КПК

Прагляд Поўнай Версіі : MPPS кантрольная

alberto.bf
11-01-2013, 19:30
Прабачце, я паспрабаваў усталяваць новую карту на маей машыне
fiat marea 110 л.с. EDC15C K-LINE з mpps v 12 на мяне і кажа:
трэба выправіць кантрольную суму, перш чым пісаць гэты файл!!!!
у чырвоны, хто мне можа дапамагчы?
Дзякуй Alberto.bf

FidodidoTuning
11-01-2013, 19:46
Калі ў вас modificatk файл з дапамогай драйвера,аўтаматычна пры захаванні вы карэктуе cks

alberto.bf
11-01-2013, 19:55
Не, не ведаю!
але надпіс аб памылцы, ці зрабіў так, што прадугледжаны таксама і на іншыя аўтамабілі, што тут я павінен ўставіць ecu.
Таму што, дзякуй.

FidodidoTuning
11-01-2013, 20:07
Надпіс на цябе, аднак, для ricordartelo
Укласці золата і mod ў zip-файл, і я даю вам пацвярджэнне

alberto.bf
11-01-2013, 20:24
Тады я павінен сціснуць?

марка
11-01-2013, 20:24
выбачайце fidodito tuning, але калі я павінен чытаць яго ў першы раз?

alberto.bf
11-01-2013, 20:35
Марка мяне закон!
Ці баяцца пісаць, не ведаю, калі я раблю шкоды?
" трэба выправіць кантрольную суму, перш чым пісаць гэты файл!!! "
Дзякуй

FidodidoTuning
11-01-2013, 21:04
каб чытаць вас не праблема
у запісу, спачатку трэба выправіць cks,у адваротным выпадку завісае
аднак, як ужо гаварылася раней, калі вы змяняеце карту, выкарыстоўваючы драйвер ў таблічнай, каб зразумець, а затым захаваеце
у аўтаматычным cke ? правільна
каб прымацаваць перайсці ў пашыраны рэжым і прыкладзеце zip файлы

virus1976
11-01-2013, 21:05
Марка мяне закон!
Ці баяцца пісаць, не ведаю, калі я раблю шкоды?
" трэба выправіць кантрольную суму, перш чым пісаць гэты файл!!! "
Дзякуй
Як сказаў fidodido, калі выкарыстоўваецца драйвер, каб змяніць карту, калі за захаванне карэктуецца аўтаматычна, у адваротным выпадку ,калі я не памыляюся, гэта можна выправіць з mpps, націснуўшы кнопку chksum пад кнопкі чытання і запісу

giarras
11-01-2013, 21:26
калі вы просіце выправіць проста, што на пк, у вас есць, што раней загружаная проста заціснуць клавішу сум, mpps таму кантроль і аўтаматычна выпраўляе..у адваротным выпадку вам трэба зрабіць, як вы сказалі вышэй.

больш інфармацыі тут:

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1165-correzione-cechksum-con-mpps

alex68
11-01-2013, 23:01
пошты файлы, можа быць, мы можам гэта зрабіць мы.

sno74
11-01-2013, 23:32
і праўда, вы не можаце запампоўваць файлы з сайта мяне, калі вы хочаце, вы можаце загрузіць промелькните і затым вы бачыце, калі cks ? права cos? перайсці ціхі......

герцаг
11-01-2013, 23:44
мне з кіроўцам і пайшоў, добра? каб быць іп? упэўнены, што я паказаў, нават аднаму давяраюць пошце файл, які вы даяце руку так, супакойся

alberto.bf
12-01-2013, 09:19
Добры дзень.....
Я спрабаваў, але ўсе дарэмна не ідзе!
Я не хачу, што б мой mpps?
З galletto 1260 усе ок, funsiona добра..
Дзякуй

FidodidoTuning
12-01-2013, 13:12
Але тое, што вы спрабавалі
Калі вы не прыкладзеце файл, гаворым нічога
Так вам ніхто не можа дапамагчы

alberto.bf
12-01-2013, 15:15
Прывітанне, я не выправіцца!
Самае смешнае, што надпіс mella заўседы..
у двух словах проста адкрыйце праграму mpps sensa быць падлучаны да машыны,
Я думаю, што гэта праблема з sw?
Няма ecu!
Дзякуй

msport (exil77grande)
12-01-2013, 15:33
Прывітанне, я не выправіцца!
Самае смешнае, што надпіс mella заўседы..
у двух словах проста адкрыйце праграму mpps sensa быць падлучаны да машыны,
Я думаю, што гэта праблема з sw?
Няма ecu!
Дзякуй

