Перегляд Повної Версії : Блок управління додаткового Rapid Tractor
Привіт, це блок управління, який вас sappiata обманює тільки сигнал rail? Можна збільшити 60/70 к.с., тільки з rail?
Ми говоримо, що, наприклад, трактор з 230CV модулю вони дають 280CV...
Мені здається, багато, змінивши тільки rail...
alberto.bf
11-01-2013, 20:43
Привіт, я нео встановлені які-небудь, але вони не дуже надійні!!!!
Я знаю, що я cip ошуканців, я думаю, максимум 10 % к.с. і залежить від середовища.
доведено тільки на дизельні автомобілі
Я не дуже люблю.....
Однак для nn мати проблеми tarale до 40%.
Я сподіваюся, що вам було корисно.
Привіт Альберто
Привіт, це блок управління, який вас sappiata обманює тільки сигнал rail? Можна збільшити 60/70 к.с., тільки з rail?
Ми говоримо, що, наприклад, трактор з 230CV модулю вони дають 280CV...
Мені здається, багато, змінивши тільки rail...
ви повинні бачити, що трактор ви говорите, і особливо, якщо модель йде мова ? поставляється з або менше, turbo з перепускний.....
як правило, ці модулі, збільшуючи дизельне паливо в камері згоряння також збільшує обсяг вихлопних газів, що робить поворот швидше турбо с, що призводить до підвищення прес-turbo....
якщо трактор монтує турбіни без РГ-прес, відповідно, на дизельне паливо в готелі, конференц "пригающій"...
на деяких двигунів господарства-промислові, а потім багато разів, то двигуни повністю ідентичні будуть, розраховані з виходу наймолодшій резюме потреб ринку..типу, мають визначених діапазонів потужності,ці виходи з дітьми в резюме часто, отриману шляхом зміни sw управління і, отже, також прес-rail та прес-turbo...
Ви насправді, навіть у файлах орі різних відображень відмінності в тиску... але навіть в обмежувачі крутного моменту...
До речі, обмежувачі... форму не змінює обмежувачі.... так що вони роблять, щоб збільшити крутний момент і потужність з формою?
Обмежувач не слід, однак, "обмеження"?
обмежувач обмежує це вихід певної iq..але модуль обходить обмежувач, тому що тому, що в ecu, тиск в rail більш низький, ніж той, що є насправді ?...у conseguenzal'ecu піднімає прес вважаючи, що вводити в 1400 бар наприклад, але насправді ін'єкційних 1600 бар...
Ах ось чому обманюючи сигнал є збільшення cos? високі...
michele30
08-02-2013, 19:00
? вірно, що ці форми руйнують все inettori і насос, чому? роблять поворот машина тиску занадто висока?
я давно, мені один з dipa спорт його розібрали, чому? я так сказав, не так?
mattycar
09-02-2013, 09:48
Мене губила насос,
привіт, хлопці, я сів на нього модулі на автомобілях scania і я повинен сказати, що вони йдуть дуже добре,ми можемо отримати з кроком 20 %
зберігаючи при цьому відмінну надійність?, завжди залежить від того, як один тара
у мене встановлені майже сто зараз, і проблем у мене ніколи не було
я сів на нього "металіст" в dimsport,
єдиний недолік, на мою думку, залишається вартість і час установки, чому? для добре виконаної роботи, це займе близько 4 годин (завжди на транспортні засоби scania)
і крім того, вони обмежені, як " корекція", ніж перепризначення
? вірно, що ці форми руйнують все inettori і насос, чому? роблять поворот машина тиску занадто висока?
я давно, мені один з dipa спорт його розібрали, чому? я так сказав, не так?
монтаж цих модулів, які підносяться тільки один параметр(прес-rail) у ecu за допомогою методу обману засновані на концепції причинно-наслідкових зв'язків, які спрямовані саме, коли на початку на перших двигунів Common Rail ще не знали, добре, як внутрішніми різних параметрів керування двигунами в темі.....
personalmentre я вважаю, неправильно діяти, щоб збільшити продуктивність, тому що ви v? змінити параметр важливий двигуна cio? форма і швидкість? спрей в камері згоряння і послав до блудниць всі роботи, дослідження і розробки, що proggettisti намагалися отримати з тривалих випробувань теорії і практики, щоб мати дату підготовки цього спрею, одночасно, щоб отримати дату згоряння....крім того, робота насоса cr і відповідні форсунки більш ніж межа, встановлений виробником, не ? ніколи не хороша річ, у першу чергу для надійності? ж....
моя порада ? не зібрати ці штучки вже бачив можливість? втрутитися в ecu з congnizione причини, щоб отримати продуктивність і надійність? значно вище, ніж у ці коробочки всередині p? кремнію...
rebirthafterrevenge
18-04-2013, 11:04
У problea ? що ви можете? виступити на декількох тракторів ! наші програмісти роблять ще кілька екю!
rebirthafterrevenge
18-04-2013, 18:22
хто-небудь створив додатковий модуль на педаль акселератора для тракторів?