КПК

Перегляд Повної Версії : MPPS контрольна

alberto.bf
11-01-2013, 19:30
Вибачте, я спробував встановити нову карту на моїй машині
fiat marea 110 к.с. EDC15C K-LINE з mpps v 12 на мене і каже:
потрібно виправити контрольну суму, перш ніж писати цей файл!!!!
у червоний, хто мені може допомогти?
Спасибі Alberto.bf

FidodidoTuning
11-01-2013, 19:46
Якщо у вас modificatk файл з допомогою драйвера,автоматично при збереженні ви коригує cks

alberto.bf
11-01-2013, 19:55
Ні, не знаю!
але напис про помилку, або зробив так, що передбачені також і на інші автомобілі, що тут я повинен вставити ecu.
Тому що, спасибі.

FidodidoTuning
11-01-2013, 20:07
Напис на тебе, однак, для ricordartelo
Вкласти золото і mod в zip-файл, і я даю вам підтвердження

alberto.bf
11-01-2013, 20:24
Тоді я повинен стиснути?

марко
11-01-2013, 20:24
вибачте fidodito tuning, але якщо я повинен читати його в перший раз?

alberto.bf
11-01-2013, 20:35
Марко мене закон!
Або бояться писати, не знаю, якщо я роблю шкоди?
" потрібно виправити контрольну суму, перш ніж писати цей файл!!! "
Дякую

FidodidoTuning
11-01-2013, 21:04
щоб читати вас не проблема
у запису, спочатку потрібно виправити cks,в іншому випадку зависає
однак, як вже говорилося раніше, якщо ви міняєте карту, використовуючи драйвер в табличній, щоб зрозуміти, а потім збережіть
в автоматичному cke ? правильно
щоб прикріпити перейти в розширений режим і прикладіть файли zip

virus1976
11-01-2013, 21:05
Марко мене закон!
Або бояться писати, не знаю, якщо я роблю шкоди?
" потрібно виправити контрольну суму, перш ніж писати цей файл!!! "
Дякую
Як сказав fidodido, якщо використовується драйвер, щоб змінити карту, коли за збереження коригується автоматично, в іншому випадку ,якщо я не помиляюся, це можна виправити за mpps, натиснувши кнопку chksum під кнопки читання і запису

giarras
11-01-2013, 21:26
якщо ви просите виправити просто, що на пк у вас є, що раніше завантажена просто затиснути клавішу сум, mpps тому контроль і автоматично виправляє..в іншому випадку вам треба зробити, як ви сказали вище.

більше інформації тут:

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1165-correzione-cechksum-con-mpps

alex68
11-01-2013, 23:01
пошти файли, може бути, ми можемо це зробити ми.

sno74
11-01-2013, 23:32
і правда, ви не можете скачувати файли з сайту мене, якщо ви хочете, ви можете завантажити промелькните і потім ви бачите, якщо cks ? право cos? перейти тихий......

герцог
11-01-2013, 23:44
мені з водієм і пішов, добре? щоб бути іп? упевнений, що я показав, що навіть одному довіряють пошті файл, який ви даєте руку так, заспокойся

alberto.bf
12-01-2013, 09:19
Добрий день.....
Я пробував, але все марно не йде!
Я не хочу, що б мій mpps?
З galletto 1260 все ок, funsiona добре..
Дякую

FidodidoTuning
12-01-2013, 13:12
Але те, що ви намагалися
Якщо ви не докладете файл, говоримо нічого
Так вам ніхто не може допомогти

alberto.bf
12-01-2013, 15:15
Привіт, я не виправиться!
Найсмішніше, що напис mella завжди..
у двох словах просто відкрийте програму mpps sensa бути підключений до машини,
Я думаю, що це проблема з sw?
Немає ecu!
Дякую

msport (exil77grande)
12-01-2013, 15:33
Привіт, я не виправиться!
Найсмішніше, що напис mella завжди..
у двох словах просто відкрийте програму mpps sensa бути підключений до машини,
Я думаю, що це проблема з sw?
Немає ecu!
Дякую

можливо, ви не зрозуміли,якщо місць не кричи і мод не можемо допомогти.

