Перегляд Повної Версії : проблема start error mercedes vito 2001
Добрий вечір всім, колега приніс мені блок управління на Віто edc15, чому? хочете, щоб scodifica всього бачив, що половина стартера не заводиться(не крутиться навіть стартер), і на дисплеї start error, що я не впевнений, що scod. разом можна зробити, але тоді мені здається, що це проблема викликана блоком управління іммо, для кого-то ? gi? довелося проблемою, як це?Дякую
magi1984
17-01-2013, 23:19
я ? натрапив на клас, потрібно емулятор і файл діви
якщо я не помиляюся, я повинен був ще ujn емулятор фірма саме для vito. завтра контролю, якщо вам потрібно, дайте мені знати, я не роблю нічого, і я хочу його продати
ок, спасибі, ne тримаю рахунок, якщо проблема ? то, дивлячись навколо, я побачив, що є програми, які обробляють файл cent. immo, щоб усунути цей недолік.
legendaryslave
17-01-2013, 23:25
якщо ви хочете зробити тест, у мене sotf для mercedes, якщо allegi в comentunuto в 24c02, що ми робимо для інших турбот
ок, але пам'ять ecu або в іммо?
legendaryslave
17-01-2013, 23:32
memria ecu
ок, що я вже? в майстерні, то завтра мене блок управління іммо cos? я також бачу, що.
ви повинні відправити eeprom ecu і процесор immo box.
Тоді на ecu вже? поклав руки і eeprom він зламав ногу просто відпочиває і я не можу навіть прочитати, тому мені потрібно інший файл.
це і eeprom ecu двигуна, завтра мені приносить іммо і читаю теж.
legendaryslave
18-01-2013, 12:26
ок, я не дивився, треба також зробити immobox ви повинні бачити, якщо збирає hc05 або hc08 і потрібно робити, читати, те, що в пам'яті ? те, що ти розмістив блок управління двигуном ? 5 або 2 plug
Тим часом, дякую за відповіді, іммо і підключити hc08 і завтра його читаю, ебу ? 5-plug.
legendaryslave
18-01-2013, 18:14
ок, дозвольте мені не читати hc08, і діяти,
ось для читання мікро тільки що зробив це, мені вдалося farmela принести сьогодні ввечері, cos? отримати p? часу.
legendaryslave
18-01-2013, 18:53
спробуйте так, дуже provabilmente також частину польоту до межі, все від одній дужці з діагнозом
дайте знати, як ? туди
а можна було вирішити спокійно з початкового діагнозу.. ви повинні Включити шасі в екю, а не c?ра нічого робити... ( завжди, якщо є інструмент офіційний )
Ок, спасибі, понеділка? programmo все, і я дам вам знати, звичайно, офіційний діагноз не у мене, а ? також ймовірно, що якщо цей недолік ? сталося один раз, може ricapitare, це рішення legendaryslave ? вважати остаточним?Ще раз спасибі.
legendaryslave
19-01-2013, 17:20
Ок, спасибі, понеділка? programmo все, і я дам вам знати, звичайно, офіційний діагноз не у мене, а ? також ймовірно, що якщо цей недолік ? сталося один раз, може ricapitare, це рішення legendaryslave ? вважати остаточним?Ще раз спасибі.
? рішення тільки для тебе, але повинен йти в 99 відсотків, дайте нам знати,
motorsport
19-01-2013, 19:30
А legendary,і можливі рішення? вироблено успішно!!
Привіт, вчора я планував eeprom і мікро, механік каже мені, що завжди одну і ту ж помилку, що потрібно зробити деяке вирівнювання в діагноз?мікро-він маска 0j66d то 08.
legendaryslave
22-01-2013, 12:56
що помилка у вас ? п..... в діагностиці двигун або блок?
Механік мені повинен сказати, чому? я його не засобом, а просто робить додасть їм мужності і сексуальності я вам скажу щось.
legendaryslave
22-01-2013, 13:02
я б не хотів, що ми зробили роботу за іншою
При помилках в ecu двигуна: клема 50 не дозволено, стартер не дозволено, помилка блоку управління двигуном, активних, помилка іммо видалений, і тоді не ви ? pi? повторно, incece в діагностиці біля будинку іммо не вдається увійти.
