Прагляд Поўнай Версіі : Прывітанне
CiccioBr
17-01-2013, 20:09
Прывітанне,
я Франц ўжо шмат гадоў як аматар матораў, я сапраўды хачу зразумець што-то больш? на гэтыя блокі кіравання, таксама прымаючы пад увагу, што, маючы аўтамабіль звяртаючы я быў бы рады, каб змяніць якой-небудзь параметр па свайму густу...
сардэчна запрашаем, фрэнсіс, мы, можна сказаць, нават ваш, et?,месца і прафесія?,жадаю табе доўгага знаходжання.
alberto.bf
17-01-2013, 21:16
добры дзень, сардэчна запрашаем.......
msport (exil77grande)
17-01-2013, 21:19
Прывітанне і benarrivato,акрамя таго, што вы спыталі giarras, якія машыны звяртаючы у вас есць?
carlo abarth
17-01-2013, 23:22
сардэчна запрашаем:)
CiccioBr
17-01-2013, 23:59
Вось і я толькі што падлучаны.
Мне 32 гады, і Нявесты, як я вам ужо? ранняя мая галоўная хвароба-гэта машыны, а ? таму на працягу многіх гадоў ? пагаршалася ўсе больш і больш?; я не люблю рабіць тое sborone але ў цяперашні час я маю наступныя 7 аўтамабілі:
- Renault Clio RS phase1 2001 года 172cv дарожнага руху;
- Alfa Romeo GT jtd16v 150cv дарожнага руху, але і сопоставлен, але ў цяперашні час, спыняецца для змены ip? цяжкія (turbo brera 2.4 і ic на пярэдняй панэлі);
- Lancia Delta Integrale Evo1 дарожнага руху супастаўляецца і з якой-то руцінай;
- Peugeot 106 Ралі 16v FN2 - блок гонкі Athena Racing - GET Data;
- Peugeot 106 Ралі 1.3 ў стадыі распрацоўкі, FN1;
- Fiat 500 з праекта Прататып P1;
- Jeep Cherokee XJ 2.1td
Акрамя таго, ведаючы трохі механікі я хацеў бы ведаць, як я казаў, нават што-то аб тым, як умяшацца ў электронным выглядзе, у прыватнасці, для легкавых аўтамабіляў, выкарыстання ў гонцы.
Я спадзяюся даведацца ў бліжэйшы час, жаданне, я не сумую, можа быць, трохі часу, улічваючы, што па прафесіі я не механік або складальніка...