Перегляд Повної Версії : immoff marelli 59mhw010
я намагаюся зробити immoff на цей блок управління встановлений на ducati749s dell'2004 хтось мені пу? простягнути руку файл ліжком і 256kb s? кешування повинен рухатися тільки один біт і v? у immoff
legendaryslave
12-01-2013, 20:23
пошти, герцог, що я знаю зробити, але ви повинні заплатити за пиво, буде ясно :cool:
motorsport
12-01-2013, 20:48
точне два рядки, якщо я не помиляюся, то як 59f:
0090: FFFF 0000 0000 0000 40F4 FFFF 0055 6B0C
00A0: FFFF FFFF FFFF AD55 0000 0000 0000 0000
Це і загальний тест!!
legendaryslave
12-01-2013, 21:25
немає ні на ducati ? інакше один біт
ок, після я відправлю файл і починаю спробувати
legendaryslave
12-01-2013, 22:13
зберіть докази і пошти, результати
спасибі легенда єдине, що я можу тільки postre вкладення навіть коли він не правий, щоб бачити їх тепер зовнішній вигляд пу? бути, що мені роблять перегляд я хотів сказати, можу зробити в шістнадцятковому також ecm право на ці речі
legendaryslave
12-01-2013, 22:25
ви також ecm я використовував редактор для зручності
спасибі легенда, тепер і я спускаюся вниз? і коли я намагаюся його таким чином, ви відразу оновлю
відмінний легенда все ок мото гру і спасибі також форум, який дозволив мені скачати файл
legendaryslave
12-01-2013, 23:22
завдяки їх роблять святі :cool: по мені, я знаю, 100 євро :cool: skerzo, я радий, що ти був допомогти
на наступний
але аперитив у вас я не забуваю, слюда
motorsport
13-01-2013, 00:58
немає ні на ducati ? інакше один біт
Ви можете також завантажити орі на посилання даю йому очі.
дякую за інфо!!:)
завдяки їх роблять святі :cool: по мені, я знаю, 100 євро :cool: skerzo, я радий, що ти був допомогти
на наступний
і мені Salvat? мене не хвилює нічого?
:)
у орі? опубліковано на засланні потім, якщо ви не маєте права, як говориться в правилах ви не можете? див. коми не проблема аперитив, також для вас, а завдяки декодування це не f
legendaryslave
13-01-2013, 15:39
і мені Salvat? мене не хвилює нічого?
немає тебе гарні турбіна з capari в chioccila
Мені довелося ingegnare видно, що декодування не робить Ducati!!!!
Я також рішення для HW вище 100 і Legendaryslave знає!!!
Raga, але ducati також від e2p можна зробити
так, але зробити це від спалаху ? дуже пі? швидко та безболісно!!!!
тому від спалаху пу? зробити, то я починаю експериментувати, я теж справедливо біт змінити, і завжди один
Доброго дня, прошу вибачення, мені потрібно scodifica всього для цієї 59М Hw 010 якого додаю читання флеш.
Спасибі тим, хто захоче мені допомогти
вибачте, якийсь мотоцикл вас читати! але ? оригінального файлу, або gi? ? було щось змінити, чи можете ви дати більше? info.
Те, ? є ecu додається до двигуна ducati вставити в прототип, підготовлений для слалому, приладів мотоцикла не з'? ще, так що доведеться почати без нього, і якщо у кого є терморегулятори в 59М б, так? я не знаю, якщо будь total не тримає + рахунок, наприклад gantry басейн і все інше, я повинен обійти в купі проводів, які я навів! файл у будь-якому випадку повинен бути оригінал, і номер sw ? що написано в імені. Я намагався з scodifica flash 1bit, але не надходить струм на свічки, я не знаю точно, чи є файл, або де-обхід провести, не маючи схеми. Спасибі тим, хто може мені сказати щось про.....так? світ ducati ? для мене новий (не як те, автомобілі, що практичний вже trentennio!)
Якщо без приладів " key on насос бензин заряджена і стартер обертається, натискаючи на кнопки на кермі, то ви знаходитеся в immo-off. Якщо в контурі стенду, не ? закрито, як добре ви говорите, не надходить струм на свічки. Ви повинні поставити масу на пін Тіла 38 блоку управління. Додаю електричну схему мотоцикла, з якого ви evinconoi пін ебу, приладової панелі і системи.
M999
Дякую за відповідь (схему я ще не вимоги для скачать але мене пройшов ще один колега). На наступному тижні я dedichero' і ви маяк знати, якщо йде.
Для електричні схеми, крім того, зустрічаються також останнім сторінці нашого буклети з експлуатації можна завантажити безкоштовно, прямо на сайті Ducati.
M999
motorcyclechiptuning
19-11-2014, 08:23
Привіт m999,мені треба, dell, адреса, властивого immo off 5 ранку hw010 будучи початківців користувачів я не можу переглянути два файлу.
Були б ви так ласкаві вказати мені біт?
якщо вам потрібно для японських запитаєте мене, а також.Дякуємо:rolleyes:
Всім привіт
Я намагаюся scodificare один iaw59m hw010, але не просто завантажити файл протягом не більш діагнозу. Нарахування файл орі і повертається все працювати. Я думаю, це проблема chk. Як я можу виправити chk. Ne encode і gallov2 працюють
привіт Вже, що рух-це поштовий файл, який дає нам очі на цього
Це st4 з двигуном 996. Він зробити scodifica не проблема. Проблема саме chk. Тільки я можу замість файлів
Це st4 з двигуном 996. Він зробити scodifica не проблема. Проблема саме chk. Тільки я можу замість файлів
ок, але дайте мені зрозуміти одну річ, тоді тебе зробіть scodifica на ебу потім покладіть під мотоциклом, і мотоцикл не заводиться і не виходить на діагностику, або ви immo off на блоці управління ви покладете її під і не виходить на діагностику ви змінили блок управління, тому що була зламана пошти файл і те, що робота виконується на мотоцикл
Ось файли. Як ви бачите, я змінив біт, як у файлі опубліковано раніше.