магчыма, вы не зразумелі,калі месцаў не крычы і мод не можам дапамагчы.

alberto.bf
12-01-2013, 16:42
"Дзякуй " або вырашана............
Была праблема sw!!!!!!!!!!
Ці ўсталявалі новы, і funsiona правільна...
"не, мне больш надпіс ck"
Дзякуй тт

FidodidoTuning
12-01-2013, 16:57
вы, як і няма....
надпіс выправіць cks, перш чым пісаць табе заўседы
нават калі ваш файл ? ужо правільна
? напамін mpps

alberto.bf
13-01-2013, 00:28
Не ад +...
І ў папярэдняй версіі!
Linportante ? што ці вырашана!
Калі ў вас такая ж праблема, паспрабуйце самі....
Прывітанне Альберта

FidodidoTuning
13-01-2013, 08:21
Толькі блокі, першы блок кіравання), вы забыліся выправіць cks), mpps не табе нагадаў, ne., з вамі ? быў, як кажуць, толькі,вы не змаглі зразумець, што ж вы ? staho сказаў.
Rileggiti ў спакоі, што ўсе дыскусіі...

alberto.bf
13-01-2013, 08:49
Добры ена, мы кажам, безумоўна, sw не добра!
Калі чытаць добра з galletto 1260 у маей машыне я deverto я і спрабую ў paco словы і свінкі 4 месяцы не ? ніколі не блакуецца,
mpps быў першы раз, калі я выкарыстоўваю яго, але я не давяраў для cks!
Экю маса з каня, і ідзе цяпер або тэма для іншай sw для mpps і не дае мне самой " cks, як вы думаеце, што праблема есць яшчэ, ці вы ? вырашана?
Дзякуй

FidodidoTuning
13-01-2013, 08:54
вы, як і няма....
надпіс выправіць cks, перш чым пісаць табе заўседы
нават калі ваш файл ? ужо правільна
? напамін mpps
Не памылка, sw,нармальна, што есць,магчыма, што я не магу растлумачыць, добра?

alberto.bf
13-01-2013, 10:37
Я дзякую цябе, я зарэгістраваны тут, таму, вырашаць праблемы разам.
Калі я памыляюся, і вы маеце рацыю, што мелі вы кажаце, і за гэта цябе дзякую!
Але скажы мне, таму, што вашы дзеянні не магу вырашыць гэтую праблему?
Памыляюся ў блог крок?

sno74
13-01-2013, 11:20
Я думаю, што FidodidoTuning ў вас ужо? патлумачыў дастаткова, то майце на ўвазе, што часам вам пу? здарыцца з mpps, які кажа, што выпраўляе cks але тады аўтамабіль не заводзіцца, чаму? не зрабілі гэтага, то гэта толькі вопыт, і як вы потым даведайцеся, што лепш мець справу з адным, або пачаць непасрэдна з іншым strumento..........

alberto.bf
13-01-2013, 11:59
Я згодны з вамі, але паўтараю, я замяніў sw mpps з іншай версіі і не дае мне + надпіс cks памылка, чаму?
Мелі ведаеце, spigare?
Дзякуй

марка
13-01-2013, 17:07
прывітанне sno74 глядзіце, што fidodito не патрэбна абарона ў гэтым форуме, у асноўным, трэба зразумець, а калі чалавек мае цяжкасці, каб зразумець, што вы rispiega калі fidodito не хоча больш выступаць па гэтым пытанні, і' liberissimo рабіць гэта не трэба, што вы робіце гэтыя заявы.

sno74
13-01-2013, 17:53
але я не хацеў абараняць ніхто cks яе разліку праграма mpps ен змяняецца версія avr? абноўлены спіс cks, што раней было не змест, а затым ? атрымалася вырашыць праблемы, то, калі вы хочаце зрабіць праверку, што вы пу? дапамагчы зразумець, вы можаце зрабіць што-то пералічвае эбу прама зараз, што ? было напісана захаваць файл, зноў адкрыць, ecm, затым загрузіць усе файлы, скажам, мод, які вы зрабілі, і файл, які вы яшчэ раз перачытайце, і вы ўбачыце, што cks ? быў зменены......

