Прагляд Поўнай Версіі : immoff marelli 59mhw010
я спрабую зрабіць immoff на гэты блок кіравання, усталяваны на ducati749s dell'2004 хто-то мне пу? працягнуць руку файл ложкам і 256kb s? кэшавання павінен рухацца толькі адзін біт і v? у immoff
legendaryslave
12-01-2013, 20:23
пошты, герцаг, што я ведаю зрабіць, але вы павінны заплаціць за піва, будзе ясна :cool:
motorsport
12-01-2013, 20:48
дакладнае два радкі, калі я не памыляюся, то як 59f:
0090: FFFF 0000 0000 0000 40F4 FFFF 0055 6B0C
00A0: FFFF FFFF FFFF AD55 0000 0000 0000 0000
Гэта і агульны тэст!!
legendaryslave
12-01-2013, 21:25
няма няма на ducati ? інакш адзін біт
ок, пасля я адпраўлю файл і пачынаю паспрабаваць
legendaryslave
12-01-2013, 22:13
збярыце доказы і пошты, вынікі
дзякуй легенда адзінае, што я магу толькі postre ўкладанні ў нават калі ен не мае рацыю, каб бачыць іх зараз знешні выгляд пу? быць, што мне робяць прагляд я хацеў сказаць, магу зрабіць у шаснаццатковым таксама ecm права на гэтыя рэчы
legendaryslave
12-01-2013, 22:25
вы таксама ecm я выкарыстаў рэдактар для выгоды
дзякуй легенда, цяпер і я спускаюся ўніз? і калі я спрабую яго такім чынам, вы адразу аднаўлю
выдатны легенда усе ок гульню мота і дзякуй таксама форум, які дазволіў мне запампаваць файл
legendaryslave
12-01-2013, 23:22
дзякуючы іх робяць святыя :cool: па мне, я ведаю, 100 еўра :cool: skerzo, я рады, што ты быў дапамагчы
на наступны
але аперытыў у вас я не забываю, лушчак
motorsport
13-01-2013, 00:58
няма няма на ducati ? інакш адзін біт
Вы можаце таксама загрузіць крычы на спасылку даю яму вочы.
дзякуй за інфо!!:)
дзякуючы іх робяць святыя :cool: па мне, я ведаю, 100 еўра :cool: skerzo, я рады, што ты быў дапамагчы
на наступны
і мне Salvat? мяне не хвалюе нічога?
:)
у врі? апублікавана на спасылцы затым, калі вы не маеце права, як гаворыцца ў правілах вы не можаце? гл комы не праблема аперытыў, таксама для вас, а дзякуючы дэкадаванне гэта не f
legendaryslave
13-01-2013, 15:39
і мне Salvat? мяне не хвалюе нічога?
няма цябе прыгожыя турбіна з capari ў chioccila
Мне давялося ingegnare відаць, што дэкадаванне не робіць Ducati!!!!
Я таксама рашэнне для HW вышэй 100 і Legendaryslave ведае!!!
Raga, але ducati таксама ад e2p можна зрабіць
так, але зрабіць гэта ад ўспышкі ? вельмі пі? хутка і бязбольна!!!!
таму ад ўспышкі пу? зрабіць, то я пачынаю эксперыментаваць, я таксама справядліва біт змяніць, і заўседы адзін
Добры дзень, прашу прабачэння, мне трэба scodifica за ўсе для гэтай 59М Hw 010 якога прыкладаю чытання флэш.
Дзякуй тым, хто захоча мне дапамагчы
прабачце, якой матацыкл вас чытаць! але ? арыгінальнага файла, або gi? ? было што-то змяніць, ці можаце вы даць больш? info.
Тое, ? есць ecu прыкладаецца да рухавіка ducati ўставіць у прататып, падрыхтаваны для слалама, прыбораў матацыкла не c'? яшчэ, так што прыйдзецца пачаць без яго, і калі ў каго есць распиновка ў 59М б, так? я не ведаю, калі любы total не трымае + рахунак, напрыклад gantry басейн і ўсе астатняе, я павінен абыйсці ў кучы правадоў, якія я прывеў! файл у любым выпадку павінен быць арыгінал, і нумар sw ? што напісана ў імя. Я спрабаваў з scodifica flash 1bit, але не паступае ток на свечкі, я не ведаю дакладна, ці з'яўляецца файл, або дзе-абыход правесці, не маючы схемы. Дзякуй тым, хто можа мне сказаць што-то аб.....так? свет ducati ? для мяне новы (не як тое, аўтамабілі, што практычны ўжо trentennio!)