Зверніть увагу, що chk, це не правильно. Я спробував виправити її з контрольною сумою correttor, але у нас та ж проблема.
Я, не маючи мотоцикла тексту до школи. Потім за допомогою файлу ori заправки ecu протягом з diagnori, як тільки я роблю мод, а не протягом більш діагноз
ось файл спробуйте і потім нам розкажіть, раз написано ecu в туристичне зняти напругу ти бути лише трохи їжі і те riprovi використовуючи id, а потім, якщо вона входить в діагноз
Герцог мені знадобиться psw, але я не можу надіслати вам mp
прости мене, насправді, навіть мене назад відправити pm пас. 4522 потім розкажіть нам
спасибі, герцог! в даний час прово завтра.
в очікуванні psw я зробив деякі випробування, ввівши спеціально-файлу з chk неправильно. Інструмент, він говорив мені, помилка cechsum але діагностику входив в рівній мірі. у пам'яті стояв тільки помилка P0000 і всіх держав і налаштування з двох дефісів (наприклад, пуск двигуна --), сказав це, тільки коли я той битий, не входжу в діагностику, але ебу, здається, загорітися, навіть реле паливного насоса активізується протягом приблизно 3 сек від swich on
ок, тоді дайте мені знати, але мені здається дивним, так як в моєму досвіді, так і на 59м, що в 5 ранку я ніколи не зробив розрахунок cks я завжди написані як в школі, що "послідовний" і " у мене ніколи не було проблем потрапити в діагноз після того, як вони написані, якщо ебу працював раніше і вас, ви зробили тільки карту, а то у вас написано вас не повинно бути проблем
Я поясню краще! в оригінальне протягом діагностики з допомогою texa direct cone пункті 1.2 бензин протоколу iaw 4af\5af\59f. Той і читаю все dtc і змушує мене робити так само, активацій. Таким чином, на стадіонах, я читаю, якщо блок управління був запрограмований, і якщо запуск двигуна був дозволений. Очевидно, що з файлом орі мені каже, що не дозволено.
Не тільки я пишу файл з той біт змінений протягом не більш діагнозу і, відповідно, я не можу побачити, якщо scodifica і funzioanante
ось! тепер я поясню, і тоді це нормально, коли ви стаєте в діагностики texa, як протокол, авто насправді, блоки управління, одно 59f, хоча, звичайно, змінює програмування, однак, ви можете увійти робите що-небудь швидко зробити діагностику в школі з ducatidiag і ви леві сумніви, то, якщо не помиляюся, файл immoff покладіть під мотоцикл і перейти спокійно, а потім ви можете зробити діагностику, навіть з-під мотоцикла, щоб використовувати протокол, мотоцикл
Я використовував texa, чому. Мені не вдалося змусити працювати ducati diag. Як тільки я роблю підключення зависає програмне забезпечення. А тепер спробуйте ще раз
я увійшов у діагностику, використовуючи ducatidiag. У тесті scodifica мені каже: "ecu зберігається" однак я не scodificata. Для випадку, насамперед треба зробити її незайманою?
привіт ще тоді, 59м, якщо ви хочете їх, дів, ви тільки з decode або я не знаю, якщо хтось знайшов рішення карту з файлу, що закони, в той час як для immoff, як ви бачили рішення по карті ce te практично йти працювати на біти, які вам потрібні для іммо, отже, коли ducatidiag тому dikagnosi тебе бачить, як зберігається, проте я можу вам гарантувати, що ви aggito добре ебу ви можете mantare під будь st2
Привіт всім,
я новий на форумі, я S4R. Я хотів би зробити immo off. Я прочитав flash з MPPS. Я, ви знаєте, допомогти зрозуміти, які з оренди, мені потрібно змінити?...крім того, я можу розмістити цей файл?
Дякую
Здрастуйте, почніть з розміщення файлів
Привіт,
ось файл в додатку. має бути оригінальним, ніж ECU.
дякую
Привіт,
ось файл в додатку. має бути оригінальним, ніж ECU.
дякую
вам докладаю орі і файлу немає іммо,
так і бачу, як ваш мод
Привіт
я очистив пост від деяких повідомлень, і як вже зроблено ***** запрошення р-н albertoS4 прочитати правила, в іншому випадку я veod змушений приступити бан і закрити обговорення
Привіт Mirks, у мене не достатньо прав для завантаження файлів..
якщо не помиляюся, має бути достатньо змінити лише одне місце в пам'яті, щоб зробити Immo Off. я не знаю, який або оренді і, що більш важливо, я не хотів би піти підкупити завантажувач роблячи спроб про оренду (так роблять comprometterei всерйоз можливість riflashare ебу). Хтось знає цю адресу, навіть просто для порівняння з іншим файлом, як вважає mirks...
У подивитися файл, я б сказав, що bootloader повинні бути виділені у верхній частині флеш -...
Привіт, хто-небудь може дати " подивіться на мій .бен, будь ласка? я віддав би йому руку?
я застряг з цією річчю і не хочу робити тести, які можуть пошкодити ECU
Хтось мені сказати, то знав би, абревіатура мікроконтролер встановлений в IAW59M?
я хотів би спробувати з'ясувати деяку інформацію (не для scodifica) в ебу, питання...