КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Блок кіравання дадатковага Rapid Tractor

Fede78
11-01-2013, 19:37
Прывітанне, гэта блок кіравання, які вас sappiata падманвае толькі сігнал rail? Можна павялічыць 60/70 л. с., толькі з rail?
Мы кажам, што, напрыклад, трактар з 230CV модулю яны даюць 280CV...
Мне здаецца, многія, змяніўшы толькі rail...

alberto.bf
11-01-2013, 20:43
Прывітанне, я неа ўстаноўлены якія-небудзь, але яны не вельмі надзейныя!!!!
Я ведаю, што я cip ашуканцаў, я думаю, максімум 10 % л. с. і залежыць ад асяроддзя.
даказана толькі на дызельныя аўтамабілі
Я не вельмі люблю.....
Аднак для nn мець праблемы tarale да 40%.
Я спадзяюся, што вам было карысна.
Прывітанне Альберта

манро
11-01-2013, 20:57
Прывітанне, гэта блок кіравання, які вас sappiata падманвае толькі сігнал rail? Можна павялічыць 60/70 л. с., толькі з rail?
Мы кажам, што, напрыклад, трактар з 230CV модулю яны даюць 280CV...
Мне здаецца, многія, змяніўшы толькі rail...
вы павінны бачыць, што трактар вы кажаце, і асабліва, калі мадэль ідзе гаворка ? пастаўляецца з або менш, turbo з перепускной.....
як правіла, гэтыя модулі, павялічваючы дызельнае паліва ў камеры згарання таксама павялічвае аб'ем выхлапных газаў, што робіць паварот хутчэй турба с, што прыводзіць да павышэння прэс-turbo....
калі трактар мантуе турбіны без РГ-прэс, адпаведна, на дызельнае паліва ў гатэлі, - канферэнц "скача"...
на некаторых рухавікоў гаспадаркі-прамысловыя, а затым шмат разоў, то рухавікі цалкам ідэнтычныя будуць, разлічаныя з выхаду самай малодшай рэзюмэ патрэбаў рынку..тыпу, якія маюць вызначаных дыяпазонаў магутнасці,гэтыя выхады з дзецьмі ў рэзюмэ часта, атрыманую шляхам змены sw кіравання і, такім чынам, таксама прэс-rail і прэс-turbo...

Fede78
11-01-2013, 21:31
Вы на самай справе, нават у файлах крычы розных адлюстраванняў адрозненні ў ціску... але нават у абмежавальнікі крутоўнага моманту...
Дарэчы, абмежавальнікі... форму не мяняе абмежавальнікі.... так што як яны робяць, каб павялічыць крутоўны момант і магутнасць з формай?
Абмежавальнік не варта, аднак, "абмежаванне"?

манро
11-01-2013, 21:42
абмежавальнік абмяжоўвае гэта выхад пэўнай iq..але модуль абыходзіць абмежавальнік, таму што таму, што ў ecu, ціск у rail больш нізкі, чым той, што на самай справе ?...у conseguenzal'ecu падымае прэс мяркуючы, што ўводзіць у 1400 бар напрыклад, але на самой справе ін'екцыйных 1600 бар...

Fede78
11-01-2013, 21:56
Ах вось чаму падманваючы сігнал есць павелічэнне cos? высокія...

michele30
08-02-2013, 19:00
? дакладна, што гэтыя формы руйнуюць усе inettori і помпа, чаму? робяць паварот машына ціску занадта высокая?
я даўно, мне адзін з dipa спорт яго разабралі, чаму? я так сказаў, ці не так?

mattycar
09-02-2013, 09:48
Мяне губила помпа,

ігар
17-02-2013, 18:00
прывітанне, хлопцы, я сеў на яго модулі на аўтамабілях scania і я павінен сказаць, што яны ідуць вельмі добра,мы можам атрымаць з крокам на 20 %
захоўваючы пры гэтым выдатную надзейнасць?, заўседы залежыць ад таго, як адзін з іх тара
у мяне ўсталяваныя амаль сто цяпер, і праблем у мяне ніколі не было
я сеў на яго "rapid" у dimsport,
адзіны недахоп, на маю думку, застаецца кошт і час ўстаноўкі, чаму? для добра выкананай працы, гэта зойме каля 4 гадзін (заўседы на транспартныя сродкі scania)
і акрамя таго, яны абмежаваныя, як " карэкцыя", чым перапрызначэньне

манро
17-02-2013, 21:42
? дакладна, што гэтыя формы руйнуюць усе inettori і помпа, чаму? робяць паварот машына ціску занадта высокая?
я даўно, мне адзін з dipa спорт яго разабралі, чаму? я так сказаў, ці не так?
мантаж гэтых модуляў, якія ўзвышаюцца толькі адзін параметр(прэс-rail) у ecu з дапамогай метаду падману заснаваныя на канцэпцыі прычынна-следчых сувязяў, якія накіраваны менавіта, калі ў пачатку на першых рухавікоў Common Rail яшчэ не ведалі, добра, як унутранымі розных параметраў кіравання рухавікамі ў тэме.....
personalmentre я лічу, няправільна дзейнічаць, каб павялічыць прадукцыйнасць, таму што вы v? змяніць немалаважны параметр рухавіка cio? форма і хуткасць? спрэй ў камеры згарання і паслаў да блудніц усе працы, даследаванні і распрацоўкі, што proggettisti спрабавалі атрымаць з працяглых выпрабаванняў тэорыі і практыкі, каб мець дату падрыхтоўкі гэтага спрэю, адначасова, каб атрымаць дату згарання....акрамя таго, праца помпы cr і адпаведныя фарсункі больш чым мяжа, усталяваны вытворцам, не ? ніколі не добрая рэч, у першую чаргу для надзейнасці? ж....
мой савет ? не сабраць гэтыя штучкі бачыў ужо магчымасць? ўмяшацца ў ecu з congnizione прычыны, каб атрымаць прадукцыйнасць і надзейнасць? значна вышэй, чым у гэтыя скрыначкі ўнутры p? крэмнія...

rebirthafterrevenge
18-04-2013, 11:04
У problea ? што вы можаце? выступіць на некалькіх трактароў ! нашы праграмісты робяць яшчэ некалькі экю!

rebirthafterrevenge
18-04-2013, 18:22
хто-небудзь стварыў дадатковы модуль на педаль акселератара для трактароў?