Калі без прыбораў " key on помпа бензін зараджана і стартар круціцца, націскаючы на кнопкі на рулі, то вы знаходзіцеся ў immo-off. Калі ў контуры стэнда, не ? закрытая, як добра вы кажаце, не паступае ток на свечкі. Вы павінны паставіць масу на пін Цела 38 блока кіравання. Прыкладаю электрычную схему матацыкла, з якога вы evinconoi пін эбу, прыборнай панэлі і сістэмы.
M999
Дзякуй за адказ (схему я яшчэ не патрабаванні для спампаваць але мяне прайшоў яшчэ адзін калега). На наступным тыдні я dedichero' і вы маяк ведаць, калі ідзе.
Для электрычныя схемы, акрамя таго, сустракаюцца таксама ў апошні старонцы нашага буклеты па эксплуатацыі можна спампаваць бясплатна, прама на сайце Ducati.
M999
motorcyclechiptuning
19-11-2014, 08:23
Прывітанне m999,мне трэба, dell, адрас, уласцівага immo off 5 раніцы hw010 будучы пачаткоўцаў карыстачоў я не магу праглядзець два файла.
Былі б вы так ласкавы паказаць мне біт?
калі вам трэба для японскіх спытаеце мяне, а таксама.Дзякуй:rolleyes:
Усім прывітанне
Я спрабую scodificare адзін iaw59m hw010, але не проста загрузіць файл на працягу не больш дыягназу. Налічэння файл врі і вяртаецца ўсе працаваць. Я думаю, гэта праблема chk. Як я магу выправіць chk. Ne encode і gallov2 працуюць
прывітанне Ўжо, што рух-гэта паштовы файл, які даем нам вочы на гэтага
Гэта st4 з рухавіком 996. Ен зрабіць scodifica не праблема. Праблема менавіта chk. Толькі я магу замест файлаў
Гэта st4 з рухавіком 996. Ен зрабіць scodifica не праблема. Праблема менавіта chk. Толькі я магу замест файлаў
ок, але дайце мне зразумець адну рэч, тады цябе зрабіць scodifica на эбу затым пакладзеце пад матацыклам, і матацыкл не заводзіцца і не выходзіць на дыягностыку, ці вы immo off на блоку кіравання вы пакладзеце яе пад і не выходзіць на дыягностыку вы змянілі блок кіравання, таму што была зламаная пошты файл і тое, што праца выконваецца на матацыкл
Вось файлы. Як вы бачыце, я змяніў біт, як у файле апублікавана раней.
Звярніце ўвагу, што chk, гэта не правільна. Я паспрабаваў выправіць яе з кантрольнай сумай correttor, але ў нас тая ж праблема.
Я, не маючы матацыкла тэксту да школы. Затым з дапамогай файла ori запраўкі ecu на працягу з diagnori, як толькі я раблю мод, а не ў працягу больш за дыягназ
вось файл паспрабуйце і потым нам раскажыце, раз напісана ecu ў экскурсійнае зняць напружанне ты быць толькі крыху ежы і тое riprovi выкарыстоўваючы id, а затым, калі яна ўваходзіць у дыягназ
Герцаг мне спатрэбіцца psw, але я не магу паслаць вам mp
прабач мяне, на самай справе, нават мяне назад адправіць pm пас. 4522 потым раскажыце нам
дзякуй, герцаг! у цяперашні час прав заўтра.
у чаканні psw я зрабіў некаторыя выпрабаванні, увеўшы спецыяльна-файла з chk няправільна. Інструмент, ен казаў мне, памылка cechsum але ў дыягностыку уваходзіў у роўнай ступені. у памяці стаяў толькі памылка P0000 і ўсіх дзяржаў і налады з двух дэфісаў (напрыклад, пуск рухавіка --), сказаў гэта, толькі калі я той біт, не ўваходжу ў дыягностыку, але эбу, здаецца, загарэцца, нават рэле паліўнага помпы актывізуецца на працягу прыкладна 3 сек. ад swich on
ок, тады дайце мне ведаць, але мне здаецца дзіўным, так як у маім досведзе, так і на 59м, што ў 5-й раніцы я ніколі не зрабіў разлік cks я заўседы напісаныя як у школе, што "паслядоўны" і " у мяне ніколі не было праблем трапіць у дыягназ пасля таго, як яны напісаныя, калі эбу працаваў раней і вас, вы зрабілі толькі карту, а то ў вас напісана вас не павінна быць праблем
Я растлумачу лепш! у арыгінальнае працягу ў дыягностыцы з дапамогай texa direct cone пункце 1.2 бензін пратаколу iaw 4af\5af\59f. Эот і чытаю ўсе dtc і прымушае мяне рабіць гэтак жа, актывацый. Такім чынам, на стадыенах, я чытаю, калі блок кіравання быў запраграмаваны, і калі запуск рухавіка быў дазволены. Відавочна, што з файлам крычы мне кажа, што не дазволена.
