00:47
я хотів сказати, що, можливо, автомобіль не йде з-за інших проблем, що з діагнозом не подивитися..

Gianpy80
20-01-2013, 10:22
мені ? те ж саме відбулося і карта була захищена від читання і запису.. Як вам сказали інші, ви повинні піти BDM.

герцог
20-01-2013, 23:01
я згоден, я пекіна? я теж з edc16, і їх я вперше читання і запису, і блок управління і? ідеально випробування і перейти-й? тихий

magi1984
21-01-2013, 15:23
проблема вирішена шляхом завантаження безпосередньо файл nofap з BDM :D

giarras
21-01-2013, 21:58
був єдиний варіант..краще, cos? разі вирішена.

Gianpy80
22-01-2013, 12:18
але потім, якщо карта ? з захистом ви не в змозі зробити читання, але і запис? через послідовний порт я маю на увазі..

magi1984
22-01-2013, 12:19
ні, я не робив більше? навіть не ID

Gianpy80
22-01-2013, 16:50
gi? і правда, я не думав.. якщо не робить КОД не робить навіть писати.. але якщо я захищаю файл з ecusafe, наприклад, коли писав, я можу перечитати або переписати тільки в BDM? cio? навіть автор не може? pi? спілкуватися або захисту ? зв'язали, наприклад, SN інтерфейсу?

magi1984
22-01-2013, 17:01

Gianpy80
22-01-2013, 17:37

msport (exil77grande)
23-01-2013, 08:34
і додам, будьте уважні при використанні ecusafe для подібних рекламацій більше dpf на групи vag, тому що якщо не я погано пам'ятаю, на тих ecuafe автоматично включає захист, що ви повинні відключити до початку завантаження файлу.

mattycar
23-01-2013, 12:18
мені ? довелося з peugeot 308.вони були відключені dpf,але продовжував rigererare,власник ? пройшло, перш ніж у peugeot, і не могли увійти в діагноз,після того, як я запитав, чи можу я вирішити цю проблему без відкриття ecu,
я рекомендував повернутися з укладачів, що він зробив работы.вся якій сказала, що робота була зроблена добре.
врешті-решт довелося взяти інший ecu

ska_84
23-01-2014, 21:00
Я думаю, що така ж проблема... Audi 1.9 105л.с., кілька місяців тому я зробив зробити defap від укладачів, і тепер я не можу більше доступу до ебу...
З mpps клон може зробити id ecu але потім, коли я роблю, щоб читати зависає програма..
Зараз я навіть півень, v50, якщо я намагаюся зробити id ecu висить вікно: "ecu, захищеної від запису/читання тримати машину на холостому ходу на 30 хвилин і повторіть спробу"
Єдиний спосіб чи що ? читаю, в школі? Підтверджені?

carlo abarth
24-01-2014, 00:05
тільки bdm !!!

pabloescobar
24-01-2014, 14:41
Я згоден, тільки bdm, по суті, зійшов на карті defap golf v серії 140 кінських сил, який був підготовлений погано, то тренер і в тому і в іншому як це зробив колись орі з файл знайшов на форумі, але не ? зовсім закінчений. Ми хотіли б резервна копія орі

rodcraft86
01-11-2014, 15:27
хлопці, я riallaccio на цей пост, чому? я ? сталося щось схоже на edc16c39 fiat, практично я читав, з kess 40 хвилин, на момент написання статті я вказав ID і все ок, коли я вибрав файл для запису, приїхав на 10% мені дало помилку вводу, сказавши мені, якщо б я хотів зробити recovery, але навіть цього ? футбольний, ж помилку, тоді я взяв півник, і я зробив ecu id, після того, як зробив мені він видавав помилку, але після вибору файлу, ах написано все без проблем, після запису? ви ? горить жовтий ключ, з-під написом CODE, то, перш ніж включити його, я взяв multiecuscan і в мене помилка, я дав помилка eeprom, я скинутий, і зробили перебудову проксі-серверів для безпеки, я повернув назад і індикатор зник, в машині ? матч відразу ж, і це прекрасно, хто-небудь знає, що пу? бути успішним і чому? у kess не писав?

fabiovts88
04-01-2015, 01:03
ви можете дати мені руку? я намагався зробити id ecu на 500 abarth ? хто він зіставляється раніше була блискуча ідея поставити напис abarth на hw sw і запасні частини, як я можу підняти його, коли прочитаєте в boot? як вони зробили, щоб зробити щось подібне?

cinqueturbo
04-01-2015, 10:16
ви можете дати мені руку? я намагався зробити id ecu на 500 abarth ? хто він зіставляється раніше була блискуча ідея поставити напис abarth на hw sw і запасні частини, як я можу підняти його, коли прочитаєте в boot? як вони зробили, щоб зробити щось подібне?

