КПК

Перегляд Повної Версії : Розходження ЕКЮ

CiccioBr
18-01-2013, 13:08
Привіт,
у мене є сумніви, що мене міст: я хотів би купити мені те, що мені прочитати і змінити екю з мого автомобіля, але я, розуміючи, що я б пі? обладнання... зокрема, я маю наступні автомобілі:
- Lancia Delta evo - блок управління IAW - від того, що я зрозумів, треба планувати нову eprom... на щастя, я вже? його zoccoletto зварних скільки вже? зіставляється, - але з допомогою якої програми я можу прочитати це eprom??? Нападаючи bdm з дімою (якщо такі буду), я міг би прочитати і змінити його вільно?
- Alfa Romeo Gt jtd - це повинен бути бош - які апаратні засоби/програмне забезпечення мені необхідно?
- Renault Clio RS phase1 2001 року - абсолютно не знають, але я читав, що ? важко взаємодіяти з цим ебу...
- блок управління Athena GetData, практично walbro - ? встановлена на автомобіль, ралі, і я бачив, що є паралельний кабель додається, як я можу розмовляти з цією??

Я впевнений, що якийсь користувач тут я potr? допомогти... наперед дякую....

CiccioBr
18-01-2013, 23:42
Занадто важке питання??? Не думаю... допоможіть мені! :)

frantik3
18-01-2013, 23:48
тоді для delta, вам потрібен нормальний програматор eprom!!!!
GT звичайний півник або bdm враховуючи, що монтує edc16!!!
для clio слід leggelra з коня, однак і побачити, що ecu монтує!!
Для walbro, вам потрібен програміст послідовний walbro з sw, присвячений!!!!!!!!

admin
19-01-2013, 00:01
Деякі речі li знаходитесь на магазин в режимі on-line форум,для тих, хто не є ми бачимо, що ви можете зробити,якщо ми можемо допомогти, ви можете звернутися в лічку

CiccioBr
19-01-2013, 20:02

msport (exil77grande)
19-01-2013, 20:19
звичайно, з bdm ви можете прочитати резервного копіювання і quest чином, запобігання будь-яких проблем, які можуть виникнути.

CiccioBr
20-01-2013, 00:12
і те, як хтось сказав: "питання виникає спонтанно...", з bdm, я можу читати і робити резервне копіювання, у той же час я не можу писати??? Cio?, clio 2001 року ви не можете зіставити навіть через bdm або мені потрібно, щоб змусити півня або mpps?

Gianpy80
20-01-2013, 10:57
і те, як хтось сказав: "питання виникає спонтанно...", з bdm, я можу читати і робити резервне копіювання, у той же час я не можу писати??? Cio?, clio 2001 року ви не можете зіставити навіть через bdm або мені потрібно, щоб змусити півня або mpps?

з BDM можна читати і писати всі свої авто, окрім Athena, що avr? один schedino-іншому. Звичайно, якщо ви берете, наприклад BDM 100 від форуму ви отримуєте в комплекті 3 schedini: marelli, delphi і siemens. Якщо ви хочете зіставити інший ecu і не знайомі зі зварних швів потрібно отримати його schedino підходить. Однак, на мою думку натисніть зв'язатися з msport, які, безумовно, щоб справу вдалося? у rintracciarti інтерфейс і спеціальне програмне забезпечення. У BDM, навіть якщо закони, то у вас не буде драйвера, щоб його змінити, і, отже, необхідно змінити його в 2d...

CiccioBr
20-01-2013, 11:09
спасибі за пораду! :)

Gianpy80
22-01-2013, 12:21
нічого не зрозумів.. але коли ти купив ебу вам не дали кабель і програмне забезпечення для установки імені?

CiccioBr
22-01-2013, 14:15
На жаль немає... у всякому разі, я розмовляв з інженерами афіни, і я наведу всі свої... :)

Gianpy80
22-01-2013, 16:44
ах, добре.. краще, cos?.. якщо у вас є все, якщо у вас є бажання, відкрийте тему descrivendoci p? цей блок управління. Я ніколи не відчував, і мені цікаво знати особливості...