Прагляд Поўнай Версіі : Карта Golf 4 tdi edc15p 101cv неверагоднае
dvdtuning
06-07-2012, 09:25
Прывітанне ўсім,
я атрымаў чалавек, які спытаў, каб праверыць сваю машыну, яна супастаўленні, я праверыў, і бачу, што карта c'?ра...140.000 км (у гэтай канфігурацыі, і неўзабаве разбіў турбіны (? гайка з двума крыльчаткі disintegrata).
У той час, папярэдні ўладальнік сказаў, што карта стар? 400 еўра з аднаго аператара з маіх частак, якія ўпэўненыя, rimappe не разумеў нічога, так як ен выкарыстоўвае гатовыя файлы, але не давярае ні адзін трэнер.
Аўтамабіль, як мінімум, спыняецца, трасе так абсурдна, як калі б ен быў без мацавання рухавіка.
Я думаю, гэта павінна ад пашкоджанняў, якія ен зрабіў карту? гатовы паспрачацца, што мяне mettento ў крычы вібрацыя можа знікнуць, калі не кампраміс механічныя органы.
439
msport (exil77grande)
06-07-2012, 12:27
я ціха, што нават калі ціск turbo мае некаторыя высокія балы я не думаю, што зламаная турбіна карту, якая не мае ні галавы ne ногі не закранулі практычна нічога, і тое, што яны крануты, гледзячы на графік titanium і было зроблена абаротаў і нагрузкі занадта нізкія, і з абсурдным крокам, то sensa ды добра, факт tremolia можа таксама залежаць ад карту, то першы савет і metere файл врі і паспрабаваць добра машына.
dvdtuning
06-07-2012, 14:31
Дзякуй вам абодвум..***** unque хоча вярнуць арыгінал на час, каб праверыць, калі мігаценне знікне, і калі ен менш дыму. Справядліва, я прапаную карту, то рашэнне застаецца за ім.
Ці магу я вярнуць ori спампаваць тут, а проста ці я павінен вылічыць cksum?
msport (exil77grande)
06-07-2012, 14:34
вы можаце смела пісаць у крычы.
усталюйце крычы, яны маюць рацыю, нашы сябры ne пешшу ne галоўка карту крокам завышаныя відаў па нізкіх коштах.
Пакладзеце на врі адразу і toglio гэты хаос без**** ne чарзе. Далей, калі знікнуць дэфекты скардзіцца, што ў пу? думаю, у карту, soft візы <
dvdtuning
16-07-2012, 12:27
Я бачыў гэты файл, я паспрабаваў зрабіць мод на арыгінал, які я запампаваў тут з форуму...
Я не думаю, што я здагадаўся, і ўсе? я зачыніў зусім трохі!
msport (exil77grande)
16-07-2012, 13:02
Я бачыў гэты файл, я паспрабаваў зрабіць мод на арыгінал, які я запампаваў тут з форуму...
Я не думаю, што я здагадаўся, і ўсе? я зачыніў зусім трохі!
тым не менш, для princiapiante хоць мы кажам аб edc15, што найбольш легка і не так ужо дрэнна,egr off ok,абмежавальнік turbo з драйвераў ок,толькі песімістычнага ноце і' што-то трохі жахлівыя на карту ўпырску parzializzato 2, а затым на ін'екцыі parzializzato вы можаце працаваць з трохі больш прысмакі ў прагрэсіўнай манеры.
dvdtuning
16-07-2012, 16:30
тым не менш, для princiapiante хоць мы кажам аб edc15, што найбольш легка і не так ужо дрэнна,egr off ok,абмежавальнік turbo з драйвераў ок,толькі песімістычнага ноце і' што-то трохі жахлівыя на карту ўпырску parzializzato 2, а затым на ін'екцыі parzializzato вы можаце працаваць з трохі больш прысмакі ў прагрэсіўнай манеры.
Я ўяўляў, праблема ўпырску, што я не зразумеў логікі...калі я добра зразумеў гэта усе карты загадзя, дакладна? Я кажу ўпырску parzializzato map1+map2+boostxrpm1 + boostxrpm2 і звязаных з імі...
dvdtuning
17-07-2012, 17:59
Прыкладаю новы крок, я не зразумеў, памылкі няма...Палепшылася?
saivivere
19-07-2012, 15:40
На жаль, я не магу спампаваць файл, каб яго праверыць. Аднак на edc15p усяго некалькі рэчаў, і аўтамабіль ідзе выдатна, мая ibiza cupra монта-ж ecu, але мяккія і жорсткія розныя, але логіка ? ж.
dvdtuning
19-07-2012, 16:00
І тое, што дотык edc15p. Астатнія ў чаканні каментары прафесіяналаў...
табе сказалі... не дрэнна....
msport (exil77grande)
23-07-2012, 13:11
І тое, што дотык edc15p. Астатнія ў чаканні каментары прафесіяналаў...
асцярожныя, што карту ўпырску parzializzato map2 1/1 яшчэ крокам mostrusosi,у астатнім вы можаце паспрабаваць.
dvdtuning
23-07-2012, 16:28
асцярожныя, што карту ўпырску parzializzato map2 1/1 яшчэ крокам mostrusosi,у астатнім вы можаце паспрабаваць.
Прабачце мяне, але з іншага, крок правільны, і не выратавала. Павелічэнне жахлівыя былі тыя ж, што і папярэдні.
Я, нарэшце, змененыя, апусціўшы трохі градусаў.
прывітанне, машына дрыжыць, чаму? паступае занадта шмат паліва на халастым ходу і махавік f? цяжка павярнуць, як правіла, калі аўтамабіль трасецца на столькі, як мінімум ? для таго,.... на жаль, карту не магу паглядзець, але дакладна там будзе? ціск паліва занадта высокая да мінімуму
вядома, яны закранулі помпы, павышэнне ціску паліва
Таксама, па мне, занадта шмат паліва і мала паветра