Відкрийте вашу дискусію і, можливо, пошти, читання

frantik3
04-01-2015, 10:25
Просто пошту файл, і те, що ви хочете написати

polini
04-01-2015, 13:54
gi? і правда, я не думав.. якщо не робить КОД не робить навіть писати.. але якщо я захищаю файл з ecusafe, наприклад, коли писав, я можу перечитати або переписати тільки в BDM? cio? навіть автор не може? pi? спілкуватися або захисту ? зв'язали, наприклад, SN інтерфейсу?

ви можете писати в послідовний з mpps безпосередньо чекали 45 хв рамках включений.
щоб читати, потрібно піти, щоб змусити bdm

gick
Якщо я зміг зробити повний buckup в bdm, якщо встану на населення майстрових, втрачає блок, або ви не можете більше тягнути далі ні в якому разі?

cinqueturbo
Якщо ви поклали на файл орі і, як вихід із дому, мати..

gick
ок cinquesturbo зрозумів, я машину я взяв у машину, вже призначено, я не зрозумів про яку помилку це сталося я опиняюся в ситуації, в якій півник десять повідомлення ecu заблокований на читання 30 хвилин, mpps тому id ecu, але потім, коли прийшов час писати він блокує доступ до безпеки і не йде далі і кесс каже мені невірний код безпеки.
я скачав орі з бази даних alientech, але це просто спалах, то блок управління у bdm не було id ecu навіть від bdm, відкрито тз в alientech надіслали протокол і вдалося зробити повний buckup але ecu не оригінал, якщо я використовую e2p і мікро, що buckup, а потім відновила карту орі з ecm я можу вирішити цю проблему?

cinqueturbo
Схоже, ти не дуже практично.. і мене збентежило прийшов спеціально за..

пошти файли BDM з імовірною блокуванням файлів і кричи, що ти в готелі..

gick
це не питання практичності, це аномалія дійсно нетиповий для якої я не знаю, як з цим боротися.
у будь-якому випадку, я файл орі і читання в bdm

cinqueturbo
це не питання практичності, це аномалія дійсно нетиповий для якої я не знаю, як з цим боротися.
у будь-якому випадку, я файл орі і читання в bdm

Почекай, дай мені зрозуміти, але ти написав якийсь файл в цей автомобіль і з тих пір тебе не роби більше читати і писати?

Мені сумнівно межі запису, що він відчував, сказати, навколо...

Однак це і Файл Орі Для BDM Напиши прямо і бачиш, що відбувається..

Звичайно, відразу видно, що діє як йому доведеться з'ясовувати FAP & РЕЦИРКУЛЯЦІЇ відпрацьованих газів, що у файлі Мод я не можу знайти термін, відповідний..ЦАР включаючи карту..
Якщо не служить, тобто вичерпані всі Koken запису в eprom.. їх я не можу вам допомогти, не маючи машини під рукою..

gick
машину я читав, я сказав йому, що карту, що у нього не було зроблено дуже добре і що навіть виключення були переглянути, він мені сказав, що хоче збільшення турбо і я сказав йому, щоб змонтувати його, що тоді у нас буде встановлена машина один раз, замовив турбо magigiorato 17-54, приїхав я встановив, я зробив два кодувань, що йому заманеться з vdcl і вона зникла лінію can від автомобіля, я перекодувати всі і з тих пір дав мені проблеми, bdm вдалося скачати buckup з картою, що було всередині, і від bdm, я написав тест, і грі, і перебудувавши його, тому що файл з odb і bdm трохи не вистачає однієї деталі.
у bdm ебу йде, і я можу зробити те, що я хочу, я завантажив файл з dpf off, egr off і датчик температури 1 off і машина йде не проблеми, я просто хотів відновити, програмування бд як встановити турбо начебто в bdm, мені стає довгою, щоб завжди, демонтує блок управління програми, повернення випробування...
справа в тому, що діагнози чудово спілкуються з ебу бачать помилки і роблять все, чому замість того, інструментальні засоби, для чіп-тюнінг не роблять id ecu і не спілкуються...
твій файл я не розумію, що я повинен вирішити, що з моїм я ще не вирішив, проте я намагаюся, і потім оновлю пост.

franco75
мені довелося на своїй Audi A8, ти повинен був тримати машину при включеному запалюванні протягом 30-40 хвилин, найцікавіше в тому, що ця процедура не працював ніколи.
Я виявив на одному форумі, іноземець, що ви повинні були зробити з дверці водія відкритою. Не повірив, але він працював

franco75
я забув сказати, що проблема була породжена неправильно вводити коди від Vag