КПК

Перегляд Повної Версії : opel zafira рік 08 1.9mtj 120cv 8valvole.....

michell
11-01-2013, 23:32
ось є і коли-небудь, що ця машина займе багато часу і діагнозу виявляється датчик фази распредвала ,але і модель 8в
і, отже, призводить його всередині pulegia розгортання ...
у мене змінилися 2 для випробувань, у тому числі колінчастого вала обертання, зазначає правильні,ті, дерева 850giri і те, cam 425giri зводить трохи з розуму, тому що якщо проблема в паливі я не повинен дати в діагностиці цю помилку ....а мені хто-небудь може дати інфо-рага.....

FidodidoTuning
11-01-2013, 23:36
Часто і ділянка не ідеально...

sno74
11-01-2013, 23:36
по мені візуально ознаки датчика распредвала ? нормально мені було, сталося з, що не хочуть працювати більше? в діагноз я давав завжди датчик распредвала, я замінив потім на проблема була в системі дизельного перевірили низького тиску і все ок.......

carlo abarth
11-01-2013, 23:57
якщо перетягнути двигун на деякий час може дати навіть, що помилка, навіть якщо не він !!! спробуйте відстежувати пускові тиску дизельного палива і квант інше!!!

FidodidoTuning
12-01-2013, 00:05
Якщо помилка на датчику проблема, а в цій області
Точно не дизель
Перегляньте також routa датчика положення розподільчого валу впускних клапанів...де закон датчик

sno74
12-01-2013, 00:15
ви праві, в першу чергу один controllatina стадії, то перейдіть тиску дизельного ці стадії я знаю, що потрібно дімі..............

michell
12-01-2013, 00:21
Якщо помилка на датчику проблема, а в цій області
Точно не дизель
Перегляньте також routa датчика положення розподільчого валу впускних клапанів...де закон датчик
я зробив розподілу зараз, по суті, першим поставив, коли я поміняв ремінь , другий після двох годин ....я прибув в момент ,я вважаю, що це помилка, так як те, що phedra, що кожна помилка приносить все ту ж напис......треба перевірити тиск дизель всі---.... вам, що вам змінили або знайшов????

michell
12-01-2013, 00:27
ви праві, в першу чергу один controllatina стадії, то перейдіть тиску дизельного ці стадії я знаю, що потрібно дімі..............
які шаблони є для всіх точок ,досить того, що ви покладете в етап, перш ніж зняти так ви знаки comerail і вперед....

sno74
12-01-2013, 00:48
які шаблони є для всіх точок ,досить того, що ви покладете в етап, перш ніж зняти так ви знаки comerail і вперед....
ви праві, все діма йдуть тільки для 16v як прикрашені? проблема була до пояса, коли ви зробили ремінь для контролю фази........

michell
12-01-2013, 01:00
ви праві, все діма йдуть тільки для 16v як прикрашені? проблема була до пояса, коли ви зробили ремінь для контролю фази........
немає вже раніше приїхав, а з цим проблеми ,і робить це так жарко, холодно.....

sno74
12-01-2013, 01:12
перша перевірка, яку ви можете зробити на дизельне паливо візьми манометр і з'єднує напірний фільтр дизельного палива необхідно мати 2,5 бар біля якщо ви кріпляться доказів мало, та й тиск, що подивитися на рейку, коли машина stanta, починаючи.....

legendaryslave
12-01-2013, 02:42
не та, що він трохи schiavellato шків осі розподільного валу

cicciocar
12-01-2013, 07:46
А legendaryslave тест-перевірте шпонку шківа осі камери ,буває, що ламається.

michell
12-01-2013, 10:12
Рага це mdello в ciavette і шків і литий, і, а то й apposto.devo перевірити
Ну дизель є маяк знати.

sno74
12-01-2013, 17:19
Ви робите швидко, що, можливо, вона забирає сумніви відключити регулятор тиску що на насосі і подивитися, якщо прокладки ті, ущільнення хороші, або gi? що ? травень векселя до мене з деяких були ті,.......

michell
12-01-2013, 17:22
Ви робите швидко, що, можливо, вона забирає сумніви відключити регулятор тиску що на насосі і подивитися, якщо прокладки ті, ущільнення хороші, або gi? що ? травень векселя до мене з деяких були ті,.......

