КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Карта Golf 4 tdi edc15p 101cv неверагоднае

dvdtuning
06-07-2012, 09:25
Прывітанне ўсім,
я атрымаў чалавек, які спытаў, каб праверыць сваю машыну, яна супастаўленні, я праверыў, і бачу, што карта c'?ра...140.000 км (у гэтай канфігурацыі, і неўзабаве разбіў турбіны (? гайка з двума крыльчаткі disintegrata).
У той час, папярэдні ўладальнік сказаў, што карта стар? 400 еўра з аднаго аператара з маіх частак, якія ўпэўненыя, rimappe не разумеў нічога, так як ен выкарыстоўвае гатовыя файлы, але не давярае ні адзін трэнер.
Аўтамабіль, як мінімум, спыняецца, трасе так абсурдна, як калі б ен быў без мацавання рухавіка.
Я думаю, гэта павінна ад пашкоджанняў, якія ен зрабіў карту? гатовы паспрачацца, што мяне mettento ў крычы вібрацыя можа знікнуць, калі не кампраміс механічныя органы.

439

msport (exil77grande)
06-07-2012, 12:27
я ціха, што нават калі ціск turbo мае некаторыя высокія балы я не думаю, што зламаная турбіна карту, якая не мае ні галавы ne ногі не закранулі практычна нічога, і тое, што яны крануты, гледзячы на графік titanium і было зроблена абаротаў і нагрузкі занадта нізкія, і з абсурдным крокам, то sensa ды добра, факт tremolia можа таксама залежаць ад карту, то першы савет і metere файл врі і паспрабаваць добра машына.

dvdtuning
06-07-2012, 14:31
Дзякуй вам абодвум..***** unque хоча вярнуць арыгінал на час, каб праверыць, калі мігаценне знікне, і калі ен менш дыму. Справядліва, я прапаную карту, то рашэнне застаецца за ім.
Ці магу я вярнуць ori спампаваць тут, а проста ці я павінен вылічыць cksum?

msport (exil77grande)
06-07-2012, 14:34
вы можаце смела пісаць у крычы.

giarras
06-07-2012, 15:15
усталюйце крычы, яны маюць рацыю, нашы сябры ne пешшу ne галоўка карту крокам завышаныя відаў па нізкіх коштах.

zioweb
07-07-2012, 00:14
Пакладзеце на врі адразу і toglio гэты хаос без**** ne чарзе. Далей, калі знікнуць дэфекты скардзіцца, што ў пу? думаю, у карту, soft візы <

dvdtuning
16-07-2012, 12:27
Я бачыў гэты файл, я паспрабаваў зрабіць мод на арыгінал, які я запампаваў тут з форуму...
Я не думаю, што я здагадаўся, і ўсе? я зачыніў зусім трохі!

msport (exil77grande)
16-07-2012, 13:02
Я бачыў гэты файл, я паспрабаваў зрабіць мод на арыгінал, які я запампаваў тут з форуму...
Я не думаю, што я здагадаўся, і ўсе? я зачыніў зусім трохі!

тым не менш, для princiapiante хоць мы кажам аб edc15, што найбольш легка і не так ужо дрэнна,egr off ok,абмежавальнік turbo з драйвераў ок,толькі песімістычнага ноце і' што-то трохі жахлівыя на карту ўпырску parzializzato 2, а затым на ін'екцыі parzializzato вы можаце працаваць з трохі больш прысмакі ў прагрэсіўнай манеры.

dvdtuning
16-07-2012, 16:30
тым не менш, для princiapiante хоць мы кажам аб edc15, што найбольш легка і не так ужо дрэнна,egr off ok,абмежавальнік turbo з драйвераў ок,толькі песімістычнага ноце і' што-то трохі жахлівыя на карту ўпырску parzializzato 2, а затым на ін'екцыі parzializzato вы можаце працаваць з трохі больш прысмакі ў прагрэсіўнай манеры.

Я ўяўляў, праблема ўпырску, што я не зразумеў логікі...калі я добра зразумеў гэта усе карты загадзя, дакладна? Я кажу ўпырску parzializzato map1+map2+boostxrpm1 + boostxrpm2 і звязаных з імі...

dvdtuning
17-07-2012, 17:59
Прыкладаю новы крок, я не зразумеў, памылкі няма...Палепшылася?

saivivere
19-07-2012, 15:40
На жаль, я не магу спампаваць файл, каб яго праверыць. Аднак на edc15p усяго некалькі рэчаў, і аўтамабіль ідзе выдатна, мая ibiza cupra монта-ж ecu, але мяккія і жорсткія розныя, але логіка ? ж.

dvdtuning
19-07-2012, 16:00
І тое, што дотык edc15p. Астатнія ў чаканні каментары прафесіяналаў...

polini
19-07-2012, 19:57
табе сказалі... не дрэнна....

msport (exil77grande)
23-07-2012, 13:11
І тое, што дотык edc15p. Астатнія ў чаканні каментары прафесіяналаў...

асцярожныя, што карту ўпырску parzializzato map2 1/1 яшчэ крокам mostrusosi,у астатнім вы можаце паспрабаваць.

dvdtuning
23-07-2012, 16:28
асцярожныя, што карту ўпырску parzializzato map2 1/1 яшчэ крокам mostrusosi,у астатнім вы можаце паспрабаваць.

Прабачце мяне, але з іншага, крок правільны, і не выратавала. Павелічэнне жахлівыя былі тыя ж, што і папярэдні.
Я, нарэшце, змененыя, апусціўшы трохі градусаў.

iaio92
09-08-2012, 16:14
прывітанне, машына дрыжыць, чаму? паступае занадта шмат паліва на халастым ходу і махавік f? цяжка павярнуць, як правіла, калі аўтамабіль трасецца на столькі, як мінімум ? для таго,.... на жаль, карту не магу паглядзець, але дакладна там будзе? ціск паліва занадта высокая да мінімуму

ago27
14-08-2012, 06:00
вядома, яны закранулі помпы, павышэнне ціску паліва

nicospl
14-08-2012, 09:23
Таксама, па мне, занадта шмат паліва і мала паветра