Прагляд Поўнай Версіі : opel zafira, які год 08 1.9mtj 120cv 8valvole.....
вось есць і калі-небудзь, што гэтая машына зойме шмат часу і дыягназу аказваецца датчык фазы распредвала ,але і мадэль 8в
і, такім чынам, прыводзіць яго ўнутры pulegia разгортвання ...
у мяне змяніліся 2 для выпрабаванняў, у тым ліку кручэння каленчатага вала, адзначае правільныя,тыя, дрэва 850giri і тое, cam 425giri трохі зводзіць з розуму, таму што калі праблема ў паліве я не павінен даць у дыягностыцы гэтую памылку ....а мне хто-небудзь можа даць інфа-рага.....
FidodidoTuning
11-01-2013, 23:36
Часта і ўчастак не ідэальна...
па мне візуальна прыкметы датчыка распредвала ? нармальна мне было, здарылася з, што не хочуць працаваць больш? у дыягназ я даваў заўседы датчык распредвала, я замяніў потым на праблема была ў сістэме дызельнага праверылі нізкага ціску і ўсе ок.......
carlo abarth
11-01-2013, 23:57
калі перацягнуць рухавік на некаторы час можа даць нават, што памылка, нават калі не ен !!! паспрабуйце адсочваць пускавыя ціску дызельнага паліва і квант іншае!!!
FidodidoTuning
12-01-2013, 00:05
Калі памылка на датчыку праблема, а ў гэтай галіне
Дакладна не дызель
Паглядзіце таксама routa датчыка становішча размеркавальнага вала впускных клапанаў...дзе закон датчык
вы маеце рацыю, у першую чаргу адзін controllatina стадыі, то перайдзіце ціску дызельнага гэтыя стадыі я ведаю, што трэба дзіму..............
Калі памылка на датчыку праблема, а ў гэтай галіне
Дакладна не дызель
Паглядзіце таксама routa датчыка становішча размеркавальнага вала впускных клапанаў...дзе закон датчык
я зрабіў размеркавання цяпер, па сутнасці, першым паставіў, калі я памяняў рэмень , другі пасля двух гадзін ....я прыбыў у момант ,я лічу, што гэта памылка, так як тое, што phedra, што кожная памылка прыносіць усе тую ж надпіс......трэба праверыць ціск дызель ўсе---.... вам, што вам зьмянілі ці знайшоў????
вы маеце рацыю, у першую чаргу адзін controllatina стадыі, то перайдзіце ціску дызельнага гэтыя стадыі я ведаю, што трэба дзіму..............
якія есць шаблоны для ўсіх кропак ,дастаткова таго, што вы пакладзеце ў этап, перш чым зняць так вы знакі comerail і наперад....
якія есць шаблоны для ўсіх кропак ,дастаткова таго, што вы пакладзеце ў этап, перш чым зняць так вы знакі comerail і наперад....
вы маеце рацыю, усе дзіма ідуць толькі для 16v як упрыгожаныя? праблема была да пояса, калі вы зрабілі рэмень для кантролю фазы........
вы маеце рацыю, усе дзіма ідуць толькі для 16v як упрыгожаныя? праблема была да пояса, калі вы зрабілі рэмень для кантролю фазы........
няма ўжо раней прыехаў, а з гэтым праблемы ,і робіць гэта так горача, што холадна.....
першая праверка, якую вы можаце зрабіць на дызельнае паліва вазьмі манометр і злучае напорный фільтр дызельнага паліва неабходна мець бар каля 2,5 калі вы мацуюцца доказаў мала, ды і ціск, што паглядзець на рэйку, калі машына stanta, пачынаючы.....
legendaryslave
12-01-2013, 02:42
не і, што ен крыху schiavellato шкіў восі размеркавальнага вала
cicciocar
12-01-2013, 07:46
А legendaryslave тэст-калі ласка, праверце шпонку шківа восі камеры ,бывае, што ламаецца.
Рага гэта mdello ў ciavette і ў шкіў і літы, і, а то і apposto.devo праверыць
Ну дызель есць маяк ведаць.
Вы робіце хутка, што, магчыма, яна адымае сумневы адключыць рэгулятар ціску на помпе і паглядзець, калі пракладкі тыя, ўшчыльнення добрыя, або gi? што ? май вэксалі да мяне з некаторых былі тыя,.......