спасибі sno74, як тільки він повертається в автомобіль, я думаю, протягом тижня маяк цей тест, а ви-маяк знати, ще раз спасибі

манро
12-01-2013, 19:34
не витрачайте час...автомобіль ? за межами дільниці....для інформації всьому, навіть на jtd 8v c'? діма, але тільки для колінчастого валу...
шків зубчастий колінчастого вала призводить знак, але не ? ніколи з точністю до 100%...
ці знаки, то повинні покласти в етап з відмітками на ремінь грм не з посиланнями на двигун, тому що якщо fasate з ним в момент протягнути ремінь в abero двигун "краде завжди наполовину недороблений", що еквівалентно 2-3 градусів похибка....
крім того, я чув, що перед зняттям потрібно працювати з точками відліку фази....
але якщо перед нами, наприклад, у рік покладено поза стадії??ми відзначаємо автомобіля, вважаючи, що це під час і замість, чи не так? ...***** і сказати, fessi ті, які в рік введення fuorifase-й? fessi нас, що ми повторюємо ту ж помилку.....
єдиний спосіб, щоб зняти сумніви в тому, що автомобіль повністю на етапі, або fasrla новий ремінь на посилання або отримати шаблон....

FidodidoTuning
12-01-2013, 19:37
Я згоден
Я не розумію, вай, наполягають на тому, щоб сказати, дизельне паливо
Якщо діагноз помилка датчик або стадії ilbproblema та їх
Якщо ви голодні, ви пийте склянку води?
Я на дієті aahhahaha

прогрес
12-01-2013, 19:51
а перевіряти її етапу, зокрема шпонка шківа розподільного валу і контролює фонического колеса ж, якщо все в порядку перевірте також шків зубчастий колінчастого валу часто ламається ключ литий, затискачі зроблені з пістолет пневматичний увагу затягуйте з динамометричного і відповідний інструмент anticoppia

tezzero
12-01-2013, 20:57
Коли автомобіль ? футбольний гаразд?? має задовільні??

legendaryslave
12-01-2013, 21:27
не витрачайте час...автомобіль ? за межами дільниці....для інформації всьому, навіть на jtd 8v c'? діма, але тільки для колінчастого валу...
шків зубчастий колінчастого вала призводить знак, але не ? ніколи з точністю до 100%...
ці знаки, то повинні покласти в етап з відмітками на ремінь грм не з посиланнями на двигун, тому що якщо fasate з ним в момент протягнути ремінь в abero двигун "краде завжди наполовину недороблений", що еквівалентно 2-3 градусів похибка....
крім того, я чув, що перед зняттям потрібно працювати з точками відліку фази....
але якщо перед нами, наприклад, у рік покладено поза стадії??ми відзначаємо автомобіля, вважаючи, що це під час і замість, чи не так? ...***** і сказати, fessi ті, які в рік введення fuorifase-й? fessi нас, що ми повторюємо ту ж помилку.....
єдиний спосіб, щоб зняти сумніви в тому, що автомобіль повністю на етапі, або fasrla новий ремінь на посилання або отримати шаблон....
а знаменитий ракетку на валу двигуна

michell
13-01-2013, 09:56
[QUOTE=манро;23336]не витрачайте час...автомобіль ? за межами дільниці....для інформації всьому, навіть на jtd 8v c'? діма, але тільки для колінчастого валу...
але якщо перед нами, наприклад, рік введення в протифазі??ми відзначаємо автомобіля

Ок, мені подобається те, що ти сказав.і не робить разів шість точно такий ясно, на речі;
Але в першому пості я сказав, що я зробив розподіл,quidi ремінь новий
І, отже, видимі точки.ще я забив і все.
до пояса ,xrche машина, перший власник куплений у дилера
все, що ти сказав, що вже зробив я, для того, щоб добре 2 рази...а дайте мені час, що я сказав...і машини, і вже прийшла!!!

michell
13-01-2013, 10:02
Коли автомобіль ? футбольний гаразд?? має задовільні??