Не толькі я пішу файл з той біт зменены на працягу не больш дыягназу і, адпаведна, я не магу праверыць, ці, калі scodifica і funzioanante
у вось! зараз я растлумачу, і тады гэта нармальна, калі вы становіцеся ў дыягностыкі texa, як пратакол, аўто на самай справе, блокі кіравання, роўна 59f, хоць, вядома, мяняе праграмавання, аднак, вы можаце ўвайсці робіце што-небудзь хутка зрабіць дыягностыку ў школе з ducatidiag і вы леві сумненні, то, калі не памыляюся, файл immoff пакладзеце пад матацыкл і перайсці спакойна, а затым вы можаце зрабіць дыягностыку, нават з-пад матацыкла, каб выкарыстоўваць пратакол, матацыкл
Я выкарыстаў texa, чаму. Мне не ўдалося прымусіць працаваць ducati diag. Як толькі я раблю падключэнне завісае праграмнае забеспячэнне. А цяпер паспрабуйце яшчэ раз
я ўвайшоў у дыягностыку, выкарыстоўваючы ducatidiag. У цесцю scodifica мне кажа: "ecu захоўваецца" аднак я не scodificata. Для выпадку, перш за ўсе трэба зрабіць яе нявінніцай?
прывітанне яшчэ тады, у 59м, калі вы хочаце іх, паннаў, вы толькі з decode ці я не ведаю, калі хто-то знайшоў рашэнне карту з файла, што законы, у той час як для immoff, як вы бачылі рашэнне па карце ce te практычна ісці працаваць на біты, якія вам патрэбныя для иммо, такім чынам, калі ducatidiag таму dikagnosi цябе бачыць, як захоўваецца, аднак я магу вам гарантаваць, што вы aggito добра эбу вы можаце mantare пад любы st2
Прывітанне ўсім,
я новы на форуме, я S4R. Я хацеў бы зрабіць immo off. Я чытаў flash з MPPS. Я, вы ведаеце, дапамагчы вам зразумець, якія арэнды я павінен змяніць?...акрамя таго, я магу размясціць гэты файл?
Дзякуй
Прывітанне пачынаецца, размясціць файл
Прывітанне,
вось файл у дадатку. павінна быць арыгінальным, чым ECU.
дзякуй
Прывітанне,
вось файл у дадатку. павінна быць арыгінальным, чым ECU.
дзякуй
вам прыкладаю файл врі і no immo,
так і бачу, як мода ваш
Прывітанне
я ачысьціў пост ад некаторых паведамленняў, і, як ужо зрабілі з дапамогай ***** я заклікаю г-н albertoS4 прачытаць правілы, у адваротным выпадку я veod вымушаны прыступіць бан і зачыніць абмеркаванне
Прывітанне Mirks, у мяне не дастаткова правоў для загрузкі файлаў..
калі не памыляюся, павінна быць дастаткова змяніць толькі адно месца ў памяці, каб зрабіць Immo Off. я не ведаю, якой-небудзь арэндзе і, што больш важна, я не хацеў бы пайсці падкупіць загрузнік робячы спроб аб арэндзе (так робяць comprometterei сур'езна магчымасць riflashare эбу). Хто-небудзь ведае гэты адрас, нават проста для параўнання з іншым файлам, як мяркуе mirks...
У паглядзець файл, я б сказаў, што bootloader павінны быць вылучаныя ў верхняй частцы флэш -...
Прывітанне, хто-небудзь можа даць " паглядзіце на мой .бэн, калі ласка? я аддаў бы яму руку?
я затрымаўся з гэтай рэччу і не хачу рабіць тэсты, якія могуць пашкодзіць ECU
Хто-то мне сказаць, то ведаў бы, абрэвіятура мікракантролер усталяваны ў IAW59M?
я хацеў бы паспрабаваць высветліць некаторую інфармацыю (не для scodifica) у эбу, пытанне...