Вы робіце хутка, што, магчыма, яна адымае сумневы адключыць рэгулятар ціску на помпе і паглядзець, калі пракладкі тыя, ўшчыльнення добрыя, або gi? што ? май вэксалі да мяне з некаторых былі тыя,.......
дзякуй sno74, як толькі ен вяртаецца ў аўтамабіль, я думаю, на працягу тыдня маяк гэты тэст, а вы-маяк ведаць, яшчэ раз дзякуй
не марнуйце час...аўтамабіль ? за межамі ўчастка....для інфармацыі ўсім, нават на jtd 8v c'? дзіма, але толькі для каленчатага вала...
зубчасты шкіў каленчатага вала прыводзіць знак, але не ? ніколі з дакладнасцю да 100%...
гэтыя знакі, то павінны пакласці ў этап з адзнакамі на рэмень грм не са спасылкамі на рухавік, таму што калі fasate з ім у момант працягнуць рэмень у abero рухавік "крадзе заўседы напалову недароблены", што эквівалентна 2-3 градусаў хібнасць....
акрамя таго, я чуў, што перад здыманнем трэба працаваць з кропкамі адліку фазы....
але калі перад намі, напрыклад, у год пакладзена па-за стадыі??мы мы адзначаем аўтамабіля, мяркуючы, што гэта на час і замест, ці не так? ...***** і сказаць, fessi тыя, якія ў год увод fuorifase-й? fessi нас, што мы паўтараем тую ж памылку.....
адзіны спосаб, каб зняць сумневы ў тым, што аўтамабіль цалкам на этапе, або fasrla з новы рэмень на спасылкі або атрымаць шаблон....
FidodidoTuning
12-01-2013, 19:37
Я згодны
Я не разумею, вай, настойваюць на тым, каб сказаць, дызельнае паліва
Калі дыягназ і памылка на датчык або стадыі ilbproblema і іх
Калі вы галодныя, вы піце шклянку вады?
- Я на дыеце aahhahaha
а правяраць яе этапы, у прыватнасці шпонка шківа распредвала і кантралюе фонического колы ж, калі ўсе ў парадку праверце таксама зубчасты шкіў каленчатага вала часта ламаецца ключ літы, з-заціскі зробленыя з пнеўматычны пісталет ўвагу зацягвайце з дынамаметрычнага і адпаведны інструмент anticoppia
Калі аўтамабіль ? футбольны добра?? мае здавальняючыя??
legendaryslave
12-01-2013, 21:27
не марнуйце час...аўтамабіль ? за межамі ўчастка....для інфармацыі ўсім, нават на jtd 8v c'? дзіма, але толькі для каленчатага вала...
зубчасты шкіў каленчатага вала прыводзіць знак, але не ? ніколі з дакладнасцю да 100%...
гэтыя знакі, то павінны пакласці ў этап з адзнакамі на рэмень грм не са спасылкамі на рухавік, таму што калі fasate з ім у момант працягнуць рэмень у abero рухавік "крадзе заўседы напалову недароблены", што эквівалентна 2-3 градусаў хібнасць....
акрамя таго, я чуў, што перад здыманнем трэба працаваць з кропкамі адліку фазы....
але калі перад намі, напрыклад, у год пакладзена па-за стадыі??мы мы адзначаем аўтамабіля, мяркуючы, што гэта на час і замест, ці не так? ...***** і сказаць, fessi тыя, якія ў год увод fuorifase-й? fessi нас, што мы паўтараем тую ж памылку.....
адзіны спосаб, каб зняць сумневы ў тым, што аўтамабіль цалкам на этапе, або fasrla з новы рэмень на спасылкі або атрымаць шаблон....
а знакаміты ракетку на вале рухавіка
[QUOTE=манро;23336]не марнуйце час...аўтамабіль ? за межамі ўчастка....для інфармацыі ўсім, нават на jtd 8v c'? дзіма, але толькі для каленчатага вала...
але калі перад намі, напрыклад, у год увод у противофазе??мы адзначаем аўтамабіля
Ок, мне падабаецца тое, што ты сказал.и не робіць разоў шэсць дакладна такой ясна, на рэчы;
Але ў першым пасце я сказаў, што я зрабіў размеркаванне,quidi новы рэмень
І, такім чынам, кропкі visibili.in больш іх я забіў на ўсе.
