КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Эмулятар лямбда-зонда

таксама
17-01-2013, 14:48
прывітанне, сябры! хто-небудзь з вас схемы эмулятары лямбда-зонда!
вядома, лепш, калі выпрабаванні.
ДЗЯКУЙ

CiccioBr
18-01-2013, 13:58
Будзе цікава нават мне, што ў мяне праблема з лямбда на маей машыне, выдаліўшы каталізатар...
Я бачыў, што есць схемы вакол сеткі, але, шчыра кажучы, я не правяраў з-за адсутнасці часу, але я спадзяюся, сітуацыя вырашыцца праклятай/індыкатар няспраўнасці рухавіка...
Хто-тое, але я сказаў, што не працуюць добра, і неабходна ўсталяваць minikat... але я спытаю, невуцкія: вы не можаце цалкам выдаліць з дапамогай адлюстравання??

таксама
18-01-2013, 16:58
ну, я павінен выдаліць яго на аўдзі 80 на 2000 i.e з эбу digifant

CiccioBr
19-01-2013, 20:16
і як ты гэта зробіш??

admin
19-01-2013, 21:19
Эмулятары зонда ў сеткі c'? такіх вельмі шмат, але тыя, якія працуюць
мала,есць шмат буйвалаў

admin
19-01-2013, 21:22
Міні-kat, калі ў вас есць такарны станок і проста зрабіць

CiccioBr
20-01-2013, 00:14
тып??? некаторыя схемы добра?? у мяне гэтая праблема на clio без кэт.... :)

манро
20-01-2013, 01:22

Gianpy80
20-01-2013, 10:08
што minikat ? першы раз, калі я чую. Такім чынам, ліквідавала б праблему датчыка? вядома, я не думаю, што гэта прапусцілі б) у аглядзе дакладна? У мяне праблема з лямбда на маей impreeza STI. Машына ? відавочна, супастаўляецца і scatalizzata, sulkla зонд c'? выправіць, але награвальнік датчыка працягвае працаваць, і калі ламаецца пасылае мяне ў recovery эбу (і гэта здараецца вельмі часта). З гэтай minikat вырашае што-то?

CiccioBr
20-01-2013, 10:10
затым кандэнсатар і супраціў, якія вяртаюць патрэбнае напружанне на блок кіравання не працуюць???

CiccioBr
20-01-2013, 10:11
што minikat ? першы раз, калі я чую. Такім чынам, ліквідавала б праблему датчыка? вядома, я не думаю, што гэта прапусцілі б) у аглядзе дакладна? У мяне праблема з лямбда на маей impreeza STI. Машына ? відавочна, супастаўляецца і scatalizzata, sulkla зонд c'? выправіць, але награвальнік датчыка працягвае працаваць, і калі ламаецца пасылае мяне ў recovery эбу (і гэта здараецца вельмі часта). З гэтай minikat вырашае што-то?

На зонд c'? выправіць... што будзе?

Gianpy80
20-01-2013, 10:42

манро
20-01-2013, 12:22
затым кандэнсатар і супраціў, якія вяртаюць патрэбнае напружанне на блок кіравання не працуюць???

паспрабуйце, што вам варта??так вы павінны ўвесці толькі 2 resitori на правады і паглядзець, калі дзейнічае ці не....

CiccioBr
20-01-2013, 13:36
паспрабуйце, што вам варта??так вы павінны ўвесці толькі 2 resitori на правады і паглядзець, калі дзейнічае ці не....

ды... нешанцаванне суправаджае мяне... тут, у Бриндизи, у нас толькі адзін магазін электрычных кампанентаў, і калі я не быў гэты кандэнсатар!!!
Поспех спадарожнічае мне... я вярнуўся тыдзень таму для комплекснай, што мне трэба, каб пабудаваць тахометра і не было нават не гэта... акрамя кандэнсатар, які яны скончылі ў чарговы раз....

...вернемся на гэтым тыдні! Спадзяюся, добра!

манро
20-01-2013, 15:18
паспрабуйце звярнуцца ў якой-то электротехник....тыя рэзістары, здаецца, тыя ж, якую выкарыстоўваюць на плат бытавой тэхнікі самых папулярных тэлевізар,стэрэа,dvd-плееры,і г.д....

admin
20-01-2013, 21:30
http://img145.imageshack.us/img145/8872/immagine3my.png (http://imageshack.us/photo/my-images/145/immagine3my.png/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Даўно знайшла яго ў сеткі, вы можаце праверыць гэта

Gianpy80
22-01-2013, 12:20
усе электронныя кампаненты тыя ж, калі не ў вас есць магазін, вы заўседы можаце купіць на ebay або на сайтах, прысвечаных..

