КПК

Прагляд Поўнай Версіі : opel zafira, які год 08 1.9mtj 120cv 8valvole.....

michell
11-01-2013, 23:32
вось есць і калі-небудзь, што гэтая машына зойме шмат часу і дыягназу аказваецца датчык фазы распредвала ,але і мадэль 8в
і, такім чынам, прыводзіць яго ўнутры pulegia разгортвання ...
у мяне змяніліся 2 для выпрабаванняў, у тым ліку кручэння каленчатага вала, адзначае правільныя,тыя, дрэва 850giri і тое, cam 425giri трохі зводзіць з розуму, таму што калі праблема ў паліве я не павінен даць у дыягностыцы гэтую памылку ....а мне хто-небудзь можа даць інфа-рага.....

FidodidoTuning
11-01-2013, 23:36
Часта і ўчастак не ідэальна...

sno74
11-01-2013, 23:36
па мне візуальна прыкметы датчыка распредвала ? нармальна мне было, здарылася з, што не хочуць працаваць больш? у дыягназ я даваў заўседы датчык распредвала, я замяніў потым на праблема была ў сістэме дызельнага праверылі нізкага ціску і ўсе ок.......

carlo abarth
11-01-2013, 23:57
калі перацягнуць рухавік на некаторы час можа даць нават, што памылка, нават калі не ен !!! паспрабуйце адсочваць пускавыя ціску дызельнага паліва і квант іншае!!!

FidodidoTuning
12-01-2013, 00:05
Калі памылка на датчыку праблема, а ў гэтай галіне
Дакладна не дызель
Паглядзіце таксама routa датчыка становішча размеркавальнага вала впускных клапанаў...дзе закон датчык

sno74
12-01-2013, 00:15
вы маеце рацыю, у першую чаргу адзін controllatina стадыі, то перайдзіце ціску дызельнага гэтыя стадыі я ведаю, што трэба дзіму..............

michell
12-01-2013, 00:21
Калі памылка на датчыку праблема, а ў гэтай галіне
Дакладна не дызель
Паглядзіце таксама routa датчыка становішча размеркавальнага вала впускных клапанаў...дзе закон датчык
я зрабіў размеркавання цяпер, па сутнасці, першым паставіў, калі я памяняў рэмень , другі пасля двух гадзін ....я прыбыў у момант ,я лічу, што гэта памылка, так як тое, што phedra, што кожная памылка прыносіць усе тую ж надпіс......трэба праверыць ціск дызель ўсе---.... вам, што вам зьмянілі ці знайшоў????

michell
12-01-2013, 00:27
вы маеце рацыю, у першую чаргу адзін controllatina стадыі, то перайдзіце ціску дызельнага гэтыя стадыі я ведаю, што трэба дзіму..............
якія есць шаблоны для ўсіх кропак ,дастаткова таго, што вы пакладзеце ў этап, перш чым зняць так вы знакі comerail і наперад....

sno74
12-01-2013, 00:48
якія есць шаблоны для ўсіх кропак ,дастаткова таго, што вы пакладзеце ў этап, перш чым зняць так вы знакі comerail і наперад....
вы маеце рацыю, усе дзіма ідуць толькі для 16v як упрыгожаныя? праблема была да пояса, калі вы зрабілі рэмень для кантролю фазы........

michell
12-01-2013, 01:00
вы маеце рацыю, усе дзіма ідуць толькі для 16v як упрыгожаныя? праблема была да пояса, калі вы зрабілі рэмень для кантролю фазы........
няма ўжо раней прыехаў, а з гэтым праблемы ,і робіць гэта так горача, што холадна.....

sno74
12-01-2013, 01:12
першая праверка, якую вы можаце зрабіць на дызельнае паліва вазьмі манометр і злучае напорный фільтр дызельнага паліва неабходна мець бар каля 2,5 калі вы мацуюцца доказаў мала, ды і ціск, што паглядзець на рэйку, калі машына stanta, пачынаючы.....

legendaryslave
12-01-2013, 02:42
не і, што ен крыху schiavellato шкіў восі размеркавальнага вала

cicciocar
12-01-2013, 07:46
А legendaryslave тэст-калі ласка, праверце шпонку шківа восі камеры ,бывае, што ламаецца.

michell
12-01-2013, 10:12
Рага гэта mdello ў ciavette і ў шкіў і літы, і, а то і apposto.devo праверыць
Ну дызель есць маяк ведаць.

sno74
12-01-2013, 17:19
Вы робіце хутка, што, магчыма, яна адымае сумневы адключыць рэгулятар ціску на помпе і паглядзець, калі пракладкі тыя, ўшчыльнення добрыя, або gi? што ? май вэксалі да мяне з некаторых былі тыя,.......

michell
12-01-2013, 17:22
Вы робіце хутка, што, магчыма, яна адымае сумневы адключыць рэгулятар ціску на помпе і паглядзець, калі пракладкі тыя, ўшчыльнення добрыя, або gi? што ? май вэксалі да мяне з некаторых былі тыя,.......