alberto.bf
12-01-2013, 16:42
"Спасибі" чи вирішена............
Була проблема sw!!!!!!!!!!
Чи встановили новий, і funsiona правильно...
"ні, мені більше напис ck"
Спасибі тт

FidodidoTuning
12-01-2013, 16:57
ви, як немає....
напис виправити cks, перш ніж писати тобі завжди
навіть якщо ваш файл ? вже правильно
? нагадування mpps

alberto.bf
13-01-2013, 00:28
Не від +...
І в попередній версії!
Linportante ? чи вирішена!
Якщо у вас така ж проблема, спробуйте самі....
Привіт Альберто

FidodidoTuning
13-01-2013, 08:21
Тільки блоки, перший блок управління), ви забули виправити cks), mpps не тобі нагадав, ne., з вами ? був, як кажуть, тільки,ви не змогли зрозуміти, що ж ви ? staho сказав.
Rileggiti в спокої, що всі дискусії...

alberto.bf
13-01-2013, 08:49
Хороший іона, ми говоримо, безумовно, sw не добре!
Якщо читати добре з galletto 1260 в моїй машині я deverto я і намагаюся в paco слова і свинки 4 місяці не ? ніколи не блокується,
mpps був перший раз, коли я використовую його, але я не довіряв для cks!
Екю маса з коня, і йде зараз або тема для іншої sw для mpps і не дає мені самій " cks, як ви думаєте, що проблема є ще, чи ви ? вирішена?
Дякую

FidodidoTuning
13-01-2013, 08:54
ви, як немає....
напис виправити cks, перш ніж писати тобі завжди
навіть якщо ваш файл ? вже правильно
? нагадування mpps
Не помилка, sw,нормально, що є,можливо, що я не можу пояснити, добре?

alberto.bf
13-01-2013, 10:37
Я дякую тобі, я зареєстрований тут, тому, вирішувати проблеми разом.
Якщо я помиляюся і ви праві, що мелло ви говорите, і за це тобі дякую!
Але скажи мені, тому, що ваші дії не можу вирішити цю проблему?
Помиляюся в блозі крок?

sno74
13-01-2013, 11:20
Я думаю, що FidodidoTuning у вас вже? пояснив достатньо, то майте на увазі, що іноді вам пу? трапитися з mpps, який говорить, що виправляє cks але тоді автомобіль не заводиться, чому? не зробили цього, то це тільки досвід, і як ви потім дізнайтеся, що краще мати справу з одним, або почати безпосередньо з іншим strumento..........

alberto.bf
13-01-2013, 11:59
Я згоден з вами, але повторюю, я замінив sw mpps з іншою версією і не дає мені + напис cks помилка, чому?
Мелло знаєте, spigare?
Дякую

марко
13-01-2013, 17:07
привіт sno74 дивіться, що fidodito не потрібна захист у цьому форумі, в основному, потрібно зрозуміти, а якщо людина має труднощі, щоб зрозуміти ви rispiega якщо fidodito не хоче більше виступати з цього питання, і' liberissimo робити це не потрібно, що ви робите ці заяви.

sno74
13-01-2013, 17:53
але я не хотів захищати ніхто cks її розрахунку програма mpps він змінюється версія avr? оновлений список cks, що раніше було не зміст, а потім ? вдалося вирішити проблеми, те, якщо ви хочете зробити перевірку, що ви пу? допомогти зрозуміти, ви можете зробити що-то перераховує ебу прямо зараз, що ? було написано зберегти файл, відкрити, ecm, потім завантажити всі файли, скажімо, мод, який ви зробили, і файл, який ви ще раз перечитайте, і ви побачите, що cks ? був змінений......

