Прагляд Поўнай Версіі : MPPS кантрольная
alberto.bf
11-01-2013, 19:30
Прабачце, я паспрабаваў усталяваць новую карту на маей машыне
fiat marea 110 л.с. EDC15C K-LINE з mpps v 12 на мяне і кажа:
трэба выправіць кантрольную суму, перш чым пісаць гэты файл!!!!
у чырвоны, хто мне можа дапамагчы?
Дзякуй Alberto.bf
FidodidoTuning
11-01-2013, 19:46
Калі ў вас modificatk файл з дапамогай драйвера,аўтаматычна пры захаванні вы карэктуе cks
alberto.bf
11-01-2013, 19:55
Не, не ведаю!
але надпіс аб памылцы, ці зрабіў так, што прадугледжаны таксама і на іншыя аўтамабілі, што тут я павінен ўставіць ecu.
Таму што, дзякуй.
FidodidoTuning
11-01-2013, 20:07
Надпіс на цябе, аднак, для ricordartelo
Укласці золата і mod ў zip-файл, і я даю вам пацвярджэнне
alberto.bf
11-01-2013, 20:24
Тады я павінен сціснуць?
выбачайце fidodito tuning, але калі я павінен чытаць яго ў першы раз?
alberto.bf
11-01-2013, 20:35
Марка мяне закон!
Ці баяцца пісаць, не ведаю, калі я раблю шкоды?
" трэба выправіць кантрольную суму, перш чым пісаць гэты файл!!! "
Дзякуй
FidodidoTuning
11-01-2013, 21:04
каб чытаць вас не праблема
у запісу, спачатку трэба выправіць cks,у адваротным выпадку завісае
аднак, як ужо гаварылася раней, калі вы змяняеце карту, выкарыстоўваючы драйвер ў таблічнай, каб зразумець, а затым захаваеце
у аўтаматычным cke ? правільна
каб прымацаваць перайсці ў пашыраны рэжым і прыкладзеце zip файлы
virus1976
11-01-2013, 21:05
Марка мяне закон!
Ці баяцца пісаць, не ведаю, калі я раблю шкоды?
" трэба выправіць кантрольную суму, перш чым пісаць гэты файл!!! "
Дзякуй
Як сказаў fidodido, калі выкарыстоўваецца драйвер, каб змяніць карту, калі за захаванне карэктуецца аўтаматычна, у адваротным выпадку ,калі я не памыляюся, гэта можна выправіць з mpps, націснуўшы кнопку chksum пад кнопкі чытання і запісу
калі вы просіце выправіць проста, што на пк, у вас есць, што раней загружаная проста заціснуць клавішу сум, mpps таму кантроль і аўтаматычна выпраўляе..у адваротным выпадку вам трэба зрабіць, як вы сказалі вышэй.
больш інфармацыі тут:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1165-correzione-cechksum-con-mpps
пошты файлы, можа быць, мы можам гэта зрабіць мы.
і праўда, вы не можаце запампоўваць файлы з сайта мяне, калі вы хочаце, вы можаце загрузіць промелькните і затым вы бачыце, калі cks ? права cos? перайсці ціхі......
мне з кіроўцам і пайшоў, добра? каб быць іп? упэўнены, што я паказаў, нават аднаму давяраюць пошце файл, які вы даяце руку так, супакойся
alberto.bf
12-01-2013, 09:19
Добры дзень.....
Я спрабаваў, але ўсе дарэмна не ідзе!
Я не хачу, што б мой mpps?
З galletto 1260 усе ок, funsiona добра..
Дзякуй
FidodidoTuning
12-01-2013, 13:12
Але тое, што вы спрабавалі
Калі вы не прыкладзеце файл, гаворым нічога
Так вам ніхто не можа дапамагчы
alberto.bf
12-01-2013, 15:15
Прывітанне, я не выправіцца!
Самае смешнае, што надпіс mella заўседы..
у двух словах проста адкрыйце праграму mpps sensa быць падлучаны да машыны,
Я думаю, што гэта праблема з sw?
Няма ecu!
Дзякуй
msport (exil77grande)
12-01-2013, 15:33
Прывітанне, я не выправіцца!
Самае смешнае, што надпіс mella заўседы..
у двух словах проста адкрыйце праграму mpps sensa быць падлучаны да машыны,
Я думаю, што гэта праблема з sw?
Няма ecu!
