Перегляд Повної Версії : Емулятор лямбда-зонда
привіт, друзі! хто-небудь з вас схеми емулятори лямбда-зонда!
звичайно, краще, якщо випробування.
ДЯКУЮ
CiccioBr
18-01-2013, 13:58
Буде цікаво навіть мені, що у мене проблема з лямбда на моїй машині, видаливши каталізатор...
Я бачив, що є схеми навколо мережі, але, чесно кажучи, я не перевіряв із-за відсутності часу, але я сподіваюся, вирішиться ситуація проклятої/індикатор несправності двигуна...
Хтось, але я сказав, що не працюють добре, і необхідно встановити minikat... але я запитаю, неосвічені: ви не можете повністю видалити з допомогою відображення??
ну, я повинен видалити його на ауді 80 на 2000 i.e з ебу digifant
CiccioBr
19-01-2013, 20:16
і як ти це зробиш???
Емулятори зонда в мережі c'? таких дуже багато, але ті, які працюють
мало,є багато буйволів
Міні-kat, якщо у вас є токарний верстат і просто зробити
CiccioBr
20-01-2013, 00:14
тип??? деякі схеми добре?? у мене ця проблема на clio без кет.... :)
Gianpy80
20-01-2013, 10:08
що minikat ? перший раз, коли я чую. Отже, усунуло б проблему датчика? звичайно, я не думаю, що це пропустили б) в огляді вірно? У мене проблема з лямбда на моїй impreeza STI. Машина ? очевидно, зіставляється і scatalizzata, sulkla зонд c'? виправити, але нагрівач датчика продовжує працювати, і коли ламається посилає мене в recovery ебу (і це трапляється дуже часто). З цієї minikat вирішує щось?
CiccioBr
20-01-2013, 10:10
потім конденсатор і опір, які повертають потрібну напругу на блок управління не працюють???
CiccioBr
20-01-2013, 10:11
що minikat ? перший раз, коли я чую. Отже, усунуло б проблему датчика? звичайно, я не думаю, що це пропустили б) в огляді вірно? У мене проблема з лямбда на моїй impreeza STI. Машина ? очевидно, зіставляється і scatalizzata, sulkla зонд c'? виправити, але нагрівач датчика продовжує працювати, і коли ламається посилає мене в recovery ебу (і це трапляється дуже часто). З цієї minikat вирішує щось?
На зонд c'? виправити... що буде?
Gianpy80
20-01-2013, 10:42
потім конденсатор і опір, які повертають потрібну напругу на блок управління не працюють???
спробуйте, що вам варто??так ви повинні ввести тільки 2 resitori на дроти і подивитися, якщо діє чи ні....
CiccioBr
20-01-2013, 13:36
спробуйте, що вам варто??так ви повинні ввести тільки 2 resitori на дроти і подивитися, якщо діє чи ні....
так... невезіння супроводжує мене... тут, у Бріндізі, у нас тільки один магазин електричних компонентів, і коли я не був цей конденсатор!!!
Удача супроводжує мені... я повернувся тиждень тому для комплексної, що мені потрібно, щоб побудувати тахометра і не було навіть не це... крім конденсатор, який вони закінчили в черговий раз....
...повернемося на цьому тижні! Сподіваюся, добре!
спробуйте звернутися в якийсь електротехнік....ті резистори, здається, ті ж, яку використовують на плат побутової техніки найпопулярніших...телевізор,стерео,dvd-плеєри,і т. д....
http://img145.imageshack.us/img145/8872/immagine3my.png (http://imageshack.us/photo/my-images/145/immagine3my.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Давно знайшла його в мережі, ви можете це перевірити
Gianpy80
22-01-2013, 12:20
електронні компоненти всі ті ж, якщо не у вас є магазин, ви завжди можете купити на ebay або на сайтах, присвячених..