дзякуй sno74, як толькі ен вяртаецца ў аўтамабіль, я думаю, на працягу тыдня маяк гэты тэст, а вы-маяк ведаць, яшчэ раз дзякуй

манро
12-01-2013, 19:34
не марнуйце час...аўтамабіль ? за межамі ўчастка....для інфармацыі ўсім, нават на jtd 8v c'? дзіма, але толькі для каленчатага вала...
зубчасты шкіў каленчатага вала прыводзіць знак, але не ? ніколі з дакладнасцю да 100%...
гэтыя знакі, то павінны пакласці ў этап з адзнакамі на рэмень грм не са спасылкамі на рухавік, таму што калі fasate з ім у момант працягнуць рэмень у abero рухавік "крадзе заўседы напалову недароблены", што эквівалентна 2-3 градусаў хібнасць....
акрамя таго, я чуў, што перад здыманнем трэба працаваць з кропкамі адліку фазы....
але калі перад намі, напрыклад, у год пакладзена па-за стадыі??мы мы адзначаем аўтамабіля, мяркуючы, што гэта на час і замест, ці не так? ...***** і сказаць, fessi тыя, якія ў год увод fuorifase-й? fessi нас, што мы паўтараем тую ж памылку.....
адзіны спосаб, каб зняць сумневы ў тым, што аўтамабіль цалкам на этапе, або fasrla з новы рэмень на спасылкі або атрымаць шаблон....

FidodidoTuning
12-01-2013, 19:37
Я згодны
Я не разумею, вай, настойваюць на тым, каб сказаць, дызельнае паліва
Калі дыягназ і памылка на датчык або стадыі ilbproblema і іх
Калі вы галодныя, вы піце шклянку вады?
- Я на дыеце aahhahaha

прагрэс
12-01-2013, 19:51
а правяраць яе этапы, у прыватнасці шпонка шківа распредвала і кантралюе фонического колы ж, калі ўсе ў парадку праверце таксама зубчасты шкіў каленчатага вала часта ламаецца ключ літы, з-заціскі зробленыя з пнеўматычны пісталет ўвагу зацягвайце з дынамаметрычнага і адпаведны інструмент anticoppia

tezzero
12-01-2013, 20:57
Калі аўтамабіль ? футбольны добра?? мае здавальняючыя??

legendaryslave
12-01-2013, 21:27
не марнуйце час...аўтамабіль ? за межамі ўчастка....для інфармацыі ўсім, нават на jtd 8v c'? дзіма, але толькі для каленчатага вала...
зубчасты шкіў каленчатага вала прыводзіць знак, але не ? ніколі з дакладнасцю да 100%...
гэтыя знакі, то павінны пакласці ў этап з адзнакамі на рэмень грм не са спасылкамі на рухавік, таму што калі fasate з ім у момант працягнуць рэмень у abero рухавік "крадзе заўседы напалову недароблены", што эквівалентна 2-3 градусаў хібнасць....
акрамя таго, я чуў, што перад здыманнем трэба працаваць з кропкамі адліку фазы....
але калі перад намі, напрыклад, у год пакладзена па-за стадыі??мы мы адзначаем аўтамабіля, мяркуючы, што гэта на час і замест, ці не так? ...***** і сказаць, fessi тыя, якія ў год увод fuorifase-й? fessi нас, што мы паўтараем тую ж памылку.....
адзіны спосаб, каб зняць сумневы ў тым, што аўтамабіль цалкам на этапе, або fasrla з новы рэмень на спасылкі або атрымаць шаблон....
а знакаміты ракетку на вале рухавіка

michell
13-01-2013, 09:56
[QUOTE=манро;23336]не марнуйце час...аўтамабіль ? за межамі ўчастка....для інфармацыі ўсім, нават на jtd 8v c'? дзіма, але толькі для каленчатага вала...
але калі перад намі, напрыклад, у год увод у противофазе??мы адзначаем аўтамабіля

Ок, мне падабаецца тое, што ты сказал.и не робіць разоў шэсць дакладна такой ясна, на рэчы;
Але ў першым пасце я сказаў, што я зрабіў размеркаванне,quidi новы рэмень
І, такім чынам, кропкі visibili.in больш іх я забіў на ўсе.
да пояса ,xrche машына, першы ўладальнік набыты ў дылера
усе, што ты сказаў, што ўжо зрабіў я, для таго, каб добра 2 разы...а дайце мне час, што я сказаў...і машыны, і ўжо прыйшла!!!

michell
13-01-2013, 10:02
Калі аўтамабіль ? футбольны добра?? мае здавальняючыя??

