Перегляд Повної Версії : презентація
привіт всім я уявляю є сіско механік, який займається промислових, транспортних засобів, разом з моїм колегою ми змінили ебу своєї машини, а звідси і народилася велика жага до знань,я сподіваюся, що я не хочу, якщо я беру участь мало, але, перш ніж щось сказати, я хотів би розширити мої знання, і я сподіваюся, що не видаляти участь. з повагою до всіх
FidodidoTuning
13-01-2013, 22:03
Ласкаво просимо...кожен намагається допомогти чим може...
carlo abarth
13-01-2013, 22:14
ласкаво просимо, де ви???
tecnoracing
13-01-2013, 23:21
З повагою сіско, де ви знаходитесь
motorsport
13-01-2013, 23:57
ласкаво просимо сіско,детальна інформація + про вас??
msport (exil77grande)
14-01-2013, 09:26
привіт фізичний і ласкаво просимо,але саме ваше ім'я сіськи?
крім того, ми хотіли б знати, скільки вам років і де ви знаходитесь,немає? " ваше членство, звичайно, ви також повинні зробити можете з вашої сторони.
ласкаво просимо також з мого боку.
-Давид, -
14-01-2013, 13:58
привіт і ласкаво просимо!
привіт всім моє справжнє ім'я ? франческо родом з апулії
але, пересаджені майже двадцять років в провінції мантуя майже 15 років в транспортних засобах, промислових, у мене autocom є elm 327 є galletto 1260 і mpps, але використовую їх в основному для діагностики і обнулення service друзів і знайомих, і до зараз ми змінили і написав дуже мало кажу, ми, чому? як я вже? сказано в презентації ми, я та мій колега, де я намагаюся стежити за необхідне програмне забезпечення, і він буде намагатися міняти карти.
ласкаво просимо сіско ви побачите, ви будете добре
привіт всім, вибачте, якщо я пишу тут, а не у розділ, присвячений autocom, але обговорення про нього так багато, що я не знаю, який ? той, це питання у будь-якому випадку indicatemi вас правильний ,на практиці сьогодні я зробив діагностику на seat ibiza 1400 сигнальна лампа двигуна горить код несправності n 16825 autocom говорив,- система вентиляції бака; невірний потік - постійний, я глянув на каністру і поблизу труб, мені здавалося, все в порядку я видалив код несправності тестував машину і лампа не ? pi? горить,від діагностики було видно, що клапан працював, я намагався зробити тест вентиляції з autocom, після початку тестування autocom змушує мене побачити, клапан у відсотках, який працює після? замість цього, скажіть мені, якщо ? гаразд, чи не гаразд, як каже керівництво, якщо він їх у гурток, який працює до втрати зв'язку, ви знаєте, мені щось сказати про це спасибі
msport (exil77grande)
16-01-2013, 00:23
дискусій багато, отже, ви можете відкрити свій прямо тут, не має сенсу.
alberto.bf
16-01-2013, 17:28
Привіт ласкаво просимо.............
Вибачте! я не уявив ....Я молодий любитель електроніки, які з плином часу ****** ви почекайте трохи, двигуни, звичайно, мені писати на форум, тому що просто не збираюся дуже далеко, я дякую всім за допомогу, яку ви зможете надати в разі будь-яких проблем
ок, спасибі за відповідь, я ніколи не зробив активної частини форуму і, отже, p? втратив я повинен також сказати, що правила я прочитав "p"? у швидко і, отже, mea culpa, я можу запитати, якщо ви можете поглянути на карту зроблена для audi a4, щоб мій брат або, якщо ви можете мені сказати, кому я можу запитати, все що ви можете зробити, і я повинен також дізнатися, як ви f? послати її
FidodidoTuning
16-01-2013, 23:52
Ви повинні відкрити обговорення в розділі для початківців
Потім напишіть повідомлення і додатково ce, де прикріпити файл ke, спочатку потрібно стиснути