Автомобіль йде відмінно.зрештою я і відправився в перуджу.nonperde пара не подає працює нормально
Єдина заковика або холодний чи гарячий, повинен працювати, принаймні, 2-3-4 разів
А потім, щоб відпочити і чудово, і я повторюю в діагноз тільки цю помилку.

michell
13-01-2013, 10:06
а знаменитий ракетку на валу двигуна

Речі ракетки. Usb-модем? може, ти заплутався.

cicciocar
13-01-2013, 12:05
Я розумію, що для ракетки має намір діма, який йде на шків колінчатого валу для етапу.

sno74
13-01-2013, 12:19
Тоді зроби що пошту всі повні дані автомобіля, тип двигуна квт cos? ми злітаємо всі сумніви ділянки або інструменти газорозподілу.....

alberto.bf
13-01-2013, 12:19
Привіт, вибачте, в гарячій частині, добре?

tezzero
13-01-2013, 12:53

motorsport
13-01-2013, 13:59
я думаю, що проблема c'? ти на етапі,gi? і трапилося кілька разів, в якийсь колега,дайте нам знати, l результат!!

michell
14-01-2013, 13:36
Тоді зроби що пошту всі повні дані автомобіля, тип двигуна квт cos? ми злітаємо всі сумніви ділянки або інструменти газорозподілу.....
привіт sno74 в ці дні мені повинні принести автомобіль, і ви знаєте, поки я відправлю дані, оскільки ви бачите, що це таке,а sn ідея про те, що не етап, тому що маса infase я відстебнув ремінь або повернуті бали точні новий ремінь, а потім ammeno, що,не несіть флешку під те валу
і переїхав але я не зайдиголова, тому що порт тільки болти кріплення шківа,,,,по мені ? прес-дизель, то я можу також помилятися -....
а я мок також ******** і знаходиться абсолютно в стадії,,,,і потім, давайте подивимося правді в очі машина йде відмінно ? пішов в перуджі і повернувся, машина йде бомба, l,єдине, знаєш, яка гаряча, холодна....йде бо я дам вам знати.....

michell
10-02-2013, 09:28
привіт, хлопці, нарешті, все вийшло завдяки вашій допомозі і ви garndi в кінці кінців ви і праві люди, які говорили, що він у протифазі насправді був шків під
вала двигуна, а потім, як хтось виклик (Ракетки).....грайские ще до щастя, що у мене було-дю-ж машини, і я зробив кілька тестів, а завдяки обговорення закрито...

sno74
10-02-2013, 10:11
я радий, що ви закінчили, коли ви ці сумніви завжди робіть тест з копійки, якщо є я тільки що закінчив navara 2010 року була за межами ділянки ланцюга мало, але не скажу вам, перш ніж отримати їх, скільки випробувань мені було вже? зробив....

FidodidoTuning
10-02-2013, 12:27
L важливо і ke hai вирішена
Діагноз фігня не каже,вас, як я вже сказав, як перший відповідь...

прогрес
10-02-2013, 13:55
я новий відповідь, яку я дав, назад не затягується ніколи шків з пістолети пневматичні у крутити там розбиває шпонку литий,він завжди повинен бути затягнутий з динамометричний ключ і anticoppia

cicciocar
12-02-2013, 23:34
Також я радий, що між нами, ми можемо прийти до вирішення деяких проблем.

michell
13-02-2013, 18:20
спасибі рага всі разом ми можемо рости разом з нашим досвідом

legendaryslave
13-02-2013, 23:07
Я розумію, що для ракетки має намір діма, який йде на шків колінчатого валу для етапу.
вибачте titardo у відповідь діма, що ви розміщуєте на вал двигуна у вигляді ракетки типовий де jtd, і я побачив, що справа ? statp вирішена, я радий,