марко
13-01-2013, 20:10
дякуємо за вашу люб'язну відповідь sno74 але вибачте, я не зрозумів, як я повинен робити, я знаю, що я трохи rinco але я б ripeterti те, що відбувається з цим авто, може бути, ми були inprecisi в cks там він запитує без ataccare мбіт / с, на авто. потім я вводжу mpps я включаю картину, питає мене, cks клік з лівої сторони, там де написано chechsummi відкриває пошук на комп'ютері, і я повинен clik на fail-орі. так повинен робити. дякую

sno74
13-01-2013, 21:15
я вам скажу, що ваша проблема ? cks..... Тоді ви повинні знати, що кожен раз, коли ви робите зміни в картку або корекції cks змінюється, то це правильно. Наприклад, візьмемо карту спочатку ознайомитися з mpps ми хочемо, щоб виключити egr відкриваємо карту з ecm titanium це автоматично, пошук драйверів, у той час як ecm нормально-доведеться шукати вас дані hw і sw ecu.... Тоді я відкриваю titanium вибір з папки, яку я зберіг карту ori той, ознайомитися з mpps нього на машині вам знайти драйвер, а потім завантажити їх, коли ви будете готові входите в 2d я бачу карту, шукаю адресу або кривої, що я хочу змінити, то, за винятком мод, і він на машині ви розрахували cks... в той Час, коли знаходитесь заголовком mpps в cks ? розраховується на автомобілі перехід тихий, після того як ви зробили mo при, що вам пише в карту розрахунку cks, і ви його, то ви прикріплені, не існує як ви думаєте-й?...

марко
13-01-2013, 22:08
спасибі за ваше терпіння, тому я щодо писати спокійно, без клацання. на cks?

sno74
13-01-2013, 22:18
точно, якщо мод ви зробили з його драйвер з sw змін написати і машини, крім тієї, що ви вказуєте mpps ? завжди нагадування, я сподіваюся, що ви зрозуміли, що cks ? важливо, щоб машина parta.....

alberto.bf
14-01-2013, 09:11
Дякую, тепер я намагаюся за допомогою titanium.
Може створити проблеми, я прочитала всі блоки з galletto 1260?
Потрібно перечитати з mpps?
Дякую

msport (exil77grande)
14-01-2013, 09:19
Дякую, тепер я намагаюся за допомогою titanium.
Може створити проблеми, я прочитала всі блоки з galletto 1260?
Потрібно перечитати з mpps?
Дякую

все це суб'єктивне, залежить від випадку, у разі,якщо у вас є досвід підходить найкраще читання і запис з тим же послідовним, я, наприклад, півник клон старого типу зчитує файл 1.3 mjet 70cv з розміром 64 кб (лише таблиці і справді титан навіть не розпізнає) а mpps читає файл розмір 448kb, що повний комплект і справді титан це розмір, знайти драйвер, так що будьте обережні, перш ніж робити експерименти, тому що заблокувати ебу, щоб така банальність " і " дуже нерозумно.

sno74
14-01-2013, 09:34
точно, перш ніж писати, або якщо у вас виникли сумніви раніше розміщувати в іншому випадку потім, коли ви в біді, блок щось робить серйозне привіт і хорошу роботу....

alberto.bf
16-01-2013, 22:31
Привіт, ristallata з galletto 1260 sensa nesun проблема..
Я повинен спочатку зрозуміти, як funsiona mpps.......... з титаном і дії cks?

FidodidoTuning
16-01-2013, 23:18
Простіше, як тобі це пояснити я не можу
Ви трохи важко зрозуміти :-D

alberto.bf
17-01-2013, 08:06
Не складно, але не хочу помилитися при або трохи більше часу, я detico в cks і mpps,
я не можу дозволити, щоб заблокувати ебу .
Дякуємо за допомогу fidodido

alberto.bf
17-01-2013, 13:48
Cioa sno74, я читав ебу для першого зіставлення з допомогою galletto 1260,
припущення?
Може мені lerroredel cks, тому що знову я пишу з mpps?
Дякую....

nuovaecu
24-01-2013, 20:31
у мене теж така ж проблема з grandepunto 1.3 mtj говорить мені, що я повинен виправити ceksum з mpps, і, щоб сказати правду, або бояться планувати, навіть якщо він збережений з drivers

alberto.bf
24-01-2013, 21:23
Я поставив програму, більш старий, але я довіряю...
Якщо або трохи ditempo неділю ми прово...
Чи бачили, що з titanium виправиться... спокійно пробую..