КПК

Перегляд Повної Версії : Карта Golf 4 tdi edc15p 101cv неймовірне

dvdtuning
06-07-2012, 09:25
Привіт всім,
я отримав чоловік, який запитав, щоб перевірити свою машину, вона зіставленні, я перевірив і бачу, що карта c'?ра...140.000 км (у цій конфігурації, і невдовзі розбив турбіни (? двома гайка з крильчатки disintegrata).
В той час, попередній власник сказав, що карта стор? 400 євро з одного оператора з моїх частин, які впевнені, rimappe не розумів нічого, так як він використовує готові файли, але не довіряє ні один тренер.
Автомобіль, як мінімум, зупиняється, трясе так абсурдно, як якщо б він був без кріплення двигуна.
Я думаю, це має від пошкоджень, які він зробив карту? готовий посперечатися, що мене mettento в орі вібрація може зникнути, якщо не компроміс механічні органи.

439

msport (exil77grande)
06-07-2012, 12:27
я тихо, що навіть якщо тиск turbo має деякі високі бали я не думаю, що зламана турбіна карту, яка не має ні голови ne ноги не торкнулися практично нічого, і те, що вони зачеплять, дивлячись на графік titanium і було зроблено оборотів і навантаження занадто низькі, і з кроком абсурдним, то sensa да ладно, факт tremolia може також залежати від карту, то перша порада та metere файл орі і спробувати добре машина.

dvdtuning
06-07-2012, 14:31
Спасибі вам обом..***** unque хоче повернути оригінал на час, щоб перевірити, якщо мерехтіння зникне, і якщо він менше диму. Справедливо, я пропоную карту, то рішення залишається за ним.
Чи можу я повернути ori завантажити тут, а просто або я повинен обчислити cksum?

msport (exil77grande)
06-07-2012, 14:34
ви можете сміливо писати в грі.

giarras
06-07-2012, 15:15
встановіть орі, вони мають рацію, наші друзі ne пішки ne головка карту кроком завищені видів за низькими цінами.

zioweb
07-07-2012, 00:14
Покладіть орі відразу і toglio цей хаос без **** ne черги. Далі, якщо зникнуть дефекти скаржиться, що у пу? думаю, в мапу, soft візи км

dvdtuning
16-07-2012, 12:27
Я бачив цей файл, я спробував зробити мод на оригінал, який я скачав тут з форуму...
Я не думаю, що я здогадався, і все? я зачинив зовсім трохи!

msport (exil77grande)
16-07-2012, 13:02
Я бачив цей файл, я спробував зробити мод на оригінал, який я скачав тут з форуму...
Я не думаю, що я здогадався, і все? я зачинив зовсім трохи!

тим не менш, для princiapiante хоча ми говоримо про edc15, що найбільш легко і не так вже погано,egr off ok,обмежувач turbo з драйверів ок,тільки песимістичній ноті і' щось трохи жахливі на карту уприскування parzializzato 2, а потім на ін'єкції parzializzato ви можете працювати з трохи більше солодощі в прогресивної манері.

dvdtuning
16-07-2012, 16:30
тим не менш, для princiapiante хоча ми говоримо про edc15, що найбільш легко і не так вже погано,egr off ok,обмежувач turbo з драйверів ок,тільки песимістичній ноті і' щось трохи жахливі на карту уприскування parzializzato 2, а потім на ін'єкції parzializzato ви можете працювати з трохи більше солодощі в прогресивної манері.

Я уявляв, проблема упорскування, що я не зрозумів логіки...якщо я добре зрозумів це всі карти заздалегідь, вірно? Я кажу уприскування parzializzato map1+map2+boostxrpm1 + boostxrpm2 і пов'язаних з ними...

dvdtuning
17-07-2012, 17:59
Додаю новий крок, я не зрозумів, помилки немає...Покращився?

saivivere
19-07-2012, 15:40
На жаль, я не можу завантажити файл, щоб його перевірити. Однак на edc15p всього кілька речей, і автомобіль йде добре, моя ibiza cupra монта-ж ecu, але м'які і жорсткі різні, але логіка ? ж.

dvdtuning
19-07-2012, 16:00
І те, що дотик edc15p. Інші з нетерпінням чекаємо коментарів професіоналів...

polini
19-07-2012, 19:57
тобі сказали... не погано....

msport (exil77grande)
23-07-2012, 13:11
І те, що дотик edc15p. Інші з нетерпінням чекаємо коментарів професіоналів...

обережні, що карта уприскування parzializzato map2 1/1 ще кроком mostrusosi,для інших можна спробувати.

dvdtuning
23-07-2012, 16:28
обережні, що карта уприскування parzializzato map2 1/1 ще кроком mostrusosi,для інших можна спробувати.

Вибачте мене, але інший крок правильний, і не врятувала. З кроком жахливі були ті ж, що і попередній.
Я, нарешті, змінене, опустивши трохи градусів.

iaio92
09-08-2012, 16:14
привіт, машина тремтить, чому? надходить занадто багато палива на холостому ходу і маховик f? важко повернути, як правило, якщо автомобіль трясеться на стільки, як мінімум ? для того,.... на жаль, карту не можу подивитися, але точно там буде? тиск палива занадто висока до мінімуму

ago27
14-08-2012, 06:00
звичайно, вони торкнулися насосу, піднімаючи тиск палива

nicospl
14-08-2012, 09:23
Також, за мене, занадто багато палива і мало повітря