CiccioBr
22-01-2013, 14:13
електронні компоненти всі ті ж, якщо не у вас є магазин, ви завжди можете купити на ebay або на сайтах, присвячених..
Компоненти взяті вчора... тільки я закінчу одужання, що я можу поставити під машину пробую... :)
cawadany
26-01-2013, 11:44
На моєму GTI V, маючи поставив kat 200 клітин, іноді мені горить контрольна лампа ог, і діагноз висловлює одну поділку не ефективно. Я просто поставив проставки на зонд після кат і лампа не ? pi? горить!
Ось!
2516
Компоненти взяті вчора... тільки я закінчу одужання, що я можу поставити під машину пробую... :)
aggiornaci.. :)
сьогодні вранці я робив, я навіть випробування з вище схему на opel combo 1.6 бензин... але щось не бачу його, дуже ефективно.... чи я помиляюся.... або щось не повертається.... у тому сенсі,.... тут він говорить,.... дроти сірий і чорний дріт.... не вказує ? напруга 5v і який ? сигнал.... я намагався reistenza на обидва дроту, але я не бачу стільки поліпшення діагностики.... від золота я 700/750 мілівольт в діагноз, після поставив встановлюють, з опором на дроти 5 вольт, я вважаю, 670 mb.... вважаю, що це не достатньо, щоб включити індикатор.... так як оригінал з кет ефективної вона повинна давати максимальне значення близько 450 mvolt....
сьогодні вранці я робив, я навіть випробування з вище схему на opel combo 1.6 бензин... але щось не бачу його, дуже ефективно.... чи я помиляюся.... або щось не повертається.... у тому сенсі,.... тут він говорить,.... дроти сірий і чорний дріт.... не вказує ? напруга 5v і який ? сигнал.... я намагався reistenza на обидва дроту, але я не бачу стільки поліпшення діагностики.... від золота я 700/750 мілівольт в діагноз, після поставив встановлюють, з опором на дроти 5 вольт, я вважаю, 670 mb.... вважаю, що це не достатньо, щоб включити індикатор.... так як оригінал з кет ефективної вона повинна давати максимальне значення близько 450 mvolt....
на практиці... щось f?.. але не достатньо, щоб емулювати сигнал повний! .і якщо збільшити або зменшити опір?
не, хлопці... я помилився, я читати значення в діагностиці.... зонд не діє... залишається на висоті 1064mvolt.... максимальне значення.... я не пробував, але " навпаки...
Але minicat добре на будь-зонд post кішки? ви знаєте, якщо хтось їх виробляє в Італії за розумними цінами?
наскільки я знаю, для того, щоб обдурити ебу просто реалізувати дільник напруги... і виправити cos? значення.
на мотоциклах ви робите, cos?... на авто у мене немає досвіду.. але якщо зонди одно, чому? ні..
Сьогодні
22-01-2014, 07:27
Мммм.... Обговорення цікаве! Якщо я будую minikat в голові життів тому побачити растр, що буде? Я можу його залишити повністю відкритою гвинт, ні??
Mr.Flash
21-02-2014, 12:10
ні, абсолютно ні .... те, що здається сітківки в реальності? ? сітка елементів catalizzanti , як саме бути присутнім в каталізаторі , які служать каталізатором відпрацьованих газів, з тим, що лямбда-зонд побачить правильно оброблені , і не світилася помилка.
В італії продає bonalume і коштує багато грошей .
У мене встановлені десятка, і працюють добре, навіть дуже добре. В 99.9% випадків це вирішує проблему шпигуна. Я також спробував емулятори-електронні, але я майже ніколи не працював, за винятком рідкісних випадків на диспетчерів електронні не останню.
Міні-kat, якщо у вас є токарний верстат і просто зробити
цікаво, Адмін!!!! як рада приступити ?? Utilizzeresti як матеріал її значення старий каталізатор (але кераміка як би працювати?) або у вас металообробки наркоманів (в якості каталізаторів металів) ???