да пояса ,xrche машына, першы ўладальнік набыты ў дылера
усе, што ты сказаў, што ўжо зрабіў я, для таго, каб добра 2 разы...а дайце мне час, што я сказаў...і машыны, і ўжо прыйшла!!!
Калі аўтамабіль ? футбольны добра?? мае здавальняючыя??
Аўтамабіль ідзе benissimo.sto канца і пайшоў у perugia.nonperde пара не падае працуе нармальна
Адзіная загвоздка або халодны ці гарачы, павінен працаваць, па меншай меры, раз 2-3-4
А затым, каб адпачыць і выдатна, і я паўтараю ў дыягназ толькі гэтую памылку.
а знакаміты ракетку на вале рухавіка
Рэчы ракеткі. Usb-мадэм? можа, ты заблытаўся.
cicciocar
13-01-2013, 12:05
Я разумею, што для ракеткі мае намер дзіма, які ідзе на шкіў каленчатага вала для этапу.
Тады зрабі што пошту ўсе поўныя дадзеныя аўтамабіля, тып рухавіка і квт cos? мы узлятаем усе сумневы ўчастка або інструменты газаразмеркавання.....
alberto.bf
13-01-2013, 12:19
Прывітанне, прабачце, у гарачай часткі, добра?
motorsport
13-01-2013, 13:59
я думаю, што праблема c'? ты на этапе,gi? і здарылася некалькі разоў, у які-то калега,дайце нам ведаць, l вынік!!
Тады зрабі што пошту ўсе поўныя дадзеныя аўтамабіля, тып рухавіка і квт cos? мы узлятаем усе сумневы ўчастка або інструменты газаразмеркавання.....
прывітанне sno74 ў гэтыя дні мне павінны прынесці аўтамабіль, і вы ведаеце, пакуль я адпраўлю дадзеныя, так вы бачыце, што гэта такое,а sn ідэя аб тым, што не этап, таму што маса infase я адшпіліў рэмень або вернутыя балы дакладныя рэмень новы, а затым ammeno, што,не нясіце флэшку пад тое вала
і пераехаў але я не дзівак, таму што порт толькі балты мацавання шківа,,,,па мне ? прэс-дызель, то я магу таксама памыляцца -....
а я мак таксама ******** і знаходзіцца цалкам у стадыі,,,,і потым давайце паглядзім праўдзе ў вочы машына ідзе выдатна ? пайшоў у перуджа і вярнуўся, машына ідзе бомба, l,адзінае, ведаеш, якая гарачая, што халодная....ідзе бо я дам вам ведаць.....
прывітанне, хлопцы, нарэшце, усе атрымалася дзякуючы вашай дапамозе і вы garndi у рэшце рэшт, вы і маеце рацыю людзі, якія казалі, што ен у противофазе на самай справе быў шкіў пад
вала рухавіка, а затым, як хто-то выклік (Ракеткі) .....грайские яшчэ да шчасце, што ў мяне было-дзю-ж машыны, і я зрабіў некалькі тэстаў, а дзякуючы яшчэ абмеркаванне зачынена...
я рады, што вы скончылі, калі вы гэтыя сумневы заўседы рабіце тэст з капейкі, калі есць я толькі што скончыў navara 2010 года была за межамі ўчастка ланцуга мала, але не скажу вам, перш чым атрымаць іх, колькі выпрабаванняў мне было ўжо? зрабіў....
FidodidoTuning
10-02-2013, 12:27
L важна і ke hai вырашана
Дыягназ бздура не кажа,вас, як я ўжо сказаў, як першы адказ...
я новы адказ, які я даў, назад не зацягваецца ніколі шкіў з пісталеты пнеўматычныя у круціць там разбівае шпонку літой,ен заўседы павінен быць зацягнуты з дынамаметрычны ключ і anticoppia
cicciocar
12-02-2013, 23:34
Таксама я рады, што паміж намі, мы можам прыйсці да вырашэння некаторых праблем.
дзякуй рага ўсе разам мы можам расці разам з нашым вопытам
legendaryslave
13-02-2013, 23:07
Я разумею, што для ракеткі мае намер дзіма, які ідзе на шкіў каленчатага вала для этапу.
прабачце titardo у адказ дзіма, што вы размяшчае на вал рухавіка ў выглядзе ракеткі тыповы дэ jtd, і я ўбачыў, што справа ? statp вырашана, я рады,