Перегляд Повної Версії : opel zafira рік 08 1.9mtj 120cv 8valvole.....
ось є і коли-небудь, що ця машина займе багато часу і діагнозу виявляється датчик фази распредвала ,але і модель 8в
і, отже, призводить його всередині pulegia розгортання ...
у мене змінилися 2 для випробувань, у тому числі колінчастого вала обертання, зазначає правильні,ті, дерева 850giri і те, cam 425giri зводить трохи з розуму, тому що якщо проблема в паливі я не повинен дати в діагностиці цю помилку ....а мені хто-небудь може дати інфо-рага.....
FidodidoTuning
11-01-2013, 23:36
Часто і ділянка не ідеально...
по мені візуально ознаки датчика распредвала ? нормально мені було, сталося з, що не хочуть працювати більше? в діагноз я давав завжди датчик распредвала, я замінив потім на проблема була в системі дизельного перевірили низького тиску і все ок.......
carlo abarth
11-01-2013, 23:57
якщо перетягнути двигун на деякий час може дати навіть, що помилка, навіть якщо не він !!! спробуйте відстежувати пускові тиску дизельного палива і квант інше!!!
FidodidoTuning
12-01-2013, 00:05
Якщо помилка на датчику проблема, а в цій області
Точно не дизель
Перегляньте також routa датчика положення розподільчого валу впускних клапанів...де закон датчик
ви праві, в першу чергу один controllatina стадії, то перейдіть тиску дизельного ці стадії я знаю, що потрібно дімі..............
Якщо помилка на датчику проблема, а в цій області
Точно не дизель
Перегляньте також routa датчика положення розподільчого валу впускних клапанів...де закон датчик
я зробив розподілу зараз, по суті, першим поставив, коли я поміняв ремінь , другий після двох годин ....я прибув в момент ,я вважаю, що це помилка, так як те, що phedra, що кожна помилка приносить все ту ж напис......треба перевірити тиск дизель всі---.... вам, що вам змінили або знайшов????
ви праві, в першу чергу один controllatina стадії, то перейдіть тиску дизельного ці стадії я знаю, що потрібно дімі..............
які шаблони є для всіх точок ,досить того, що ви покладете в етап, перш ніж зняти так ви знаки comerail і вперед....
які шаблони є для всіх точок ,досить того, що ви покладете в етап, перш ніж зняти так ви знаки comerail і вперед....
ви праві, все діма йдуть тільки для 16v як прикрашені? проблема була до пояса, коли ви зробили ремінь для контролю фази........
ви праві, все діма йдуть тільки для 16v як прикрашені? проблема була до пояса, коли ви зробили ремінь для контролю фази........
немає вже раніше приїхав, а з цим проблеми ,і робить це так жарко, холодно.....
перша перевірка, яку ви можете зробити на дизельне паливо візьми манометр і з'єднує напірний фільтр дизельного палива необхідно мати 2,5 бар біля якщо ви кріпляться доказів мало, та й тиск, що подивитися на рейку, коли машина stanta, починаючи.....
legendaryslave
12-01-2013, 02:42
не та, що він трохи schiavellato шків осі розподільного валу
cicciocar
12-01-2013, 07:46
А legendaryslave тест-перевірте шпонку шківа осі камери ,буває, що ламається.
Рага це mdello в ciavette і шків і литий, і, а то й apposto.devo перевірити
Ну дизель є маяк знати.
Ви робите швидко, що, можливо, вона забирає сумніви відключити регулятор тиску що на насосі і подивитися, якщо прокладки ті, ущільнення хороші, або gi? що ? травень векселя до мене з деяких були ті,.......
Ви робите швидко, що, можливо, вона забирає сумніви відключити регулятор тиску що на насосі і подивитися, якщо прокладки ті, ущільнення хороші, або gi? що ? травень векселя до мене з деяких були ті,.......
спасибі sno74, як тільки він повертається в автомобіль, я думаю, протягом тижня маяк цей тест, а ви-маяк знати, ще раз спасибі
не витрачайте час...автомобіль ? за межами дільниці....для інформації всьому, навіть на jtd 8v c'? діма, але тільки для колінчастого валу...
шків зубчастий колінчастого вала призводить знак, але не ? ніколи з точністю до 100%...
ці знаки, то повинні покласти в етап з відмітками на ремінь грм не з посиланнями на двигун, тому що якщо fasate з ним в момент протягнути ремінь в abero двигун "краде завжди наполовину недороблений", що еквівалентно 2-3 градусів похибка....
крім того, я чув, що перед зняттям потрібно працювати з точками відліку фази....
але якщо перед нами, наприклад, у рік покладено поза стадії??ми відзначаємо автомобіля, вважаючи, що це під час і замість, чи не так? ...***** і сказати, fessi ті, які в рік введення fuorifase-й? fessi нас, що ми повторюємо ту ж помилку.....
єдиний спосіб, щоб зняти сумніви в тому, що автомобіль повністю на етапі, або fasrla новий ремінь на посилання або отримати шаблон....
FidodidoTuning
12-01-2013, 19:37
Я згоден
Я не розумію, вай, наполягають на тому, щоб сказати, дизельне паливо
Якщо діагноз помилка датчик або стадії ilbproblema та їх
Якщо ви голодні, ви пийте склянку води?
