Перегляд Повної Версії : fiat qubo блокується після оновлення
Привіт, мені принесли ecu mjet QUBO 1.3 MJET 51832295_3546H780, що ви ? заблоковані при оновленні, тепер я знайшов два файли, які люб'язно розмістив тут, на сайті, визначеному для SPANSION S29CL016J і ще, не ? показано, editandoli не рівні, на мій ecu, як пам'ять c'? один 58bw016, отже, не ? spansion(різниця, я думаю, він просто в пам'яті, але якщо мені хто-небудь освітлює ідей я f? задоволення), тепер обидва файлу, горить індикатор замку, а двигун не вмикається.Я хотів спробувати з повного резервного копіювання і eeprom riverginata однак місці, навіть прочитані файли і файли, які я намагався використовувати.
ідея і проста, якщо ваш і spansion то побудувати повинен бути spansion.
якщо ви можете створити файл у потрібному порядку, nn вам потрібно зробити, діви нічого/
Але визнати ? spansion бачу flash?
відкрийте його, і се написав ... стільки потрібно відновити bdm
FidodidoTuning
14-01-2013, 20:35
те, що ви читаєте, не ? h780,але 354BH794
FidodidoTuning
14-01-2013, 20:41
flash, мені здається нормально,у мене, ви повинні поставити e2p діви чи ви ? пошкоджений мікро
на них, коли ви робите оновлення, пише флеш-пам'яті і потім зона мікро
але спалах якщо навантаження з ecm titanium не визнає і не може знайти драйвер, це мені ? здалося, що дивно.
я сказав stupidata flash розпізнає і chk точно також, тому я e2p або мікро, хтось має micro passarmi бачив, що завтра принесе мені автомобіль з вагон?
FidodidoTuning
14-01-2013, 21:03
увагу, що точні дані ці
MJD6F3HW04P
Num SW: 354BH794
Dis FIAT: 51832295
Cod ГОМО: 6F3.H731
FidodidoTuning
14-01-2013, 21:26
якщо ви хочете, щоб покласти його назад, щоб спробувати, якщо все в порядку,в базі даних форуму, на fiat 500 c'? back up
завжди hw04p,безумовно, повинні піти,завжди 75cv і управління turbo рівності(замість g.punto не добре)
побачити, якщо крім помилки за dpf ? все ок
єдине, якщо вдасться, вам потрібно буде defappare файл бачив, що ваш qubo не має...
ймовірно ? вдалося запрограмувати flash Lock SW: 354BH794 замінивши 3546H780 з оновленням, але, ймовірно, не ? пішов в хороший кінець з мікро.
Проблема вирішена, шляхом перепрограмування flash, micro версії програмного забезпечення до спроби оновлення, в розділі файли, оригінальні копії.