Прагляд Поўнай Версіі : Alfa spider праблемы пасля replace fap
Прывітанне ўсім у мяне праблема з A. r Spider 2010 я замяніў фільтр fap, чаму? зламаў фізічна, так як аўтамабіль павінен быць прададзены, а пасля замены Fap прысутнічае справаздачнасці на боды кампутары, засмечаных фільтра, нягледзячы на гэта, новы і чысты. Я пабег замена fap ў эбу, але праблема не знікла, што я магу паспрабаваць зрабіць. Не ? зарэгістраваны памылак няма ў эбу.
msport (exil77grande)
12-01-2013, 14:47
з самых info на машыны,у вас адэкватнае дыягназ замена fap? датчыкі-усе ў парадку?
тады машыны ? ? есць alfa spider 2.4 jtdm 2010 года ў дыягназ я пабег замена сажевый фільтра так, каб аднавіць усе параметры fap. Параметры км ад апошняй рэгенерацыі і інш былі скінутыя, але, чым засмечаных ? застаўся на 126%. Цяпер я нават паспрабаваў запусціць рэгенерацыю fap-за таго, што я не думаю, служанку, так як у рэальнасці? фільтр ? цалкам чысты.
msport (exil77grande)
12-01-2013, 15:30
калі вы выканалі скід ўсіх параметрах што-то не ў парадку,можа таксама залежаць ад нейкай зонд.
з, што праграмнае забеспячэнне вы выдалілі l памылка ? і працэдура замены fap спадзяюся, вы калі-зроблена з ***********..
sw, з якім я выканаў скід fap ? sw, якія даюць дзейнасці з выкарыстаннем інтэрфейсу wow snooper. ? працэдура ? адхіленая.
зонды былі правільна ўставіць і ніколі не былі отсоединены ад электрычнай частцы, але толькі разабраць стары фап і грашовых перакладаў на новыя. Я заяўляю, што, перш чым з fap зламаў фізічна не меў справаздачнасці fap на боды, але толькі памылка ў эбу "мяжа эфектыўнасці пылавы фільтр, нізкі"
ах я зразумеў, цікава, будзеце бачыць? каб гэта зрабіць, то.
Дзіўна, таму што звычайна я заўседы раблю гэта ўсе з гэтым sw, што я. ? першы раз, калі я знаходжуся ў неабходнасці замены сажевый фільтра і неабходнасці выправіць праблемы электронных ўвайшлі ў новы фап
я разумею, гэтая функцыя-замена fap ? таксама прысутнічае ў маей праграмы я выконваецца і скінуць параметры зроблены з бетону, < шляхоў на fap. але забіваць не ? 0%, але застаецца на 126% ці так, а больш чым на 100%
FidodidoTuning
12-01-2013, 19:04
З examiner, калі робіш скід фільтра часціц зноў пачынаецца з 0,
Ці вы з прымусовай рэгенерацыі, каб прывесці ў адпаведнасць да новага засмечвання...
З *********** таксама скідаецца l засмечвання fap... з працэдурай замены fap..
ок, я зрабіў гэта зноў працэдура замены fap, а затым, нягледзячы на была яшчэ памылка на цела, я адправіўся на прагулку па дарозе, і неўзабаве пасля гэтага, як толькі аўтамабіль ? уваход у тэмпературы ? футбольны рэгенерацыі fap тэрмін? вельмі мала, і тады памылка ? знік. Цяпер дыягностыка вызначае стан забруджвання ок і ўсе параметры і памылкі ? зніклі
так што ў рэшце рэшт гэта быў толькі пытанне навучання ад ecu??
FidodidoTuning
12-01-2013, 19:39
На самай справе, як я сказаў вам раней,калі вы прывыклі рэгенерацыі прымусовая вы allineavano значэння
верагодна, гэта быў пытанне навучання або што-то накшталт таго, што з працы вы ? уладжаны. Дзякуй, у мяне ўсе за дапамогу
вяртаюся праблемы, вярнуўся ў пятніцу. Кліент ? вярнуўся з гарыць. Дыягназ "ліміт факт пылавы фільтр ****llo нізкім". Быў засмечвання 70%? быў засмечвання даваў не забітыя выканана прымусовай рэгенерацыі, і Зноў замена ў электроннай fap для скіду значэння розных.. Індыкатар не гарыць, усе ок, але, засмечвання ? упаў неўзабаве пасля рэгенерацыі. Выраблена паспрабаваць гэты ўік кліентаў, і сення я з вамі кажу, што вы ? зноў, зноў. Што я магу праверыць, каб гэтая праблема, што вы па-ранейшаму "забіваюць".?????
:mad:
пачакайце секунду, не ? павук, у якой я скінуць l памылка з fiat сталевы алхімік? і я зрабіў замены fap???
гэта дакладна ? менавіта гэтага і вярнулася з шпіен цяпер трэба прааналізаваць, што добрага адбываецца на гэтай Ecu. А заўтра, я думаю, што прадказаць? з Mpps, а затым parler? з кліентам, і мы бачым, выправіць канчаткова, што.