марка
13-01-2013, 20:10
дзякуй за ваш ласкавы адказ sno74 але прабачце, я не зразумеў, як я павінен рабіць, я ведаю, што я трохі rinco але я б ripeterti тое, што адбываецца з гэтым аўто, можа быць, мы былі inprecisi ў cks там ен пытаецца без ataccare mpps на машыне. таму я ўводжу mpps я ўключаю карціну, пытаецца мяне, cks клік з левага боку, там дзе напісана chechsummi адкрывае пошук на кампутары, і я павінен clik на fail-крычы. так і трэба зрабіць. дзякуй

sno74
13-01-2013, 21:15
я вам скажу, што ваша праблема ? cks..... Тады вы павінны ведаць, што кожны раз, калі вы робіце змены ў карту або карэкцыі cks мяняецца, то гэта правільна. Напрыклад, возьмем карту першапачаткова азнаеміцца з mpps мы хочам, каб выключыць egr адкрываем карту з ecm titanium гэта аўтаматычна, вы пошук драйвераў, у той час як ecm нармальна-прыйдзецца шукаць вас дадзеныя hw і sw ecu.... Тады я адкрываю titanium выбар з папкі, якую я захаваў карту ori той, азнаеміцца з mpps яго на машыне вам знайсці драйвер, а затым загрузіць іх, калі вы будзеце гатовыя ўваходзіце ў 2d я бачу карту, шукаю адрас або крывой, што я хачу змяніць, то, за выключэннем мод, і ен на машыне вы разлічылі cks... у той Час, калі знаходзіцеся загалоўкам mpps ў cks ? разлічваецца на аўтамабілі пераход ціхі, пасля таго як вы зрабілі mo пры, што вам піша ў карту разліку cks, і вы яго, то вы прымацаваныя, не існуе як вы думаеце-ы?...

марка
13-01-2013, 22:08
дзякуй за ваша цярпенне, таму я наконт пісаць спакойна, без клікаў. на cks?

sno74
13-01-2013, 22:18
сапраўды, калі мод вы зрабілі з яго драйвер з sw змяненняў у напісаць і машыны, акрамя той, што вы паказваеце mpps ? заўседы напамін, я спадзяюся, што вы зразумелі, што cks ? важна, каб машына parta.....

alberto.bf
14-01-2013, 09:11
Дзякуй, цяпер я спрабую з titanium.
Можа стварыць праблемы, я прачытала ўсе блокі з galletto 1260?
Трэба перачытаць з mpps?
Дзякуй

msport (exil77grande)
14-01-2013, 09:19
Дзякуй, цяпер я спрабую з titanium.
Можа стварыць праблемы, я прачытала ўсе блокі з galletto 1260?
Трэба перачытаць з mpps?
Дзякуй

усе суб'ектыўна, залежыць ад выпадку, у выпадку,калі ў вас есць вопыт падыходзіць лепш за ўсе чытанне і запіс з тым жа паслядоўным, я, напрыклад, пеўнік клон старога тыпу счытвае файл з 1.3mjet 70cv з памерам 64 кб (якія з'яўляюцца толькі тыя табліцы, і на самай справе тытан нават не прызнае), а mpps чытае файл зь памер 448kb, што поўны камплект і на самай справе тытан гэта памер, знайсці драйвер, так што будзьце асцярожныя, перш чым рабіць эксперыменты, таму што заблакаваць эбу для такой трывіяльнай " і " вельмі ад дурняў.

sno74
14-01-2013, 09:34
сапраўды, перш чым пісаць, або калі ў вас узніклі сумненні па-ранейшаму размяшчаць у адваротным выпадку тады, калі вы ў бядзе, блок што-то робіць сур'езнае прывітанне і добрую працу....

alberto.bf
16-01-2013, 22:31
Прывітанне, ristallata з galletto 1260 sensa nesun праблема..
Я павінен спачатку зразумець, як funsiona mpps .......... з тытанам і дзеянні, cks?

FidodidoTuning
16-01-2013, 23:18
Прасцей, як табе гэта растлумачыць я не магу
Вы трохі цяжка зразумець :-D

alberto.bf
17-01-2013, 08:06
Не складана, але не хачу памыліцца пры або трохі больш часу, я detico да cks і mpps,
я не магу дазволіць сабе заблакаваць эбу .
Дзякуй за дапамогу fidodido

alberto.bf
17-01-2013, 13:48
Cioa sno74, я чытаў блок кіравання да адлюстравання galletto 1260,
здагадкі?
Можа мне lerroredel cks, таму што зноў я пішу з mpps?
Дзякуй....

nuovaecu
24-01-2013, 20:31
у мяне таксама такая ж праблема з grandepunto mtj 1.3 кажа мне, што я павінен выправіць ceksum з mpps і, каб сказаць праўду ці баяцца планаваць, нават калі ен захаваны з drivers

alberto.bf
24-01-2013, 21:23
Я паставіў праграму, больш стары, але я давяраю...
Калі або трохі ditempo нядзелю мы прав...
Ці бачылі, што з titanium выправіцца... спакойна спрабую..