Дзякуй
магчыма, вы не зразумелі,калі месцаў не крычы і мод не можам дапамагчы.
alberto.bf
12-01-2013, 16:42
"Дзякуй " або вырашана............
Была праблема sw!!!!!!!!!!
Ці ўсталявалі новы, і funsiona правільна...
"не, мне больш надпіс ck"
Дзякуй тт
FidodidoTuning
12-01-2013, 16:57
вы, як і няма....
надпіс выправіць cks, перш чым пісаць табе заўседы
нават калі ваш файл ? ужо правільна
? напамін mpps
alberto.bf
13-01-2013, 00:28
Не ад +...
І ў папярэдняй версіі!
Linportante ? што ці вырашана!
Калі ў вас такая ж праблема, паспрабуйце самі....
Прывітанне Альберта
FidodidoTuning
13-01-2013, 08:21
Толькі блокі, першы блок кіравання), вы забыліся выправіць cks), mpps не табе нагадаў, ne., з вамі ? быў, як кажуць, толькі,вы не змаглі зразумець, што ж вы ? staho сказаў.
Rileggiti ў спакоі, што ўсе дыскусіі...
alberto.bf
13-01-2013, 08:49
Добры ена, мы кажам, безумоўна, sw не добра!
Калі чытаць добра з galletto 1260 у маей машыне я deverto я і спрабую ў paco словы і свінкі 4 месяцы не ? ніколі не блакуецца,
mpps быў першы раз, калі я выкарыстоўваю яго, але я не давяраў для cks!
Экю маса з каня, і ідзе цяпер або тэма для іншай sw для mpps і не дае мне самой " cks, як вы думаеце, што праблема есць яшчэ, ці вы ? вырашана?
Дзякуй
FidodidoTuning
13-01-2013, 08:54
вы, як і няма....
надпіс выправіць cks, перш чым пісаць табе заўседы
нават калі ваш файл ? ужо правільна
? напамін mpps
Не памылка, sw,нармальна, што есць,магчыма, што я не магу растлумачыць, добра?
alberto.bf
13-01-2013, 10:37
Я дзякую цябе, я зарэгістраваны тут, таму, вырашаць праблемы разам.
Калі я памыляюся, і вы маеце рацыю, што мелі вы кажаце, і за гэта цябе дзякую!
Але скажы мне, таму, што вашы дзеянні не магу вырашыць гэтую праблему?
Памыляюся ў блог крок?
Я думаю, што FidodidoTuning ў вас ужо? патлумачыў дастаткова, то майце на ўвазе, што часам вам пу? здарыцца з mpps, які кажа, што выпраўляе cks але тады аўтамабіль не заводзіцца, чаму? не зрабілі гэтага, то гэта толькі вопыт, і як вы потым даведайцеся, што лепш мець справу з адным, або пачаць непасрэдна з іншым strumento..........
alberto.bf
13-01-2013, 11:59
Я згодны з вамі, але паўтараю, я замяніў sw mpps з іншай версіі і не дае мне + надпіс cks памылка, чаму?
Мелі ведаеце, spigare?
Дзякуй
прывітанне sno74 глядзіце, што fidodito не патрэбна абарона ў гэтым форуме, у асноўным, трэба зразумець, а калі чалавек мае цяжкасці, каб зразумець, што вы rispiega калі fidodito не хоча больш выступаць па гэтым пытанні, і' liberissimo рабіць гэта не трэба, што вы робіце гэтыя заявы.
але я не хацеў абараняць ніхто cks яе разліку праграма mpps ен змяняецца версія avr? абноўлены спіс cks, што раней было не змест, а затым ? атрымалася вырашыць праблемы, то, калі вы хочаце зрабіць праверку, што вы пу? дапамагчы зразумець, вы можаце зрабіць што-то пералічвае эбу прама зараз, што ? было напісана захаваць файл, зноў адкрыць, ecm, затым загрузіць усе файлы, скажам, мод, які вы зрабілі, і файл, які вы яшчэ раз перачытайце, і вы ўбачыце, што cks ? быў зменены......