Я на дієті aahhahaha
а перевіряти її етапу, зокрема шпонка шківа розподільного валу і контролює фонического колеса ж, якщо все в порядку перевірте також шків зубчастий колінчастого валу часто ламається ключ литий, затискачі зроблені з пістолет пневматичний увагу затягуйте з динамометричного і відповідний інструмент anticoppia
Коли автомобіль ? футбольний гаразд?? має задовільні??
legendaryslave
12-01-2013, 21:27
не витрачайте час...автомобіль ? за межами дільниці....для інформації всьому, навіть на jtd 8v c'? діма, але тільки для колінчастого валу...
шків зубчастий колінчастого вала призводить знак, але не ? ніколи з точністю до 100%...
ці знаки, то повинні покласти в етап з відмітками на ремінь грм не з посиланнями на двигун, тому що якщо fasate з ним в момент протягнути ремінь в abero двигун "краде завжди наполовину недороблений", що еквівалентно 2-3 градусів похибка....
крім того, я чув, що перед зняттям потрібно працювати з точками відліку фази....
але якщо перед нами, наприклад, у рік покладено поза стадії??ми відзначаємо автомобіля, вважаючи, що це під час і замість, чи не так? ...***** і сказати, fessi ті, які в рік введення fuorifase-й? fessi нас, що ми повторюємо ту ж помилку.....
єдиний спосіб, щоб зняти сумніви в тому, що автомобіль повністю на етапі, або fasrla новий ремінь на посилання або отримати шаблон....
а знаменитий ракетку на валу двигуна
[QUOTE=манро;23336]не витрачайте час...автомобіль ? за межами дільниці....для інформації всьому, навіть на jtd 8v c'? діма, але тільки для колінчастого валу...
але якщо перед нами, наприклад, рік введення в протифазі??ми відзначаємо автомобіля
Ок, мені подобається те, що ти сказав.і не робить разів шість точно такий ясно, на речі;
Але в першому пості я сказав, що я зробив розподіл,quidi ремінь новий
І, отже, видимі точки.ще я забив і все.
до пояса ,xrche машина, перший власник куплений у дилера
все, що ти сказав, що вже зробив я, для того, щоб добре 2 рази...а дайте мені час, що я сказав...і машини, і вже прийшла!!!
Коли автомобіль ? футбольний гаразд?? має задовільні??
Автомобіль йде відмінно.зрештою я і відправився в перуджу.nonperde пара не подає працює нормально
Єдина заковика або холодний чи гарячий, повинен працювати, принаймні, 2-3-4 разів
А потім, щоб відпочити і чудово, і я повторюю в діагноз тільки цю помилку.
а знаменитий ракетку на валу двигуна
Речі ракетки. Usb-модем? може, ти заплутався.
cicciocar
13-01-2013, 12:05
Я розумію, що для ракетки має намір діма, який йде на шків колінчатого валу для етапу.
Тоді зроби що пошту всі повні дані автомобіля, тип двигуна квт cos? ми злітаємо всі сумніви ділянки або інструменти газорозподілу.....
alberto.bf
13-01-2013, 12:19
Привіт, вибачте, в гарячій частині, добре?
motorsport
13-01-2013, 13:59
я думаю, що проблема c'? ти на етапі,gi? і трапилося кілька разів, в якийсь колега,дайте нам знати, l результат!!
Тоді зроби що пошту всі повні дані автомобіля, тип двигуна квт cos? ми злітаємо всі сумніви ділянки або інструменти газорозподілу.....
привіт sno74 в ці дні мені повинні принести автомобіль, і ви знаєте, поки я відправлю дані, оскільки ви бачите, що це таке,а sn ідея про те, що не етап, тому що маса infase я відстебнув ремінь або повернуті бали точні новий ремінь, а потім ammeno, що,не несіть флешку під те валу
і переїхав але я не зайдиголова, тому що порт тільки болти кріплення шківа,,,,по мені ? прес-дизель, то я можу також помилятися -....
а я мок також ******** і знаходиться абсолютно в стадії,,,,і потім, давайте подивимося правді в очі машина йде відмінно ? пішов в перуджі і повернувся, машина йде бомба, l,єдине, знаєш, яка гаряча, холодна....йде бо я дам вам знати.....
привіт, хлопці, нарешті, все вийшло завдяки вашій допомозі і ви garndi в кінці кінців ви і праві люди, які говорили, що він у протифазі насправді був шків під
вала двигуна, а потім, як хтось виклик (Ракетки).....грайские ще до щастя, що у мене було-дю-ж машини, і я зробив кілька тестів, а завдяки обговорення закрито...
я радий, що ви закінчили, коли ви ці сумніви завжди робіть тест з копійки, якщо є я тільки що закінчив navara 2010 року була за межами ділянки ланцюга мало, але не скажу вам, перш ніж отримати їх, скільки випробувань мені було вже? зробив....
FidodidoTuning
10-02-2013, 12:27
L важливо і ke hai вирішена
Діагноз фігня не каже,вас, як я вже сказав, як перший відповідь...
я новий відповідь, яку я дав, назад не затягується ніколи шків з пістолети пневматичні у крутити там розбиває шпонку литий,він завжди повинен бути затягнутий з динамометричний ключ і anticoppia
cicciocar
12-02-2013, 23:34
Також я радий, що між нами, ми можемо прийти до вирішення деяких проблем.
спасибі рага всі разом ми можемо рости разом з нашим досвідом
legendaryslave
13-02-2013, 23:07
Я розумію, що для ракетки має намір діма, який йде на шків колінчатого валу для етапу.
вибачте titardo у відповідь діма, що ви розміщуєте на вал двигуна у вигляді ракетки типовий де jtd, і я побачив, що справа ? statp вирішена, я радий,