Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : праблема з пежо 307 2.0 hdi 110cv

rego88
17-01-2013, 16:51
прывітанне, хлопцы, як звычайна, я сутыкаюся заўседы мільен праблем, каля 2 месяцаў таму, я іду, каб зрабіць defap на 307 2.0 hdi edc15c2, нічога складана ў напісанні, я ніколі не зразумеў, што здарылася, але справа ў тым, што я пісаць прыкавана да met?, добра, адключыце эбу, перапісаць памяць, і пастаўлю на блок кіравання.... нічога не рабіць, не хочаце дзяліць.... увесь дзень стараюся з pp2000, але нічога не рабіць.... на наступную раніцу, я вярнуся, all цэх, аддаю ўсе, ori, riallineo (што зроблена за дзень да гэтага) чароўна машыны частка.... я чытаю файл, defappo, і перапісаць.... усе выдатна.... я ўключаю машыны, праз 5 хвілін на матацыкле.... бывае, што прыгожы.... у bsi ідзе ў агонь.... і ад іх пачынаецца прыгожы....
есць 2 месяцы, што sbatto галаву на гэтай машыне....
я іду ў руінах, я не знаходжу bsi valeo роўна, я бяру камплект з bsi класічнай 95160, ключ і блок кіравання.... я паклаў на ўсе, і машына не так добра, recovery для зондаў тэмпературы, з такой цэнтралізаванай, што не працуе, шкла не працуюць і г. д....
другі дзень я вяртаюся ў руінах, я бяру bsi роўна, што на врі, з ключом, але ecu знікла....
я стаўлю на ecu арыгінальныя immo off, але факт застаецца кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка гарыць, з памылкамі ў дыягностыцы, што не сцерці,
цяпер я подуманы, што....

каго-то есць файл панны для bsi valeo, са выбліскам і e2prom панны для ecu??

колькасць hw ecu ?: 0 281 010 779

дзякуй, хлопцы!!!

FidodidoTuning
17-01-2013, 17:54
Той факт, ke на дыягностыку паглядзець памылкі на sondenlambda прысутнічаюць і з-за defap
Гэтыя біты ke штрыхі прыводзяць значэнне зондаў у 700 градусаў, каб не рабіць больш бетону
Але не ў вас узніклі праблемы і кантрольныя лямпы гараць

rego88
17-01-2013, 18:10
рабіў іншы з ecusafe.... але мне не давала гэта памылка ў дыягназе!!!

FidodidoTuning
17-01-2013, 18:36
паверце,поспех і яшчэ, мяне,даруй арыгінал і значэнне temp. зонды ў нармальны стан і здымае l памылка

frantik3
17-01-2013, 18:44
паверце,поспех і яшчэ, мяне,даруй арыгінал і значэнне temp. зонды ў нармальны стан і здымае l памылка

дакладнае!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rego88
18-01-2013, 02:28
ок,то добра.... але мая праблема ў дадзены момант ? іншы....
у мяне кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка гарыць, чаму? я ключ і bsi выраўнаваны правільна, але ecu працуе з immo off.....
хто-то частковы загаловак гэтай ecu???

freddyecu
18-01-2013, 13:16
Вы зрабілі дэкадавання ўсе цяпер неабходна scodificare блок кіравання иммо

rego88
18-01-2013, 21:36
Вы зрабілі дэкадавання ўсе цяпер неабходна scodificare блок кіравання иммо
блок кіравання иммо??? што я ведаю, nn мае блок кіравання иммо.... сігнал праходзіць праз ключ да bsi, bsi да ecu..... але ў мяне ключ і bsi добра настроены, з аўтамабіля ncidentata.... але ecu працуе з scodifica ўсе, і я гарэць індыкатары.... я хацеў scodificarla частковага..... ніхто не мае scodifica частковае???

freddyecu
25-01-2013, 13:12
Калі май? эбу рухавіка павінен мець esprom адносна code... чытаць з прог dissaldandola праграма з immo змене і risaldi... Гэта і scod частковай...