CiccioBr
22-01-2013, 14:13
усе электронныя кампаненты тыя ж, калі не ў вас есць магазін, вы заўседы можаце купіць на ebay або на сайтах, прысвечаных..

Кампаненты ўзяты ўчора... толькі я скончу выздараўлення, што я магу паставіць пад машыну спрабую... :)

cawadany
26-01-2013, 11:44
На маім GTI V, маючы паставіў kat 200 клетак, часам мне гарыць кантрольная лямпа ог, і дыягназ выказвае адно дзяленне не эфектыўна. Я проста паставіў проставку на зонд пасля кат і лямпа не ? pi? гарыць!
Вось!

2516

таксама
27-01-2013, 22:24
Кампаненты ўзяты ўчора... толькі я скончу выздараўлення, што я магу паставіць пад машыну спрабую... :)

aggiornaci.. :)

rego88
20-02-2013, 13:38
сення раніцай я рабіў, я нават выпрабаванні з вышэй схему на opel combo 1.6 бензін... але што-то не бачу яго, вельмі эфектыўна.... ці я памыляюся.... або што-то не вяртаецца.... у тым сэнсе,.... тут ен кажа,.... правады шэры і чорны провад.... не паказвае ? напружанне 5v і які ? сігнал.... я спрабаваў reistenza на абодва правады, але я не бачу столькі паляпшэнне дыягностыкі.... ад золата я 700/750 милливольт у дыягназ, пасля паставіў ўсталеўваюць, з супрацівам на правады 5 вольт, я лічу, 670 мв.... лічу, што гэта не дастаткова, каб уключыць індыкатар.... так як арыгінал з кэт эфектыўнай, яна павінна даваць максімальнае значэнне каля 450 mvolt....

таксама
21-02-2013, 17:04
сення раніцай я рабіў, я нават выпрабаванні з вышэй схему на opel combo 1.6 бензін... але што-то не бачу яго, вельмі эфектыўна.... ці я памыляюся.... або што-то не вяртаецца.... у тым сэнсе,.... тут ен кажа,.... правады шэры і чорны провад.... не паказвае ? напружанне 5v і які ? сігнал.... я спрабаваў reistenza на абодва правады, але я не бачу столькі паляпшэнне дыягностыкі.... ад золата я 700/750 милливольт у дыягназ, пасля паставіў ўсталеўваюць, з супрацівам на правады 5 вольт, я лічу, 670 мв.... лічу, што гэта не дастаткова, каб уключыць індыкатар.... так як арыгінал з кэт эфектыўнай, яна павінна даваць максімальнае значэнне каля 450 mvolt....

на практыцы... што-то f?.. але не дастаткова, каб эмуляваць сігнал поўны! .і калі павялічыць або паменшыць супраціў?

rego88
21-02-2013, 19:14
не, хлопцы... я памыліўся, я чытаць значэнне ў дыягностыцы.... зонд не дзейнічае... застаецца на вышыні 1064mvolt.... максімум.... я не спрабаваў, але " наадварот...

Doohan
01-04-2013, 12:11
Але minicat добра на любы зонд post коткі? вы ведаеце, калі хто-то іх вырабляе ў Італіі па разумных цэнах?

лох
11-01-2014, 15:55
наколькі я ведаю, для таго, каб падмануць эбу проста рэалізаваць дзельнік напругі... і выправіць cos? значэнне.
на матацыклах вы робіце, cos?... на аўто ў мяне няма вопыту.. але калі зонды роўна, чаму? няма..

Сення
22-01-2014, 07:27
Мммм.... цікавае Абмеркаванне! Калі я будую minikat у галаве жыццяў назад праверыць, ці растр, што будзе? Я магу яго пакінуць цалкам адкрытай шруба, няма??

Mr.Flash
21-02-2014, 12:10
не, абсалютна няма.... тое, што здаецца сятчаткі ў рэальнасці? ? сетка элементаў catalizzanti , як менавіта прысутнічаць у каталізатары , якія служаць каталізатарам адпрацаваўшых газаў, з тым, што лямбда-зонд ўбачыць правільна апрацаваны , і не свяцілася памылка.

У італіі прадае bonalume і каштуе шмат грошай .

У мяне ўсталяваныя дзясятка, і працуюць добра, нават вельмі добра. У 99.9% выпадкаў гэта вырашае праблему шпіена. Я таксама паспрабаваў эмулятары-электронныя, але я амаль ніколі не працаваў, за выключэннем рэдкіх выпадкаў на дыспетчараў электронныя не апошнюю.

Міні-kat, калі ў вас есць такарны станок і проста зрабіць

цікава, Адмін!!!! як савет прыступіць ?? Utilizzeresti як матэрыял яе значэнне стары каталізатар (але кераміка як бы працаваць?) ці ў вас металаапрацоўкі наркаманаў (у якасці каталізатараў металаў) ???