Привіт legendaryslave. у вас є інші ідеї для віто, мені принесли половину, зараз я намагаюся запрограмувати іммо і eeprom ecu через інші файли, зроблені за допомогою іншого програмного забезпечення, яке я, то vediamo.Se вам спадає на думку, що, дайте мені знати.
Після кількох тестів з різними files мікро-і immo eeprom ecu я завжди одні і ті ж помилки, навіть повертаючись файли на оригінальні:стартер не дозволено, синхронізація іммо не правильне, іммобілайзер ок, код іммо ок, протиугінний пристрій розблокування, блок управління уприскування заблокована, сигнал can протиугінний пристрій не готовий.Якщо я переходжу рамки, я можу зняти rel? і тоді я вмикаю відразу йде в рух 2 секунд, а потім вимикається.
legendaryslave
23-01-2013, 21:58
i rele' будинок ?
i rel? ок, замість цього я не можу потрапити на діагностику в іммо, мені потрібно схему іммо і ecu, щоб з'єднатися до школи і подивитися, якщо ви можете увійти, щоб виключити проблеми з'єднувальних ліній comunicazioine або проводки.Тут іммо спілкується по k-line або can?
2481
схема електрообладнання ecu
Спасибі sno74, завтра я бачу, якщо я можу підключитися до школи з іммо, я б не хотів, що б відмову.
..вибачте, але ви пробували другий ключ???
Ок..я швидко переглянув обговорення, але не читав ніде..ps може бути, я ? втік ... Avetebdiagnosi офіційний star diagnosis? .. Якщо існує доказ, майстер, щоб перевірити всі системи іммобілізованих re,ключ і блок управління двигуном.
Сьогодні я перевірив лінії can ecu і іммо і все ок, харчування іммо ок, на діагностиці іммо я не можу прийти, я момент я хотів спробувати з емулятором і scodifica ecu, проблема, схоже, саме іммо, він приводить в рух 2 секунд, а потім вимикається.
legendaryslave
24-01-2013, 12:55
не ? що у вас є деякі проблеми на процесор в risaldarlo не ви ? вставили qulche ніжки
Я не думаю, контролюєте їх завжди один на один, то я не міг потрапити в діагноз також, перш ніж зняти його.
legendaryslave
24-01-2013, 21:58
і я знаю, що ваша проблема полягає саме їх, то
Завтра я отримаю емулятор іммо, і я намагаюся, у всякому разі його ебу іммо в туристичне не посилає ніяких сигналів по лінії can, тому я думаю, що саме туди.
Встановлено емулятор і запрограмованої eeprom, значить ? партії, що з першого разу все вийшло.
legendaryslave
26-01-2013, 18:27
я радий, що ви вирішили я можу запитати вас, що емулятор у вас поставити ?
motorsport
26-01-2013, 19:45
також мене цікавить, якщо можна, де ви його купили, навіть в pm. дякую
frantik3
26-01-2013, 20:06
добре, однак, що дивно, шляхом перепрограмування в ep2 і скидання " start error футбольний у мене зроблено так багато всі матчі
насправді на 100% з e2p + мікро , сніданок не розкішний, і неправильно qualcosa.cmq емулятор і вирішення + неї і швидше.
З e2p і мікро я пробував 2 різні рішення, але не ? ніколи партія, проблема ? що навіть, перш ніж покласти руку на іммо не входив до діагностику (у іммо), як правило, у цих випадках ви можете увійти на діагностику в іммо проблема start error?
вибачте, але ви в курсі вартості ебу іммо?
Ні, замовник хотів витратити якомога менше і, безумовно, я зробив витрачати менше з емулятором, іммо не цікавило нічого, ебу іммо ? саме туди ви повинні зрозуміти, чому? для того, щоб не бути новою і знаходитися в тій же siruazione.
а можна було вирішити спокійно з початкового діагнозу.. ви повинні Включити шасі в екю, а не c?ра нічого робити... ( завжди, якщо є інструмент офіційний )
Привіт у мене проблема з ezs w203, ви блокуєте всі флеш-ключів, з діагностики mercedes можна щось зробити?
Або вам потрібні ключі в майстернях? дякую
добре, однак, що дивно, шляхом перепрограмування в ep2 і скидання " start error футбольний у мене зроблено так багато всі матчі
та я теж пробував рішення eeprom + мікро іммо і нічого ... я встановив емулятор і все ок!!!
блін я і пішла в перед......зроблено лише eeprom.......екстракт вмісту з віллем 32-розрядна контрольна!.