Перегляд Повної Версії : Карта Golf 4 tdi edc15p 101cv неймовірне
dvdtuning
06-07-2012, 09:25
Привіт всім,
я отримав чоловік, який запитав, щоб перевірити свою машину, вона зіставленні, я перевірив і бачу, що карта c'?ра...140.000 км (у цій конфігурації, і невдовзі розбив турбіни (? двома гайка з крильчатки disintegrata).
В той час, попередній власник сказав, що карта стор? 400 євро з одного оператора з моїх частин, які впевнені, rimappe не розумів нічого, так як він використовує готові файли, але не довіряє ні один тренер.
Автомобіль, як мінімум, зупиняється, трясе так абсурдно, як якщо б він був без кріплення двигуна.
Я думаю, це має від пошкоджень, які він зробив карту? готовий посперечатися, що мене mettento в орі вібрація може зникнути, якщо не компроміс механічні органи.
439
msport (exil77grande)
06-07-2012, 12:27
я тихо, що навіть якщо тиск turbo має деякі високі бали я не думаю, що зламана турбіна карту, яка не має ні голови ne ноги не торкнулися практично нічого, і те, що вони зачеплять, дивлячись на графік titanium і було зроблено оборотів і навантаження занадто низькі, і з кроком абсурдним, то sensa да ладно, факт tremolia може також залежати від карту, то перша порада та metere файл орі і спробувати добре машина.
dvdtuning
06-07-2012, 14:31
Спасибі вам обом..***** unque хоче повернути оригінал на час, щоб перевірити, якщо мерехтіння зникне, і якщо він менше диму. Справедливо, я пропоную карту, то рішення залишається за ним.
Чи можу я повернути ori завантажити тут, а просто або я повинен обчислити cksum?
msport (exil77grande)
06-07-2012, 14:34
ви можете сміливо писати в грі.
встановіть орі, вони мають рацію, наші друзі ne пішки ne головка карту кроком завищені видів за низькими цінами.
Покладіть орі відразу і toglio цей хаос без **** ne черги. Далі, якщо зникнуть дефекти скаржиться, що у пу? думаю, в мапу, soft візи км
dvdtuning
16-07-2012, 12:27
Я бачив цей файл, я спробував зробити мод на оригінал, який я скачав тут з форуму...
Я не думаю, що я здогадався, і все? я зачинив зовсім трохи!
msport (exil77grande)
16-07-2012, 13:02
Я бачив цей файл, я спробував зробити мод на оригінал, який я скачав тут з форуму...
Я не думаю, що я здогадався, і все? я зачинив зовсім трохи!
тим не менш, для princiapiante хоча ми говоримо про edc15, що найбільш легко і не так вже погано,egr off ok,обмежувач turbo з драйверів ок,тільки песимістичній ноті і' щось трохи жахливі на карту уприскування parzializzato 2, а потім на ін'єкції parzializzato ви можете працювати з трохи більше солодощі в прогресивної манері.
dvdtuning
16-07-2012, 16:30
тим не менш, для princiapiante хоча ми говоримо про edc15, що найбільш легко і не так вже погано,egr off ok,обмежувач turbo з драйверів ок,тільки песимістичній ноті і' щось трохи жахливі на карту уприскування parzializzato 2, а потім на ін'єкції parzializzato ви можете працювати з трохи більше солодощі в прогресивної манері.
Я уявляв, проблема упорскування, що я не зрозумів логіки...якщо я добре зрозумів це всі карти заздалегідь, вірно? Я кажу уприскування parzializzato map1+map2+boostxrpm1 + boostxrpm2 і пов'язаних з ними...
dvdtuning
17-07-2012, 17:59
Додаю новий крок, я не зрозумів, помилки немає...Покращився?
saivivere
19-07-2012, 15:40
На жаль, я не можу завантажити файл, щоб його перевірити. Однак на edc15p всього кілька речей, і автомобіль йде добре, моя ibiza cupra монта-ж ecu, але м'які і жорсткі різні, але логіка ? ж.
dvdtuning
19-07-2012, 16:00
І те, що дотик edc15p. Інші з нетерпінням чекаємо коментарів професіоналів...
тобі сказали... не погано....
msport (exil77grande)
23-07-2012, 13:11
І те, що дотик edc15p. Інші з нетерпінням чекаємо коментарів професіоналів...
обережні, що карта уприскування parzializzato map2 1/1 ще кроком mostrusosi,для інших можна спробувати.
dvdtuning
23-07-2012, 16:28
обережні, що карта уприскування parzializzato map2 1/1 ще кроком mostrusosi,для інших можна спробувати.
Вибачте мене, але інший крок правильний, і не врятувала. З кроком жахливі були ті ж, що і попередній.
Я, нарешті, змінене, опустивши трохи градусів.
привіт, машина тремтить, чому? надходить занадто багато палива на холостому ходу і маховик f? важко повернути, як правило, якщо автомобіль трясеться на стільки, як мінімум ? для того,.... на жаль, карту не можу подивитися, але точно там буде? тиск палива занадто висока до мінімуму
звичайно, вони торкнулися насосу, піднімаючи тиск палива
Також, за мене, занадто багато палива і мало повітря