Перегляд Повної Версії : Edc17 режимі читання\запису
Привіт всім я все ближче до всесвіту, утруднює з Edc17 та ін я хотів би зрозуміти, що я вже бачив? метод читання\запису в bootmode що? потрібно зняття ебу і стійки з ризиками, іншими, пов'язаними з цим. Я хотіла зрозуміти, як і можна було читати і писати ці блоки управління, красива, змонтованих на машині через роз'єм Eobd автомобіля
virus1976
11-01-2013, 20:58
В те, що читає по всьому, в даний час все edc17 анти-тюнінг повинні бути відкриті і введені в boot-mode, за винятком перших edc17 WV і деякі med17 групи psa, які можуть бути зроблені через obd
на edc17 med17 групи vag в antituning мені здається, що в силу залежності від met? 2009 року...
потім на ці машини послідовні показання, не говорити про це... для інших "всі вуха"...
E92_mpower
11-01-2013, 22:44
правда, я можу підтвердити, крім того, я не знаю, якщо хто-то ? пізнання але я чула, що один раз зробив у bootmode ? можете зробити їх у послідовний, ? правда? чи тільки в деяких випадках?
питання, я бачив відео, де ecu bmw edc17 був прочитаний, підключивши різні pin-код, як в boot mode, але не відкрити його, щоб collagare кабель з R від 100ohm ? можливо, теж????
один з edc17 якщо зробити в послідовний те, що я сказав, вони використовували cmd офіційний
питання, я бачив відео, де ecu bmw edc17 був прочитаний, підключивши різні pin-код, як в boot mode, але не відкрити його, щоб collagare кабель з R від 100ohm ? можливо, теж????
boot mode може зробити, тільки відкривши ,місце зображення, щоб зрозуміти, подивитися провід boot опір ? вже всередині.....
один з edc17 якщо зробити в послідовний те, що я сказав, вони використовували cmd офіційний
ви перо завжди до 2009 року, тому що, якщо дуже antituning не робити , а потім що дуже важливо для
ще не клонували в edc17 тому ми обережні, і ми робимо гарний boot mode так ми спимо спокійно, на все, що може succere ви завжди можете повернутися...
насправді автомобіль був кінець 2008 року, звичайно, я теж так вважаю, що краще boot cos? ви пі? спокійні, то це завжди залежить від типу програміст, який ви використовуєте
і тоді ми sn багато інші схеми з навіть багато більше опорів
Ви, звичайно, я знаю, що bootmode ви пу? зробити тільки відкривши Ecu і, поклавши нитку boot точно. ? у цьому відео не було зроблено, і ecu був прочитаний той же.
magi1984
12-01-2013, 00:00
потім нитку завантажувача galletto клон c'? gi? опір 1000ohm?
не потрібно його додати?
magi1984
12-01-2013, 00:23
але, насамперед, в той viudeo посилання на edc17 на 320d сон повністю відрізняються від посилання в pdf-півник
додаю screen порівнювати, хто мені пояснює цю різницю????
потім нитку завантажувача galletto клон c'? gi? опір 1000ohm?
не потрібно його додати?
цього я не знаю ,тому що я fg..ori то ваші csvi не знаю, як sn факти.....
але, насамперед, в той viudeo посилання на edc17 на 320d сон повністю відрізняються від посилання в pdf-півник
додаю screen порівнювати, хто мені пояснює цю різницю????
вибачте всі collegaamenti sn рівні,виглядає добре....
а чет не знаю, що це таке.... звичайно, права ,тільки з pin ecu ...а я не знаю, може бути, що це ecu зробіть це зробити :::
та тому, що в ecu, що і ми на файл, не приносить це ecu....
насправді я бачив, що в pdf-файл boot mode не з'? ця абревіатура Ecu може бути ? одним з перших Edc17, що ви могли читати так
frantik3
12-01-2013, 11:12
закон, туристичне не в завантаження tricore але з протоколом obd
frantik3
12-01-2013, 11:17
і пін-код, і пін-код, і не в пір'ї, чому? не ? в пір'ї ))))))
і пін-код, і пін-код, і не в пір'ї, чому? не ? в пір'ї ))))))
Що ви маєте на увазі, що не ? в пір'ї краще пояснює cio? pin-out в Ecu ? все той же
magi1984
12-01-2013, 12:47
і нитка boot-дель-галло, клон у вас вже є? опір 1000ohm, що ви знаєте?
у деяких фото півня клон бачить кабель з опором вбудована, але не знаю, якщо всі вони, встановлений
frantik3
12-01-2013, 15:24
але в той pin out, що закон він і magicmotorsport, що добре, у всякому разі, тобі відповідаю, чому? він писав, що не було в pdf tricore boot!!!
опір має бути вже? додав перевірити за допомогою тестера на опір, ом повинні бути опору