павінна быць што-то дзіўна, калі я праверыў стан dell fap l-небудзь у іншы раз, не даваў забітыя.. для мяне ез што-то не ў парадку з якой-то датчык...
legendaryslave
21-01-2013, 21:33
як правіла, тэрмастатычныя вентылі, якія робяць attoppare fap або дрэннай працы сістэмы egr, але калі вы хочаце застацца ў наш ціхі шлях ? адзін
кантралюе датчык дыферэнцыяльнага ціску fap-dpf...
датчык prex дыферэнцыяла ? gi? быў заменены дылера некалькі месяцаў таму. Але ricontroller? x бяспеку
msport (exil77grande)
21-01-2013, 23:47
ну тады fap і гэта ўжо вычарпаныя,выдаліце яго і далей.
Таксама FAP ? новы.... ? гэта праблема...
у самай справе ? цалкам новы fap і ўсе ? падлучаны правільна. Сення спакойна паспрабуе? бачыць у дыягностыцы як паводзіць сябе датчык дыферэнцыяльнага etc
emilground
22-01-2013, 09:33
калі-то і я ? адбывалася падобнае, аўтамабіль быў пераназначаны настолькі дрэнна, што фільтр intasava пастаянна. як быццам гэтага было недастаткова, у дадатак да карце есць дадатковы модуль !
? у выпадку, калі мяжа, вядома, для? можа быць, кантралюецца на карту, я хацеў бы даць яму
ps калі я праверыў *********** я не бачыў графікаў, але я заўважыў што-то дзіўнае на одометр, на карціне ўжо каля 70.000, але дыягназ 16.000 ? што-то. Мне здаецца вельмі дзіўным, што ен....
fabioefra44
22-01-2013, 11:55
Як правіла, разам, замену або рэгенерацыю школа ФАП,v? выконваецца дбайная ачыстка выпускных калектараў і сістэмы egr,у якіх могуць, якія знаходзяцца нагара і забіваюць адразу ж fap, проста замяніць......гэта з вопыту
я сумняваюся...але не ? што першы fap разбіваецца калі-засмечаных сцеку ў даліне таго ж???
паспрабуйце адлучыць зліўны адразу пасля fap і я вымярала значэння засмечвання...калі вяртаецца ў норму, відавочна, кераміка fap засмечваюцца лініі сцеку....
fabioefra44
22-01-2013, 14:47
я сумняваюся...але не ? што першы fap разбіваецца калі-засмечаных сцеку ў даліне таго ж???
паспрабуйце адлучыць зліўны адразу пасля fap і я вымярала значэння засмечвання...калі вяртаецца ў норму, відавочна, кераміка fap засмечваюцца лініі сцеку....
Павук збірае fap тып croma у цэнтры тунэля і ? цяжка, што вы падзеліце. Я б сказаў, немагчыма, калі не наўмысна. Пасля c'? трубы прама да за. Вельмі пі? легка, што смецця не ачышчаны,яны засмечваюцца зноў fap
стары фап быў у цэласці і захаванасці, каб s? але кэт да (частка маленькая, заўседы ў групе fap), быў пашкоджаны, таму? ? быў заменены ўвесь блок, таму што кліент не хацеў defapparla.
fabioefra44
22-01-2013, 15:28
Я магу вам сказаць, што каталізатар знаходзіцца пасля fap, калі я правільна памятаю, і, такім чынам, да сцеку
fabioefra44
22-01-2013, 15:30
Я магу вам сказаць, што каталізатар знаходзіцца пасля fap, калі я правільна памятаю, і, такім чынам, да сцеку
Мне выпраўляе,вы маеце рацыю, да fap ў іх сябе
а ? дзіўна, чаму? я скінуты мінулай пятніцы, і пасля 4 - 5 дзен ? зноў забітыя з памылкай...
стары фап быў у цэласці і захаванасці, каб s? але кэт да (частка маленькая, заўседы ў групе fap), быў пашкоджаны, таму? ? быў заменены ўвесь блок, таму што кліент не хацеў defapparla.
Скажыце, каб зняць нешта ламаецца скрынкі Fap :) бачыў, што я брера... і няма праблем :)
fabioefra44
22-01-2013, 16:42
POSSIBILISSIMO,зрабіце сказаць мне, што на fap ў мяне вялікі вопыт працы.
Вам удалося вырашыць гэтую праблему????
Сапраўды, пры замене fap, трэба замяніць усе датчыкі і зонды, а затым зрабіць скід за ўсе, і асабліва тое, што датчык ціску diffrenziata, што вельмі важна,гэта павінна быць, як правільна,а потым мы, як звычайна, мы спрабуем зрабіць, зэканоміць грошы кліента, не думаючы, што першым недахопам мы ў нас...: D
праблема вырашана канчаткова шляхам выдалення fap.
Сапраўды, пры замене fap, трэба замяніць усе датчыкі і зонды, а затым зрабіць скід за ўсе, і асабліва тое, што датчык ціску diffrenziata, што вельмі важна,гэта павінна быць, як правільна,а потым мы, як звычайна, мы спрабуем зрабіць, зэканоміць грошы кліента, не думаючы, што першым недахопам мы ў нас...: D
на самай справе ў апошніх версіях multi***********.. яны таксама дадалі функцыю скіду prekat і датчыка дыферэнцыяльнага ціску ў выпадку замены...