дзякуй за ваш ласкавы адказ sno74 але прабачце, я не зразумеў, як я павінен рабіць, я ведаю, што я трохі rinco але я б ripeterti тое, што адбываецца з гэтым аўто, можа быць, мы былі inprecisi ў cks там ен пытаецца без ataccare mpps на машыне. таму я ўводжу mpps я ўключаю карціну, пытаецца мяне, cks клік з левага боку, там дзе напісана chechsummi адкрывае пошук на кампутары, і я павінен clik на fail-крычы. так і трэба зрабіць. дзякуй
я вам скажу, што ваша праблема ? cks..... Тады вы павінны ведаць, што кожны раз, калі вы робіце змены ў карту або карэкцыі cks мяняецца, то гэта правільна. Напрыклад, возьмем карту першапачаткова азнаеміцца з mpps мы хочам, каб выключыць egr адкрываем карту з ecm titanium гэта аўтаматычна, вы пошук драйвераў, у той час як ecm нармальна-прыйдзецца шукаць вас дадзеныя hw і sw ecu.... Тады я адкрываю titanium выбар з папкі, якую я захаваў карту ori той, азнаеміцца з mpps яго на машыне вам знайсці драйвер, а затым загрузіць іх, калі вы будзеце гатовыя ўваходзіце ў 2d я бачу карту, шукаю адрас або крывой, што я хачу змяніць, то, за выключэннем мод, і ен на машыне вы разлічылі cks... у той Час, калі знаходзіцеся загалоўкам mpps ў cks ? разлічваецца на аўтамабілі пераход ціхі, пасля таго як вы зрабілі mo пры, што вам піша ў карту разліку cks, і вы яго, то вы прымацаваныя, не існуе як вы думаеце-ы?...
дзякуй за ваша цярпенне, таму я наконт пісаць спакойна, без клікаў. на cks?
сапраўды, калі мод вы зрабілі з яго драйвер з sw змяненняў у напісаць і машыны, акрамя той, што вы паказваеце mpps ? заўседы напамін, я спадзяюся, што вы зразумелі, што cks ? важна, каб машына parta.....
alberto.bf
14-01-2013, 09:11
Дзякуй, цяпер я спрабую з titanium.
Можа стварыць праблемы, я прачытала ўсе блокі з galletto 1260?
Трэба перачытаць з mpps?
Дзякуй
msport (exil77grande)
14-01-2013, 09:19
Дзякуй, цяпер я спрабую з titanium.
Можа стварыць праблемы, я прачытала ўсе блокі з galletto 1260?
Трэба перачытаць з mpps?
Дзякуй
усе суб'ектыўна, залежыць ад выпадку, у выпадку,калі ў вас есць вопыт падыходзіць лепш за ўсе чытанне і запіс з тым жа паслядоўным, я, напрыклад, пеўнік клон старога тыпу счытвае файл з 1.3mjet 70cv з памерам 64 кб (якія з'яўляюцца толькі тыя табліцы, і на самай справе тытан нават не прызнае), а mpps чытае файл зь памер 448kb, што поўны камплект і на самай справе тытан гэта памер, знайсці драйвер, так што будзьце асцярожныя, перш чым рабіць эксперыменты, таму што заблакаваць эбу для такой трывіяльнай " і " вельмі ад дурняў.
сапраўды, перш чым пісаць, або калі ў вас узніклі сумненні па-ранейшаму размяшчаць у адваротным выпадку тады, калі вы ў бядзе, блок што-то робіць сур'езнае прывітанне і добрую працу....
alberto.bf
16-01-2013, 22:31
Прывітанне, ristallata з galletto 1260 sensa nesun праблема..
Я павінен спачатку зразумець, як funsiona mpps .......... з тытанам і дзеянні, cks?
FidodidoTuning
16-01-2013, 23:18
Прасцей, як табе гэта растлумачыць я не магу
Вы трохі цяжка зразумець :-D
alberto.bf
17-01-2013, 08:06
Не складана, але не хачу памыліцца пры або трохі больш часу, я detico да cks і mpps,
я не магу дазволіць сабе заблакаваць эбу .
Дзякуй за дапамогу fidodido
alberto.bf
17-01-2013, 13:48
Cioa sno74, я чытаў блок кіравання да адлюстравання galletto 1260,
здагадкі?
Можа мне lerroredel cks, таму што зноў я пішу з mpps?
Дзякуй....
nuovaecu
24-01-2013, 20:31
у мяне таксама такая ж праблема з grandepunto mtj 1.3 кажа мне, што я павінен выправіць ceksum з mpps і, каб сказаць праўду ці баяцца планаваць, нават калі ен захаваны з drivers
alberto.bf
24-01-2013, 21:23
Я паставіў праграму, больш стары, але я давяраю...
Калі або трохі ditempo нядзелю мы прав...
Ці бачылі, што з titanium выправіцца... спакойна спрабую..