Прагляд Поўнай Версіі : прэзентацыя
прывітанне ўсім я ўяўляю з'яўляюцца сіска механік, які займаецца прамысловых транспартных сродкаў, разам з маім калегам мы змянілі эбу сваей машыны, а адсюль і нарадзілася вялікая прага да ведаў,я спадзяюся, што я не хачу, калі я ўдзельнічаю мала, але, перш чым што-небудзь сказаць, я хацеў бы пашырыць мае веды, і я спадзяюся, што не выдаляць мой удзел. з павагай да ўсіх
FidodidoTuning
13-01-2013, 22:03
Сардэчна запрашаем...кожны спрабуе дапамагчы, чым можа...
carlo abarth
13-01-2013, 22:14
сардэчна запрашаем, дзе вы???
tecnoracing
13-01-2013, 23:21
З павагай сіска, дзе вы знаходзіцеся
motorsport
13-01-2013, 23:57
сардэчна запрашаем сіска,падрабязная інфармацыя + пра вас??
msport (exil77grande)
14-01-2013, 09:26
прывітанне фізічны і дабро запрашаем,але менавіта ваша імя сіска?
акрамя таго, мы хацелі б ведаць, колькі вам гадоў і дзе вы знаходзіцеся,не? " ваша сяброўства, вядома, вы таксама павінны зрабіць можаце з вашага боку.
сардэчна запрашаем таксама з майго боку.
-Давід, -
14-01-2013, 13:58
прывітанне і дабро запрашаем!
прывітанне ўсім, мае сапраўднае імя ? франчэска родам з апуліі
але, перасаджаным амаль дваццаць гадоў у правінцыі мантуя амаль 15 гадоў у транспартных сродках, прамысловых, у мяне autocom есць elm 327 есць galletto 1260 і mpps, але выкарыстоўваю іх у асноўным для дыягностыкі і абнуленне service сяброў і знаемых, і да цяпер мы змянілі і напісаў вельмі мала кажу, мы, чаму? як я ўжо? сказана ў прэзентацыі мы, я і мой калега, дзе я стараюся сачыць за неабходнае праграмнае забеспячэнне, і ен будзе спрабаваць мяняць карты.
сардэчна запрашаем сіска вы ўбачыце, вы будзеце добра
прывітанне усе, прабачце, калі я пішу тут, а не ў раздзел, прысвечаны autocom, але абмеркавання аб ім так шмат, што я не ведаю, які ? той, гэтае пытанне ў любым выпадку indicatemi вас правільны ,на практыцы сення я зрабіў дыягностыку на seat ibiza 1400 сігнальная лямпа рухавіка гарыць код няспраўнасці n 16825 autocom казаў,- сістэма вентыляцыі бака; няправільны паток - пастаянны, я зірнуў на каністру і паблізу труб, мне здавалася, усе ў парадку я выдаліў код няспраўнасці тэставаў машыну і лямпа не ? pi? гарыць,ад дыягностыкі было відаць, што клапан працаваў, я спрабаваў зрабіць тэст вентыляцыі з autocom, пасля пачатку тэставання autocom прымушае мяне ўбачыць, клапан ў працэнтах, які працуе пасля? замест гэтага, скажыце мне, калі ? ок або не ок, як кажа кіраўніцтва, калі ен іх у гурток, які працуе да страты сувязі, вы ведаеце, мне што-небудзь сказаць аб гэтым дзякуй
msport (exil77grande)
16-01-2013, 00:23
дыскусіяў шмат, такім чынам, вы можаце адкрыць свой прама тут, не мае сэнсу.
alberto.bf
16-01-2013, 17:28
Добры дзень, сардэчна запрашаем.............
Выбачайце! я не прадставіў ....Я малады аматар электронікі, якія з цягам часу ****** вы пачакайце крыху, рухавікі, вядома, мне пісаць на форум, таму што проста не збіраюся вельмі далека, я дзякую ўсіх за дапамогу, якую вы зможаце даць у выпадку якіх-небудзь праблем
ок, дзякуй за адказ, я ніколі не зрабіў актыўнай часткі няма форуму і, такім чынам, p? страціў я павінен таксама сказаць, што правілы я прачытаў "p"? у хутка і, такім чынам, mea culpa, я магу спытаць, калі вы можаце зірнуць на карту зроблена для audi a4, каб мой брат або, калі вы можаце мне сказаць, каму я магу спытаць, усе што вы можаце зрабіць, і я павінен таксама даведацца, як вы f? паслаць яе
FidodidoTuning
16-01-2013, 23:52
Вы павінны адкрыць абмеркаванне ў раздзеле для пачаткоўцаў
Затым напішыце паведамленне і дадаткова сертыфікат : ce, дзе прымацаваць файл ke, спачатку трэба сціснуць