Аўтамабіль ідзе benissimo.sto канца і пайшоў у perugia.nonperde пара не падае працуе нармальна
Адзіная загвоздка або халодны ці гарачы, павінен працаваць, па меншай меры, раз 2-3-4
А затым, каб адпачыць і выдатна, і я паўтараю ў дыягназ толькі гэтую памылку.

michell
13-01-2013, 10:06
а знакаміты ракетку на вале рухавіка

Рэчы ракеткі. Usb-мадэм? можа, ты заблытаўся.

cicciocar
13-01-2013, 12:05
Я разумею, што для ракеткі мае намер дзіма, які ідзе на шкіў каленчатага вала для этапу.

sno74
13-01-2013, 12:19
Тады зрабі што пошту ўсе поўныя дадзеныя аўтамабіля, тып рухавіка і квт cos? мы узлятаем усе сумневы ўчастка або інструменты газаразмеркавання.....

alberto.bf
13-01-2013, 12:19
Прывітанне, прабачце, у гарачай часткі, добра?

tezzero
13-01-2013, 12:53

motorsport
13-01-2013, 13:59
я думаю, што праблема c'? ты на этапе,gi? і здарылася некалькі разоў, у які-то калега,дайце нам ведаць, l вынік!!

michell
14-01-2013, 13:36
Тады зрабі што пошту ўсе поўныя дадзеныя аўтамабіля, тып рухавіка і квт cos? мы узлятаем усе сумневы ўчастка або інструменты газаразмеркавання.....
прывітанне sno74 ў гэтыя дні мне павінны прынесці аўтамабіль, і вы ведаеце, пакуль я адпраўлю дадзеныя, так вы бачыце, што гэта такое,а sn ідэя аб тым, што не этап, таму што маса infase я адшпіліў рэмень або вернутыя балы дакладныя рэмень новы, а затым ammeno, што,не нясіце флэшку пад тое вала
і пераехаў але я не дзівак, таму што порт толькі балты мацавання шківа,,,,па мне ? прэс-дызель, то я магу таксама памыляцца -....
а я мак таксама ******** і знаходзіцца цалкам у стадыі,,,,і потым давайце паглядзім праўдзе ў вочы машына ідзе выдатна ? пайшоў у перуджа і вярнуўся, машына ідзе бомба, l,адзінае, ведаеш, якая гарачая, што халодная....ідзе бо я дам вам ведаць.....

michell
10-02-2013, 09:28
прывітанне, хлопцы, нарэшце, усе атрымалася дзякуючы вашай дапамозе і вы garndi у рэшце рэшт, вы і маеце рацыю людзі, якія казалі, што ен у противофазе на самай справе быў шкіў пад
вала рухавіка, а затым, як хто-то выклік (Ракеткі) .....грайские яшчэ да шчасце, што ў мяне было-дзю-ж машыны, і я зрабіў некалькі тэстаў, а дзякуючы яшчэ абмеркаванне зачынена...

sno74
10-02-2013, 10:11
я рады, што вы скончылі, калі вы гэтыя сумневы заўседы рабіце тэст з капейкі, калі есць я толькі што скончыў navara 2010 года была за межамі ўчастка ланцуга мала, але не скажу вам, перш чым атрымаць іх, колькі выпрабаванняў мне было ўжо? зрабіў....

FidodidoTuning
10-02-2013, 12:27
L важна і ke hai вырашана
Дыягназ бздура не кажа,вас, як я ўжо сказаў, як першы адказ...

прагрэс
10-02-2013, 13:55
я новы адказ, які я даў, назад не зацягваецца ніколі шкіў з пісталеты пнеўматычныя у круціць там разбівае шпонку літой,ен заўседы павінен быць зацягнуты з дынамаметрычны ключ і anticoppia

cicciocar
12-02-2013, 23:34
Таксама я рады, што паміж намі, мы можам прыйсці да вырашэння некаторых праблем.

michell
13-02-2013, 18:20
дзякуй рага ўсе разам мы можам расці разам з нашым вопытам

legendaryslave
13-02-2013, 23:07
Я разумею, што для ракеткі мае намер дзіма, які ідзе на шкіў каленчатага вала для этапу.
прабачце titardo у адказ дзіма, што вы размяшчае на вал рухавіка ў выглядзе ракеткі тыповы дэ jtd, і я ўбачыў, што справа ? statp вырашана, я рады,